Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2022-01-26 16:33:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Valéria +36706536591 112897 szexpartner

cowboy a 2022-01 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Mivel korábban volt egy idő, amikor nem volt VTR-es elérhetősége, most meg sem néztem. Inkább sms-t küldtem neki, hogy dolgozik-e? Amikor kiderült, hogy igen, kértem tőle időpontot. A kapott nekem ne volt jó, javasoltam egy másikat, amit elfogadott. Nem mindig reagál gyorsan az sms-re, de most elég jó volt a tempó :-)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A hely nem változott. BKV-ból metró és villamos is van kb 5 perc sétányira. A cím egyértelmű. Parkolás 100 méteres körzetben általában megoldható. Persze fizetős. A kapukódot a helyszínre érkezéskor adja meg.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Már sokszor, sokan megírták (köztük én magam is). A lakás egy amerikai konyhás garzon (a nagyobbak közül). Kifejezetten erre a célra van csak használva. Tiszta, rendezett. A nappaliban hatalmas és kényelmes ágy. A fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel. Tusfürdő van bőven, szájvíz is akad. A törölköző is tökéletes és friss.
Valéria külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Valéria egy kedves, csinos, filigrán NŐ. Így, nagybetűvel. Ha ekként bánsz vele, nem fogod megbánni. Mindig valami csinos, szexi cuccban fogad. Most pl egy csipkebugyi-melltartó kombóban bújt meg az ajtó mögött. Haja összefogva. Ja, és az elmaradhatatlan magassarkú. Ami még jobban kiemeli lábainak formáját.
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 112897 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 112897 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2022-01-26 19:49:38 erotikus masszázs 1128975. Valéria +36706536591 beszámoló 2022-01-26 19:49:38 erotikus masszázs 1128976. Valéria +36706536591 beszámoló 2022-01-26 19:49:38 erotikus masszázs 112897
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Érkezéskor az ajtó mögött bújt meg. Mivel már félhomály volt a villany felkapcsolásakor (ajtó becsukása után) tudtam alaposan szemügyre venni. Nagyon izgató volt, ezt közöltem is vele. Ekkor talált egy szöszt a szőnyegen, melyhez nyújtott lábba le kellett hajolnia úgy, hogy a feneke az ágyékomhoz ért. Ez a kedvenc bevezető játéka, amit én is imádok. Általában rögtön felfedező útra indul a kezem a formás popón, de ezt most kihagytam, mivel a kinti mínuszok miatt erősen hideg volt a kezem. Gyorsan megszabadultam a cipőtől, kabáttól és beljebb vonultunk. Közben beszélgettünk, illetve ő incselkedett velem. Csókok csattantak, ölelések, majd megszabadultam a ruháimtól, ő kezembe nyomta a törölközőt és indulunk a fürdőbe. Zuhanyozás közben is beszélgettünk.
Mikor elkészültem, gyors szájvizes öblítés és mentünk a szobába. Mivel a kezeim már kellően felmelegedtek, befelé menet elkezdtem bepótolni az érintéseket. Az ágyhoz vonultunk és csókkal kezdtük. Szenvedélyes csók, közben simogattam a fenekét, hátát. Érezte, hogy útban van a melltartó, így nem várta meg míg leszedem, hanem önként megszabadult tőle. levette a cipőit is és az ágyra térdelt, erősen pucsítva. Gyors gyönyörködés után végigsimítottam a popón, kapott pár puszit is. Gyorsan megfordult, kényelembe helyezte magát úgy, hogy a szája a már keményen ágaskodó főnök elé került. Nem teketóriázott, szájba vette és kb a harmadik mozdulatra mélyen eltűnt a torkában. Így játszadozott, miközben én a melleit markolásztam, illetve a puncit simogattam még bugyin keresztül.
Átfordult a hátára, fölé térdeltem. Farkammal a szájában, egyre nehezebben tudtam visszatartani magam. Azért nem hagyhattam ki, ha már a szám elé került, mintát vettem a punciból. Először a bugyin át, majd félrehúzva csupaszon nyalogattam a csiklót.
Mikor már az elsülés határán voltam, leugrottam róla. Megkértem, hogy csússzon feljebb az ágyon, feküdjön hanyatt. Megszabadítottam a bugyitól is. Lábai közé térdeltem és fölé hasaltam. Ismét a csókoké volt a főszerep, miközben a farkamat dörzsöltem a szeméremdombjához. Ő néha benedvesített az ujjait és benyúlva a hasam alatt a farkam végét izgatta. Én szájáról időnként elbóklásztam a melleire. A bimbókat nyalogattam, szívogattam. Ő is játszadozott az én mellbimbómmal.
Pihenésképpen feltérdeltem és a lábait kezdtem izgatni. Először csak a nagylábujját vettem a számba, finoman, nyalogatva, majd a többire is elkalandoztam. Volt, hogy az összeset elnyeltem és elvezettel néztem a kéjes arckifejezését. Idővel a másik lábára kerítettem sort, majd mindkét láb megkapta a magáét.
Az ő ujjai sem tétlenkedtek, így ismét szükségét éreztem a pózváltásnak. Fölé hasaltam, csókolóztunk egy sort, majd elindultam terepszemlére a délebbi végekre. Előbb a mellei kerültek a szám elé, majd megérkeztem a lucskos puncihoz. Fél szemmel az arca felé pislogva kéjesen végignyaltam a puncit. Ezután apróbb puszik jöttek a csiklóra, majd ismét a nyalás. Egyre nagyobb ívben nyaltam, nyelven időnként eltűnt a puncinyílásban. Szeméből eltűnt a kaján nézés, helyette időnként felakadt a szeme. Csípőjével segített a mozgásban, így nyelvem már a popónyílást is nyalhatta, miközben orrom ép a puncinyílásban pihent. Ekkor adott ki először hangot. Később ez többször is előfordult, néha nyögés, néha fohász formájában. Nyelvemmel lelkesen dolgoztam a puncit, időnként beszívtam a csiklót és úgy pöcköltem. Néha nagy lendülettel nyalogattam. Kedvesem hol a csípőjét emelte, hogy a fejemet fogta. Idővel bevetettem az ujjaimat is. Három ujjam gyors egymásutánban tűnt el a lucskos punciban. Néha a popóval is kiegészítettem. Ujjaim mozogtam a hüvelyben. Hosszan játszottuk ezt a játékot. Átfordult, pucsított és úgy mozgattam benne az ujjaimat. Idővel javasolta, hogy húzzunk gumit. Térdelve a popóját nyomta felém, de amikor jeleztem, hogy úgy szeretném csinálni, ahogy ő jobban élvezi, hanyatt feküdt és széttárta combjait. Ezt a pózt én is nagyon szeretem (jobban, mint a kutyásat ;-) ). Gumi fel és nulla másodperc alatt tövig merültem a kelyhébe. Ha már közel volt a szája nem hagytam ki a csókot. Megszakításként néha évődtünk egy kicsit. Közben én finoman mozogtam benne. Miután lábai egészen magasan voltak, tövig eltűntem a punciban. Időnként egy erősebb lökést is elengedtem. Szemei azt jelezték, hogy ez neki is szimpatikus, így begyorsítottam és hatalmas lökésekkel óriásit élvezetem benne. Percekig maradtam, lüktetve, finomakat mozdulva, mire képes voltam lekászálódni róla. Gumi le, tisztálkodás és fáradtam terültem el kedvesem mellett.
Beszélgettünk, míg aztán nekem mennem kellett. Ekkor gyors mosakodás, öltözés, virágcsokor átadás és kissé szomorúan az elválás miatt, de kielégülve távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden tökéletes. Van extra, a popó, amit most sem vettem igénybe, de úgy is korrekt a virágcsokor mérete. Bár máshol is ilyen lenne az arány.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem nagyon tudok újat mondani. Valéria mindig kitesz magáért. És mindig tud meglepetéssel is szolgálni. Igazi, kacér NŐ. A végén még beleszeretek :-) Reményeim szerint sokszor visszatérek még hozzá. Maximálisan kielégít.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-01-03) : Mindenesetre magkaptam a kellő stimulenst, én sem maradhattam rest, reggel még erőm teljében, igyekeztem ennek a kis energiabombának pár perc örömöt okozni. Gondolom sikerült, a visszajelzések, s a következők ezt erősítik meg. Olyan kölcsönös franciás gabajodásban kerültünk, hogy az ágy nagy mérete is kevésnek bizonyult. A kis huncut mesterkedése egy újabb adalék a női praktikák tárházából. A kis mini vibrijével érintgette meg az amúgy is kemény phaloszom, amit az ott akkor kapott! Némi képzavarral, a Laokoon-csoport villant fel előttem.

(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-11-09) : A látvány,Ő amint torkában a phalosszom, puncija immár szabadon, előrehajolva megkóstoltam, remek íz, melegség, faltam ami elém tárult. Kölcsönös nyögések közepette helycsere, picit másként jött most a 69.

felejthetetlen: 31db
(2024-01-31) : Finom nyalintások, szívogatás, némi golyósimogatás és kb húsz másodperc alatt a főnök teljes büszkeségében állt és csúszott ki és be a csókos szájba.

(2023-11-14) : Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit,

(2023-10-16) : Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához.

nagyon jó: 25db
(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

(2022-07-04) : Hátára kértem hogy feküdjön majd szép lassan a kisebb méretü cicik kényezetése után lekerültem illatos puncijához amit elkezdtem kényeztetni szerencsére nem sokat kellet tevékenykedni mert viszonylag hamar eljutattam a csúcsra amit megköszönt ,majd ezután én feküdtem hátamra sikositás után belémült majd vágtázni kezdett amit én alulról én is támogattam ,egy idő után gondoltam jó volna kutyusba fordulni ,

: 35db
(2024-03-07) : Majd lassan a hasamat csókolgatva elért a fèrfiasságomhoz. Ott lágyan elkezdett kéz nélkül franciázni. Teljesen eltüntettet a szájába és a torkában. Ezt hosszú perceken keresztül csinálta . Később váltottunk 69 pózra úgy hogy ö alulra került.

(2024-03-02) : Jó sokáig ment a változatos franciázás, oda-vissza, mindenhogy. Már vagy egy félórája csináltuk, elég intenzív módon. Mivel az idő rohant és sajnos az esetleges hosszabításra nemleges választ kaptam (köv vendég miatt), ezért gumit húztunk.

(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.