Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-29 01:30:03

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 119103 erotikus masszázs

tengeri a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Telefonos egyeztetés innen az adatlapról, sima ügy.
Megközelítés
Vizafogó, elvileg könnyen megközelíthető a Hegedűs Gy. utca felől. Jelenleg a helyzetet egy útépítés bonyolítja, amihez pont a házuk előtt zárták le az utcát. Kocsival javasolt a zsákutca végén megállni és az utolsó pár métert legyalogolni. Alternatív megoldás: a Vizafogó utca felől behajtani.
Helyszín
Kellemes, tiszta, Barbie-rózsaszín hangulatvilágításban úszó kis szoba némi keleties díszítéssel. A fürdőszoba oké, higienikus, nem lelakott, zuhany könnyen kezelhető, kellő valaszték tusfürdőből.
Szonja külseje
Este nyolc volt és el tudtam volna fogadni, ha a hölgy kissé fáradt és fásult. Ehelyett egy pörgős, kedves, cserfes lány fogadott. Ő van a képeken, amik retusáltak, de nem hamisítják meg a valóságot. Sőt. Mármost, nem akarok kultúrsznob lenni, de egyszer láttam egy orosz filmet, amiben a főszereplőt észbontóan gyönyörű szláv szépségek hívják meg egy termékenységi ünneppel összevont orgiára. Na, Szonja pont ilyen, mint a tajgai szirének, azt leszámítva hogy nem kék hanem barna szemű. A természetes szőke haj és a barna szemek kombója pedig atom.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119103 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 119103 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-29 09:19:12 erotikus masszázs 1191035. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-29 09:19:12 erotikus masszázs 1191036. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-29 09:19:12 erotikus masszázs 119103
Erotikus masszázs
Bevallása szerint még nem végzett tanfolyamot, de ha kell, erősen oda tud nyúlni. Ezt sajnos a másfél órás műsorban nem volt alkalmam megtapasztalni, mert rögtön egymásnak estünk.
Levezetés
Nagyjából sokak álmának beteljesülése: olyan volt, mintha egy fiatal csajszi felszedett volna egy bárban, hogy odahaza jól kielégítsem. Krémet használ (egy jobbik, jól olvadó fajtából), és a kezdeti ismerkedős simizés után pár perccel már olyan akadálytalanul siklott belé mindkét ujjam, mintha meleg, vaníliás pudingba nyúltam volna. Tiszta, természetes íze és illata volt még nap végére is. Kedveli, ha finoman, kívülről izgatják a fenekét, így egyszerre három ujjal kényeztethettem. Szonja a határozottabb izgatást kedveli, azaz saját szavaival "gyorsan, mocskosan, lucskosan", és ahogy teljes szépségében kitárulkozva ott hevert előttem, a csodálattól talán nem is tudtam hozni azt az intenzív csiklómasszázst, amire igénye volt.

Ugyanis.

Emberek, én voltam aktfotós. Harminc éve járok ilyen helyekre. Volt dolgom mindenféle alkatú és bőrszínű nővel. Sőt, a klasszikus görög szobrászatot is ismerem.

De ennyire tökéletes formájú, ruganyos, feszes ciciket, ennyire egész estét és szájat betöltő csodálatos melleket még nem láttam. Szonja melle egy olyan csoda amitől nem csak meg-, de le is merevedtem. Simán felvehetné az extrák közé: "te csak ülsz és nézed a mellemet". Formája, aránya, bőre egyszerűen - tökéletes.

Hamar indítványoztam is, hogy üljön a székbe, és végezzen ki a mellével. A saját bíborszínűm lelkesen csókolgatta is mellbimbói bíborát, de ki bírt volna ellenállni, amikor azt indítványozta, hogy inkább a szájában fejezzem be? Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe. Aranyosan odacsurgatta, én pedig alaposan, gyöngéden, egy cseppet sem veszni hagyva szétkentem a mellén és hasán. Ő ezt egy cuki mosollyal vette tudomásul: "hoppá, ilyenem még nem volt."

De még mindig nem volt vége. Nem tudom, ez hányadik extra lett volna, de szó szerint maga után húzott a tusolóba, ahol ugyan már semmi komoly nem történt, de az eseményt kellemesen lekerekítette egy kölcsönös lecsutakolás és törülközés.

Tanulság: vannak még csodák. Szonja egy lelkes, kedves lány, átlagon felüli erotikus igényekkel, és meghálálja, ha úgy érünk hozzá, ahogy szeretné. Hagyjuk, hogy vezessen, ne próbaljuk ki rajta a bevált trükköket, inkább kérdezzük meg, mit hogyan szeret. Cserébe olyan odaadó élményt kínál, amitől még két órával a búcsúpuszi után is csak pislogunk. Plusz tip: a dohányosokat nem szereti (de cukin elviseli), így ha hozzá készülünk, előtte pár óráig ne gyújtsunk rá. Sőt, lehet többet kéne hozzá járnom, és a végén még miatta szoknék le...
Elszámolás
Nem szeretem előre megbeszelni az extrákat. Az alapdíjhoz inkább hozzátettem három extrányit előre, nehogy a dolgok hevében kelljen ilyenekről beszélni. Így aztán egyben ment minden, egyik dolog a másikhoz vezetve. Ugyanis már kb tíz másodperc után nyilvánvaló volt, hogy a helyzet egyre csak fokozódni fog. Másfél óra alatt minden, de minden volt, ami koitusz nélkül megtörténhet, szóval nem is tudom, a fentiek szerint zsákbamacska módon vett 3 extra az adatlapon extra-e. Totál egybefolyt minden, mint egy álomban. Kérni nem is kellett, hagytam, hogy Szonja ötleteljen.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Azt hiszem nagyon kevés az olyan lány, aki azért is vállalja ezt a munkát, mert kissé(?) erotomán. Olyan pedig, aki nyíltan be is vállalja, hogy ez a rész is számít neki, még kevesebb. Szonja egy valóságos szőke ciklon, elképesztő beszólásokkal, olyan szexuális kisugárzással, mint Michelle Wild fénykorában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-29 15:54:51
@RimaPudendi - az még hagyján, csak a besziket ne olvassa senki... én sem írtam volna ha nem okézza le az ötletet.

2023-08-29 15:07:32
Hú, hát én is remélem, hogy nem hagy itt minket ....

2023-08-29 13:28:45
Az arckép felvállalása bátor dolog, de nem következmények nélküli.

2023-08-29 13:23:03
Nem értem, miért került le a hirdetése egyik napról a másikra. Remélem nem írtam a beszimben semmi olyat...

2023-08-29 10:09:07
Most kaptam kedvet, ez volt az utolsó pozitív csepp a poharban.
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 5db
(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

nagyon jó: 3db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 8db
(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,

(2023-08-11) : Végül újra a szájába kértem magam amit melytorokravett többször is végül egy nagyon durván hatalmasat élveztem a szájába. Action után osszebujva beszelgettunk, ramfekudt odabujt, teljes barátnő feeling.

(2023-08-08) : Tégelyes krémmel maszírozott. Vádlikkal kezdett ami kicsit be volt állva, de ügyesen szétmaszírozta a csomókat. Felfelé haladva, combok, farizom, derék, hát, nyak, vállak majd mindkét kéz sorra került. Közben jól elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól,