Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szemira

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-27 17:57:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szemira +36209275297 118827 erotikus masszázs

Zsabazsak a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Szemira hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
pornós feeling
Egyeztetés
Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

Az úgy kezdődött, hogy …az oldalon gyanútlanul szörfözgettem, amikor szembe jött velem Szemira adatlapja. Felhívtam és miközben az időpontot egyeztettük, feldobta nekem azt, hogy mit szólnék, ha megkétszereznénk a rám váró élményt. Pontosított, kettő bevállalós vadmacskával tölteném el az időt. Zárójelben jegyzem meg, hogy ezt nem csak úgy grátiszban értette, mert unatkoznak. Kérdeztem tőle, hogy van esetleg konkrétan valaki, akire ő gondolt. Majdnem a teljes osztály névsort felsorolta. Döntsek én, hogy kit szeretnék. Pár percig böngészgettem a kínálatot. Szebbnél szebb hölgyek. Ebből nagyon nehéz lesz így választanom. Aztán Natasa fedetlen kebleit ábrázoló kép lett a befutó. Láttam a rajongói számából (232), hogy ő sokaknak a kedvence. Ha ennyi délceg úr rajong érte, akkor nekem sem okozhat csalódást.
Megközelítés
Üllői út belvárosi része. Zöld-Piros benzinkúthoz befordult a taxi és ott szálltam ki. Pizzéria mellett vettem egy jobbost és onnan az első lépcsőház a mennyország bejárata.
Helyszín
Az ajtóban 4x puszi, cipő le és irány a szoba. Kanapé közepére ültem a láthatóan jó kedvű lányok közé. Előtte a padlón szivacs, két oldalt pedig tükrök voltak. Éppen csak egy pár pillantást vetettem a helyszínre, hogy mi változott legutóbbi itt létem óta, amikor a két lány rajtam áthajolt és smároltak egy nagyot. Közvetlenül a szemem előtt. Láttam, ahogyan a nyelveiket átdugják a másik szájába és hallottam, ahogyan halkan, de zihálva veszik a levegőt. Ez azt jelentette, hogy ők már ráhangolódtak a most következő leszbi showra, amivel nekem kívántak kedveskedni. Egy kicsit még néztem őket, mennyire beleélik magukat ebbe az intim helyzetbe. Nem akartam tétlenül a nyálamat csorgatva, csak bambán bámulni őket, ezért gyorsan kiszaladtam a szomszédos fürdőbe letusolni. Most nem figyeltem meg pontosan, hogy miből, mennyi volt a zuhanykabinban, csak a lányokon járt az eszem. Arra koncentráltam, hogy minél hamarabb kész legyek és a nőim között lehessek ismét. Gyors törölközés és szájöblítés a Listerinből és már futottam is vissza hozzájuk.
Szemira külseje
Szemira:
Alacsony, vékony, fiatal lány néhány tetoválással a testén. Ideális formájú, ami a popsit illeti. Ha csókolózni akartam vele, akkor ő lábujjhegyre állt én meg lehajoltam hozzá. Aztán simán felkaptam, ő a derekam köré fonta a lábát és úgy smaciztunk tovább.

Ami a fotóin nem látszik az arca, mellei és a puncikája.

Arca jó,de kifejezetten karakteres. Egzotikus vonásai egyedivé teszik. A szája és a szemöldöke azok szép szabásúak, jól megrajzoltak. Műszempilla, de nem túlzott kivitel, csak éppen annyira, hogy az még a trendiségbe belefér. Haja hosszú és barna. Cicik természetesek, átlagos méretűek, nem kőkemények, de elég szépek. Nem nagyok, viszont jó tapintásúak. Puncija hamvas, zárt, csupasz, ahogyan azt Natasa esetében is tapasztaltam.

Natasa +36 30 089 8295

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=238415&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Natasa
1. Szemira +36209275297 beszámoló Budapest 118827 erotikus masszázs
3. Szemira +36209275297 beszámoló Budapest 118827 erotikus masszázs4. Szemira +36209275297 beszámoló 2023-07-28 02:31:08 erotikus masszázs 1188275. Szemira +36209275297 beszámoló 2023-07-28 02:31:08 erotikus masszázs 1188276. Szemira +36209275297 beszámoló 2023-07-28 02:31:08 erotikus masszázs 118827
Erotikus masszázs
Azzal kezdtük, hogy mindenki pucérra levetkőzött. Úgy dobálták le a ruháikat, hogy közben incselkedtek a lányok egyfolytában. Húzták az agyamat, puhatolóztak, hogy mire, hogyan reagálok. Közben jókat nevettünk.

Csókolóztunk is. Mindenki mindenkivel. Már ekkor olyan fülledt erotikus légkör volt körülöttünk, hogy azt éreztem, hogy csak egy szikra kell, és itt minden felrobban.

Masszázs ezért el sem kezdődött, mert a hölgyek már úgy be voltak indulva, hogy ha akartam se tudtam volna őket leállítani. Nyilván eszembe se jutott, hogy lebeszéljem őket arról, hogy nem helyes, amit csinálnak. Hagytam és élveztem a leszbi-showjukat.

Elején még csak lágyan tapizták, puszilgatták egymást. Aztán egyre inkább lecserélték az érzékiséget a szenvedélyre. Csapkodták a másik fenekét, rámarkoltak, megrángatták, megharapták. Egymás szájába nyomkodták a cicijüket. Aztán 69 be fordultak és egyszerre kezdtek a kényeztetésbe. Ezt hogy jobban lássam, én is pozíciót váltottam. Megfigyeltem, ahogyan két ujjukkal szétnyitották a másik nagyajkait és úgy nyomták a nyelvüket arra a rózsaszínű területre. Ekkorra már elég hangosak voltak, de nem zavartatták magukat. Azt hogy melyikük ment el elsőnek azt nem tudom, de hogy nagyot élvezett mindkettő az biztos.
Levezetés
Azt hittem, hogy ezzel kábé véget is ér ez a produkció, de nem. Ugyanis Szemira kiment a szobából.

Egy vibrátorral és egy tubus síkosítóval a kezében tért vissza. Az mondta, hogy ezt neked hoztam. Én ezt úgy értelmeztem, hogy nekem akarja majd bedugni.

„Nem kösz, nem élek vele. Kihagynám, ha lehet. Fiatal korom e nélkül telt el, és úgy érzem, hogy még most sem vagyok kész rá.”

Ezekkel a szavakkal határozottan visszautasítottam, hogy nekem azt a dorongot tuti nem fogja bedugni a seggembe. Kenegetheti akármivel, vazelinozhatja estig is, de én azt a csúfságot nem engedem magamba.

Végén megbeszéltük, hogy ezt az incidenst én jól félreértettem, nem nekem szánta, hanem magának, hogy azzal fokozzam az izgalmakat nála. Bár elmesélte, azt is, hogy volt olyan vendég, akit egy hasonló eszközzel análisan kényeztetett. Annak a manusnak nem okozott problémát, sőt nagyon is élvezte a bizarr mókát.

Natasa menedzselte ezt a műdákó kérdést. Besíkosította és néhány mocskos szó kíséretében Szemira vaginájához illesztette. Ilyet is ritkán lát az ember fia. Szakértő hölgy profi módon megbüntette az ártatlan kis lány Szemirát.

Ezután kaptam én is szerepet. Előbb Natasa utasított arra - eléggé katonásan, rám förmedt- hogy dugjam már szájba Szemirát, mire várok?

Szemira feje mellé térdeltem és kiadós szopatásba kezdtem. Már az előzmények is extrém izgalmasak voltak, de ami ezután jött az leírhatatlanul pornós volt. Vadul szopta a farkamat Szemira. Őt oldalról kényeztette azzal a micsodával Natasa. Én meg Natasa puncikáján zongoráztam az ujjaimmal. Ezek a lányok lehet a Corvin angyalai néven futnak, de most az ördög bújt beléjük és őrülten kitombolja az eddig féken tartott énjük vágyait.

Helyszínt és pózt váltottunk. Natasa a kanapéra ült. Szemira a lábai közé térdelt és nyalni kezdte. Én meg állva cumiztattam Natasát. Többször rácsodálkoztam arra, hogy milyen szép hölgyek, milyen hibátlan testtel rendelkeznek. Nem utolsósorban, hogy nekem milyen fullos kiszolgálást biztosítanak.

Végül én kerültem a kezelések fókuszába. Egy törölközőt terítettem a bőr sofára és széles terpeszben adtam át magam a két ördögfiókának. Előbb szenvedélyes csókcsatával kápráztattak el. Volt hogy kinyújtott nyelveink trióban érintkeztek. Már azt se tudtam kié, melyik. Közben az egymás felé helyezett kezükkel a farkamat cibálták szinkronban. Ilyenkor jött jól a néprajzos szakkörben szerzett hagyományőrző ismeretek. Vajat ilyen tempóban köpülhették annó.

Majd mindketten a falloszomhoz mentek .Felváltva szopkodták a lőcsömet. Agyamat is leszívták. Szemira a segglyukamat is kinyalta. Natasa pedig a golyóimat cuppogtatta. Isteni kényeztetésben részesítettek volna tovább is, de az idő sajnos elszaladt.

Majd mintha megbeszélték volna egyszerre öltötték ki a nyelvüket és kéjesen csillogó szemekkel verték a rudikámat. A beteljesedés nem sokára megtörtént. Mindenki egyenlő arányban kivette a részét az áldomásból. Repült a tejszín minden felé. Itt sem volt prüdéria, vagy kényeskedés. Folyt a nyállal keveredett nedű mindenhová. Nem okozott ez (sem ) morális, vagy higiéniás problémákat.

Alapból letisztogatták egymást papírtörlőkkel, meg engem is, de a fürdőben lettek vendégfogadó kész állapotúak.
Elszámolás
Alapcsomag és az extrák szorozva kettővel. Ahogyan, azt a telefonban elhangzott az elején. Érkezésemkor elkérték.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 64 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tabuk nélküli élményben volt részem. Külsőre teljesen más, de habitusra két hasonló lány társaságát és felejthetetlen produkcióját élvezhettem. Variációk ennyivel itt nem értek véget. Bizonyosan visszatérek a szabaduló szobájukba és további „beteg” dolgokat fogokvelük kipróbálni. Ebből nem volt elég ennyi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szemira erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-07 04:23:31
Tetszet a történet mesélésed, gazdagon részletekkel kibontva.

2023-08-05 18:21:07
A betyárját... Ez aztán élmény a javából! Köszönöm, hogy olvashattam.

2023-07-28 07:31:15
A részletesség nem ment a hasznosság kárára, végig fenn tudtad tartani az érdeklődésemet. A poénok nem erőltetettek, sokat hozzáadnak a tartalomhoz. Egy szó mint száz, nekem bejött.
Mutasd mindet

FunkciókSzemira legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2023-11-23) : A lábfejemtől elkezdve, az alsó, majd felső lábszárt gyúrta át nem túl erősen, de alaposan, majd rátért a derék, hát, váll masszírozására. Közben kötetlenül beszélgettünk

(2023-11-23) : Kivételesen sor került egy rövid levezető jellegű masszázsra a randi végén, általában elmalackodom az időt a lányokkal, és ragaszkodok a végére hagyott masszázshoz, már ha jut rá idő. Most jutott, de kértem őket hogy inkább csak cirógatás, simogatás legyen,

(2023-07-17) : Lecsúszott a lágyékomhoz és elkezdte a lágy majd vadabb furulyázását. Még előtte jeleztem hogy Vele végre szívesen kipróbálnám az arcra élvezést, szóval amikor látta hogy már nem kell sokáig szorgoskodnia,

nagyon jó: 5db
(2023-11-02) : Fölém hajolt rám feküdt, majd adott egy finom szájra puszit, ettől már a kisbarátom is erőre kapott, főleg úgy, hogy közben puncijával a farkam, és a környékét masszírozta, egyre lelkesebben.

(2023-06-29) : Szemira volt az a ki dominált. Ő vezette a történet fonalát. Ő kezdeményezett, vezényelt. Amanda pedig követte, tette, amit kért illetve asszisztált neki. Amanda alárendelt szerepben volt, de nem maradt a háttérben.

(2023-05-21) : A kettő között kaptam egy inkább simogatós, olajos masszázst, ami alatt megbeszéltük az élet nagy dolgait. Nem profi massázsra kell gondolni, de a célját elérte, mert két hölgy kellemes társaságában tölhettem az időm, és ez volt a cél.

: 2db
(2023-05-09) : Erőteljesen és kifejezetten jól masszíroz Szemira. Szakmai előmeneteléről nem kérdezgettem, de rutinosnak tűntek a mozdulatai. Gyakorlatilag egy kiválóan kivitelezett svéd masszázst adott elő nekem. Gondos-szorgos kezei között teljesen felfrissültem.

(2022-11-06) : Az idő rövidsége miatt egyéb kényeztetés nem volt, nagyon jól éreztem magam. Utólag bánhatom, hogy nem egy teljes órára jelentkeztem.

lehetne jobb: 1db
(2022-10-31) : A tatamin finom krémmel kezd masszírozni.Nem túl erős inkább közepesnek mondanám.A lábamnál kezdi majd feljebb folytatja közben beszélgetünk.Megtudom tőle,hogy van másik munkája is én is beszélek egy pár szót magamról.Közben folytatódik a kellemes kényeztetése a testemnek.Mindkét karomat átgyúrja végén vállamat is kezelésbe veszi.