Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-06 17:53:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 119787 erotikus masszázs

hanczUr a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hónapokkal ezelőtt, a régi helyén is próbáltam, de nem jutottam akkor be hozzá, most akkor hívtam, amikor telefonon zöldet jelzett, egyből felvette. Szerencsére még volt is aznapra időpontja (állítólag ez ritka). Már a beszélgetés is ígéretes volt, mindenre kiterjedően tájékoztatott a feltételekről, de emellett nagyon kedves, incselkedő is volt kommunikáció.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
XIII. kerület jól parkolható (Váci-Róbert Károly-Lehel-Dózsa közötti) része, rendezett környék, új építésű ház, parkoló 50 méteren belül. Bejutás kaputelefonos felcsengetős, a lakás pozíciója egyértelmű, könnyen megtalálható ellenben például a Kondorosi úti útvesztőkkel.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Patika új, több tárgyalós lakás, makulátlan fürdőszobával, piperecikkekkel, kellemes hangulatfényekkel, illattal.
Szonja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bár a képek sok jót ígértek, az ajtó becsukása után pozitív meglepetés ért. Szonja művésznő egyrészes fehérnemű szettben, mosolyogva, csillogó szemmel nyújtott kezet. Tekintetemet értelemszerűen először keblei vonzották mágnesként, de arca is helyes, nem mű, szétbotoxolt, agyonsminkelt, hanem helyes szomszédlány. Szonja alacsony, de a hatalmas és formás természetes ciciktől eltekintve teljesen arányos, vékony testalkatú, jó kisugárzású fiatal csaj.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119787 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119787 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-11-07 09:02:02 erotikus masszázs 1197875. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-11-07 09:02:02 erotikus masszázs 1197876. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-11-07 09:02:02 erotikus masszázs 119787
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A második kellemes meglepetés a masszázs elkezdésével ért, merthogy a gyors tisztálkodás és az extrák megbeszélése után ezzel kezdtünk, és az első mozdulatokból megállapítottam, hogy átlagon felül, már-már szakképzett masszőrök mozdulataival dolgozik. Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó. Így volt most is, lényegében illatmentes a kezeléshez használt cucc, ami külön jópont (nem tudom, miért nem alap minden szolgáltatónál egy ilyen illatmentes opció).
Masszázs közben beszélgettünk, kicsit félszeg volt, olyan volt, mintha zavarban lenne, pedig nem hiszem, hogy erről volt szó, de ezen hamar átlendültünk.
Kb. 15 perc lábak-fenék-hát-váll masszázs után, amit még a fehérnemű szettben hajtott végre, egyszer csak elkezdte csókolgatni a nyakam-vállam hátulról, amit a közismert "megfordulhatsz" nonverbális kifejezésének értelmeztem.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megfordulásom alatt szépen ki is szabadította magát a bodyból, én pedig ismét rácsodálkoztam a gyönyörű formás cickókra, és megkezdődött a szorosabb egymásra hangolódás finom csókokkal (a nagyon nyelves részt nem erőlteti), simogatással. Eközben nyögdécselni is elkezdett, ami a show része, és talán egy picit ebben a stádiumban erőltetett is volt, hiszen nehezen hihető, hogy tíz másodperc alatt ilyen kéjes örömöt okoztam, de arról meggyőzött, hogy Szonja komolyan veszi a vendégelégedettség kérdését.

Szeánszunk egymás csókokkal tartkított simogatásából, az ő kényeztetése felé vette az irányát, előbb pucsítva fedeztem fel popsiját és simára borotvált punciját, majd hátára fektettem és nyelvemmel igyekeztem örömöt okozni neki. Tetszett, hogy végig nézte a tükörben magát-magunkat, illetve puncinyalás közben is rendszeresen a szemembe nézett, közben szorította magára a fejem, tehát aktív volt, illetve irányított is, hogy erősebben is nyalhatom. A show részei voltak még a sóhajtások is, de itt nem vitte túlzásba, szerintem élvezte, de állítása ellenére el nem élvezett, ami persze nem is várható el, ennek ellenére sikerrel igyekezett elhitetni velem, hogy kellemes volt neki ténykedésem.

Ezt követően én jöttem, hanyatt fekve kezébe vette a dolgokat, először a tükörbe pucsítva, majd a lábaim közé telepedve fantasztikus szopásban részesített. Foglalkozott a zacsikkal, nyálcsorgatott (szerencsére nem túlzottan), nyelvhez csapkodott, cicikhez dörgölt, mélytorkozott, lassan-gyorsan, kézzel, kéz nélkül, mindenhogy franciázott, közben gyakran rám nézett, egyszóval elsőosztályú volt. Úgy tűnt, hogy élvezi, amit csinál, illetve élvezi, hogy örömöt okoz, egyszerre volt barátnős és pornós, ami (számomra) az ideális kombináció. Néztem volna még sokáig, de az időnk telt, így pár perc után kihasználtam az előre letárgyalt NFVSZ-t. A végkifejlett után sem azonnal engedett el, hagyott lenyugodni és csak ezt követően nyúlt a törlőkért.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az üzletpolitika trükkös, mert az alapszolgáltatás átlagos, viszont szinte minden egyéb extra (kölcsönösség, ujjazás, NFVSZ, csók, illetve azt hiszem, a prosztata masszázst említette még, mindegyik egyenként *-* rózsaszál, all inclusive csomag nincs). Én ebből hármat (kölcsönösség, csók, NFVSZ) vettem igénybe, az ujjazásért nem volt hangulatom külön ajándékozni. A beszámolómban megadott rózsaszálak a három extrával együtt, * rózsával felkerekítve értendők. Az ajándék mértéke tehát sok extrával húzós, de a tájékoztatás korrekt, nincs átverés, a szolgáltatás pedig megéri.

Az ellentételezést az elején beszéltük meg, a végén tettem a komódra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Eddigi masszázsos pályafutásom egyik, ha nem a legkellemesebb élménye volt, és mindenképp visszatérek még, köszönhetően a lelkes, odaadó hozzáállásnak és Szonja természetes szépségének, kedvességének, amelyek egyszerre egy lányban ritkán találhatók meg mind.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-26 22:03:50
Hosszú és részletes írásod az összes fontos infót tartalmazza.

2023-11-07 11:33:17
Nagyon jó, korrekt és kedvcsináló írás - nem is kell jobb cégér ennél szerintem. Köszi, hogy megírtad!
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 4db
(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

(2023-08-10) : As usualy lately, I skipped this part. Maybe next time as I think that a body massage (or more specifically a tits massage) from this young lady should be a memorable event..

nagyon jó: 3db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 9db
(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,

(2023-08-29) : Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe.

(2023-08-11) : Végül újra a szájába kértem magam amit melytorokravett többször is végül egy nagyon durván hatalmasat élveztem a szájába. Action után osszebujva beszelgettunk, ramfekudt odabujt, teljes barátnő feeling.