Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Taylor  beszámolója
JÓ szexpartner beszámoló

Taylor

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-18 12:18:57



bszkjncs szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Taylor +36705995577 122872 szexpartner

bszkjncs a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Taylor hirdetővel
Egyeztetés
Az első próbálkozásom egy csak úgy beküldött VTR volt, de ott visszapattantam. Másodikra már felhívtam, de akkor meg nem volt nekem is megfelelő szabad idősáv, aztán harmadik ismét telefonos nekifutásra már sikerült megbeszélni egy órás randit. Kedves hangja van, már a telefonban hallani, hogy jó kedélyű, viccelődős. Szóval lebeszéltük, hogy mikorra mennék, amit aztán VTR-en vissza is igazolt.
Megközelítés
Ha nem írtam volna fel, a VTR segít: az angyalok földjén található címre kell menni, annak is a délebbi, Rákos patakhoz közeli része. Az épületet könnyű megtalálni, a bejutás is sallangmentes. Szélesebb főút van a közelben, ahol tuti jár valami nagy, de ide nincs tippem konkrét tömegközlekedési eszközre, viszont a kocsinak lesz hely, mivel minden környező utca parkolós.
Helyszín
Másfél szobás kis lakás, tehát gyorsan kiderült, hogy ketten vagyunk. A fürdő tágas és kádas, vízpacsálás nélkül is megoldható a tisztálkodás. Amúgy tiszta és rendezett kis búvóhely, vannak benne bútorok is meg minden, de engem az ágyon kívül más nem nagyon érdekelt. Az pedig egy normál franciaágy, ami rendezetten várt, tiszta huzattal, a szerkezete pedig nem nyikorgós, a matrac nincs kifeküdve, szóval teljesen jól használható.
Taylor külseje
Viccesen azt is mondhatnám, hogy ő is pont annyira 25+, mint én. Amúgy már az egyeztetés alatt a hangján is hallgató, hogy inkább harmincas, de szerintem pont a kiírt kort nem kell ennyire szigorúan venni, úgy sem az számít majd. Magasság, tömeg szemmel mérve már jóval pontosabb a megadotthoz viszonyítva és alapvetően a teste a képeknek teljesen megfelelő. Nekem nagyon tetsző magas és vékony alkatú. Műből csak a szemöldöke van, minden más eredeti rajta, ami csak úgy vonzza magához az ember kezét na meg a száját. Arca kedves, tekintete csábító, igazán huncut csillogó szeme van és amikor nagyon nevet még össze is húzza őket. Egyszóval bájos, szerintem. Megemlíteném még, hogy az egyik felkarja végig tetovált, ez a fotókon ugye nem látszik, de ennek ellenére nem írom, hogy retusált képpel hirdet.Taylor 705995577  bszkjncs beszámolója
Action
Belépés és puszis köszöntés után viszonylag hamar megszabadultam a borítéktól, ezt követően a ruháimtól, majd a fürdőben tett látogatás után a nagyobbik szobában vártam, hogy még ő is igazítson egyet magán.

Pillanatokkal később csatlakozott hozzám, úgyhogy átnavigáltunk a kisebbik szobába, ahol elég gyorsan a nyakamba ugrott. Pontosabban megölelt és egyből le is smárolt, de én se voltam rest, azonnal viszonoztam a nyelves köszöntést. Ezen ismerkedésünk közben a kezem már a stratégiailag is érdekes testrészeit kutatta, úgymint popsi és mellek és elég hamar meg is leltem mindet. Nagyjából itt volt egy szusszanásnyi szünet, amikor még mindig az ágy mellett állva Taylor ledobta magáról a fodadótextilt, ami valami izgatóan átlátszó egyberuha volt, de a további programban már nem játszott szerepet. Jött még egy kicsi az ölelkezős csókokból, aztán javasolta, hogy vonuljunk az ágyra.
Feltérdeltünk, úgy ölelkeztünk, csókolóztunk, simogattuk egymást, majd kb. ledöntött a matracra, hogy de most már szeretne kényeztetni engem. Nos, ennek nem volt akadálya részemről, így átadtam magam a szájának. Elkapta a kormányrudat és egy kis cirógatás után bekapta és jó erővel szívni kezdte. A mélységgel, sebességgel sem volt porblémám, mégis aztán viszonylag hamar abbamaradt ez a tevékenysége, mert rendesen megindult a nyála és ez zavarta. Engem nyilván nem zavart, de hogy orvosoljuk a helyzetet, azt javasoltam, hogy az ágy mellé állok és akkor talán jobban tudja kontrollálni. Szóval az ágy mellé álltam, ő pedig elém ült és ott folytatta, ahol abbahagyta. Kellő erővel és mélységgel játszott a furulyán, kicsi kapaszkodva a tövénél. Egy idő után aztán gondoltam egyet és picit elkezdtem csípőből ellenmozogni, ami egy pillanatra nem zökkententte ki, sőt, a kezét elvéve tartotta a fejét és gond nélkül fogadta a szoftos szájdugást. Ezt a tevékenységet aztán én szakítottam meg, mert nagyon kívántam a kis testét kényeztetni.

Hátára feküdt, én pedig négykézláb fölé másztam és egy jó adag fincsi csók után kezdtem bejárni a nyakát, természetesen a melleit, oldalát. Kellő verbális támogatást kaptam, mert az egynapos borostám számára jólesően cirógatta a bőrét. Szóval nyaktól csípőig csókolgattam, fel-felkúszva csókolni a száját is. Ha megálltam egy szusszanásra, akkor meg felült és rábukott a farkamra. Hoppá, kezd elpuhulni mondta, és már szívta is, míg én hátradőlve biztosítottam számára a helyet. Ez a kis oda-vissza többször megismétlődött. Én puszilgattam vagy épp cirógattam az állammal, közben fél mellét markoltam (a másikat szinte végig ő fogta) ő meg amíg én pihentem, rendesen szájára-torkára vett. Csak aztán valami váratlan történt.
Valahogy oldalra pillantva észervettem egy nagy órát, amin a mutató már a 40-et is elhaladta, tehát alig negyed óra volt vissza az időmből. Ez kicsit kiakasztott mindkettőnket - engem totál - mert még a punciig el se jutottam. Fogalmam sem volt mikor is meg hogyan is lett ennyi az idő. Aztán úgy voltam vele, hogy mit érdekel az idő, annyira jól éreztem magam vele na meg ezzel a kis előjátékkal, hogy a puncival akkor is megismerkedem közelebbről, ha más nem fér bele. Bár ő úgy nyilatkozott, hogy azért csak hatoljak bele, mert szeretne elélvezni és hogy én is élvezzek el, úgyhogy húzzunk gumit ő meg sikosítja a kezét. Gumit ugyan húztunk, de engem a nyelves örömszerzés jobban érdekelt, így a lábai közé kerültem, ahol finom borotvált punci várta, hogy a nyelvemmel felfedezzem. Finom puszikkal és óvatos nyelvsimogatással kezdtem, combja belső részeit csókolgattam és csendben élveztem, ahogy ő is élvezi és szuszog meg sóhajtozik, néha rámfog. Mindenesetre csak nem tudtam 100%-ban koncentrálni, mert éreztem az idő szorítását, így egy kis közös élvezkedés után rákérdeztem, hogy szertné és ő misszit választotta.

Így aztán fentről, szemből érkeztem és minimál sikosítás - már ami a kezén maradt - után belecsusszantam. Lassú tempóval kezdtem mozogni benne ő pedig kezével a csiklóját izgatta. Nyilván pózváltásra felesleges lett volna tördelni a kevés időt, ráadásul elég hamar eléggé közel kerültem a végemhez, aminek hangot is adtam, amire ő meg azt mondta, hogy neki kell még két perc és elmegy. Óh drágám, akkor valahogy még bírom én is, de húzz bele. Addig én térdelős pózra váltással igyekeztem lazítani a farkamban lévő feszültséget, de nem jártam nagy sikerrel, mert ahogy kedvesem közeledett a céljához a punci szorítása is erősödött. A keze pörgött a csiklóján én meg gyönyörködtem a látványban, úgyhogy ilyen ellenszélben küzdöttem, majd kicsit ráfeküdve gyorsabb tempóra váltottam és amikor jelezte beledurrantam a gumiba. Ezután elnevette magát, hogy végül csak félig ment el és hogy maradjak még, amíg befejezi... Na azért a lassan löttyedő farkam kihúztam és visszafeküdtem a lába közé, amíg ő a kezével izgatta a csiklóján. Amíg így tevékenykedett addig én is elfoglaltam magam és ott a környéken csókoltam meg simogattam. Magyarán igyekeztem nem elbénázni, hanem rátenni még neki egy lapáttal és aztán végül pár centiről néztem, ahogy megfeszülve elönti a boldogság.

Na itt már nem is mertem az órára nézni (részéről minimál TP sem volt, ez ilyen belső ingerem, hogy távozáskor is pontos legyek), csak egy fél pillanat szusszanás, majd futás! Hirtelen tusolás és villámszerű öltözés következett, mert az időnk teljesen lejárt. Búcsúcsókok és kölcsönös elégedettség biztosítása mellett távoztam.
Elszámolás
Az anyagiakat megérkezésem után borítékos formában egyből lerendeztük, mindenféle kínos közjáték nélkül. Mivel ami programot előre megbeszéltünk, az teljesült is, így nem volt szükség hozzányúlni a végén egyikünk részéről sem. Egy extrát vállalt volna (VSZ), de azzal most nem éltem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Sajnos úgy látom nem igazán sikerült rendesen átadnom azt a szuper, titkos szeretős érzést és élményt, amit a vele töltött idő alatt átéltem, pedig vele lennni ilyen volt. Igazi szerelmeskedős együttlét, amire nagyon-nagyon kevés volt az egy óra. Közben nem valami sokat, de azért jókat beszéltünk, sok mosolygással és incselkedéssel vegyítve, tehát a jó hangulat végig.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Taylor szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet