Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-05-24 16:38:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedves!
Köszönöm azt írást, a randin nem akartam lelőni a poént. 😏 De valóban ismerjük egymást, egyszer már találkoztunk , és hasonlóan jól éreztük magunkat az Istenhegyi úton ☺️ puszi

Beszámoló +36 114411

Bela04 a 2022-05 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Rég írtam beszámolót igaz ennek az oka, hogy akikhez jártam azok mind felhagytak a szolgáltatással így keresgélhettem újra. Viktóriához való jutásomat a jó sorsnak köszönhetem, hiszen előtte bejelentkeztem egy egészen sok kiváló értékelést kapott hölgyhöz vtr-n keresztül is és legnagyobb döbbenetemre a találkozás előtti napon kaptam egy kis leckét arról, hogy aki masszázs lányokhoz is jár milyen felelőtlen. Így elutasított. Igaz az általa leírtakkal én nem találkoztam, de tanulságos volt. Úri ember vagyok nem erőlködtem tovább tiltó listára került nálam a hölgy annak ellenére, hogy telefonon simán ki lehet játszani az elveit.
Így találtam rá Viktóriára, akire rácsörögtem felvette, végtelenül kedves volt és megbeszéltük, hogy a végleges időpontot vtr-n adom meg a számára. Így is lett, minden kiválóan ment, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Budapest tömegközlekedése egészen kiváló így biztosan meg lehet így is közelíteni Viktóriát, de én mint mindig saját autómmal mentem. Nagyon barátságos környék. Könnyű megtalálni önmagában is , nem szükséges a legújabb gps rendszer hozzá. Parkolás maga az utcában nehézkes, de hegyoldalnak felfelé egy párhuzamos utcában ahova egy közoktatási intézmény melletti merőleges úton lehet feljutni, mindig van szabad parkoló így az is relatíve öt perces plusz sétával könnyen megoldható. (Természetesen itt is kell fizetni a parkolásért.)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín ahol fogad, mind a ház, mind a lakás nagyon barátságos és diszkréten lehet bejutni. Maga a lakást patyolat tisztaság jellemzi kellemesen berendezett. A fürdő szép tiszta száraz és minden szükséges jó fajtájú eredeti tisztálkodási eszközzel ellátott.
A szoba ahol a randi lényegi része zajlik, szintén tökéletesen megfelel egy meghitt randinak. A francia ágy méretes kényelmes és nem nyekereg, nincs kifeküdve, perfekt.
Mégis talán a leglényegesebb, hogy Viktória egyedül fogadja az embert így valamennyi helyiséget felszabadultan lehet használni, mert nem kell ügyelni a „barátnő” vagy esetleges másik makktárs azonos idejű használata miatti összefutásra.
Viktória külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Viktória egy gyönyörű fiatal nagyon kívánatos természetes igazi nőies szépség. Kedves arc szép formás ruganyos keblek és alak hibátlan bőrrel, és mint ahogy adatlapján is szerepel igazi homokóra alkatú hölgy nőiesen szép erősebb csípővel. Nekem nagyon tetszett.
De a vizuális szépségénél nekem még jobban tetszett az a kedves és erotikus kisugárzás, ami áradt belőle az ottlétem alatt. Ez utóbbi egészen csodás volt.
1.  +36 beszámoló Budapest 114411 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 114411 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1144115.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 114411
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Kis beszélgetéssel kezdtünk érkezésemkor. Olyan volt az egész mintha ezer éve ismernénk egymást. Közvetlen felszabadult és „mosolygós”.
Beszélgetés közben szépen lepakoltam a ruháimat egy székre, nem siettetett hagyta, hogy a saját tempómba hangolódja rá a jövetelem céljára. Majd elmentem a kötelező higiéniai protokollt letudni.
Vissza már a hálószobába mentem ahol már a tökéletesen lenge öltözékben várt.
Így öleltem át csak úgy simán élvezve a látványa szépségét bőrének tökéletes selymességét és egy rövid ideig csak magamba szívtam bőre illatát. Majd apró puszikat helyeztem el a vállára és orcájára miközben simogattam csodás bőrét. Viktória szintén simogatott közben lágyan, de még elkerülve az erogén zónákat. A puszik szép fokozatosan átmentek lágy érzéki erotikus igazi nyelves csókba.
Közben már szép és kívánatos kebleit is simogattam és egyszer-egyszer megcsókoltam.
A gyengéd bevezető után telepedtünk le a francia ágyra. Összebújva, bőrünk érintésével lágy simogatásokkal és csókokkal megtűzdelve kezeink kezdtek az érzékenyebb régiók felé elkalandozni, de még itt is a lényeg az érintés szépsége volt és nem a direkt célirányos izgatás. Az egész igazán barátnősre sikeredett.
Lejjebb csúsztam és melleinek csókolgatását beiktatva elértem gyönyörű ápolt kívánatos szép kelyhéhez. Amelyet ugyanolyan gyengéden kezdtem el kényeztetni nyelvemmel, mint az előjáték eddigi menetében volt. Amikor már nedvesedését megfelelőnek éreztem óvatosan újamat is becsúsztattam feszes hüvelyébe. Viktória közben egészen lágyan ringatta csípőjét és halk hangokat adott ki, mígnem egy igen intenzív orgazmussal ajándékozott meg. Szinte egész teste átment megfeszülés és elernyedés ritmikus mozgásába és meglepően hosszú lecsengésű volt, olyannyira, hogy míg „békaperspektívából” gyönyörködtem a látványba arra is volt időm, hogy fölcsússzak hozzá, hogy teljes testfelülettel össze érjünk, és míg lecsendesedett nála az öröm hulláma addig lágyan csókolgattam arcát és simogattam. Mikor lenyugodott teste olyan hihetetlenül átsütő tekintet mellett közölte, hogy nála ez a legritkább esetekben fordul elő, hogy már ha akkor be kellett volna fejezni, mert az időnk lejárt akkor is megérte volna meglátogatnom őt.
Folytattuk a csókolózást, majd átadtam magam Viktóriának. Lágyan simogatta egész testem és egyre direktebben ért a velem egykorúhoz, míg bele nem kezdett igazán érzéki és finom franciás kényeztetésébe. Nagyon hosszan ellettem volna így, de már türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy érezzem barlangjának feszes ölelését, így kértem a védőfelszerelést. Akartam látni szemből Viktóriát így a misszionárius pózban fogadott magába. Az egész barátnős gyengéd együttlét miatt itt nálam szóba se jöhetett pózváltás, mert, ahogy eddig zajlott így folytattuk, így is lett végem nekem is egy gyengéd szeretgetős pozitúrában.
Még hosszan összebújva beszélgettünk, de az időm lejárt, nem sürgetett, de tudtam, hogy illik mennem. Így még egy gyors tisztálkodás és illedelmesen elköszöntem és egy nagyszerű élménnyel gazdagodva mentem utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlapon szerepelnek a vállalás virágszálai és ezek valós arányokat jelenítik meg. Erről igazából nincs mit írni, mert ma már ezeregy virágcsokor struktúra alakult ki. Korrekt az elszámolás és mint mindig előre adtam át, hogy ez ne feszélyezze egyikünket se az ott töltött idő alatt.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Viktória egy kiváló szolgáltató, mert egy másodpercre sem érzi az ember, hogy hol van. Az egész valóban olyan érzetet kelt mintha barátnőjéhez ment volna az ember. A legkiválóbb szolgáltatókat ez az igen fontos tényező választja el a többitől. Azért gondolom, hogy ehhez azért kell egy kölcsönös szimpátia is aminek megléte kell az ilyen szintű élmény megéléséhez. Én tökéletesen éreztem magam Viktória vendégeként és külön hálás a másik hölgynek, hogy elutasított, mert masszázs lányokhoz is járok, enélkül egy fantasztikus élménnyel lennék most szegényebb.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2022-05-26 09:54:12
Béla04 eléggé keményen ferdít a beszámolóban már mar hazugsaggal határos.
1. Semelyik hirdető sem köteles fogadni senkit
2. Ha nem fogad, akkor indokolnia sem kell, elég egy nem - bár korrektebb indokolva a hirdető részéről
3. Ha indokolja a hirdető, akkor a valótlant, ferdítést az indoklással kapcsolatban nem lehet irni.
4. Egy hirdetőről szóló beszámolóban nem másik hirdetőről kellene írni.

Béla04 állításával ellentétben, nem azért nem lett fogadva, amit ő indoknak megnevezett. A hirdető olyan vendégeket nem fogad akikről köztudott hogy egeszsegügyileg kockázatos dolgokat kér és kap hirdetőtől(punci csúszka vedőfelszerelés nélkül).

A hirdetőnek, aki nem volt hajlandó fogadni, nem a masszőrökkel, vagy az azokhoz járó vendégekkel van gondja, hanem azon hirdetőkkel és a hozzájuk járó vendégekkel, akik egészségügyi szempontból kockázatos dolgokat kérnek/kapnak/adnak.
És akik így tesznek, azokat nem fogadja, ami egyrészt teljesen érthető, másrészt az ő döntése, amibe senki nem szólhat bele.

A fentiek miatt, főleg a hazugság határán álló ferdítés miatt, Béla04 prémium napjait nullazom. A nem Viktóriáról szóló beszelgetést pedig lezárom.

2022-05-26 08:54:18
Impla!
Már okkal-joggal törölve lett egy beszélgetès, ahol mindenre fény derült semmi elvont, világos magyarázata volt a hölgynek a visszautasításkor,
sőt azt mondanám mindannyiunk, érdeke és normája szerint jár el.
De végül is, a vendég számára valóbam szerencsésen alakult a helyzet.

2022-05-26 08:05:54
Hát, valami nagyon elvont magyarázata lehet, mert bevallom, én sem értem... De végül is happy end lett a vége, úgyhogy az író valószínűleg így járt jobban.

2022-05-25 17:58:27
Segítesz? :)

2022-05-25 17:56:44
Pedig nem bonyolult megfejteni vagy összerakni, ez még nekem is sikerült pedig én szinte alig járok masszőzökhöz, majdhogynem nullán vagyok, 2021 és 2020 teljesen kimaradt.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.