Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-12-14 16:41:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia! Köszönöm hogy írtál. :) Én nagyon jól éreztem magam, örülök hogy megismertelek. Remélem finom volt a szaloncukor :D Puszi

Beszámoló Viktória +36209550565 116485 szexpartner

BaloghTibi a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
legszebb punci
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Előző pénteken beszéltünk telefonon - elsőre felvette, már itt nagyon szimpatikus volt a hangja. Szerdára beszéltünk meg időpontot, az első kérésem megfelelt neki. A részletekről pontosan tájékoztatást kaptam. Minden flottul ment.
Megközelítés
Mivel eléggé időben voltam, egy 15-20 perces sétát választottam a Margit hídtól. Egyébként szerintem a villamos nem messze tesz le, és talán parkolóhely is volt az utcában, bár nem nagyon figyeltem.
A megadott cím egyébként pontos. Pár perccel a megbeszélt időpont előtt érkeztem, de ebből semmi probléma nem volt, amikor telefonáltam, már engedett is be.
Helyszín
A társasház kívülről jóval kisebbnek tűnik, mint amilyen valójában. Bejutás után kaptam pontos instrukciót, a lakásajtó pedig már diszkréten nyitva várt - nem kellett 10-20 másodpercig feszengeni az ajtó előtt, mint néháyny más helyen.
Viktória egyedül rendel, az egész kis takaros lakás az ő játszótere. Belépés után egy konyha/nappali kombóban találtam magam, ahol kicsit leültünk a kanapéra, megmelengettük a kezem és beszélgettünk/ismerkedtünk pár szót. Semmi feszengés, mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy pásztorórára. Már itt nagyon otthonosan éreztem magam.
A kis beszélgetés után megismerkedtem a fürdővel is - itt is minden tip-top, tiszta, rendezett. A törölközű nekem kifejezetten tetszett - általában kettőt használok (ha lehet), Viktória törölközőjéből egy is elég volt (pedig kaptam másodikat, amit végül nem vettem igénybe).
A szoba szintén tökéletesen megfelelt a feladatnak: nagy, stabil ágy, ezen kívül normál berendezés. Nagyon mondjuk nem néztem körül, mert a lakásba lépéskor viselt szexi fehérnemű a fürdésem ideje alatt lekerült, és hát prioritások :-)
Viktória külseje
Az adatok megfelelnek a valóságnak, Viktória egy csodás és kedves fiatal nő. Kb. a 10-es képen látható fehérneműben fogadott.
Haja jelenleg szőke, talán egy kis vöröses beütéssel. De lehet, hogy ezt csak bele akartam látni :-)
Alakja nőies, bőre nagyon finom, kellemes tapintású. Gyönyörű, formás keblek, és tökéletes punci.
1. Viktória +36209550565 beszámoló Budapest 116485 erotikus masszázs
3. Viktória +36209550565 beszámoló Budapest 116485 erotikus masszázs4. Viktória +36209550565 beszámoló 2022-12-15 01:02:22 erotikus masszázs 1164855. Viktória +36209550565 beszámoló 2022-12-15 01:02:22 erotikus masszázs 1164856. Viktória +36209550565 beszámoló 2022-12-15 01:02:22 erotikus masszázs 116485
Action
Fürdés után folytattuk egy kicsit a beszélgetést, és ha már úgyis ismerkedtünk, felajánlott egy masszázst - ez a masszázs kategóriában is megállta volna a helyét, nem vette fél vállról, jól átgyúrta a vállam.
Majd gyors csere, bár az én masszázs-tudásom hagy kívánnivalót maga után, én inkább csak egy kis hát és popsi simogatásra vállalkoztam. Fordulás után egy kis összebújós csókolózás következett, mjad apró puszikkal elindultam felfedezni a testét. Viszonylag hamar megtaláltam a már említett tökéletes puncit, ahol folytattam a csókot, amit fentebb már elkezdtem. Nagyon jól reagált - hogy mennyire, annak ő lehet a megmondhatója - az én szempontomból mindenképpen csodás élmény volt.
Ezután jött egy újabb 1-2 perces összebújós pihi, majd az én kényeztetésem kezdődött. Egy hosszú és nagyon kellemes francialecke következett. A kezét nem használta, de nem is volt rá szükség, ajkainak és nyelvének kényeztetésének minden pillanata a mennyország volt. Majd gumi fel, és nyeregbe pattant - a punci nem csak gyönyörű, de szűk is. Viktória kezdeményező, nagyon kellemes csípőmunkával lovagolt rajtam, miközben én a combjait, fenekét simogattam.
Egy kis ölelkezésre, összebújásra és pár csók erejéig misszibe váltottunk, majd újra a hátamra feküdtem és kaptam még egy kis repetát a kellemes franciából. Végül kérésemnek megfelelően a kacsói között ért a vég.
Köszönöm, Viktória, az élmény minden szempontból felülmúlta a várakozásaimat.
Elszámolás
Extra nincs, az ajándék megfelelt a telefonban elhangzottnak (illetve lásd bővebb infó). Valójában szó sem esett róla.
Órát egyáltalán nem nézte, az action végén én kérdeztem rá az időre - 56 volt. Még ekkor sem volt semmi sürgetés. És kaptam szaloncukrot :-)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mint említettem, 100% barátnő feeling. Az egyik legkellemesebb szeretkezésem után mosolyogva távoztam. Remélem lesz még alkalmunk találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-01-19 16:32:36
Nagyon átjött a lényeg. A legkedvesebb szeretkezés...

2022-12-18 09:20:53
Viktória egy tünemény itt az oldalon, ahogy azt te is megírtad!

2022-12-15 17:57:22
Köszönöm hogy beavattal ezekbe az izgalmakat rejtegeto randiba
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-05-17) : Viktória franciája elegáns, de nagyon hatásos, egyik kezével már a heréket simogatja. Nagyon felizgat, már én is tolom neki egy kicsit csípőm mozgatásával. Újra kiveszi, most kezével bűvöli a brét, majd újra vissza forró ajkai közé, ahol meg is pecsételi sorsom.

(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

(2022-05-24) : Lágyan simogatta egész testem és egyre direktebben ért a velem egykorúhoz, míg bele nem kezdett igazán érzéki és finom franciás kényeztetésébe. Nagyon hosszan ellettem volna így, de már türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy érezzem barlangjának feszes ölelését, így kértem a védőfelszerelést.

felejthetetlen: 13db
(2024-08-08) : A kezével a zacskómat simogatta, vissza is kellett fogni magamat nehogy idő előtt végem legyen, gyorsan javasoltam tegyük fel a gumit, kérdezte hogyan szeretném, legyünk a misziben. Óvatosan becsúsztattam a punciba és elkezdtünk szexelni, úgy emlékszem így is maradtunk végig, látványra ezt szeretem legjobban,

(2024-07-02) : Aztán hogy is volt, valahogy 69 lett, így folytattuk, igen. Aztán én fogtam magam pihenőre, és ő kényeztetett, na igen, ebben még mindig kiemelkedő. Ezen a ponton erősen elgondolkoztam, hogy nem is lesz már itt aktus, fejezzük be, történjen, aminek történni kell,

(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

nagyon jó: 18db
(2024-06-19) : Viki betérdelt a lábaim közé, beolajozta a kezét a olyan lingam masszázsban részesített, hogy minden félelemem elmúlt a másodszori kudarc lehetőségét illetően. A gyönyörű nő előttem ülve pillanatok alatt életet varázsolt a farkamba, a simogatása és a pillantása hatására hamarosan ismét egy brutális orgazmussal ajándékozott meg.

(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

: 10db
(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

(2023-07-20) : Kedves olvasóim itt egy kicsit kevesebb élményhez fognak jutni, mert én bizony masszázsra mentem Vikihez. Én alapvetően masszázspárti vagyok, mert az én koromban egy erotikus masszázs elnyújtott orális kényezetéssel van olyan jó, mint egy sokmenetes dugás. De ez csak az én személyes véleményem. A bejutást követően puszi-puszi, szokásomhoz híven a hőség miatt jégkrémet vittem Vikinek, amit örömmel fogadott. Váltottunk néhány ismerkedő szót, közben levettem a gönceimet a nappaliban és tekintettel arra, hogy a kinti 40 fok miatt kezdett folyni rólam a víz - a jégkrémért gyalog mentem a Kolosi térre - bevetettem magam a fürdőbe.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.