Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-20 19:36:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Victoria +36308630010 118757 szexpartner

kispista001 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettük az időpontot pár nappal a randi előtt, annyit kért, hogy a randi napján délelőtt hívjam fel, hogy megerősítsem, hogy menni fogok. Minden könnyen és flottul ment, a randi napján délelőtt kérésének megfelelően felhívtam. Telefonon nagyon kellemes volt a hangja, már ekkor éreztem, hogy jól döntöttem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, pár perc sétányira van a villamos megálló. A kapott cím teljesen pontos, így könnyű volt megtalálni. Helyszínen hívtam a randi időpontja előtt pár perccel, kedvesen tájékoztatott a bejutás részleteiről így minden gördülékenyen ment.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakás, mindenhol patika rend és tisztaság. Fürdőbe zuhanykabin, tusfürdőből hatalmas választék, törölköző jó méretű, frissen mosott. Többféle szájvíz is van és kis pohár is van kikészítve. A baszoba nem túl nagy méretű, de a célnak tökéletesen megfelel, ágy kényelmes és bőven el lehet rajta férni, ruháknak van szék ahová mindent le lehet pakolni. Légkondinak köszönhetően kellemes hőmérséklet volt az egész lakásban.
Victoria külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát amikor Victoriát megláttam a lélegzetem elállt. Tökéletes alakú, gyönyörű arcú Istennő. Feneke szép formás, mellei szintén remekművek. Szerintem a szemüveg is nagyon jól áll neki :) Imádtam a finom illatos bőrét is.
Kedvenc testrészt nem tudok megnevezni mert a teljes összkép hibátlan.
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 118757 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 118757 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-07-21 09:28:13 erotikus masszázs 1187575. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-07-21 09:28:13 erotikus masszázs 1187576. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-07-21 09:28:13 erotikus masszázs 118757
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezéskor csókkal fogadott és kedvesen a szobába invitált, itt pár percet beszélgettünk és átadtam az ajándékot. Majd levetkeztőem és előzékenyen bekísért a fürdőbe ahol megmutatott mindent, hogy hol találok. Fürdés után a szobában várt egy bodyban ami gyorsan lekerült róla. Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést és Victoria nyeregbe pattant, ezt sokáig nem bírtam volna, mert eszméletlen jól csinálta és a látvány is páratlan volt, ezért kértem, hogy misszibe folytassuk. Még később kipróbáltuk hátulról is, hát a popsi látványa nem mindennapi így is lett végem. Eztuán hagyott lenyugodni és hozzám bújt ami nagyon jól esett, közben pár percet beszélgettünk az élet dolgairól. A beszélgetés csak tovább fokozta a szimpátiámat, nagyon kellemes beszélgető partner volt.

Végül ajánlott egy masszázst amit el is fogadtam. Nagyon kellemes volt ez is, inkább a simogatós fajta. Ezután még picit összebújtunk, de második menetet már nem bírtam volna így időm lejártával szomorúan elkezdtem készülődni a távozáshoz.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Van pár extra szolgáltatása, de számomra tökéletesen megfelelt az alap csomagja így nem kértem extrát. Elszámolás a randi elején történt, maximálisan korrekt volt. Amit megbeszéltünk az is történt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Bár szomorúan távoztam, de azért mert napokig lettem volna még nála. Nagyon jól éreztem magam, fergetesen jól éreztem magam az együtt töltött idő minden percében, így mindenképp meglátogatom még sokszor.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-04-04) : Mellém heveredik és a szájába vesz,most Rajtam a sor.Megmarkolja a farkamat jó szorosan.Aztán lejjebb megy,a golyóimat veszi a szájba,egyiket a másik után.

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Nagyon jó a franciája.Változatosan csinálja,előbb lágyan majd erősebben,rászorít az ajkával.Nyalogatta a makkomat aztán végig az oldalát,a golyóimat sem hagyja szárazon,szóval jó nagyon.

(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-07-12) : Többször nyálat csorgatott a kemény farkamra és rábukott. Nincs mélytorok, de annyira nem is igénylem, örülök, ha van persze, de a lényeg, hogy valaki odaadóan csinálja. Közben megszabadult a ruhájától és visszatérdelt mellém.

nagyon jó: 8db
(2024-02-28) : Majd Victoria oráljával ès kezeivel is megismerkedem, mindkettő külön-külön is kivègzős, számomra jó mert erősen csinálja, orálban is erős, jó a vácum, kèzzel is ezt kèpviseli, ráadásul jó pontokon izgat.

(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

: 9db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...