Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-08 13:23:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 118924 erotikus masszázs

DrMoriarty a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
A randi napján delután 4 körül hívtam a megadott számon. Elsőre felvette. A szolgáltatás részleteinek egyeztetése után megegyeztünk a 7órai időpontban. Nem sokkal a beszélgetés után küldött egy sms-t, hogy esetleg tudnék-e inkább fél 8ra menni amit örömmel visszaigazoltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Cím egyértelmű. Autóval mentem. GPS pontosan odavitt. Volt szabad parkolóhely ami 6 után ingyenes. A megadott időpontban hívtam a bejárat elől, azonnal felvette és a kapukód egyeztetése után már lifteztem is felfelé. Az ajtó elé érve, halk kopogás után bebocsájtást nyertem a kéjbarlangba.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Új építésű társasház, ami nincsen teljesen befejezve (a jobb oldali lift még nincs teljesen kész), de egy pár apróságot leszámítva összességében rendezett képet mutatott. Iroda, azaz Szonja nem egyedül rendel. Két puszi után megkért, hogy halkan vegyem le a cipőmet majd bekísért a szobába ahol (továbbra is suttogva) újra egyeztettük a menetrendet. Maszoba közepén tatami, mellette (balra) tükörrel jobbra komóddal. Van ruhainas. Kaptam szépen összehajtogatott törölközőt, majd vetkőzés után dobtam 1 frissítő zuhanyt a kádban. Fürdő nagyon párás volt mert mindkét mosógép ment, de rend és tisztaság honolt. Bőséges választék volt tusfürdőkből-szájvízből.
Szonja külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Fekete fehérneműben fogadott amiből a méretes (természetes) ikrek majdnem kibuggyantak. Szemtelenül fiatal benyomást keltett amit szóvá is tettem. Képekkel teljesen összhangban van a külseje, talán a bőre kicsit fehérebb mint a képeken. Nagyon helyes fiatalos arca van.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 118924 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 118924 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-08 18:40:43 erotikus masszázs 1189245. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-08 18:40:43 erotikus masszázs 1189246. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-08-08 18:40:43 erotikus masszázs 118924
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Masszázsra a két kényeztetés között került sor. Nem képzett masszőz de erős kezei vannak. Tégelyes krémmel maszírozott. Vádlikkal kezdett ami kicsit be volt állva, de ügyesen szétmaszírozta a csomókat. Felfelé haladva, combok, farizom, derék, hát, nyak, vállak majd mindkét kéz sorra került. Közben jól elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól, azt kell mondjam a korához képest érett gondolatia vannak. Amikor végzett a teljes testtel, javasoltam, hogy cseréljünk és pihenés képpen megmaszíroztam a hátát-vállait ami nagyon jól esett neki is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Másfél órára mentem ami két kényeztetést foglal magában.
Round 1:
A fürdőből visszatérve ledobtam a törölközőt, állva kezdtük simogatni egymást aminek hatására az árbóc meredezni kezdett. Szonja ezt észlelve elém térdelt és nyalogatni kezdte a golyókat miközben kézzel dolgozott a hancúrlécen majd kisvártatva körbenyalás után szájába vette a kupakot. Finoman kezdett, de a tempót és a mélységet fokozva hamarosan azon kaptam magam, hogy a szerszámot teljes terjedelmében igyekszik eltüntetni igéző ajkai között. Amikor kicsit lassított felnézett és szemknotaktust tartva szopkodta a velem egykorút. Mindeközben alkalmanként az ikreket markolásztam. Javasoltam, hogy folyatssuk fekve, hogy a tükörből is gyönyörködhessek vendéglátóm hamvas testében a furulya lecke közben. Nagyon lelkesen csináta, az erősebb torkozások után kicsit kezezett és a cicikhez csapkodta a hancúrlécet. Amikor érezte, hogy közel a vég kicsit lassított, ügyesen elnyújtva ezzel a szájában töltött időt. Az érzés/látvány kombónak hamarosan meg is lett az eredménye, gejzírként robbantottam az ikrekre meg ki tudja még hová. Hagyott lenyugodni, majd papírtörlős romeltakarítás után a masszázzsal folytatuk.
Round 2:
Masszázs után mellé feküdtem és simogatni kezdtem az ikreket, a formás feneket majd kezem betévedt a bugyika alá is. Eleinte csak a csiklóját simogattam és a halk sóhalyok/nyögések azt jelezték, hogy talán ideje megszabadulnia az utolsó ruhadarabtól is. Miután a bugyi a sarokban landolt, vendeglátóm hanyadt feküdt én pedig mellé térdeltem és miközben az ujjam ki-be járkált a punciban a velem egykorút ismét a szájába adtam. Minden finomkodás nélkül benyálazta a rudat és vad torkozásba kezdett. Egyik kézzel a fejét fogva próbáltam lassítani a tempón miközben a másik kezemmel felváltva ujjzatam-ciciztem ezt a hamvas testű szirént. Nemsokára hanyadt dobtam magam,vendéglátóm pedig szinte azonnal megragadta a meredezőt és vadul folytatta a torkos hétfőt. Amikor kezdett fáradni, masszázskor használt tégelyes krémet kent a kezére/cicikre és azon kaptam magam, hogy a velem egykorú az ikrek gyűrűjében csúszkál. Ekkor már eléggé elszaladt az idő ezert jeleztem, hogy felállnék (mert szeretném én diktálni a tempót). Elém térdelt és a hajába markolva ismét a szájába adtam a hancúrlécet. Elkövettem azt a hibát, hogy ránéztem a komódon található órára és szomorúan konstatáltam, hogy 7 percünk maradt. Kicsit még folytattam a furulya leckét de hamarosan javasoltam, hogy engedjük el a második kört. Vendéglátóm mindent megtett annak érdekében, hogy ne így legyen, de közösen beláttuk, hogy ezt most nem fogjuk tudni befejezni. Majd legközelebb :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrái a csók-vsz-ujjazás-prosztata masszázs, melyek közül a középső kettőt vettem igénybe. Teljesen korrekt volt a hozáállása/lelkesedése pedig külön pontokat érdemelne.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 41 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Annak ellenére, hogy a második kört nem tudtuk végigfutni széles mosollyal távoztam. Ami nem tetszett az a várakozás a fürdőre (3szoba-1fürdő) és amikor rájöttem, hogy a maszobában található óra pár pecet siet egy kicsit csalódott voltam, de Szonja lelkesedése, pozitív hozzáállása ellensúlyozta ezeket az apróságokat. Ha lesz még rá alkalmam biztosan meglátogatom újra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-16 10:36:06
Remek beszámoló, az elszámolást is nagyon precízen megadtad.

2023-08-08 19:54:59
Ez egy nagyon jól sikeredett tali nagyszerű megörökítése lett. Kösz a megosztást, gratula nektek.
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 5db
(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

nagyon jó: 3db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 8db
(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,

(2023-08-29) : Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe.

(2023-08-11) : Végül újra a szájába kértem magam amit melytorokravett többször is végül egy nagyon durván hatalmasat élveztem a szájába. Action után osszebujva beszelgettunk, ramfekudt odabujt, teljes barátnő feeling.