Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Zoé(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-09-01 23:08:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Kiskos33!

Számomra is élmény volt!! Egy különleges férfit ismerhettem meg személyedben! Remélem hamarosan újra találkozunk. :) Addig is minden jót kívánok neked!!! Puszi

Beszámoló Viktória +36209550565 111267 erotikus masszázs

kiskos33 a 2021-09 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nap közben hívtam és már a telefonbeszélgetésközben is nagyon megtetszett a hangja és a hozzáállása. Még a program hosszában is rugalmas volt látatlanban is. Tájékoztatott a lehetőségekről és mivel nagyon tetszett amit hallottam, gyorsan lecsaptam az alkalomra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A II. kerület egyik fontos teréhez kellett mennem, ami BKK-val tökéletesen megközelíthető, azonban autóval nem egyszerű a közelben parkolni. A cím és a bejutáshoz szükséges infók ismeretében könnyen megtaláltam a helyszínt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy gyönyörű épület emeleti szintjén van a lakás. Én még ilyen gyönyörű helyen nem jártam. Lenyügöző volt minden, az előszoba, a masszoba, és a fürdő is. Mindhol szép tisztaság és rend várt. A szobában kellemes zene szólt, szóval minden adott volt a tökéletes együttléthez.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dorothy egy gyönyörű teremtés. Nem egy címlaplány, de pont ez benne a jó. Ő egy szuper kedves, csinos és tökéletes valódi nő. Olyan aki mellett az ember jól tudja magát érezni és nem kellemetlen a saját tökéletlensége. Egy fekete fehérnűben volt. Már amikor a folyosón jártam láttam, hogy nyílik az ajtaja. Ez is olyan jóleső volt, azt éreztem, hogy már vár rám. Kedves és őszinte mosolyával rögtön elvarázsolt. Jó előérzetem volt...
1. Viktória +36209550565 beszámoló Budapest 111267 erotikus masszázs
3. Viktória +36209550565 beszámoló Budapest 111267 erotikus masszázs4. Viktória +36209550565 beszámoló 2021-09-01 23:08:19 erotikus masszázs 1112675. Viktória +36209550565 beszámoló 2021-09-01 23:08:19 erotikus masszázs 1112676. Viktória +36209550565 beszámoló 2021-09-01 23:08:19 erotikus masszázs 111267
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Amikor megbeszéltük a programot, rugalmas volt és jelezte, hogy a kedvem szerint alakíthatjuk a programot. Éltem is a lehetőséggel. A zuhanyzás után rögtön elkezdhettük az ismerkedést. A bevezetés után azért volt egy kis masszázs is. A masszázst meglepően jól csinálta, főleg ahhoz képest, hogy mondtam, hogy most ez a rész számomra kevésvé fontos. Mégis látszott rajta, hogy igyekszik mindenből a legjobbat nyújtani. Aztán a masszázs átváltott egy csúszkás változatra.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Rögtön az elején egy intim ismerkedéssel kezdtük. Látszott, hogy nagyon odaadó és jól esett, hogy bízik bennem. Igyekeztem ezzel nem is visszaélni. Az elején csak leheveredtünk a tatamira egymás mellé és szép fokozatosan jutottunk el simogatásoktól a komolyabb kényeztetésig. Ennél a résznél főleg én kényeztettem, mivel ez volt a kérésem. Csodás hangulatot teremtett nekem. Utoljára ilyen intim pillanatokat a hozzám legközelebbi nővel éltem eddig csak meg. Abszolút éreztem a BARÁTNŐ feelinget. Ilyen élményben még nem volt erotikus masszázson részem. Segített a visszajelzéseivel, hogy sikerüljön eljuttatnom a csúcsra. Nagyon hálás volt érte. Aztán a csúszkamasszázs után is belecsaptunk egymás kényeztetésébe. Ezúttal már én is "hagytam" magam. Mondtam, hogy nem igénylem a franciát, tehát erről nem tudok nyilatkozni. Viszont ezt leszámítva megint nagy élményekben volt részem. A légkör amit teremtett, az utánozhatatlan volt. Erről nem tudok jobban nyilatkozni. Egyszerűen csodásan éreztem magam az elejétől a végéig. Az derült ki számomra, hogy ha udvarias és gyengéd az ember, akkor szuper élményben részesülhet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tudtommal nincs semmilyen extrája, és ahhoz képest amit nyújtott, nagyon kedvező volt a rózsaszálak mennyisége. Az elején rögtön kitettem az aztalra és szinte még ő kért elnézést, hogy nem kellett volna rögtön odaadnom.
Rózsacsokor
kiskos33 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Számomra egyedülálló volt az az élmény amiben Dorothy részesített, messz felülmúlta az elvárásaimat. Ő egy csodálatos Hölgy, nagyszerű természettel és számomra gyönyörű külsővel. Lehet, hogy mások nem díjaznák őt ugyanennyire, de nekem pont az ilyen visszafogott, intimebb együttlétek jelentenek a legtöbbet. Ezt tökéletesen sikerült "hoznia". Azóta is a hatása alatt vagyok.Örök hálám Dorothy! Ha úgy alakul az életem, Hozzád még biztosan visszatérek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória erotikus masszázs beszámolójáról


2021-09-04 16:40:48
Érzelmes hangulatot közvetít a beszámolód, a kedves reaggal együtt pedig még értékesebb iromány lett. !
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-05-17) : Viktória franciája elegáns, de nagyon hatásos, egyik kezével már a heréket simogatja. Nagyon felizgat, már én is tolom neki egy kicsit csípőm mozgatásával. Újra kiveszi, most kezével bűvöli a brét, majd újra vissza forró ajkai közé, ahol meg is pecsételi sorsom.

(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

(2022-05-24) : Lágyan simogatta egész testem és egyre direktebben ért a velem egykorúhoz, míg bele nem kezdett igazán érzéki és finom franciás kényeztetésébe. Nagyon hosszan ellettem volna így, de már türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy érezzem barlangjának feszes ölelését, így kértem a védőfelszerelést.

felejthetetlen: 13db
(2024-08-08) : A kezével a zacskómat simogatta, vissza is kellett fogni magamat nehogy idő előtt végem legyen, gyorsan javasoltam tegyük fel a gumit, kérdezte hogyan szeretném, legyünk a misziben. Óvatosan becsúsztattam a punciba és elkezdtünk szexelni, úgy emlékszem így is maradtunk végig, látványra ezt szeretem legjobban,

(2024-07-02) : Aztán hogy is volt, valahogy 69 lett, így folytattuk, igen. Aztán én fogtam magam pihenőre, és ő kényeztetett, na igen, ebben még mindig kiemelkedő. Ezen a ponton erősen elgondolkoztam, hogy nem is lesz már itt aktus, fejezzük be, történjen, aminek történni kell,

(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

nagyon jó: 18db
(2024-06-19) : Viki betérdelt a lábaim közé, beolajozta a kezét a olyan lingam masszázsban részesített, hogy minden félelemem elmúlt a másodszori kudarc lehetőségét illetően. A gyönyörű nő előttem ülve pillanatok alatt életet varázsolt a farkamba, a simogatása és a pillantása hatására hamarosan ismét egy brutális orgazmussal ajándékozott meg.

(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

: 10db
(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

(2023-07-20) : Kedves olvasóim itt egy kicsit kevesebb élményhez fognak jutni, mert én bizony masszázsra mentem Vikihez. Én alapvetően masszázspárti vagyok, mert az én koromban egy erotikus masszázs elnyújtott orális kényezetéssel van olyan jó, mint egy sokmenetes dugás. De ez csak az én személyes véleményem. A bejutást követően puszi-puszi, szokásomhoz híven a hőség miatt jégkrémet vittem Vikinek, amit örömmel fogadott. Váltottunk néhány ismerkedő szót, közben levettem a gönceimet a nappaliban és tekintettel arra, hogy a kinti 40 fok miatt kezdett folyni rólam a víz - a jégkrémért gyalog mentem a Kolosi térre - bevetettem magam a fürdőbe.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.