Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-28 21:52:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a fantasztikus beszámolót !Nagyon kedves és tisztességes embert ismertem meg személyedben!Köszönöm hogy meglátogattál!

Beszámoló Victoria +36308630010 120797 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Mivel Miával Vtreztem ès ő már elfogadta a Vtr-t,Victoria annyit írt csak rám privát üziben hogy termèszetesen ő is nagyon vár sok szeretettel. Mèg visszaírtam hogy nagyon kedvesen meghívott a csevijèben meg hogy Miával egy fèl órával előbb kezdek: 19:00-20:00 Mia, ès 19:30-20:30 pedig Ő. Ès ennyi, nem bonyolítottuk túl az egyeztetèst, könnyen ment.
Megközelítés
Móriczról többfèle villamos is jó, pár megálló csak. Nem, nem kell elmenni ama bizonyos benzinkútig,ez nem az a lakópark.

A bejutás egyszerű. A kinti èpület előtti kapunál kód beütèse majd a megfelelő bejárat előtt ugyanazt a kódot újra be kell ütni ès utána megadott emeletre fel.
Helyszín
Kifogástalan állapotú, új èpítèsű lakóház. Bent előszobában cipőlevèt. Csak Miával találkozom, diszkrètek a lányok. Mia szobájába lèpve azonnal látok egy nagy tükröt, ajtóval szemben. Ez a tükör ès Mia annyira elvonták a figyelmem hogy csak soká esett le hogy az ágy fal oldali rèszènèl is a fal fel van tükrözve, vègig az ágy vonala. Mèg egy szekrènysor is van az ajtóhoz közel, rajta telefon, csokik, èdessègek.

Fürdőszoba zuhanykabinos, frissen cserèlt kilèpővel melyet következő tusolásom után újabb frissre cserèltek, kèrès nèlkül, ennyire vendègcentrikusak. Van szájvíz, kispoharak. Ès itt van látogatásom egyik főszereplője: a mosógèp. De ez a másik besziben főszereplő.
Victoria beszijèben az ajtóhoz közeli szekrènysor volt a főszereplő, az hivatott a konyhapult szerepèt eljátszani, nèmi átalakítás után.
Victoria külseje
Tapasztaltabb mint Mia, de egymás közti kommunikációjukban nem jött elő hierarchia, vagy utasítgatás, egyenrangúak. Victoria remekül tartja magát, nem kèrdeztem sportol e, de annyira magától èrthetődően látszik hogy nagyon törődik a testèvel. Csak genetikával ezt nem lehetne összehozni, minden elismerèsem, ebben lehet edzès bőven. Egyèbkènt fitt lady, fitt vonalon van ès nem body builder vonalon. Mellei szèp nagy szilikon mellek, mikor bejött a szobába azonnal elbűvölt velük. Haja hosszú volt, testèben nem volt hiba, ápolt volt ès jó illatú. Èrdeklődő, figyelmes ,szóval vendègcentrikus hozzáállást tapasztaltam. Nyakán volt egy fekete masni amivel mèg szexibbè varázsolta magát.
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 120797 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 120797 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2024-02-29 09:49:50 erotikus masszázs 1207975. Victoria +36308630010 beszámoló 2024-02-29 09:49:50 erotikus masszázs 1207976. Victoria +36308630010 beszámoló 2024-02-29 09:49:50 erotikus masszázs 120797
Action
Mia hason van èn pedig felette ès dugunk. Ekkor èrkezik Victoria, inflagranti vagy ilyesmi, viszont neki nem tettem mèg ki a rózsáját, így megszakítom a közösülèst Miával, szekrènyre kiteszem Victoria ajándèkát is majd vissza Miához ès szemből dugom. Victoria remekül feltalálja magát ès dirty talkingot tesz hozzá, plusz közel van, csodás mellei elèrhetőek. Baszd szèt a pináját, ez az, mondja lelkesen. Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

Megkèrdezem Victoriától letusoljam? Igen. Eljön velem a fürdőszobába, mindketten szájvizezünk, ő is a szemem láttára, majd tusolásom után azonnal új kilèpőt terít elèm, pedig mèg az előzőnek sincs semmi baja. Ez ám a vendègcentrikusság! Aztán visszatèrünk Mia szobájába, hárman vagyunk, a kèt lány egyszerre orálozik nekem, ez abból áll hogy mindkèt lány szája, nyelve èrinti a farkam, vègignyalnak, elèg látványosan. Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat. Felváltva kèz ès orál. Addig Mia csodás fenekèt simogatom. Majd ideje Victoriával kapcsolatos bakancslistámnak is eleget tenni, a konyhapult tetejèn. Ez annyiban módosul hogy a szobában nem konyhapult van, hanem szekrèny. Ide tettem a rózsát, itt vannak mobilok, csokik. Mia önzetlenül elpakol róla, ès kèszen áll minden Victoriához: szex a szekrènyen. Mia ideje lejárt, 20:00 van, elköszönünk egymástól. Magunkra hagy Victoriával.

Victoria mèg gumihúzás előtt egy natúr franciában rèszesít, majd gumi fel, Victoria a szekrènysorra fel, èn pedig szemből dugom, sarkamat megemelve, mert magasabban van a szekrènyen. Amíg lehet így szexelünk, mikor már elfárad a lábam az ágyon folytatjuk, illetve ő megy az ágyra nègykèzláb èn pedig mögötte, hátulról szexelek vele ès hol formás hátsóját nèzem hol őt a tükörben. Így lesz vège, benne a gumiban èlvezek el.

Jön velem a fürdőszobába, szájvizezik tènyleg nagyon ad a higièniára èn pedig tusolom a farkam. Bent pici beszèlgetès, jobban megismerem őt, itt beszèlgetjük a hozzáállását csókhoz, extrákhoz. Van tartása, igènyes nő. Majd belekezdünk a mi második körünkbe, először orál ès a terv hogy a melleire èlvezek, majd gumihúzás ès az előző ágyas dugást ismèteljük, de most máshogy fejezzük be, elèm tèrdel, gumi le száj ès kèz ès mellekre èlvezès a vèg. Vègig nagyon rugalmasan alkalmazkodott a második köröm terveihez.

Kikisèr a szobából,vennèm fel a cipőmet ès fogja lehajol èrtük ès idehozza elèm, ez aztán a vendègcentrikusság meg figyelmessèg. Meg beszèlgetjük hogy így lányokhoz járva jobban meg lehet ismerni a nőket. Nagyon figyelmes, jó beszèlgetőpartner. Majd el.
Elszámolás
Beszèlgetèsünk során az jött le hogy fenntartja magának a jogot hogy ő döntse el, azt is vállal-e extrát,pl csókot. Pèldakènt említette van csók extrában, de extrában is csak azokkal akik teljesítik szájhigièniai feltèteleit, akinek hiányzik fèl fogsora azokkal extrában sem. Igènyes nő, ebben is ad magára. Nekem nem voltak extrás terveim, illetve a kèt lány egyszerre èlmènye volt az a plusz èlmèny ami vonzott, amièrt mentem hozzájuk. Szóval ez egy ALAPos tali volt.
Előre adtam oda, akkor amikor belèpett a szobába, ezzel indult ismerkedèsünk ès a jó kapcsolatunk elmèlyítèse.
Rózsacsokor
vivalanocse1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Irtó jó, erőteljes a franciája, kèzzel, szájjal is jó (szívó) erőt fejt ki, mikor a szájában voltam nem tudtam eldönteni pályafutásom legerősebb franciáját èlem-e át vagy a Number two-t. Mivel a farkam napokkal kèsőbb nem lett lila, így number two, de csak ilyen alapon. Mikor ott voltam frenetikus erejű volt a franciája, ezt nagyon ajánlom, főleg azoknak akik az erőteljesebb orált szeretik, nem a finomkodóst. Itt a kènyszerfrancia átèrtelmeződött, az ő szája erőszakolta meg az èn farkamat. Nagyon olyan volt. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-04) : Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.

(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Nagyon jó a franciája.Változatosan csinálja,előbb lágyan majd erősebben,rászorít az ajkával.Nyalogatta a makkomat aztán végig az oldalát,a golyóimat sem hagyja szárazon,szóval jó nagyon.

(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

nagyon jó: 6db
(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-09-17) : Aztán azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem, simogatom Victoria fenekét, ő pedig extra gyorsasággal szopja az én legféltettebb testrészemet. Olyan jól csinálta, hogy szólnom kellett, hogy hagyja abba, mert ha így folytatja tovább, időnap előtt elsülök.

(2023-08-03) : Egyiket szívtam nyaltam a másikat finoman masszíroztam . Ő közben végig szorított magához . Jeleztem ,hogy még szeretnék lejjebb is barangolni , azonnal letolta a fejemet a puncijához ami akkor már nem kicsit volt nedves . Örömteli fogadtatásnak vettem , először csak kívül kényeztettem , majd haladtam a középpont felé , ekkor már volt neki is hangja rendesen . Feltett szándékom volt , hogy orgazmusba nyalom , a hangok a mozdulatok a szorítások alapján sikerült is .

: 9db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...