Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Tera

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-02 21:14:27

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tera +36702845992 121409 szexpartner

sztyepp a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Tera hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Régebben már voltam nála kétszer, és mindig nagyon jó élményekkel távoztam, de elég hektikusan hirdet, vagy éppen én nem értem rá. Most éppen pont jó volt az időpont, amikor megláttam, hogy újra aktív a hirdetése több se kellett és rögtön hívtam telefonon. Gyorsan felvette és egyeztettünk is egy időpontot délutánra.
Megközelítés
Mester utca környéke parkolás a közelben esélytelen, én eddig mindig tömegközlekedéssel mentem, a metrótól pár perc séta. A címet könnyű megtalálni, kicsit régebbi ház, de felújított.
Helyszín
A lakásban két kisebb (ba)szoba van és egy nagyobb paravánnal elválasztva, ott eddig mindig szólt a tv amikor ott voltam, számomra titok mit rejt az a rész, de nem zavaró és nem is különösebben érdekel. Mosdó, fürdő felújított, zuhanykabinban függöny, törölköző, tusdürdő, szájvíz több, mint elegendő.
Tera külseje
A képek sokat sejtetőek, és nyilván retusált, beállítottak, de egyértelműen ő van rajtuk. Arca szerintem helyes, vékony, jó alakú, fenék bitang jó, kerek, markolható, cicik nem nagyok, de pont elférnek az ember tenyerében. Igazi b*sznivaló milf. Egy fekete body-ban volt és egy szintén fekete csipkés rövid köntösben, fekete combfixszel.
1. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 121409 erotikus masszázs
3. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 121409 erotikus masszázs4. Tera +36702845992 beszámoló 2024-05-03 01:15:59 erotikus masszázs 1214095. Tera +36702845992 beszámoló 2024-05-03 01:15:59 erotikus masszázs 1214096. Tera +36702845992 beszámoló 2024-05-03 01:15:59 erotikus masszázs 121409
Action
Amikor a liftbők kiléptem rövidesen nyílt az ajtó jobbra és besurrantam. Megismert, hogy voltam már régen. Puszi, cipő le, szobába be. Kis beszélgetéssel kezdtük, mi újság, munka, milyen volt a nap stb. Aztán ruha le, fürdés. Megvárt kint, a szobába tessékelt, kért egy kis türelmet amíg rendet tett a fürdőben utánam.
Pár perc múlva a szobába libbent, mivel még fényes nappal volt, csinált egy kis félhomályt majd vetkőzni kezdett. Ledobta a köntöst, kikapcsolta a lába között a body-t és húzta volna le, de leállítottam, hogy azt majd én akarom róla levenni. Ez nagyon tetszett neki, gyorsan össze is bújtunk és heves csókcsatába kezdtünk amolyan igazi vadulósba, mint amikor a barátnődet nem láttad napok óta és nagyon vágysz rá. Finoman mosolyogva meg is jegyezte, hogy lassítsak kicsit, be ne kapjam, de közben érezhetően élvezte ő is aminek hangot is adott. Közben a punciját simogattam és a melleit is kiszabadítva a bimbóit nyalogattam és a nyakát csókolgattam. Közben ő is megtalálta odalent a már meredezőt és finoman masszírozni kezdte. Nem sokára váltottunk, lehúzta a body-t és beköszönt odalent, elkezdett finoman szopni, majd egyre hevesebben és mélyebben. Elkértem én is a punciját, mert a 69 a kedvencem és én is belekóstoltam a finom simára borotvált illatos kehelybe miközben ő odalent komolyan mélytorkozott amire én is rátoltam néha. Így elvoltunk vagy 10 percig egyre hevesebben, majd szétváltunk, most már csapjunk igazán a lecsóba. Ekkor már kezdtem elveszteni a kontrollt, Tera egy igazi szexmániás nő, aki imádja amit csinál, és jól is csinálja. Elővett egy gunit a szájával felhúzta majd felnyársalta magát a farkamra és veszettül kezdett lovagolni, közben hangosan élvezett. Alulról toltam neki én is néha akkora lendülettel, hogy kicsúsztam és a gumi is lecsúszott, de gyorsan észrevettük. Kicsit lelohadtam, gyorsan felszopott megint, húzott egy újabb gumit és beleült megint de most fordítva, így lovagolt miközben én az isteni feszes fenekében gyönyörködtem. Ezután kutyusba fordultunk és a popsit előkészítendő először a punciját dugtam egyre keményebben, majd kis síkosítás után finoman áthelyeztem a farkam az ánuszába. Először lassan toltam, majd egyre hevesebben, lehet döngetni rendesen, miközben ő egyre több hangot adott élvezetének. Még mindig nem tudtam elmenni, pedig csináltuk már vagy fél órája elég intenzíven, talán fáradt voltam kicsit. Kértem, hogy folytassa szájjal, kézzel. Több se kellett, nagyon határozott száj és kézmozdulatokkal próbálta kifacsarni belőlem a nedűt de csak nem ment. Kértem nyalja a golyókat, kicsit rásegítettem magamnak kézzel, majd amikor éreztem, hogy közel a vég a szájába tettem, ahol nagy lendülettel kiszopta a készülő adagot ami szinte szökőkútként tört fel belőlem, hatalmasat élveztem a szájába, szinte remegtem közben.
Miután megszabadult a fehérjétől egy szilviába mosolyogva mondta, hogy pihenjek, mert látszik, hogy kitikkadtam, addig ő is felfrissíti magát. Ekkor már közelgett az óra vége, kicsit pihegtem, beszélgettünk, majd gyors zuhany, öltözés, puszi és el.
Elszámolás
Az elején a megbeszéltek szerint, nincs extra, ő maga extra úgy ahogy van. :)
Rózsacsokor
sztyepp nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Azt mondta, mostanában többet lesz mert úgy alakultak a dolgai és egyébként is van kedve hozzá. Ennek nagyon örülök, mert jeleztem mindenképpen menni fogok hozzá, amire ő is erősen bíztatott. Régen volt már ilyen jó szexben részem. Mindenképpen ajánlott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókTera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2022-07-17) : Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett.

(2022-04-24) : Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak!

(2022-04-05) : Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk. Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat.

nagyon jó: 7db
(2022-07-29) : Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam.

(2022-05-09) : Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen.

(2022-03-11) : Aztán a gyönyörű csikló és közben ujjazás, aminek hatására benedvesedett alaposan Tera. Kértem, hogy játsszon el a kisfickóval. Nagyon kellemes, mélytorokkal fűszerezett NF-et kaptam, aranyos kézimunkával. Már így eltudtam volna lőni egy patront, de kértem a védelmet.

: 9db
(2024-05-13) : Nagyon finom rúdszopogatás kezdődött, betonkeményen tologattam magam a szájába, kiváló élmény volt! Kértem gumihúzást, nehogy idő előtt lőjem el az első adagot, ezt brutál szexi módon szemből szájjal oldotta meg.

(2024-05-11) : majd feltérdelt az ágyra levette a fehérneműt és kezébe vette az akkor már félig kemény farkamat. Huzott rajta párat rám nézett majd be is kapta, pillanatok alatt kemény lettem. Ő pedig pillanatok alatt eltűntetett a szájában.

(2024-05-07) : A francia után gumi fel, még egy kis csók a kis bajtársamnak úgymond bátorítás gyanánt, majd Tera meglovagolt... ráadásul meglehetősen keményen. Kb kétszer akkora vagyok mint ő, de olyan szinten a combjai közé szorított, hogy elkapott a rettegés, nehogy két perc alatt kivégezzen.