Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-02-02 22:25:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viktória +36209550565 108619 szexpartner

xtreme a 2021-02 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel szerveztem a délutánomat és hívtam rögtön felvette. Tudtunk egyeztetni délutánra időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XI. kerület egy csendesebb részén. Az Alletől nem messze, így villamos, busz metro is használható közelségben van. Autóval inkább az Alle parkoló tűnik biztosnak az utca parkolással szemben. A cím pontos, a GPS odatalál. Könnyű és egyszerű a bejutás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás felújított, így a fürdő is szép, tiszta, roskadoznak a polcok a tusfürdőktől. A szobában hatalmas franciaágy, székek a pakoláshoz.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy filigrán szőke nő fogadott, kétrészes fekete fehérneműben. A képekhez képes soványabbnak tűnik, kellemes pici cicik, kedves arc.
1. Viktória +36209550565 beszámoló Budapest 108619 erotikus masszázs
3. Viktória +36209550565 beszámoló Budapest 108619 erotikus masszázs4. Viktória +36209550565 beszámoló 2021-02-02 22:25:12 erotikus masszázs 1086195. Viktória +36209550565 beszámoló 2021-02-02 22:25:12 erotikus masszázs 1086196. Viktória +36209550565 beszámoló 2021-02-02 22:25:12 erotikus masszázs 108619
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
A szobában lepakoltam, majd levetkőztem, az asztalkára tettem a rózsaszálakat, megkaptam a törölközőmet. A logisztikai kényszerpihenőt simizéssel töltöttem ki, ami jó alapnak bizonyult. Sikerült bejutni a fürdőszobába és felfrissülni. A szobába vezetés közben csodálhattam csupasz partnernőmet, kellemes meglepetés volt. Visszatérve a szobába még egyeztettük a programot. Sajnos kénytelen voltam közölni, hogy mostanában olyan vagyok, mint a lágy tojás - 3 perc és kész. Ezzel a kijelentésemmel sikerült egy kisebb megdöbbenést okozni és nevetést csalni a beszélgetésbe. Én kezdtem a kényeztetést, nagyon finom volt. Orális kényeztetés közben próbáltam a kezeimmel minél több örömöt okozni és fokozni a hatást. Én nagyon élvezetem, finom punci, kellemes cicik és bimbók. Kb. félidőben erőteljes izom összehúzódásokkal adta tudtomra, hogy csúcsra jutott. Nekem erre szükségem van a lelki kielégüléshez, neki is jól esett. Most én kerültem a hátamra és ő mutatta be a tudományát. Nagyon finoman ingerelt, ami nagyon jól esett. Cicik csiklandozták a testemet és mozgás közben el-elakadtak az egyre meredező barátomba. Néha néha kézzel meg kellett igazítani, hogy a következő körben feltétlen elakadjon. Partnerem nagyon körültekintően és finoman bánt velem, hogy minél tovább élvezhessem társaságát. Mivel a barátom egyre csak meredezett, így az az ötlet támadt, hogy további próbákhoz be kell öltöztetni. Sajnos mostanában megviseli a merevedésemet a gumi, így egy kis orális rásegítést kaptam. Én már az aktusra gondoltam, mire ő felajánlotta, hogy meglovagol, jó volt az összhang. Nyeregbe pattant és a barátom is próbált a helyére kerülni. Kellemesen szűk, meleg helyre kerültem. Finoman lovagolt, hogy ne végezzen velem, de szerintem nem sokkal léptem át a lágytojás idejét, így lett végem. Várt, hogy nem azonnal ugorjon le rólam, így kellemes baráti feelinget nyújtott itt is. Eltávolítottuk a vegyvédelmi felszerelést és megtörölgettük. Majd mellém térdelt és még pár percig simiztünk, mindent amit elértünk. Majd rövid tisztálkodás, öltözés és fájó búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban és a bővebb infóban szereplő összeg nem változik a későbbiekben sem. Én az elején szeretem rendezni, most is ezt tettem.
Rózsacsokor
xtreme nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ha a későbbiekben is ilyen jó lesz az összhang, akkor csodákra leszünk képesek egymással. Sok mindent érdemes lenne még kipróbálni, vissza kell mennem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2021-02-08 06:26:59
Köszönöm a beszit, bár lehetett volna kicsit alaposabb és közlékenyebb. Engem nagyon érdekelt volna Isabell leírása és jellemzése is! Kösz!

2021-02-03 08:43:29
Nem túl hosszú de nem kell regény sem hogy az ember a lényegről értesüljön ☺
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-05-17) : Viktória franciája elegáns, de nagyon hatásos, egyik kezével már a heréket simogatja. Nagyon felizgat, már én is tolom neki egy kicsit csípőm mozgatásával. Újra kiveszi, most kezével bűvöli a brét, majd újra vissza forró ajkai közé, ahol meg is pecsételi sorsom.

(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

(2022-05-24) : Lágyan simogatta egész testem és egyre direktebben ért a velem egykorúhoz, míg bele nem kezdett igazán érzéki és finom franciás kényeztetésébe. Nagyon hosszan ellettem volna így, de már türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy érezzem barlangjának feszes ölelését, így kértem a védőfelszerelést.

felejthetetlen: 14db
(2024-08-08) : A kezével a zacskómat simogatta, vissza is kellett fogni magamat nehogy idő előtt végem legyen, gyorsan javasoltam tegyük fel a gumit, kérdezte hogyan szeretném, legyünk a misziben. Óvatosan becsúsztattam a punciba és elkezdtünk szexelni, úgy emlékszem így is maradtunk végig, látványra ezt szeretem legjobban,

(2024-07-02) : Aztán hogy is volt, valahogy 69 lett, így folytattuk, igen. Aztán én fogtam magam pihenőre, és ő kényeztetett, na igen, ebben még mindig kiemelkedő. Ezen a ponton erősen elgondolkoztam, hogy nem is lesz már itt aktus, fejezzük be, történjen, aminek történni kell,

(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

nagyon jó: 17db
(2024-06-19) : Viki betérdelt a lábaim közé, beolajozta a kezét a olyan lingam masszázsban részesített, hogy minden félelemem elmúlt a másodszori kudarc lehetőségét illetően. A gyönyörű nő előttem ülve pillanatok alatt életet varázsolt a farkamba, a simogatása és a pillantása hatására hamarosan ismét egy brutális orgazmussal ajándékozott meg.

(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

: 10db
(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

(2023-07-20) : Kedves olvasóim itt egy kicsit kevesebb élményhez fognak jutni, mert én bizony masszázsra mentem Vikihez. Én alapvetően masszázspárti vagyok, mert az én koromban egy erotikus masszázs elnyújtott orális kényezetéssel van olyan jó, mint egy sokmenetes dugás. De ez csak az én személyes véleményem. A bejutást követően puszi-puszi, szokásomhoz híven a hőség miatt jégkrémet vittem Vikinek, amit örömmel fogadott. Váltottunk néhány ismerkedő szót, közben levettem a gönceimet a nappaliban és tekintettel arra, hogy a kinti 40 fok miatt kezdett folyni rólam a víz - a jégkrémért gyalog mentem a Kolosi térre - bevetettem magam a fürdőbe.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.