Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-12-06 13:38:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Ronnie!

Köszönöm, hogy írtál. Hasonlóan jól éreztem én is magam , érdekes embert ismerhettem meg. 🙂
Remélem még látjuk egymást. Puszi 🙂

Beszámoló +36 116399

Ronnie94 a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Többször is hívtam telefonon, ami alatt természetesen nem azt kell érteni, hogy ötpercenként, amíg meg nem unta és vagy felvette vagy letiltott. Különböző napokban, eltérő időpontokban (jelenléti idején belül). Szó ami szó, egyszer sem jártam sikerrel. Vettem egy nagy levegőt, az oldalon firtattam, mikor tudnánk esetleg. Visszaírt, a megadott időpontban csörgettem, felvette, kellemesen elbeszélgettünk, majd egyeztettünk egy időpontot.
Megközelítés
BKV ezerrel a közelben, a Kolosy térhez közeli viszonylag csendes budai utca szép társasháza. nagyon könnyű odatalálni, bejutni még könnyebb és nem is kell utána sokat gyalogolni.
Helyszín
belülről nagyon rendben van a szoba. Tulajdonképpen alig előszoba után hatalmas amerikai konyhás nappali, abból nyíló fürdőszoba zuhanyfüggönyös káddal. Tusfürdőből akad bőven, szájvizes műanyag pohárkából is. A törülköző finom, puha.
Amin viszont nem kicsit szakadtam, az a fogas. A bejárati ajtóval szembeni falon saccperkábé 2,24 méteren van (vájtszeműbbek rögtön kibökik, ez a női röplabdaháló magassága, és igen). Nem vagyok alacsony növésű, így még éppen elértem. Bájos vendéglátómmal azon kacarásztunk nem cseppet, hogy ő sem alacsony, de neki már egy kicsit problémás oda akasztgatni, de előtte 150 centis olaszok bérelték a lakást. Hagyok időt vizualizálni.
Viktória külseje
A képek nagyjából fedik a valóságot. Most éppen szőke félhosszú haja van (ennek annyira örültem, nem a félhosszúnak – mondjuk annak is – a hajszínnek). A hajzuhatag egy hosszúkás és ovális arcot ölel, magas homlok, nagyon okos, intelligens, csillogó szempár, pici formás orr, istenien telt ajkak, ami a kedvenc fogsorformámat rejti. Egy szóval: szép. Hibátlan búőr, arányosan telt alak, a legszebb mellek egyike, amit idáig láttam, formás popsi, elöl simára borotvált babapunci. formás lábak nagyon szép pici lábfejekkel.
Nekem nagyon rendben van. Pláne azért, mert egy kifejezetten kedves, tájékozott, okos, intelligens nő, aki szeret és tud is kommunikálni.
1.  +36 beszámoló Budapest 116399 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 116399 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1163995.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 116399
Action
Belépés után bemutatkozás, cipő le, majd a nappaliban leülünk beszélgetni. Mint akik már ezt a csevegést elkezdték és abbahagyták valamikor. Nem voltak kínos csendes, lázas témakeresések (időjárás, tojnak-e a tyúkok rendesen, stb.), fecserésztünk, mosolyogtunk, nevetgéltünk. Elmondtam, a bemutatkozása miatt kicsit tartottam,, élőben is annyira katonás-e, de pár perc alatt lejött, az nem nekem szólt. Annyira a társalgás kötött le, hogy egyáltalán nem figyeltem, mi van rajta, de az rémlik, hogy utcai ruha (nadrág az biztos, a pulcsi már nem, de mintha az lett volna) és mezítlábacskák. Leginkább a szemét néztem, van az úgy.
Egy idő után felálltunk, a fürdőig elkísért, majd magamra hagyott, hogy onnan visszatérve és a hálóba lépve már ne hagyjon semmit fedetlenül. Azaz mégsem, mert két fekete combfix volt rajta, de egy idő után lekerült. Állva finom ölelés és simogatás, apró szájra puszik, majd csókok a végén nagyon pici nyelvjátékkal. Ágyra heveredve egy idő után már egyértelműbb nyelves csókok végig megmaradva az innenső határvonalán annak, amit vad smárolásnak neveznek. Kényeztettem a melleit, inkább csak simogatva és puszilva, majd szokásomtól eltérően nem én vágtam magam hanyatt, hanem elindultam. Csodás babapunci apró csiklóval, imádom! Szent elhatározás volt, hogy most itt lassú, finom és lágy kényeztetés következik. A sóhajok viszonylag hamar elindultak, amit halk nyögések követtek, majd hullámozni kezdtek a combjai, a csípője, majd egy idő után ívbe feszült s nagyot nyögve elélvezett, amit néhány utórengés követett (mint később elárulta, ilyenkor érzékeny a csiklója).
Most már elheveredtem és kezdetlét vette a lábam közé térdeplős, két oldalt karletámasztós, fantasztikus francia. Érzéki, lágy, simogatós, nyálölelős, változatos, nagyon élveztem, mit tagadjam. Néha kézbe vette, de akkor is inkább lágyan masszírozta, majd újra vissza a szájába. Néha kértem csókot.
Még egyszer lekértem magam és ugyanazt a lágy, finom, kényeztetős nyelvjátékot választottam és ugyanolyan nagyon szép orgazmussal ért véget, majd kaptam egy olyan bókot, ami nagyon kedves volt tőle, mert az ok-okozati összefüggésből az utóbbira vonatkozott és nagyon őszinte.
Még egy darabig folyt a csókolózás, mellkényeztetés, majd arra kértem, forduljon hasra és elkezdtem a hátát, a popsiját és a lábait simogatni. Ekkor fejtettem le róla a harisnyákat. Órákig tudtam volna csinálni, de kezdtünk kifutni az időből. Gumihúzás után paci, ahol a kezdeti poroszkálásból hamar vágta lett. Miután lágy szexért jöttem, egy idő jután missziben folytattuk. Persze itt is elérte, hogy nagyobb legyen az iram. Amikor jött a vég, akkor csak lelassítottam és a fantasztikus melleit simogatva egy tőlem visszafogottabb orgazmussal fejeztem be az együttlétet.
Egymás mellé feküdve még beszéltünk, beszéltünk, beszéltünk, érintettünk, beszéltünk és így tovább.
Elszámolás
Szokásomhoz hűen kérés nélkül előre rendeztük, amit rendezni kellett. Az ajándék akkor is ott volt, amikor elmentem. Extrája egy van, a személyisége, nagyon kedveltem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Abszolút azt kaptam, amit szerettem volna, kicsit talán többet is. Nagyon szép élmény volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-01-19 16:34:18
Tündéri elég részletes leírás, hogy megfogott. Megyek hozzá...

2022-12-24 22:06:33
Igazságtalan az élet, Viktóriával a TOP listán előrébb helyet érdemelnétek.

2022-12-07 02:40:55
Remekbe szabott novella kellemes stílusú előadásmódban
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.