Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-08 13:23:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 121448 erotikus masszázs

Whiz48 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam amikor villogott a most telefonnál felirat. Egyből felvette és kedvesen bemutatkozott, így kérdés se fért hozzá, hogy a telefonját ő kezeli. Tájékoztatott a program lehetőségekről és mivel nem függött a látogatásom az extra lehetőségektől, ezért mondtam neki, hogy nekem tökéletesen megfelel ha személyesen beszéljük meg az extrákat szimpátia alapján. Könnyen találtunk közös időpontot, kérésemre sms-ben elküldte a pontos címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Honvéd kórház közel, az oldalon található térkép viszonylag közel van a valósághoz. Van A és B kapu is az épületen, de közvetlen egymás mellett van a kettő és Szonja telefonon segített a könnyű bejutásban. Parkolókat láttam, feltételezem fizetős, de a tömegközlekedés is könnyű. GPS is pontosan a címhez visz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jó állapotú lakás, a célnak tökéletesen megfelel. Lift emeletre felvisz, lifthez közel az ajtó. Ketten rendelnek, de logisztika rendben volt. A fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdő és dezodor is van, illetve szájvíz kis műanyag poharakkal. A fürdőben pár "használati utasítás" is található az ajtó kitéve, de igazából csak amiatt voltam szomorú, hogy az ott kiírtak valaki számára nem evidensek (ne fröcsköld ki a vizet, szájvíz után öblítsd ki a csapot és a kis kukába a csapat alatt dobd ki a poharat, stb).

A szobában a földön egy matrac, a matrac előtt és mellett is 1-1 tükör így fekve is mindent láthatunk. A szobában enyhe félhomály de mindent jól látni, halk zene és egy kis óra ami segített nekem is beosztani és betartani az időmet.
Szonja külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Gyönyörű ha röviden akarnám jellemzni. Fiatal, a kiírt kora bizonyára közel van a valósághoz. Arca bájos, nem kell az arc kitakarástól tartani. Alacsony (vagy én vagyok magas), vékony, nagyon jó alakja van. A mellei - a mellei tökéletesek. Mérete, alakja, esése, bimbó és udvara, mind olyan amit számomra a tökéletes kategóriát képviseli - persze ez szubjektív, de meglepődnék, ha valakinek ilyen szép mellek nem tetszenének. Punci sima és jó ízű, tiszta, ápolt. Szonja egész lénye kifejezetten vonzó, amit pedig a képek nem adnak vissza az a pajkosság, hogy jó beszélgetőpartner is, a szemeivel fel tud falni bárkit, huncut, cuki. Fehérneműben fogadott, színre talán fehér/rózsaszín kombó lehetett, de melltartóból kikandikáló mellbimbó udvara jobban lekötötte a figyelmemet mintsem az azt takaró textil színe.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121448 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121448 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-05-08 17:57:07 erotikus masszázs 1214485. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-05-08 17:57:07 erotikus masszázs 1214486. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-05-08 17:57:07 erotikus masszázs 121448
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Első alkalom révén a találkozónk sorrendje a következő volt: beszélgetés, fürdés, masszázs, első kényeztetés, kölcsönös masszázs és kényeztetés, majd nekem a második kényeztetés és ismét fürdés majd távozás.

A masszázst nem tanult, de krémet használva kellemes egész testemet átsimogatta. Inkább a simogatos fajta, mintsem az átgyúros, de ugye mind inkább a simogatásért megyünk. Masszázs közben beszélgettünk, és megkérdezte mit szólnék hozzá, ha megszabadulna a fehérneműtől - ha nem tiltakoztam. Nagyon izgató volt az is, ahogy pucéran a fenekemre ült és úgy masszírozta a hátamat, illetve időnként közelebb hajolt, haja illetve a mellei a hátamat érintve. Már alig vártam, hogy fordulhassak, nagyon tudja, hogy kell incselkedni az emberrel.

Kölcsönösen őt maszírozni is kellemes volt, szeretek masszírozni pláne egy ennyire vonzó nőt. Itt volt alkalmam megcsodálni csodás fenekét is, illetve incselkedett itt is amikor fekve kicsit bepucsított és feltolta a fenekét.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Masszázs végén jelezte, hogy megfordulhatok és nem sokat teketóriázva szájával megkörnyékezte a farkamat. Mellém térdelve úgy pozicionálta magát, hogy kézzel könnyen elérjem, illetve a tükörben mindent is láttam amit elértem. Francia technikája számomra nagyon különleges és jó volt. Ha nyersen akarnám kifejezni magam, úgy leszopott mint még senki. Nagyon változatos a technikája, nem csak monoton egyféle módon kényeztet, hanem folyton új és új élményekkel lep meg - golyókkal alaposan foglalkozott, a rudat hosszabban és keresztven is minden féle módon falta, arcához/nyelvéhez csapkodta, fitymafék körül nyelvvel külön izgatta. Ember legyen a talán aki ezt sokáig bírja, úgy látszik én nem vagyok az, mert nem is bírtam sokáig és a szájában ért a vég.

Utána őt masszíroztam meg ami fordulás utána átment Szonja kényeztetésében. Csókról nem kérdeztem és ő se kezdeményezte, így a nyakánál kezdtem puszilgatni és innen haladtam lefelé. A melleinél muszáj volt hosszabb idő tölteni, nagyon jól esett kényeztetni azokat a bimbókat amik jól reagáltak a kedvességre. Itt külön tetszett amikor belefeledkezdtem a melleiben, akkor megfogta az egyik éppen semmit tevőt kezemet és a puncijára tette. Ahogy akkor is kezdeményező és aktív volt amikor ő kényeztetett, úgy akkor is aktív volt amikor ő kapott, nem csak feküdt ott, ez különösen tetszett. Nyalogatás kezdetétől kezdve volt hangja, az elején még inkább tűnt a show részének, de a végére annyira benedvesedett, hogy a hangja is hitelt nyert. Állítása szerint sikerült eredményre jutni, ha tényleg így volt annak én csak örülök.

Masszázs utána mellé feküdtem, de láttam, hogy szemeivel már kacsingat lefelé, mintha már rám akarta volna vetni magát, így ismét kényelembe helyeztem magam. A második is hasonlóan változatos volt, illetve kértem, hogy mellei között is had töltsek el egy kis időt amit készségesen teljesített. Nagyon sok időt tudnék így tölteni. Ahogy első esetben is, másodjára is a szájában jutott el a csúcsra. Első alkamommal emlékszem, hogy szilviában végezték az utódok, de megmondom őszintén nem emlékszem másodjára hova tűntek, de lehet csak az élémy határása kikapcsolt az agyam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
* rózsaszál a másfél óra és * rózsa minden extra, úgymint a nfvsz, kölcsönösség, ujjazás. Érdemes élni vele, én csak ajánlatni tudom. Már az elején ki akartam tenni a pontos összeget, de ő is mondtam hogy ráér a végén meg végül szerintem én is elfelejtettem és csak a végén rendeztük.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Cuki, cserfes, kezdeményező, aktív, gyönyörű - mindenképpen tervezem még meglátogatni. Kérlek vigyázzatok rá ti is és bánjatok vele tisztelettel :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-09 19:41:39
Kösz ezt a nagyszerűen megírt beszit.

2024-05-08 22:16:49
Nagy jól megírt beszi! Köszönet érte! Érdekes, részletes, olvasmányos. Szonja és tevékenysége nagyon érzékelhetően van bemutatva.

2024-05-08 19:25:30
Aranyat érő beszámolót írtál. Köszi szépen. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 4db
(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

nagyon jó: 4db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 10db
(2024-05-10) : Amikor nagyon belelendültünk már a francialeckékbe, megfordult félig mellém, és a fenekét és derekát barangoltam be, amíg ő lelkesen dolgozott a cerkán. Közben az oldalsó tükörből tökéletesen látni engedte munkásságát, a haját félrehúzva.

(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,

(2023-08-29) : Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe.