Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szederke

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-18 12:15:37

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szederke +36305055228 119912 erotikus masszázs

Brutalviking a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Szederke hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon kerestem, elsőre nem vette föl, de visszacsörgetett, viszonylag gyorsan leegyeztettük az időpontot. Már a telefonban is nagyon szimpatikus volt Szederke, barátságos hangon csicsergett a lehetőségekről.
Megközelítés
Szerencsémre Szederke búvóhelye elég közel esik hozzám, így gyalog közelítettem meg a helyet. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető (Rózsák tere környéke), valamint ahogy megfigyeltem, a parkolással se lehet gond.
Helyszín
A belváros közelében található régi bérház, szépen eldugva egy mellékutcában. A lakás belül szépen elrendezett, minden helységben hangulatos megvilágítással. A belépés pillanatától kezdve otthonosan éreztem magam, pedig az első találkozókon azért néha még befeszülök.
Szederke külseje
Szederke egy fekete egyrészes fehérneműben, valamint egy átlátszó köntösben fogadott. A fények mellett elsőre az alakját nem, de a szép arcát (azon belül is a szemeit) annál jobban meg tudtam figyelni. Ahogy beljebb mentünk már egyértelműen éreztem, hogy jó döntés volt Szederkét választani. A teste is gyönyörű, szép formás mellei vannak, de a feneke és a lábai sem maradnak el. Szederke szépségével talán csak a kedvessége vetekszik.
1. Szederke +36305055228 beszámoló Budapest 119912 erotikus masszázs
3. Szederke +36305055228 beszámoló Budapest 119912 erotikus masszázs4. Szederke +36305055228 beszámoló 2023-11-20 09:25:17 erotikus masszázs 1199125. Szederke +36305055228 beszámoló 2023-11-20 09:25:17 erotikus masszázs 1199126. Szederke +36305055228 beszámoló 2023-11-20 09:25:17 erotikus masszázs 119912
Erotikus masszázs
Érkezésem után levetkőztem, majd Szederkével közösen elmentünk zuhanyozni, ahol már ismerkedtünk picit egymást testével. Ezután átmentünk a szobába, ahol egy franciaágyon folytattuk. Tetszett, hogy az ágy végében van tükör, így megfigyelhettem Szederkét, miközben masszírozott. Kezdésként választhattam, hogy krémmel vagy olajjal csinálja, én az utóbbi mellett döntöttem.

A lábaimnál kezdte, és onnan haladt fokozatosan fölfelé. Érződik, hogy van tapasztalata, nagyon kellemesek voltak az érintései, és nagyon jól ráérzett, hogy az erősebb mozdulatokat mikor kell felváltani gyengédebbekkel. Közben folyamat beszélgettünk, munkáról, hirdetőkkel kapcsolatos tapasztalatokról. Szederke végig hihetetlen kedves volt, végig azt éreztem, hogy én vagyok nála a középpontban.

Miután kellően átmaszírozott, finoman jelezte, hogy most már megfordulhatok.
Levezetés
Fordulás után levette a köntösét, majd a lábaimtól indult el érzéki simogatásaival. Ahogy haladt felfelé a combjaimon, a testem már egyértelmű jeleket adott Szederkének, hogy mennyire élvezem a munkásságát. Felajánlotta a csúszkamasszázst, amivel én éltem is. Nagyon ügyesen csinálja, elképesztő volt ahogy a melleivel mozgott rajtam, a combomtól egészen a köldökömig bejártak a bimbói. Ezután egy nagyon finom lingam masszázs következett, majd rákérdezett a franciára. Itt jött az együttlétünk csúcsa. Szederkétől egy olyan lágy, és érzéki franciát kaptam, amilyet még talán a barátnőimtől se! Végig nagyon gyengéd volt, nem akart gyorsítani, foglalkozott a golyókkal is rendesen, minden kívánságom leste, és teljesítette is. Egy pillanatig sem voltam siettetve, frenetikus élmény volt.
Miután éreztem, hogy lassan eljön a vég, megkértem, hogy váltson vissza lingamra, így is lett vége az együttlétünknek. Utána gyors zuhany, és elköszöntünk egymástól
Elszámolás
Tudtommal extrái nincsenek, de ilyen minőségű szolgáltatás esetén nincs is rá szükség. Érkezéskor már át akartam adni, de Szederke jelezte, hogy majd a végén ráér, az együttlét alatt egyszer se került szóba a dolog.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Szederkével, kellemes meglepetés volt az együtt töltött óra. Gyönyörű lány, és mellette nagyon szimpatikus a személyisége is. Végig kedves volt, nem sietettet egy pillanatig sem, nagyon jó érzéke van hozzá, hogy felismerje azt, mivel tud a vendége kedvére tenni. Biztosan visszamegyek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szederke erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSzederke legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2023-06-17) : Szederke olajjal masszírozott, bár kérhettem volna krémet is. Azt nem tudom, hogy tanulta-e, mert erről nem beszélgettünk, de hatékonynak éreztem - megküzdött a hátamban a csomókkal. Alaposan megdolgozott, majd szólt, hogy forduljak meg.

(2023-05-23) : De ahogy az elején is írtam itt nem a cselekményt, hanem az összbenyomást szeretném részletezni. Nos Szederke a randink első pillanatától kezdve minden idegszálával rám koncentrált, minden rezdülésével az én kedvemet kereste, folyamatosan igyekezett, hogy egy hullámhosszra kerüljünk.

(2023-05-11) : Önző disznó voltam (Legközelebb nem leszek, én ostoba!) és hagytam, hogy Ő dolgozzon, kihagytam a kölcsönösséget. Ha eddig nem vettem volna észre a gyengédségét (De! Nagyon is!), akkor itt már mindenképpen fel kellett volna tűnnie, hogy úgy kényeztet, mintha a szellő fújdogálna. Őrjítő! :-) M

nagyon jó: 2db
(2023-02-27) : Csúszkát rajtam, majd bekerültem a mellei közé, kedves barátomnak nem is igazán akaródzott onnan kijönni.

(2023-02-20) : Nagyon finomak a kezei, minden egyes érintése ajándék volt testemnek. Sajnos csak rövid ideig tartott, Szederke fordulásra bíztatott. Az ezt megelőző és az ezt követő események már az erotikusabb kategóriába tartoznak.

: 7db
(2023-10-21) : A long shared shower program allowing everyone to take care of each other then a long massage with a very pleasant bodysuit, the mirror in my opinion poorly placed does not allow us to visually appreciate the beauty of the show she uses oil her hands

(2023-09-23) : I think she is quite adaptable to what you want---within her limits. I happened to want a little massage, so she gave me one. It was pleasant but nothing special or professional.

(2023-09-13) : Aranyosan meg is jegyezte, hogy ahogy látja a csuszka masszázs lesz az egyik kedvencem :) Saját ajánlásom, hogy szederkénél mindenképp próbáljátok ki a csuszka masszázst, nem fogjátok megbánni.