Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-27 04:24:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia te Drága :)
Köszönöm a kedves szavaidat, igazán jól esik a rajongásod ;) igaz, mi már jó ideje ismerjük egymást…!
Örülök, hogy ennyi év után hangot is adtál ennek ;) puszi neked, és összehozzuk a többit is! 🌸

Beszámoló Viki masszázs VIP +36205755786 121060 erotikus masszázs

Straval_Gabriev_2 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
ennivaló lábfej
fülledt erotika
ínyenc láberotika
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Szokás szerint VTR-en keresztül ment az egyeztetés. Sajnálatos pech szériám miatt már elég régóta nem láthattam az én múzsámat, így nagyon boldog voltam mikor végre sikerült elcsípnem. Sajnos a munkámból adódóan inkább késő délutáni óra ami játszik nálam, így egy félórával előbb elkéredzkedtem, hogy időben odaérjek a megbeszélt időpontra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Béke tér van amihez be lehet határolni, igazából onnan villamossal lehet legjobban megközelíteni, meg egy tíz perc sétával kell kalkulálni. BKK-val elég könnyű a megközelítés. Pontos a cím, szóval aki autóval menne GPS odavisz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Csendes környék, kellemes atmoszféra van, nyugalom, maga a hely illetve a lakás is ezt sugallja. Lakás ajtaján belépve jobbra rögtön le is tudjuk helyezni kabátunkat a fogasra. Kis L alakú folyosó, végén pici puff illetve szemközt van a fürdő és jobb kéz felé két masszázs szoba.
A fürdőben kád, előtte száraz kilépő. Minimum tízféle tusfürdő választék van, ha nem több. Jól felszerelt a fürdő, minden pipere cikk megtalálható, szájvíz, kis pohárkák, dezodorok etc. Mindenhol makulátlan tisztaság.
A hátsó szobában szoktunk lenni, ízlésesen van berendezve, keleti hangulat illetve nekem a három óriás puzzle ami ki van rakva képkeretben, kimondottan tetszik. Belépve szemben szék illetve szobainas amire lehet lepakolni a ruhánkat, mellette jobbra szekrénysor, rajta illóolajok, gyertyák, egyéb dolgok, balra a földön a tatami, ízlésesen és körülötte a masszázshoz szükséges kellékek precízen elrendezve.
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Röviden tömören Viki gyönyörű. De engedjétek meg, hogy picit jobban kifejtsem. Emlékszem mikor leges legelőször találkoztam Vele, már akkor ott letaglózott szépsége. Emlékszem hogy megláttam és lefagytam szó szerint. Azóta picit javult a dolog, de még mindig kihagy egy két taktust a szívem mikor meglátom. Merem állítani hogy az oldal egyik legszebb virágszála. Copfban volt a haja (de kibontva is iszonyatosan szexi ahogy kecses vállaira omlik) és egy rövid ujjú masszázs kimonó-szerűséget viselt, mint később kiderült alatta teljesen meztelen volt, nem volt rajta bugyi. Combközépig ért a ruha így gyönyörű combjait, lábát és lábfejét is megcsodálhattam. Kecses, erotikus és nagyon szexi, lábikói mindig ápoltak és a pedikűrje is tetszett. A feje búbjától a lábujjáig minden porcikája tökéletes. Sportos alkat, finom bársonyos bőr, gyönyörű keblek, huncut mosoly és valami hihetetlenül érzéki hang. Szépsége mellé hihetetlen kedves személyiség párosul, szóval igaz kincs, Viki az én gyönyörűséges múzsám.
1. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 121060 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 121060 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-03-27 11:24:12 erotikus masszázs 1210605. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-03-27 11:24:12 erotikus masszázs 1210606. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-03-27 11:24:12 erotikus masszázs 121060
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Lakásba beérve egy hosszú és szoros öleléssel fogadott, finom illata és szép mosolya ismét rabul ejtett.
Nagyon hiányzott, sajnos egy pár hónap most eltelt legutóbbi találkozásunk óta, de szeretem, hogy mindig felvesszük a fonalat és ugyanonnan folytatjuk ahol abbamaradt.
Gyorsan lepakoltam, fürdőbe el, majd onnan vissza a szobába. Megtéve a kötelező köröket, utána társult Ő is a szobába. Mondta hogy akkor hozzám öltözne és kibontotta elől a kimonót és elém tárult meztelensége, nem bírtam magammal és jobb keblét megcsókoltam.
- Ejnye Nyuszika! - majd játékosan mutató ujjával rákoppintott az orromra.
Tudtomra adta, hogy előbb a masszázs jön, így kényelmesen hasra fordultam a tatamin és hagytam Őt kibontakozni. Már itt megvan annak a varázsa hogy meztelenül kezdődik el a program. Igazi VIP élmény. :)
Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig. Lábtól, vádlitól felfelé, derék, hát és karok. Közben nagyon jól elbeszélgetünk. Ez az egész program így tökéletes, tényleg kiszakadok a monoton mindennapokból és testi-lelki felfrissülést kapok.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Jön a várva várt mondat: - Megfordulhatsz, ha szeretnél.
Kérésének eleget teszek, Ő meglepetésemre mellém fekszik, csípőmnél érzem nőiessége mindenségét, ahogy finom szirmai hozzámérnek ahogy rám fonódik. Én háton, Ő féloldalasan a balomon helyezkedik el jobb könyökére támaszkodva, míg bal tenyerével simogatja és cirógatja a mellkasomat, néha az arcomat. Közben folytatjuk a beszélgetést, csak most már érződik az erotika felfokozása a levegőben. A szívem elkezd zakatolni, Viki fölém hajol és ártatlan apró pici csókokkal halad a nyakamon az orrával épp csak alig érinti az arcomat. Még folytatjuk a beszélgetést, majd elhallgat és huncutul megkérdezi:
- Mit szeretnél Nyuszika? - imádom ahogy mondja.
- Mindent amit lehet, és semmit amit nem.
- Értem. - és megenged egy hihetetlenül huncut mosolyt.
Tenyerével végigsimít, majd megáll férfiasságomnál és gyengéd lingamos mozdulatsorral nekilát a kényeztetésemnek. Nem sokkal később elém kucorodik a szemembe néz, ajkaiba harap majd rám hajol és ajkaival nekilát kényeztetésemnek. Hihetetlenül érzékien kapja be, és az a finom puha ajkai ahogy körbefonja. Számomra ez maga a tökély, hiszen tényleg álmaim nője orálisan kényeztet. Ezt szerintem minden férfi átélte már élete során, hogy van egy vágy a fejében egy ideálkép, mint külső és belső tulajdonságokkal, na most itt van Viki és én meg az a szerencsés flótás aki megélheti ezt a gyönyört. :)
Kis idő elteltével, mikor már halkan sóhajtoztam megkérdezi hogy hogyan szeretném. Picit szemlesütve végigsimítok combjain és lábfején.
Hátradől szemben elhelyezkedik velem és egy pici tégelyből olajat vesz elő, csak pár cseppet, amit kézzel felken a makkom alá, majd gyönyörű lábait ráhelyezi a péniszemre. Imádom ahogyan kényeztetni tud a lábaival. Mindig így szoktuk befejezni, hihetetlen ahogy el tud juttatni a csúcsra. Szinergia abszolút ott van, merem állítani hogy Vikinek van a legszebb lábfeje, ízléses gyönyörű pedikűr, hihetetlen technika, és fáradhatatlan, nem utolsó sorban meg TOP #1 nálam, szóval abszolút istennő. Ha ezt a képletet nézzük, hogy álmaid nője, a te vágyadat valóra váltja és szexi és bitang jól csinálja, akkor gondolhatjátok hogy mennyire extázisba illő maximális orgazmust élek át a legvégén.
Érzem finom puha talpait, ahogy közé vesz, majd fel-le-fel-le elkezd kényeztetni. Kellő ráfogással és hihetetlenül ráérez a tempóra, nem gyors, egyenletes, finom. Lehunyom a szemem érzem ahogy elkezd remegni a combom, már nem nagyon bírom sokáig, csak átadom magam az eufórikus érzésnek. Hatalmasat sóhajtok és keményen belemarkolok a tatami szélébe, felemelem a fejem, majd visszazuhanok a tatamiba. Az ejakuláció után még gyengéden simogatja talpával, én meg csukott szemmel még élvezem a pillanatot ameddig csak lehet.

Kell egy kis idő míg magamhoz térek, de ez egy olyan élmény ami maradandó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A kiírtaknak megfelelő a virágszálak száma. A csokor utólag lett lehelyezve a szekrényre.
Nekem ez az élmény maximálisan megér mindent.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Amikor csak tudom meglátogatom, bár sajnos néha nehéz összehozni az időpontot ebben az évben ez volt az első találkozó, de remélem lesz még bőven.
Kedves Viki nagyon hálás vagyok a kedvességedért meg a figyelmességedért, mindig kapok tőled egy kis boldogságot ami mindig kitart a következő alkalomig.
Puszillak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-24 00:50:32
Szerintem remek írás, nekem átjött.

2024-04-12 08:42:49
Hopp, egy kedves reakció. 😉

2024-04-06 17:47:41
Nagyon jó írás, tényleg istennőhöz méltó. Szívesen meglátogatnám én is Vikit.

2024-03-31 17:41:18
Informális szinte minden fejezet tartalma, viszont a masszázsről írhattál volna bővebben, ha már kimaxoltad a pontozást. Persze ettől még jól megírt, köszönöm szépen.

2024-03-31 15:45:53
Élvezettel olvastam e remek beszit. Kedvet csonáltál vele, köszönet érte.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

(2021-04-19) : A fejem felhelyeztem a kikészített párnára és a lábaim az elhelyezett támaszokra. A derekamra kaptam egy melegítő törölközőt, majd a lányok leültek a két oldalamra és elkezdték a kezelésem. Viki a jobb oldalamra ült. A lábfejemnél kezdték és szisztematikus haladtak felfelé. Érdekes érzés volt, hogy egyszerre négy hozzáértő kéz gyúrja át a testem.

felejthetetlen: 18db
(2024-04-25) : És innentől kezdve jött lényeges része a találkozónak. Lent jó hadrendbe álltam már, Viki tevékenységének köszönhetően. Majd szinte gondolatomat olvasva, arcom elé került egy nagyon szép punci!

(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

nagyon jó: 17db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.