Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-02 10:47:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viktória +36209550565 118540 szexpartner

steven2015 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Reggeliben ay M5 bevezető szakaszán félreálltam és láttam hogy villog a most hivhatsz ,felvette ,nagyon angyali hangon tájékoztatott a lehetőségekről ,az általam kért időpont az neki is megfelelt ,tehát cimet megkapva elidultam hozzá.
Itt az oldalon szemeztem a hirdetésével már régebb,de a hektikus programom miatt nem is próbálkoztam mert a rendelési időn kivül nem zavarnék senkit.,főleg nem ,első randi cimen.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Gepkocsival közlekedem a GPS pontosan oda navigált ,szerencsámre majdnem a ház előtt találtam parkolót is amely természetesen fizetős.Buszjáratot is láttam z úton a város irányába közlekedni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás egy 2000 években épült jól karban tartott ingatlan , a bejárattól csörögtem,megkaptam a bejutási koordinátákat majd könnyen az ajtójánál voltam amit, amint odaértem kinyitott,természetesen az ajtó takarásában várt.
Lélegzetem is elállt a mosolygós fogadtatástól,illetve Viktória lenyügöző látványától.Cipő le majd be lettem tessékelve az amerikai konyhás nappaliban, ahol nyugodtan le tudtam cuccolni,és elvonultam a fürdőszobában egy puha türcsivel felvértezve.A fürdő is patyolat tiszta akár az egész lakás,megfelelő számu tusfürdő illetve szájviz is található,kádban lehet lemosni az út porát.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint emlitettem elállt a lélegzetem Viktória lenyügöző látványától,manapság elég ritkaság számba megy ,hogy a képek tükrözik a valóságot ,jelen esetben a valóság még sokkal szebb mint azt a képek átadják.Egy fekete kombóban várt és nagyon megörült Ő is hogy végre magasabb pasit dobott ki a gép mint mostanság,szóval a kezdeti kölcsönös szimpátia adott volt.
Viktória magas,mosolygós ,roppant szép keblekkel és bimbókkal ,formás fenékkel hamvas fehér bőrrel megáldott hölgyike ,simára borotvált babapuncival.
1. Viktória +36209550565 beszámoló Budapest 118540 erotikus masszázs
3. Viktória +36209550565 beszámoló Budapest 118540 erotikus masszázs4. Viktória +36209550565 beszámoló 2023-07-03 09:10:19 erotikus masszázs 1185405. Viktória +36209550565 beszámoló 2023-07-03 09:10:19 erotikus masszázs 1185406. Viktória +36209550565 beszámoló 2023-07-03 09:10:19 erotikus masszázs 118540
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Fürdőből visszaérkezvén ,pár csókót nyomtam világbajnok szépségü cicijeire,ezután a csókólózási probálkozásomra egy hosszan tartó nyelves igazi barátnő csókólózásban forrtunk össze.Megkértem feküdjön hátára a méretes franciágyon, hogy tudjam rendesen kényetzetni.Pár nyelves kellems csók után a ciciket kezdtem finoman nyalogatni amik roppant gyorsan reagáltak is nagyon formás és szép udvar illetve bimbókkal van megáldva,lassan kezdtem lefele haladni a kényeztetéssel amig megérkeztem a hamvas tökéletesen simára borotvált babapuncihoz.Finoman elkezdtem izgatni, csak nyelvvel az ajkait illetve a csiklóját amire kellemes sóhajokkal reagált, fenekét megemeltem kezeimmel, majd folytattam a kényeztetést amit kifejezetten élveztem partnerem reakcióját , amig elérte a beteljesülést.Hagytam pár percet lenyugodni majd ő parancsolt hátamra és belekezdett egy hihetetlenül lágy és kellemes franciázásban fogalmam sincs honnan tudta hogy ez igy a kedvencem semmi kezezés,csak finom nyalogatása a rúdnak,végtelenségig el tudnám viselni,megkértem gumizzon fel és üljön belém,sajnos mire ez megtörtént már nem voltam elég kemény ehhez a manőverhez ,kértem hogy kényeztessen tovább gumiban,ez sem volt nyerő,ezért kértem forduljunk 69 amit készségesen teljesitett ,igy természetesen a világbajnok punci láttára és nyalogatására már keményebb lett a kicsi én.Kértem doggyban próbáljuk,bár vesztettem a keménységből amint bekerültem a szük puncijában újból kemény lettem ,lassú mozdulatokkal szeretkeztünk nem birtam betelni a feneke látványával ,persze nem sokat lehetett birni a szük punci szoritását ,igy nemsokáa egy nagyon kellemes orgazmust éltem át.
Lassan ,a gumit fogva szétkapcsolódtunk,majd segitett a romeltakaritásban.Felajánlott egy masszázst ,ami roppant kellemes és irodista múltam miatt kimaszzirozta a letapadásokat,igy érthető is, hogy volt periódus amikor masszázs kategóriában is volt . Az időm leteltéről diszkréten értesitett majd elvonultam fürödni,szerencsémre valami nagyon jó minőségü krémet használt amit hamar sikerült lemosni olajokkal ellentétben.
Felöltöztem,megköszöntem a vele nagyzserüen eltöltött órát,átadtam az általa telefonban mondott csokrot,egy hossző csókkal elbúcsúztam,majd indultam útjaimra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt a csokor mérete,főleg ha a nyújtott szolgáltatást nézzük,extrát nem kértem ,nekem elég az alap,mert a kedvesség megfizethetetlen.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy nagyon kellemes órát töltöttem Viktóriával,(remélem forditva is igy volt),kár, hogy a programom miatt nehéz lesz újra talizni vele,mert teljes testi lelki felüdülés a vele töltött óra,intelligens hölgy, maszirozás alatt jól el tudtunk beszélgetni.
Csak a gyengéden viselkedő makktársaknak ajánlom e kincset.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-07-04 03:27:32
Viktória egy múzsa, aki megindította a lelkesebbnél lelkesebb beszámoló özönt. Gratulálok, hogy ilyen jó beszit írtál a randitokról.

2023-07-03 21:44:34
Részletes és informatív beszámoló.
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-05-17) : Viktória franciája elegáns, de nagyon hatásos, egyik kezével már a heréket simogatja. Nagyon felizgat, már én is tolom neki egy kicsit csípőm mozgatásával. Újra kiveszi, most kezével bűvöli a brét, majd újra vissza forró ajkai közé, ahol meg is pecsételi sorsom.

(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

(2022-05-24) : Lágyan simogatta egész testem és egyre direktebben ért a velem egykorúhoz, míg bele nem kezdett igazán érzéki és finom franciás kényeztetésébe. Nagyon hosszan ellettem volna így, de már türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy érezzem barlangjának feszes ölelését, így kértem a védőfelszerelést.

felejthetetlen: 13db
(2024-08-08) : A kezével a zacskómat simogatta, vissza is kellett fogni magamat nehogy idő előtt végem legyen, gyorsan javasoltam tegyük fel a gumit, kérdezte hogyan szeretném, legyünk a misziben. Óvatosan becsúsztattam a punciba és elkezdtünk szexelni, úgy emlékszem így is maradtunk végig, látványra ezt szeretem legjobban,

(2024-07-02) : Aztán hogy is volt, valahogy 69 lett, így folytattuk, igen. Aztán én fogtam magam pihenőre, és ő kényeztetett, na igen, ebben még mindig kiemelkedő. Ezen a ponton erősen elgondolkoztam, hogy nem is lesz már itt aktus, fejezzük be, történjen, aminek történni kell,

(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

nagyon jó: 18db
(2024-06-19) : Viki betérdelt a lábaim közé, beolajozta a kezét a olyan lingam masszázsban részesített, hogy minden félelemem elmúlt a másodszori kudarc lehetőségét illetően. A gyönyörű nő előttem ülve pillanatok alatt életet varázsolt a farkamba, a simogatása és a pillantása hatására hamarosan ismét egy brutális orgazmussal ajándékozott meg.

(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

: 10db
(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

(2023-07-20) : Kedves olvasóim itt egy kicsit kevesebb élményhez fognak jutni, mert én bizony masszázsra mentem Vikihez. Én alapvetően masszázspárti vagyok, mert az én koromban egy erotikus masszázs elnyújtott orális kényezetéssel van olyan jó, mint egy sokmenetes dugás. De ez csak az én személyes véleményem. A bejutást követően puszi-puszi, szokásomhoz híven a hőség miatt jégkrémet vittem Vikinek, amit örömmel fogadott. Váltottunk néhány ismerkedő szót, közben levettem a gönceimet a nappaliban és tekintettel arra, hogy a kinti 40 fok miatt kezdett folyni rólam a víz - a jégkrémért gyalog mentem a Kolosi térre - bevetettem magam a fürdőbe.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.