Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-31 17:47:04

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 119133 erotikus masszázs

Lingvista a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
gyönyörű arc
feneketlen mélytorok
barátnő feeling
Egyeztetés
Nagyon népszerű szolgáltató (érthetően), ezért érdemes 1-2 napra előre egyeztetni vele időpontot. Én is így tettem, miután aznapra való időpont egyzetetésem többször sikertelen volt. Belső üzenetben egyeztettünk, ez nála (náluk) kitűnően működik, gyakran nézik, hamar válaszolnak.
Megközelítés
Az Árpád hídtól még kifele néhány sarok az egyik Dunával párhuzamos hosszú utcában, a ház annyira új építésű, hogy még rajta sincs a Street View-n. GPS halálpontosan odavisz, parkolni könnyű. A kapu elől felhívtam, ezúton tolmácsolom azt a kérését, hogy a kapu előtti beszélgetés legyen nagyon diszkrét, ne lehessen gyanítani, hogy miféle kapcsolatfelvételről van szó. Ne mondjatok pl. olyanokat, hogy "én vagyok a hat órási vendég", stb. :)
Helyszín
A lakás természetesen kifogástalan, a szoba kicsi, de a célnak megfelel, a földön nagy matrac, mellette hosszú tükör, amely egyáltalán nem csak az én örömömet szolgálta, de erről később. A fürdő tágas, de mivel éppen ment a szárítógép, gyakorlatilag egy szaunába léptem be – ami viszont ingyenes többletszolgáltatás... :) Folyékony fertőtlenítő szappan és Listerin is van, amit nagyra értékelek.
Szonja külseje
Szonja egy szexmániás tini benyomását kelti, és ennél gerjesztőbbet nehéz elképzelni. Arca gyönyörű, kerek, talán szlávosnak mondható, pillantásában természetes kacérság van, elhiteti (de inkább tényleg így van), hogy kanos. Nem sokat mosolyog, arcán valami ennél is izgatóbb van: kéjvágy.
A teste tökéletes. Nem a sudár gazella, hanem a "bőven van mit fogni rajta, de semmije sem túl nagy" típus. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire tinis.
A melléről már sokan írtak itt ódákat, jogosan: hatalmas, de ahhoz képest kemény, természetes, nagybimbójú, tenyérbe nem férő, markolásznivaló csoda. Arra azért készüljetek fel, hogy roppant méretéből adódóan van némi természetes esése, de ez semmit nem von le az élvezeti értékéből. Dereka karcsú, feneke gömbölyű és feszes.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119133 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119133 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-31 23:29:55 erotikus masszázs 1191335. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-31 23:29:55 erotikus masszázs 1191336. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-31 23:29:55 erotikus masszázs 119133
Erotikus masszázs
Isten bizony, szerettem volna kipróbálni masszázstechnikáját, de nem került rá sor. Ő tehet róla! Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek. Nem tudom, sikerült-e már érzékeltetnem, Szonja olyan, mint egy kiéhezett, szexuális vágyát leplezni képtelen, partnerét hevesen kívánó tinédzser, de nem a vad "rádugrom" fajtából, hanem aki mindezt valami elképesztő csábos, szelíd erotikával fejezi ki. Ennek tipikus példája a beharapott száj, és az össze-összeszűkülő szem. Ezeket persze lehet rosszul eljátszani, de Szonja vagy nagyon jó színész, vagy tényleg ezt éli át.
Ezzel a masszázs sorsa eldőlt: elmarad, ugrunk az erotikára. Négy extrája van: csók, szájbaélvezés, prosztatamasszázs és... upsz, a negyediket elfelejtettem. Nem akartam étlappá silányítani a randit, rávágtam, hogy három extra lesz, de még nem tudom melyek.
Levezetés
Bár Szonja egyetlen érintésétől és pillantásától már vigyázzba álltam, ragaszkodtam hozzá, hogy előbb ő repüljön el. Lefektettem a tatamira, kiszabadítottam a világbajnok ikreket és csókolni, nyalni-falni-szopogatni kezdtem őket.
Mivel a nyalástól az utóbbi időben tartózkodom, ujjaimmal próbáltam őt a mennyekbe kísérni. Szonjának szűk és izmos puncija van, két (nem virsli) ujjam épp hogy befér. Hamar csúcsközeli állapotba került, de onnan nem nagyon tudott továbblépni, lévén hogy saját bevallása szerint aznap már többször elment.
Ennek előnye is volt: hosszan gyönyörködtem egy élvezésközeli állapotban lévő tini kéjvágyó arcában. Szonja igazi erotomán: a tatami melletti tükörben folyamatosan gyönyörködik saját magában, ezzel is tovább húzva magát. Gyönyörű, fiatal arcán a legkülönbözőbb izgató fintorok futnak folyamatosan át: a majdnem-elélvezést kifejező, fájdalmashoz hasonlító (de éppenséggel hogy kéjes) arckifejezés, hol becsukott, hol kinyitott szem, összeránduló szemöldök, és persze nyögések, sóhajok, szavak. Hasa közben meg-megfeszül, teste tekereg.
Valósággal basztam az ujjaimmal, ami azzal a plusz gyönyörrel járt, hogy hatalmas melle ugrált fel alá.
Már majdnem feladtuk, amikor Szonjának az az ötlete támadt, hogy hívjuk segítségül a kis vibrátorát. Ez nagyon megtisztelő volt, mert állítása szerint ezt csak privát célokból használja. Kétágú, csiklót is izgató szerkezet volt, és még ezzel sem volt könnyű kielégíteni magát, de végül nagy nehezen elröppent (persze nem vagyok ebben teljesen biztos).
Az a tekintet, ahogyan felkel, és szavak nélkül azt fejezi ki: most te jössz, kicsinállak!...
Érzéki szopásba kezdett, folyamatosan tartva a szemkontaktust... és milyen szemkontaktust, te jó ég...! Plafonon voltam. De ez még semmi: egyszer csak minden különösebb átmenet nélkül ráhúzta magát (nem túl kis) farkamra, és koppanásig elnyelt, buja gagging-hang kíséretében. Ezt megismételte néhányszor, majd egy hatalmas adag sűrű nyálat csorgatott a velem egykorúra.
Egyetlen bánatom Szonjával kapcsolatban, hogy nincs nála arcraélvezés, de sikerült megállapodnunk egy nyitott szájba spriccben. Fölétérdeltem, és egetverő orgazmust átélve szájába ürítettem az anyagot.
Alig hittem el, hogy ilyet átélhetek.
Elszámolás
Ahogy írtam, 3 extrát vettem igénybe, nem különösebben készítettem leltárt ezek teljesítéséről, mert bőven megérte ez a rendkívüli élmény.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szonja egy erotikabomba, valami olyasmit élhetsz át vele, amit utoljára gimiben éltél át egy kanos osztálytársnőddel. Ráadásul az osztály egyértelműen legszebb arcú, legjobb testű bombázójával.
A gond az, hogy most amikor ezt a beszámolót befejezem, Szonja nem hirdet. Előzőleg arcos képeket tett ki, majd pár nap múlva eltűnt, remélem nem végleg, mert nagy veszteség lenne.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-29 17:44:33
Szuper izgalmas írás. Le a kalappal!

2023-10-26 17:09:33
Volt egy listám, hogy kiket miyen sorrendben fogok majd meglátogatni...és erre jösz te ezzel a remek dolgozatoddal!! Most feladtad nekem a leckét! Köszönet az élménydús tálalásért!

2023-09-02 14:24:12
Tökéletes,gratula!

2023-09-01 00:00:20
Pazar írás egy csodás randirol 😊
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 4db
(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-10) : As usualy lately, I skipped this part. Maybe next time as I think that a body massage (or more specifically a tits massage) from this young lady should be a memorable event..

nagyon jó: 3db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 9db
(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,

(2023-08-29) : Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe.

(2023-08-11) : Végül újra a szájába kértem magam amit melytorokravett többször is végül egy nagyon durván hatalmasat élveztem a szájába. Action után osszebujva beszelgettunk, ramfekudt odabujt, teljes barátnő feeling.