Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-17 07:28:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 120684 erotikus masszázs

duracell a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
4
Nem könnyű elérni, de megéri a sok próbálkozást, mert belevaló egy cicus Szonja. Kitartó voltam meg is lett a gyümölcse: összejött a randi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A honvéd kórházzal szembeni utcában egy új építésűnek számító lakótelep egyik lépcsőháza. Parkolás fizetős. Tömegközlekedés elmegy. Kicsit sétálni kell, de ennyi belefér.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ha jól láttam két tárgyalós az ingatlan. Abban, amiben engem fogadott, abban egy nagy szivacs volt. A többi meg a szokásos. Komód, hangulat fények, és az elmaradhatatlan tükör képezi a kötelező felszerelést.

Ugyan ez a rendezettség és kellemes stílus a fürdőszobában is meg volt.
Szonja külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Ilyen fotó sorozat után, amivel Szonja rendelkezik nem könnyű még valami újat mondani. Képein is látszik, hogy csodálatos idomokkal rendelkező, fiatal lány. Sokan megénekelték már szépségét, én is igazolni tudom, hogy tényleg az . A mellei eredetiek és nagyok. Popsija is egy mestermű. Az egész nő úgy, ahogyan van egy szexi vadmacska.

Arca szomszéd lányos, kedves, bájos, amire jó ránézni. Mosolygós szemekkel és érzéki szájjal rendelkezik. Szőke haja még tovább erősíti az egyébként is erős erotikus kisugárzását. Nincs olyan férfi, aki ne kívánná meg.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 120684 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 120684 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-02-19 09:38:44 erotikus masszázs 1206845. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-02-19 09:38:44 erotikus masszázs 1206846. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-02-19 09:38:44 erotikus masszázs 120684
Erotikus masszázs
A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni, hogy mennyi ideig tartott. Arra mindenesetre elegendő volt, hogy az akklimatizálódás megtörténjen alatta.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Rövid beszélgetés után, hamar a tárgyra tértünk. Puszik, csókok és simogatások után azon vettem észre magam, hogy már meztelenül térdel előttem és a farkamat szopikálja. Szemkontaktust tudja tartani a kis bestia. Olyan izgatóan képes nézni közben, hogy azt hittem egyből elsülök a szájába. Technikájáról csak jót tudok megemlíteni. Lendületes, változatos. Elején inkább érzéki volt, mint pornós. Lágyabban kényeztetett, lassabban csinálta és így is gyakran a csúcs közelébe hozott. Annyira tetszett, ahogyan előttem térdelt. Fenekét kinyomta, közben a mellei meg ütemesen lengedeztek. Fejét lágyan megfogtam és így dugtam a száját. A spriccelés ilyen előzmények után elkerülhetetlen volt. Melleire irányította, majd szépen elkente ott.

Tisztálkodás gyorsan és rutinosan ment.

Megkívántam. Kértem, hogy akkor most nyissunk teret a kölcsönösségnek. Elterült a szivacson én pedig a lába közé férkőztem az arcommal. Csupasz és illatos punikáját élmény volt nyalni. Hamar megjött a hangja is, lihegett, amivel jelezte, hogy jó úton járok. Remélhetőleg valódi orgazmussal ajándékoztam meg.

Ezután következett az a jó masszázs. Ami alatt sikerült feltöltődnöm.

Harmadik harmadban újból én kerültem napirendre. Orális tehetségét ismét megvillantotta. Volt, amikor a mellei közé is vette a dákómat. Onnantól számítva átváltott egy keményebb, pornósabb stílusra. Nyálazott rendesen. A tarisznyára is került belőle. Tojásokat is leápolta. Aztán ismét a makkomon cuppogott. Szívta, nyelte. Nem csak én néztem magunkat a tükörben, ő maga is örömét lelte annak látványában. Egyre hevesebben dolgozott a kezével. Aminek egy újabb tűzijáték lett a vége. Részemről pár pillanat filmszakadás következet.

Majd ismét törölgetés és egy kellemes társalgással fejeztük be a randit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban részletesen elmondta, hogy mennyi az alap. Ezen felül minden az extra kategóriába tartozik. Támogatást diszkréten elkérte, majd eltette.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szonja egy bevállalós kis ördög. Erotikus időzített bomba. Adottságai, fiatal mivolta, és teljesítménye okán, egyértelműen a kedvencem lett. Hamarosan újra találkozunk….

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-19 15:27:10
Infógazdag és jó hangulatú az Action, de a Külső leírása elmaradt és az Elszámolás extrái is ködösek kicsit; meg nekem néhol furák a jelzők. Köszi, hogy megírtad!

2024-02-19 15:08:54
Az adatlapon az szerepel,H fazon van neki itt a leírásban meg,H csupasz
Most mi az igazság kedves magtars?

2024-02-19 12:31:37
nagyon is jó a beszid, csak épp a külseje technikai hiba folytán kimaradt. Ezért adtam csak átlagosat, pedig amúgy hasznos. És köszi, hogy megírtad.

2024-02-19 10:00:31
A külső ès a helyszín leírás az olyan mintha előbb megírtad volna worldben, onnan copy ide, csak kètszer ugyanazt copiztad a sietsègben. Így mindkèt fejezet szövege ugyanaz. Utólag a külső leírást ide be tudnád tenni a beszi alá? Az most elmaradt.
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 4db
(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

(2023-08-10) : As usualy lately, I skipped this part. Maybe next time as I think that a body massage (or more specifically a tits massage) from this young lady should be a memorable event..

nagyon jó: 3db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 9db
(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,

(2023-08-29) : Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe.

(2023-08-11) : Végül újra a szájába kértem magam amit melytorokravett többször is végül egy nagyon durván hatalmasat élveztem a szájába. Action után osszebujva beszelgettunk, ramfekudt odabujt, teljes barátnő feeling.