Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-28 19:38:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Vakaro!

Csak megerősíteni tudom a kölcsönös szimpátia növekedését a másfél óra alatt!
Nagyon jó randi volt! Örülök, hogy engem választottál!

Várlak máskor is 😘

Tesszus

Beszámoló Tessza +36306742613 121625 szexpartner

Vakaro a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
perfekt popsi
csodás csók
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Előző napon, VTR használatával könnyen, gyorsan és egyszerűen ment. Fogadta, majd megerősítette a randi időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros. Én nem szoktam kocsival bejárni, de ahogy körül néztem, láttam egy-két szabad helyet. Tömeg közlekedtem, pár perc séta (5-6) metrótól vagy villamostól.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Optimális paraméterekkel rendelkező, emeleti lakásról van szó. Szoba és konyharész egy légtérben, funkcionálisan kedvező, mert a folyadékpótlást könnyen lehet orvosolni.
A fürdő is teljesen rendben volt, többfajta tusfürdő állt rendelkezésre. A mosdón fogkefe és szájvíz is odakészítve, megalapozva a nem mindennapi csókos együttlétet. A törölköző kellően nagy, tiszta és illatos, kettőt is felhasználtam.
A tisztaságra nem lehet panasz, a meghitt együttlét érdekében kialakított helyszín dekorációján is érezhető az esztétikai érzék. A fények pont úgy lettek beállítva, hogy minden esetben ideálisak legyenek az aktuális cselekményekhez.
Idetartozik még, hogy a ház bejárata kamerával is biztosított, szóval csekkolható az ember (legalább is vizuálisan) már a bejáratnál.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljes mértékben megfelel, egyértelmű, hogy Ő volt a modell.
Kicsit lutris volt, mert arc nélkül hirdet, de nem kell aggódni. Persze tudjuk, hogy a szépség relatív meg szubjektív, de nekem nagyon is bejött. Szép arcú, a szemei mosolygósak, kedvesen érdeklődők és itt jegyezném meg, hogy a szemeiben tükröződött az értelem és az intelligencia is. Tessza magassága és testalkata (én vagyok 178, magas sarkúban kb Ő is), szerintem vagy legalábbis nekem a meghitt, összebújós ölelést juttatta eszembe. Persze ez tettekben is megvalósult.
A nőiesen csinos, izmos lábak, a fantasztikusan formás és kellően rugalmas fenék a karcsú derék alatt, majd fentebb haladva, az érzékeny (tényleg!) bimbókkal ékesített, simogatásra, becézgetésre való, tenyérbe illő mellekkel, valamint a most éppen vagány, szőke rövid hajjal bezárólag, egy bujaságra vagy üzekedésre csábító nősténydémon földi avatárja.
A randihoz illő, izgatóan szexi ruha, fekete, kellően rövid (emlékeim szerint pántos), magas sarkú fekete körömcipővel. Kezdtem úgy érezni, hogy alul vagyok öltözve hozzá képest.
Tessza tényleg odateszi magát, a randi az randi, és ez a külsőségekben is határozottan megnyilvánul.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121625 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121625 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-29 08:00:56 erotikus masszázs 1216255. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-29 08:00:56 erotikus masszázs 1216256. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-05-29 08:00:56 erotikus masszázs 121625
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pár perccel a randi előtt érkeztem. Telefon, ajtó nyitás majd lépcsőház. Persze elsőre túl mentem, de korrigáltunk. Csendesen, diszkréten.
Résnyire nyitott ajtó jelezte, hogy jó helyen járok, már várnak.
Üdvözlés, puszi-puszi, aztán ölelés. Rendkívül közvetlen, nyílt, szimpatikus jelenés.
Rövid beszélgetés, ráhangolódás közben oltottam szomjam. A beszélgetésünk tárgya, tárgyai rendkívül változatosak voltak. A rövid távú tervek és célok mellett szót ejtettünk a pszichológiáról, szociológiáról, a nyakunkon lévő vizsgaidőszakról és természetesen az előttünk álló közel másfél óráról is.
Jött a tisztálkodás, tusolás, adtam természetesen a szájhigiéniára is, felkészülve a csókcsatákra.
Visszaérkezésemet már átöltözve várta Tessza, könnyítve a ruházatán, akció készen és itt már látható jeleket is produkáltam ágyék környékén.
Még állva összefonódtunk, és míg nyelveink felfedezték egymást, simogatva a hátát siklott a kezem a popók félgömbjeire. Míg kezem felfedező úton volt, szám sem tétlenkedett, pusziltam, csókoltam a száján kívül, a nyakát, a fülcimpáját, próbáltam kitalálni hol is a legérzékenyebb. Hát ő sem tétlenkedett, ugyanúgy felfedezte a felfedezni valót és sikerrel járt. Csókolt itt, puszilt ott, majd rátalált a lényegre.
Térdre ereszkedett, de inkább az ágyon folytattuk. Hanyatt vágtam magam, fej alá párna, majd szemből, franciázni kezdett. Lassan, de szakértői tudással kezdte, majd előbb a háromnegyedét, majd kicsivel később torokra vette az egészet. Fantasztikus élmény volt. Nem tudom meddig tartott, itt is volt egy kis időtorzulás. Egyszerre volt hosszú és rövid. Rákérdezett arra, amit egyébként is szerettem volna már, „69?”. Persze-persze. Ki az, aki erre nemet mond. Próbáltam izgatni, tűzbe hozni nyelvem játékával. Voltak verbális és nonverbális arra utaló jelek, hogy jó a kezdeményezés.
Majd öltöztettük a katonát és szemből beleült. Lovagolt, előre dőlt, csókolóztunk, izgattam szájjal a mellbimbóját. Egy ideig Ő adta a tempót, majd Én. Előbb galopp, majd váltottunk egy kicsit vágtára. Majdnem azt írtam, hogy pihenésképpen átfordultunk misszibe, de az izzadságos rész csak ezután következett. Ellőtte még kézzel izgattam, használva az ujjaimat, majd változó intenzitású szeretkezés vette kezdetét, fűszerezve a csókolózás és simogatás mindkettőnk számára örömkeltő érzésével.
Kutyusban lett végem. Az a tükör, ott az ágy mellett, nagyon jó kellék. Használja Tessza is és használtam én is. Ahogy mozogtam benne, a kezem fogva a csípőjét vagy a fenekét, húzva magamra, míg Ő tolta magát rá és mindezt vizuálisan duplikálva.
Jött egy kis tisztogatás, pihegés, folyadékpótlás, majd beszélgetés miközben elheveredett az ágyon, mint aki jól végezte dolgát. És tényleg így volt.
A vége felé felvett egy köntöst, talán rózsaszín volt, ez is fantasztikusan állt rajta.
Én elmentem zuhanyozni, lehűteni magam, majd öltözés után rendeztem a virágokat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek meghirdetve. Annyi volt, amennyi ki van írva.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Másfél óra, de az időérzék csődöt mondott. Próbáltam röviden, de a lényeget megragadva bemutatni a randit, hogy másnak is korrekt tájékoztatást nyújtson az esetleges tervesítésekhez.
Ismerkedésnek ez egy nagyszerű randi volt, kellően megfűszerezve erotikával. Érzésem szerint, és talán Tessza is megerősít, a szimpátia kölcsönössége a másfél óra alatt jelentősen nőtt.
Ami talán még megvalósításra vár és remélem Tesszával, nyilván az Ő hozzájárulásával és hathatós együttműködésével az az anális élvezetek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-05-29 16:04:13
Intelligens informatív, egyben mértéktartó írás, köszönet érte.

2024-05-29 15:48:15
Ez az írás tökéletesen bemutatja a randi minden jelentősebb pillanatát

2024-05-29 08:27:47
Példa értékű beszi. Részletes, informatív, izgi. Tessza igényesen van bemutatva. Köszi a beszít!
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

felejthetetlen: 18db
(2024-07-16) : Mikor már fáradtam megkérdezte,hogy jöjjön e ismét szájjal,és a következő pillanatban már hevesen bólogatott a farkamon. Időnként teljesen eltüntetve a farkam, időnként kivette a szájából és nyakát csorgatva a farkamra, és úgy verte aztán megint elnyelt és így ment egy darabig, nagyon lelkes volt

(2024-06-24) : Tessza nemhogy ügyetlen nem volt, de nagy figyelemmel és odaadással (valamint kiváló technikával) kényeztetett. Amit a szájával művel, nem átlagos, ráadásul még közben figyeli is a reakcióidat. Hol nyálat csorgatott, hol teljesen eltüntetett, hol csak nyalogatott.

(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

nagyon jó: 26db
(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

: 33db
(2024-07-24) : Majd Ő következett, és elkezdte kényeztetni a farkam. Szinte kéz nélkül nagyon finoman szopott, a golyóimat is kezelésbe vette. Ez nem tartott sokáig, nagyot élveztem. Hagyott picit megnyugodni, az utódokkal a szájában Tessza elvonult öblíteni. Majd visszaérve letisztogatott.

(2024-07-13) : Az ágyra ülve ő kezdte el ingerelni a harmadik lábamat, miközben vadítóan nézet a szemembe. Rákérdezett a 69-re, amire nem tudtam ellent mondani. Aztán a lovaglásba kezdet, miközben néha rámhajolva csókolóztunk.

(2024-07-10) : Fokozatosan izgatta a farkam, végére érzéki-de pornósnak nem mondanám-köpködős mélytorkos franciáig jutottunk. Kértem hogy Ő is feküdjön az ágyra. Közben lekerült a melltartó, és az ágaskodó bimbokat kezdtem kényeztetni.