Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-20 23:24:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 121860 szexpartner

Gibreel a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
perfekt popsi
brutális kényszerfrancia
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam a reggeli órákban, azonnal fel is vette. Hozzá kell tennem, hogy már nem először találkoztunk, voltam nála már párszor és most egy kisebb szünet után ismét felkerestem. Azonnal felismert és mindenre pontosan emlékezett velem és korábbi találkozóinkkal kapcsolatban.
Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, nem volt semmi félreértés, az adatlapja világosan mutatja mit vállal és ez így is van.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A lakás a Marina parton található. BKV-val érkeztem a helyszínre, a Duna Plaza-tól 10 percnyi könnyed séta és már ott is vagy. Parkolás kapcsán nem tudok nyilatkozni, de azt gondolom, hogy a korábbi beszámolók erről már mindent leírtak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen berendezett lakás, ízléses szoba és makulátlan fürdő. Még férfi dezodorok is vannak, aki szeretné magát dezodorálni, na ilyennel eddig ritkán találkoztam, de ez mindenképpen pozitív. A franciaágy nagy és kényelmes, jó kemény matraccal, amit én kifejezetten szeretek (nem nyeli el azt a sok befektetett mozgási energiát). A nappali légkondicionált - a háló direktben nem -, de a hőmérséklet így is kellemes volt a hálóban a kinti 34 fokhoz képest.
Szolga lány külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Nagyon csinos, természetes szépség, ahogy azt a képek is mutatják. Tetoválások nem tarkítják szép szolibarna bőrét. A haja most hosszabb és közép szőke, a korábbiakhoz képest nekem ez nagy változás volt, de a képei már ezt az állapotot mutatják. Megjegyzem, hogy ez a frizura is nagyon jól áll neki.
Engem egy türkiz színű tangában és melltartóban fogadott.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 121860 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 121860 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-06-21 09:14:54 erotikus masszázs 1218605. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-06-21 09:14:54 erotikus masszázs 1218606. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-06-21 09:14:54 erotikus masszázs 121860
Action
Csók:
5
Popó:
5
squirt:
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Nagy csókkal köszöntöttük egymást, majd vetkőzés közben röviden átbeszéltük, kivel mi történt a legutóbbi találkozás óta. Mielőtt a fürdőbe indultam, utasítottam, hogy mire végzek a fürdéssel vetkőzzön le és gazdagon kenje be síkosítóval a popsiját és egy méretes műpéniszt dugjon be magának. Ennek maradéktalanul eleget is tett, érkezésemkor már négykézláb várt az ágyon egy méretes lila brokival a seggében. Én átvettem a popsija izgatását a műbrokival (mivel ujjazást nem vállal semmilyen formában) és közben hevesen csókolóztunk. A csókcsata után átváltottunk némi mélytorokra és kényszer franciára, amiben hihetetlenül jó. Magam elé térdeltettem és tövig nyomtam neki és ő gond nélkül eltüntette. Nincs kibúvó, ellenkezés, igazi jó szolgalány Ő. Közben két kézzel tartottam a fejét és a szép szőke hajába kapaszkodtam. Csodás érzés volt. Időnként egyik kezemmel még rányúltam és megmozgattam a műbrokit a fenekében és közben mélyen dugtam a száját/torkát.
Az orális előjáték után rámentünk a popsiszexre, ami nekem személyes kedvencem és drága Szolgalányom is nagyon preferálja. Mivel a síkosítás és a műbroki már előkészítette a dolgokat, így könnyedén bejutottam a popsijába hátulról kutya pózban. Néhány percig ebben a pozícióban dolgoztunk, majd az ágyon hasra fekve folytattam a munkálatokat a popsijában. (Talán ezt a pozíciót kedveli legjobban, ilyenkor hevesebben élvez és én is tudom közben csókolni a nyakát és az arcát). Ezután kértem, hogy lovagoljon meg a popsijával, amit készségesen meg is tett először szemből, majd nekem háttal. Közben én hevesen markolásztam és paskoltam, csapkodtam a gyönyörű kerek popsiját. Az anális etap zárásaként megkértem hogy álljon fel és én hátulról kezdtem el hevesen dolgozni a fenekén. A végén Nelson fogást alkalmazva a hóna alatt átnyúlva a tarkójánál fogtam és vehemensen nyomtam a popsiját. Az intenzív mozgás hatására kedvesem egy hatalmasat spriccelt a padlóra.
Ezt követően kölcsönösen időt kértünk és ittunk egy pohár vizet, fújtunk egy nagyot.
Visszafeküdtünk a franciaágyra és csókolózásba kezdtünk, majd felfejlődtünk kölcsönös franciába. Némi nyalakodás és mélytorkozás után ismét gumit kértem és a puncijába folytattuk a mókát. Kellemes időt töltöttünk el így is, néhány pózban szexeltünk még. Nagyon jó érzés volt, ahogy alattam feküdt és jó mélyre nyomhattam neki a puncijába. (Megint meg kell említenem, hogy mennyit számít ilyenkor is egy jó kemény ágy. Nem azt érzed, hogy csak mélyebbre és mélyebbre süppedsz és nem érzel semmit...)
Befejezésképpen megint a kis száját vettem igénybe és némi heves mélytorkozás után a szájába élveztem, ő pedig az utolsó cseppig lenyelte a masszát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vettem igénybe, amit az adatlapján alapként hirdet, azt mind maradéktalanul csinálja. Szerintem ebben senkit nem érhet csalódás.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy csodálatos randi volt, ahogy egyébként mindig. Szolgalány tényleg nem egy mindennapi nő, aki mindent megtesz azért, hogy maradéktalan élményt adjon a vendégnek. Összességében az ágy is és mi is megtettük a magunkét és egy csodás órát tölthettünk együtt megint.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2024-07-17 18:01:43
Minőségi írás, mint szerepel "nem egy mindennapi nő"-ről, és nem egy minden napi együtt létről. Nagyon tetszik az írásban a partner tisztelete, a történet részletezettsége, az élmény megosztása. Köszönet a múzsának és a szerzőnek.

2024-06-23 10:04:13
Jó partnert választottál, kihoztátok egymásból amit lehetett és minket is megtiszteltél egy alapos riporttal.
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

felejthetetlen: 14db
(2024-03-14) : Míg ide eljutunk egy jó kis mèlytorkos etapot lenyomunk, igyekszik nagyon, a nappaliban egy tükör előtt vagyunk, előttem tèrdel, kezeit háta mögè teszi,

(2024-02-06) : Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem.

(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

nagyon jó: 10db
(2024-06-18) : Őszintén szólva, nem nagyon tudom, konkrétan mit csinált, mert egyszerre történt minden - koppanásig ráhúzta magát a farkamra, miközben azt éreztem, hogy a golyóimat nyalogatja, de egyszerre brutális vákuum és keletkezett és még a nyálában is fürdött a farkam.

(2024-04-08) : kicsit 69-eztünk, aztán vissza az ágy lábához, előbb hason fekve szopta a szerszámom, majd hanyatt fekve, de mindig ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen fantasztikus!

(2023-09-30) : Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent. Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei.

: 26db
(2024-07-23) : a szobában egy polcon kiállítva a különböző eszközök, amiket nem igazán használtam ki, sztem több alkalom kell ehhez :) a szokásos dolgokat csináltuk, sajnos már nem emlékszem pontosan, sztem dugtam előről, hátulról, picit a seggét is, de az egyik kedvenc pózommal élveztem el, mellettem térdelt, úgy szopta a faszom, miközben ujjaztam.

(2024-06-26) : Kertem hogy a kerek pucsito seggebe dugjon egy nagy dildot mikozben en nezem es verem a farkam. Latni akratam hova fog kerulni a farkam ezert kertem hogy idokozonkent mutassa meg a kitagult segglyukat.Nem csalodtam, csabitoan tatongott.

(2024-05-21) : A szájába vette és szépen lassan elkezdte szopni, nyalogatni miután teljesen kemény lettem szó nélkül tövig bekapta és bent is tartotta meg sem kottyantam nek. Eközben én lassan bedugtan az ujjaimat a forró puncijába és elkezdtem újjazni ettől ő még mohóbb lett másik kezemmel a fejét ütemesen nyomtam rá a farkamra néha néha hosszú másodpercekig tövig a szájába.