Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-06-16 14:50:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves captain :)

Meglepődtem hogy beszámolót írtál, mert láttam rég nem tettél ilyet :) Főleg hogy ilyen gyorsan megírtad, hisz alig pár órácskája búcsúztunk el :) Örülök, hogy olyan élményt tudtam nyújtani amit érdemes volt leírni :) Nagyon jól éreztem magam veled :)))

Puszillak :)

Beszámoló Tia +36307539086 88738 szexpartner

captainreynolds a 2017-06 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Délután kiderült, hogy másnap kora délelőtt belefér az időmbe egy randi, így lázas keresgélésbe kezdtem. Megakadt a szemem Tia hirdetésén, de mivel jelezte, hogy aznap telefonon nem elérhető, így az oldalon üzentem neki. Este 8-ig sikerült is leleveleznünk a másnap délelőtti randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Kálvin tértől 5 perc séta a Közgáz felé, így azt gondolom a tömegközlekedési lehetőségeket és a parkolási nehézségeket nem kell különösebben ecsetelni.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A ház egy régi körfolyosós bérház, amit még nem tataroztak, viszont lényegesen rosszabb állapotú házak is vannak a belvárosban. A lakás ezzel szemben ízlésesen felújított és berendezett, minden feltétel adott (tusfürdő választék, törölköző, kényelmes ágy, hely lepakolni, tisztaság stb.) a kellemes kikapcsolódáshoz.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tia magas karcsú lány tenyérbe illő kemény cicikkel, nagyon csábító derék-csípő vonallal és kerek popsival. Arcra és alakra is erősen emlékeztetett Natalie Dormer-re, csak félhosszú egyenes vörös hajjal és kevésbé fitos orral. Ami számomra az egész randi élményét meghatározta az Tia nézése, mosolya és huncut fintorai. Nem tudom mennyire tudatosak és mennyire ösztönösek nála ezek a dolgok, de én elvesztem bennük.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 88738 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 88738 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2017-06-16 14:50:50 erotikus masszázs 887385. Tia +36307539086 beszámoló 2017-06-16 14:50:50 erotikus masszázs 887386. Tia +36307539086 beszámoló 2017-06-16 14:50:50 erotikus masszázs 88738
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Csók:
5
Gumis francia:
4
Pornós feeling:
1
Némi körfolyosós bénázás után a lakásba lépve, Tia egy testhezálló kis fehér nyári ruhában fogadott, bájos mosollyal és bemutatkozó kézfogással. A szobában pár mondatban tisztáztuk hogy ki mit gondol a következő órával kapcsolatban majd letudtam a fürdőszobai kört.
A szobába visszatérve Tia meztelenül várt és éppen kellemes háttérzene kapcsolással bajlódott, sikerrel. Állva kezdtünk csókolózni. Tia csókja eleinte visszafogott, óvatos azt hiszem inkább a lassabb felvezetés híve, de egy idő után nagyon finom, lelkes, barátnős csókolózásba bonyolódtunk. Még mindig állva el-elkalandoztam a nyak, a cicik, a has és punci felé, majd Tia az ágyra térdelt én pedig felfedezhettem a puncit is.
Számomra roppant kellemes volt Tiát így kényeztetni és a reakcióiból ítélve neki sem volt kellemetlen a dolog. Szép lassan 69-be fordultunk és kérésemnek megfelelően gumis franciát kaptam. Sajnos itt nem úgy folytatódott a történet ami elég lett volna a doggy-ban történő szeretkezéshez - gumi sokat levont Tia finom lágy franciájából - , így a védőfelszerelés lekerülését követően kézzel igyekezett segíteni rajtam. Jómagam pedig kézzel-szájjal simogattam-csókoltam ahol értem. Újabb gumihúzás után már gond nélkül sikerült a behatolás és missziben szeretkeztünk.
Tia végig partner volt, hogy nekem örömet okozzon és elfogadja amit én próbálok neki nyújtani. Élmény volt magam alatt érezni őt, így több póz kipróbálására nem is került sor. A beteljesedést követően hagyott magában megpihenni, nem siettetett. Némi tisztálkodást követően egymás mellett hevertünk és beszélgetéssel, simogatással ütöttük el az időt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vetkőzés közben az asztalra helyeztem az új pesti órás átlagnak megfelelő kerek összeget, ami a randi végéig érintetlenül ott maradt. Szó nem esett a dologról.
Rózsacsokor
captainreynolds nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Hosszú ideje nem írtam beszámolót, hol ilyen hol olyan okból. Nem úgy sikerült randi részben miattam, 125. beszit minek stb.... Most mégis rámtört a közlési kényszer, hogy egy gyönyörű lánnyal tölthettem egy nagyon kellemes, barátnős, ismerkedős, szeretkezős órát. Azt hiszem ez mindent elmond Tiáról és az általa nyújtott élményről.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 31db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.