Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-01 16:09:47

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 118536 erotikus masszázs

csókkedvelő2 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csókos száj
végig incselkedő
élvezi az ujjazást
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Szonjáról készült varázslatos képek már korábban felkeltették az érdeklődésemet. Beszámolóiból nem alakult ki igazán tiszta kép, sőt az egyik beszámolójára általa (?) írt reakció tovább árnyalta a képet, ezért úgy gondoltam személyesen is kellene tapasztalatot szereznem.
Telefonon kerestem, elsőre nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörrentett. Kellemes beszélgetés keretében megnyugtatást kaptam, hogy azt a vendégre vonatkozó felső korhatárt nem kell olyan szigorúan venni. Így megállapodtunk egy két nap múlva esedékes időpontban, amit aznap még megerősítettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Forgalmas főútvonal mellékutcájában található az épület. BKV több eszközével könnyen elérhető. Én kocsival mentem és miután az utca az építkezések miatt enyhén kaotikus, az épülettel srégen szemben lévő parkolóház mélygarázsát használtam.
Az épület nem régi, könnyen megtalálható, házszáma jól látható.
Az épület belső elrendezés elég bonyolult, de kiváló tájékoztató táblák segítik az eligazodást.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Az új építésű házak igényes berendezése jellemzi a lakást is. A fürdőszoba kádas, függönnyel és tusfürdő választékkal, öblítőkkel felszerelt. Minden tiszta és száraz volt, a kapott nagyméretű törölköző igényesen formára volt tekerve.
A szoba a lakás használaton kívüli amerikai konyhás nappalijában volt, ahol a nagy térben igényesen volt elkülönítve az epedás tatami és egy több személyes kanapé, szobainas.
A tatami körül hangulatos, de jó látást biztosító világítás, jól elhelyezett nagy tükör.
Szonja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szonja minden beszámolója csodás kebleiről áradozik és joggal. Valóban csodálatos méretűek, állagúak varázslatos tapintást adva, de…..ez sem tudta elvonni a figyelmem harmonikus arcáról, csodás szemeiről, csókos szájáról, kedves mosolyáról.
Alakja minden szempontból szobrász vésőjére kívánkozna: karcsú derék, nőiesen lapos has, formás popsi.
Ízléses kétrészes fehérneműben fogadott.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 118536 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 118536 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-07-02 12:15:02 erotikus masszázs 1185365. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-07-02 12:15:02 erotikus masszázs 1185366. Szonja +36705528989 beszámoló 2023-07-02 12:15:02 erotikus masszázs 118536
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Érkezésemkor puszikkal fogadott, majd bevezetett a fent leírt szobába.
A szalonok vitathatatlan előnye (csodás lányok választéka) mellett fenn áll a fürdőszobába való bejutás logisztikai kihívása. Ez most is elért, de ennél csodásabb várakozást nem igen tudok elképzelni. Az én vetkőzésem mellett ugyanis Szonját is megszabadítottuk minden felesleges textiltől és meg is kezdtük a függőleges csúszka masszázst, ahol teljes testünk minden irányból történő összesimulása, kezeink simogatása mellett mulattuk az időt. Miután ez már kellő felvezetésnek bizonyult, abban maradtunk, hogy a hagyományos masszázst a végére halasztjuk. Az már egy másik történet, hogy végül is az érdeklődés kölcsönös hiánya miatt teljesen elmaradt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
A fürdőszobából visszatérve leültem a kanapéra, míg Szonja az ölembe térdelt. Ez kiváló terepnek bizonyult a csókolózásban való elmélyülésre. Szonja csókja, ha nem is igazán szenvedélyes, de nyelvesen pajkos, természetesen töltött ajkainak varázslatos használatával. Azt is megbeszéltük, hogy a nap elsődlegesen az Ő kényeztetéséről fog szólni.
Ehhez háton fekvésben elhelyezkedett a tatamin. Egy ideig csak állva csodáltam szépségét, majd mellé,- fölé helyezkedve, nem túl eredeti módon, végig csókoltam ajkát, nyakát, a varázslatos ciciket, pociját, combjait, majd eljutottam a már nedvesen váró csodálatos mintázatú puncihoz. Csiklója nyelvelésével, majd egy és két ujjas G-pont ingerlésével szereztem ugyan mindkettőnk számára kellemes érzéseket, de a katarzis elmaradt. Az ingerlést fejem fölé térdelve folytatta, de ez is csak örömteli, de nem igazi volt. Firtatásomra, hogy mit is szeret igazán azt válaszolta, hogy „csináljuk együtt”. Ilyenből már volt egy-két ismeretem, de ez nekem is új volt. Azt választotta, hogy Ő hanyatt fekszik, én feküdjek mellé és két ujjal ujjazzam, amíg Ő két kézzel ingerli a csiklóját és hogy a szám se maradjon tétlen, egyik gyönyörű domborulatát számba segítette. Mindezt a tükörben csodálhattam, ahogy most már tényleg felszabadultan egy csodás orgazmus hullámzott át rajta.
Összebújós, csókolózós beszélgetés keretében pihentük ki ezt az első fordulót.
Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes. Ez rövidesen 69-be fordult, ahol még arra is volt lehetőségem, hogy kihasználhassam finom popsikényeztetést is szerető mivoltát egy kis olajos simogatással, finom ujjbenyúlással. Ez tette befejezetté közös élvezkedésünket.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szonjának vannak extrái, én a csókot és az ujjazást választottam, nagyon megérte.
A találkozó elején rendeztük, bár Ő nem kérte, én viszont így nyugodtabb vagyok, mert a végére már alig tudok gondolkodni.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 31 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szonja a 19+(?) évével egyaránt megjeleníti a fiatalság fizikai és mentális szépségét, mindezt azonban egy érett, szexi nőben. Érezhetően élvezi amit adni és kapni tud. Mosolygós, cserfes, természetes kedvessége végig kiséri a teljes talit. Nagyon örülök, hogy meglátogattam és biztos nem is utoljára.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 20:52:38
Kellemes és stílusos beszámolód vissza adta a randi fontos momentumait.

2023-07-08 17:21:47
Tiberius, fèlreèrthetően fogalmazhattam. Másodjára javítottam az álláspontom, a tièdet vettem alapul, azaz a tièdet hittem el, a másik az elírás. Így èrtettem. Te írtad jól.

2023-07-08 15:50:50
Kedves vivalanocse1; nem elírás. Ha nem híszed, kérdezd meg.

2023-07-08 11:45:34
Mabre, igazad van, Tibetiusnál ugyanez egy tizessel több, tènyleg elírta.

2023-07-08 11:38:33
Mabre, szerintem nem elírás, most is vannak mèg megèri helyek csak nyitott szemmel kell járni.
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 5db
(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

(2023-08-31) : Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek.

nagyon jó: 2db
(2023-08-28) : A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni,

(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

: 9db
(2023-11-21) : Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút,

(2023-08-29) : Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe.

(2023-08-11) : Végül újra a szájába kértem magam amit melytorokravett többször is végül egy nagyon durván hatalmasat élveztem a szájába. Action után osszebujva beszelgettunk, ramfekudt odabujt, teljes barátnő feeling.