Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-05 02:00:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viki masszázs VIP +36205755786 121976 erotikus masszázs

Straval_Gabriev_2 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
ennivaló lábfej
profi, szakszerű
ínyenc láberotika
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Ebben az évben ez az ötödik randink volt, mondhatni hűséges vendégei táborát gyarapítom. Viki az én szívem csücske, így nem is kérdés, amennyiben megoldható én azonnal szoktam hozzá menni. Mint mindig ezúttal is VTR-en egyeztettünk, gyors és diszkrét módon. Szerencsémre jó volt az időpont, így rábólintott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lehel tér vonzáskörzete, onnan kell még 14 villamossal menni illetve séta combo. A környék kellemes, csendes, nem jut el oda a nagyvárosi nyüzsgés. Aki autóval menne, azoknak öröm, mivel a délelőtti órákban van a ház előtt szabad parkolóhely.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás kellemesen van berendezve, inkább picit érződik, hogy masszázs szalonként funkcionál mintsem lakásként. Kellemes a légkör, abszolút otthon érzet feelinges. Számomra egy menedéket szimbolizál, ahova megpihenni, feltöltődni térek be a mindennapok viszontagsága elől. Belépve L alakú kis folyosó, szemben a mosdó ill. a fürdőszoba, jobbra pedig a két masszázs szoba. A fürdő jól felszerelt és makulátlan tisztaság mindenhol.
Maga a masszázs szobába belépve szemben szék, jobbra szekrény, ajtó mellett szobainas. Balra a szoba közepén tatami. És hosszú idő után végre használtam a párnákat is, mert lám van két kispárna is amik felett mindig átsiklottam. Megvan a felfedezés varázsa. :D
Szeretem még a szobában azokat a japán motívumú óriás puzzle-okat, amik keretben kirakva a szobának kiemelt díszítő elemei. Nagyon hangulatos minden, kicsit ilyen keleti feelinget ad.
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viki észbontóan gyönyörű. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy álmaim nője. Az évek alatt rengeteg helyen megfordultam de merem állítani, hogy az oldal egyik legszebb virágszála (gondoljátok, hogy persze elfogult vagyok és ez az én szubjektív véleményem, de aki nem hiszi az járjon utána). :)
Ajtónyitás után megfordulok és mint mindig pár pillanat eltelik, addig gyorsan végigjáratom a tekintetem rajta és próbálom befogadni a vizuális gyönyört. Piros színű selyem hálóinget viselt, bugyi nem volt rajta csak ez az egy kecses ruhanemű. Hozzá abszolút ízlésesen illő piros színű manikűr és pedikűr. Vállára omló barna hajfürtjei mögül fülcimpájában fülbevaló és hozzá egy szetthez tartozó nyakláncot viselt. Összhatásban mintha csak a gyönyörű kedveséhez térne haza az ember.
A WOOOW!!! hatás most sem maradt el. De természetesen nem csak a külső miatt Viki az én múzsám, hiszen elbűvölő személyisége szintén magával ragadó.
1. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 121976 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 121976 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-07-05 07:40:53 erotikus masszázs 1219765. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-07-05 07:40:53 erotikus masszázs 1219766. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-07-05 07:40:53 erotikus masszázs 121976
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs mint mindig a kimagasló szintű színvonalon történt. Megvan a kellő koreográfia hozzá, és mindamellett adott a kellemes légkör, amit Viki személye biztosít.
Hasra fordulás, kényelmes elhelyezkedés a tatamin, és derekamra kis törülköző kerül. Én elengedem magam és Viki is társul hozzám teljesen meztelenül.
A lenge kis öltözékétől én szabadíthattam meg mielőtt helyet foglaltam a tatamin. Ahogy a selyem hálóing pántjai leomlottak vállairól majd a ruha szabad úton a földre esett, picit közelebb léptem és szabaddá vált fedetlen kebleire egy-egy csókot nyomtam. Gyönyörű szép tenyérbe illő mellek finom puha férfiúi vágyakat beindító... huhhh...

Szóval épp ott feküdtem hason a tatamin és Viki kezei közé kerültem. :)
Deréktól lefelé haladva alaposan átgyúrta a vádlijaimat, majd boka és lábfej következett. Ezután talpát ráhelyezte a combomra és picit rátaposott, majd térdtől lefelé meg felfelé behajlította a lábamat nyújtás és pici roppanó hang. Amúgy nagyon kellemes volt. Úgy összehajtogatott mint tepsiben a grillcsirkét. :)
Ezután derék és hát, jöttek a vállak is. Jobb kar és kézfej, majd baloldalon is. Tetszett a közelsége, mikor a hátamat masszírozta, szinte majdhogynem rám ült, combjait éreztem a derekamnál és lábfejét a combjaimnál.
Majd kérte hogy forduljak hátra, itt a törülköző még visszakerült az ölembe. Ő a fejemhez közeledett és majdhogynem ölébe vette a fejemet, kicsi arc cirógatás, majd jött még a nyak. Itt azért rendesen kiroppantotta. :)
Ezzel teljessé vált a masszázs rész, minden porcikámon átmentünk.
Közben kellemesen elbeszélgettünk, személy szerint én imádom hallgatni Vikit.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután végeztünk Ő fél oldalvást mellém heveredett, majd fel sem tűnt hogy a törölköző mikor került le rólam. Nagyon finoman van az átvezetés az erotikus részre, el vannak mosva a határok szinte alig észrevehető de mégis van egy nagyon élvezhető nem tolakodó de mégis kellemes átfolyása. A gyengéd érintések az intim területen, majd beül velem szemben, nekem terpeszben van a lábam, Ő bekucorodik közé, majd szép kecses lábikóit kinyújtva elhelyezi őket az oldalam mellett.
Kacsóival elkezdi a lingam kényeztetést. Ujjbegyei érintései, ahogy tenyerében van a férfiasságom, az arcának a mimikái, ahogy közben én simogatom a combjait és a lábfejét ez mind kellően fokozza a vágyamat és maximálisan bekeményedek kacsói között.
Miután a merevség megvan automatikusan ölembe helyezi gyönyörű lábfejeit majd talpai közé fogja a péniszemet és a láberotika gyönyörével ajándékoz meg engem. Imádom, ahogy Viki így ilyen formán kényeztet engem, mindig így szokott a csúcsra juttatni. Viki az ideális partner ebben, ahogyan csinálja, nálam a #1.
Az odafigyelés, a technika, a gyengédség, a kellő intenzitás és az is hogy tudja hogy ezt mennyire szeretem és hogy kellőképp partner ebben számomra; nekem meg ez a legnagyobb megtiszteltetés hiszem itt van Ő, akit mint belső és külső tulajdonságok alapján nagyra becsülöm, és ezt a kis plusz vágyamat is megvalósítja.

Sóhajok hagyják el az ajkamat, behunyom a szemem és csak élvezem a puha talpának az érintését, ahogy fel le siklik végig a péniszemen, picit vált, és a lábujjakkal ráfog a makkomra, amit érzek hogy lüktet, szinte felrobban a lábujjai között. Hihetetlen ejakuláció közeli állapotban vagyok. Kicsit elengedi, majd nagylábujjal végigsimítja makkomtól a herékig a teljes férfi hímtagot. Gyengéden ráfog a lábujjaival a herékre, finoman gyömiszkéli, masszírozgatja. Nagyon kellemes érzés, majd csakis lábbal (semmi kezezés) visszaveszi talpai közé, majd ráfonja teljesen talp hosszal, lábujjakkal ráfog és egészen élvezésig végigviszi lábikóval a szeánszot. Egyszerűen imádom ahogy Viki kényeztet.

Az eufóriából magamhoz kell térném, Ő addig még utána picit levezetés képpen simogat a talpával, majd törlő alkalmatosság után nézünk és kezdődik a tisztogatás. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A kiírtakkal megegyező a virágcsokor. Abszolút korrekt, számomra ez maximálisan megfelelő.
Az élmény mint mindig felbecsülhetetlen.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Évek óta visszajáró vendége vagyok, és csak remélni merem, hogy még ennyi közös élmény legyen mint ami volt, ha nem több.
Mindig maximálisan feltöltődök és csak köszönni tudom neki azt a sok figyelmet és gyengédséget amivel megajándékoz, én ezért nagyon hálás vagyok.
Köszönöm!
Sokszor puszillak és mindig várom a következő alkalmat. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-04 21:43:38
Istennői minősítéshez méltó, kiváló írás, minden részletében. A láberotikus élmény leírása pedig fantasztikus.

2024-07-08 16:07:13
Gratulálok. Az írás jó, információk tömkelege érkezett olvasás közben rám. Táncoló talpakat Walt Disneytől ismertem eddig,ez egy teljesen más megvilágításba helyezi.

2024-07-06 16:28:56
Istennőhöz méltó írás született. Gratulálok! :)

2024-07-06 16:12:48
Köszönjük a tisztelettel teli, jó hangulatú írást, igazán átjön a rajongásod. Gratula az élményhez!

2024-07-06 15:19:19
Szuper írás! Nagyi. Tetszik! :) Gratulálok Vikihez! :) És az élményhez. :)
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-04-19) : A fejem felhelyeztem a kikészített párnára és a lábaim az elhelyezett támaszokra. A derekamra kaptam egy melegítő törölközőt, majd a lányok leültek a két oldalamra és elkezdték a kezelésem. Viki a jobb oldalamra ült. A lábfejemnél kezdték és szisztematikus haladtak felfelé. Érdekes érzés volt, hogy egyszerre négy hozzáértő kéz gyúrja át a testem.

felejthetetlen: 19db
(2024-04-25) : És innentől kezdve jött lényeges része a találkozónak. Lent jó hadrendbe álltam már, Viki tevékenységének köszönhetően. Majd szinte gondolatomat olvasva, arcom elé került egy nagyon szép punci!

(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

nagyon jó: 16db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

: 20db
(2024-08-25) : Eléggé belejöttünk és 69-ben rám ült Viki, nyaltam nagyon ő meg szájjal bő nyállal izgatott. Nagyon szépen felvitt a csúcsra, talán ő is elment. Nagyon finoman leszállt rólam és őszintén megdícsért a nyalakodásomért, azt mondta hogy nagyon élvezte.

(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.