Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-12-19 09:13:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 116526 szexpartner

Ronnie94 a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
érzéki hang
fergeteges francia
tényleg élvezi
fergeteges humor
Egyeztetés
Telefonon korábban már beszéltünk, VTR-en foglaltam is időpontot, de azt le kellett mondanom. Azóta akárhányszor hívtam, nem tudtam elérni. Legutóbb ráírtam, hogy tán csak nem tiltott le a lemondás miatt, de azt válaszolta, nem szokása. Egyeztettünk egy telefonálási időpontot. Felhívtam, nagyon kellemesen elcsacsorásztunk, kacarásztunk, de aztán várta őt a kávé, így megbeszéltünk egy randit, amit VTR-en is befoglaltam.
Megközelítés
Akinek csepp esze van, HÉV-vel megy. A Batyitól néhány megálló, onnan két perc séta. Lehet kocsival is, a parkolás nem lehetetlen, meg más BKV-val is, de a helyiérdek a legsimább. A cím egyszerűen megtalálható, harmadik kerületi panel sokadik emelete.
Helyszín
A nappali és a fürdő teljesen rendben van. Kád, sok tusfürdő, szájvíz, puha törülköző. Kemény matracú franciaágy. Kellett is az.
Szolga lány külseje
Ha először meglátod, nem gondolod, hogy mivel foglalkozik. Ha másodszor, akkor se. Harmadszor már elhiszed, főleg, amikor akciózik. Teljesen átlagos MILF nő, már a magasabb kategóriából. Rövid, vörösre festett haj, szubjektív, hogy kinek tetszik az arca, nekem helyes. Vékony alak, a picinél már nagyobb, de feszes popsi, kicsi, de jól markolható mellek, sima bőr, formás láb. Na és a kedvesség, ami megfűszerezi az együttlétet.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 116526 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 116526 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2022-12-19 09:43:33 erotikus masszázs 1165265. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2022-12-19 09:43:33 erotikus masszázs 1165266. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2022-12-19 09:43:33 erotikus masszázs 116526
Action
Bevonulás, köszönés, puszi, puszi, fürdőbe el. Egy fekete izében fogadott, amit hamar levarázsoltunk.
Visszatérve rögtön kezdte a térdre, imára mozdulatot, de úgy gondoltam, várjunk ezzel picit. Kis simi, apró csók, aztán a hosszú, vastag nyelve olyan körtáncot kezdett a számban, hogy egy picit meg is hökkentem.
Aki széplelkű, annak most szólok, innentől ne olvasson tovább, mert szokásomtól eltérően nem lesz finom körülírás. Én szóltam.
A vad smárolás után jeleztem, hogy már rábukhat a brokira. Kicsit se szűzlányosan kapta be a faszomat, morogva körözött rajta, majd némi előjáték után a torára nyomhattam a farkam. Ráhúztam a fejét, elölről toltam, nyomtam tövig, ahogy csak bírtam, basztam a torkát. Amikor elfogyott a levegő, kiengedtem kicsit lihegni, a nyálcsíkot elfolyatni, aztán újra a szájába adtam és folytattam, a torokbaszást. Kurvára bírta, nem finnyáskodott, szopta, nyalta, nyelte Közben a tükörben néztem a kerek seggét és azt éreztem, na most pont jó helyen vagyok.
Az ágyra heveredtem. Először a lábam közé helyezkedett, majd rájött, szeretek mozizni, ezért oldalra fordult és folytatva a lendületes, szorgalmas szopást. Amikor megemeltem a csípőmet, rögtön átbuktatta a garaton a farkamat, hogy tövig lenyomhassam neki. Közben két ujjal a seggét, másik hárommal a pináját fedeztem fel. Az ánuszgyűrűn simán átértem, de a pinája is meglehetősen lucskos volt műár ekkor. Amikor kihúztam az ujjaimat, a seggére húztam párszor megcsöcsörésztem, miközben néztem, hogy nyeli el a faszom tövig, hallgattam a gluggyogást, gyönyörködtem a nyálcsíkfolyásban.
Elugrottam két műfaszért, mondta, a lilát lehet a seggébe, a többi közül bármelyiket a pinájába. Hanyatt vágta magát, maga alá törülköző. Lábait a füle mellé helyezte, majd megkérdezte, látni akarom-e a spriccelést. Hát hogy a faszba ne! Akkor nyomjam tövig a seggébe a lila vibrit. Hamar megjött a hangja, szólt, hogy most gyorsan keféljem a műfasszal. Nevetve, sikítva, hörögve élvezett el, miközben spriccelni kezdett nem is kevés ideig. A látvány és a hanghatás mindent megért.
A seggében hagytam a vibrátort, majd a pinájába dugtam egy testszínű vastagabb műanyag faszt és azzal keféltem. Ekkor is hörgött, majd kérte, hogy húzzam ki. Megtettem, de csak ezért, hogy utána négy ujjal felnyúljak neki és belülről dögönyözzem a pináját. Visítva és nevetve hörgött, miközben tövig ujjaztam. Hanyatt vágtam magam, ismét a szájába vett, keféltem a torkát ezerrel, miközben a vibrit dugtam a seggébe tövig. Lehúztam a fejét tövig, alulról pumpáltam, basztam a torkát, ashogy csak tudtam. Amikor kiszabadult, folyatta a nyálcsíkot a makkomra, majd újra ráhúztam a fejét, hogy lent tartsam a faszomon tövig.
hanyatt vágtam, a fejét lelógattam, de a behatolás előtt kért egy kis szünetet, hogy megtörölje a szemét meg az orrát. Az előbbire a nyála csurgott a brokiról, az utóbbiból pedig folyt ki. A seggében még mindig benne volt a vibrátor, majd amikor letoltam a faszomat a torkán, elkezdtem markolászni a seggét majd a pináját. Amikor nem bírta tovább, a jobb combomon paskolva jelezte, elfogyott a levegő. Hagytam pihegni, majd lendületesen újból baszni kezdtem a gigáját, miközben a kezemmel kitapogattam, meddig hatolt le a faszom.
Ezer évig keféltem volna a torkát, de a pinájáét is ki akartam már próbálni. Gumihúzás után még egy darabig a tőle már megszokott vehemenciával szopott, majd nyeregbe pattant. Az átlagosnál nagyobb méretű faszomtól hamar felakadt a szeme, és mondta, imádja, ahogy tövig vagyok benne, majd jöttek a kurva jó, istenem, óbazdmegek. Mondtam, basszál meg, erre úgy nézett rám, mint aki fel akar falni és elkezdett ugrálni a faszomon, majd hintázott előre és hátra, miközben visítva élvezett el. Gondoltam, most egy kicsit lecsillapodik, de csak döngölte magát rá a farkamra és a tököm se számolta, hány orgazmusa volt, miközben markolta a mellemet. Mondjuk én is az övét, meg a seggét, miközben a vibrátort kirántottam belőle, hogy pár ujjammal az ánuszát dögönyözzem.
A sokadik orgazmus után annyit kért, megbasznád a seggem? Hogy a picsába ne?! Illetve pont hogy de! Hasra fektettem, a csípőjét egy kicsit kiemelte, egy kis síkosító (amire nem lett volna szükség), közben a gumit a helyére igazítottam, majd óvatosan a seggéhez helyeztem a faszom. Amikor a makkom átbillent az ánuszgyűrűn, úgy siklottam tövig, mint ha máshol soha nem jártam volna. Rögtön pumpálni kezdtem, a faszom nagyon jól érezte magát a segge szorításában. Keféltem mint állat, hörgött, visított, nevetett, csorgott rólunk a víz,. Rólam vagy két vödör leszakadt, mint ha fél órát töltöttem volna egy szaunában, de ha választani kellene, inkább ezt a fergeteges baszás mellett döntök. Egy pár orgazmusa itt is volt, miközben a bal karommal átöleltem. Kefélés közben eléggé szoríthattam, mert jeleztem, ez egy kicsit sok. A torkát elengedtem, a seggét nem. Döngöltem, keféltem, csattogtam, tövig basztam.
Amikor már csak pár perc volt az órából, kiugrottam az ánuszából, hanyatt vágtam magam, lerántottam a gumit és a szájába adtam a faszom. Hatalmas lendülettel szopott, csurgatta a nyálát, majd nagy levegő és ismét a gigájában voltam. Ráhúztam a fejét és alulról nagy lendülettel basztam, ahogy csak a csövön kifért. Egy kicsit rásegítettem, majd ismét felnyársaltam a torkát és hatalmasat üvöltve élveztem a torkára. Kurva sokáig tartott, amíg lenyugodtam, de türelmesen szopott, az utolsó cseppet is kisajtolta, majd eltüntette.
Lihegtünk egy darabig, majd elvonultunk fürdeni. Kedélyesen elbeszélgettünk, figyelmesen, nagyon barátnősen csacsogva tusoltunk, majd még sokáig beszélgettünk. A hétre én voltam az utolsó vendég, és azt mondta, ez a sorozatélvezés kitart neki egészen a következő hétfőig. Istenien orbitális baszás volt, ebben megállapodtunk.
Elszámolás
Az elején rendeztem szokás szerint, fogalmam sincs, hová tette, nem is érdekelt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sokáig húzódott a randi, de többet kaptam, mint amit vártam. Itt ami ami, az az volt. Semmi megjátszás, tömény fülledt erotika. nagyon jól éreztük magunkat és ebben nem volt semmi megjátszás, ennyire kölcsönösen leizzadni nem lehet másként.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2023-02-03 13:09:13
Szia Szolgalány, értem és nagyon szépen köszönöm a kiigazítást, az urat átteszem egy másik kategóriába :)
Gondolom a kedves vendéged olvassa ezt a posztot, ezért a következő gondolatot neki címezném.

Ronnie94 csak azért, hogy a beszid egy kicsit "vagányabb" legyen nincs szükség a vetítésre. Belegondoltál te abba, hogy a kis költői túlzásoddal esetleg tényleg be fogsz vonzani a hirdető hölgynek egy olyan vendéget, aki szereti a torkot szorongatni?
Ha legközelebb írsz, próbáld azt leírni, ami történt, vagy próbálj nem félreérthetően fogalmazni. Amit félre lehet érteni azt félre is fogják érteni. Köszi!

2023-02-03 11:06:14
Kedves Zorba ! A torok szoritást egyaltalán nem engedem igy az ha sok ha kevés se lehet. Itt lehet némi költői túlzás az írásban :).

2023-02-02 23:33:31
Na így kell kedvet csinálni a tortaevéshez! Hogy szavaiddal éljek: ez kurva jó volt!

2023-02-01 19:44:18
Szia, értem, elnézést nem annyira ismerem a BDSM világát és biztosan tudom, hogy nem is fogok vele közelebbről megismerkedni, így kicsit csúszkálok a fogalmakkal. Ugye a wikipédia sem tud mindenre pontos választ. Köszönöm a kiigazítást.

A lentieket e mondat hatására írtam:

" Kefélés közben eléggé szoríthattam, mert jeleztem, ez egy kicsit sok. A torkát elengedtem, a seggét nem. "

Nézd nekem már az is perverz dolognak számít -valahogy azért együtt tudok élni vele- hogy itt olvasgatom és kommentelem ezt a beszit. Azt megígérem, hogy ha legközelebb hasonló beszit olvasok és kommentelni akarom, akkor sokkal körültekintőbben fogom ezt tenni.

Üdv:
Z.

2023-02-01 16:21:31
Meg kell védenem az írót egyáltalán nem szadista, lehet kicsit perverz de kicsit se szadista.
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

felejthetetlen: 14db
(2024-03-14) : Míg ide eljutunk egy jó kis mèlytorkos etapot lenyomunk, igyekszik nagyon, a nappaliban egy tükör előtt vagyunk, előttem tèrdel, kezeit háta mögè teszi,

(2024-02-06) : Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem.

(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

nagyon jó: 9db
(2024-04-08) : kicsit 69-eztünk, aztán vissza az ágy lábához, előbb hason fekve szopta a szerszámom, majd hanyatt fekve, de mindig ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen fantasztikus!

(2023-09-30) : Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent. Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei.

(2022-11-22) : Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké. Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle.

: 23db
(2024-04-15) : Kényszer francia mélytorok közben egy játékszer a punciba vagy a popsiba ezt időnként cserélgetem. az első körben így élveztem az arcára. Szünetben csevegtünk, hiszen régen nem találkoztunk így volt mit kérdezni.

(2024-01-12) : Én kemény torkoztatásra mentem hozzá, amit hibátlanul meg is csinált. Összességében kb. 45 percen keresztül reszeltem a torkát mindenféle pozitúrában, miközben csavargattam a bimbóit vagy csapkodtam a fenekét egy lovaglópálcával.

(2024-01-05) : Miután ezt többször megismételtük az ágyra fektettem a hátára a fejét az ágy szélére és szépen elkezdtem kiélvezni a torka mélységeit. Ebben tényleg nagyon ügyes bár néha a fogait éreztem a ceruzán.