Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Stella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-28 08:06:39

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Stella +36305280259 119405 szexpartner

Fere a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Stella hirdetővel
Egyeztetés
Az adatlapján láttam és olvastam, hogy mikor lesz elérhető és tutira felveszi a telefont. A kiírt időpontban csörögtem rá, és gyakorlatilag azonnal felvette a mobilját. Az általam javasolt kora délutáni időpont neki is megfelelt, majd tájékoztatott a lehetőségekről és arra kért, hogy a déli harangszóig mindenképpen dobjak rá egy megerősítő üzenetet, mert ennek hiányában nem jön össze a találkozó.
Megközelítés
A pontos cím birtokában nem is nagyon kellett terveznem. Villamos pár lépésnyire, de buszok is járnak a környéken. A parkolás a város ezen részén még ingyenes, és szerencsémre a bejárati kapu közelében találtam magamnak parkolóhelyet.
Helyszín
Új építésű lakóház felsőbb emeletén várt. A ruháimnak egy szék volt odakészítve, és a redőny annyira volt leeresztve, hogy elegendő fény legyen a helyiségben, hogy csodáljam alkalmi kedvesem. Az erotikus tánc egy franciaágyon történhetett, ami jó szolgálatot tett ottlétem alatt.
Stella külseje
Stella egy tini testbe zárt érett nő, akire jó volt ránézni és megérinteni. Kellemes illatú parfümje, bőrének selymes tapintása, és közvetlen stílusa rövid időn belül elcsábított. A képek hűen tükrözik teste adottságait, és az arca is szép. Igaz nem vagyok oda a feltöltött ajkakért és a műszempillákért, de nem csalódtam, csak más arcot képzeltem a képek nézegetése és a beszélgetésünk mögé.
1. Stella +36305280259 beszámoló Budapest 119405 erotikus masszázs
3. Stella +36305280259 beszámoló Budapest 119405 erotikus masszázs4. Stella +36305280259 beszámoló 2023-09-29 10:45:07 erotikus masszázs 1194055. Stella +36305280259 beszámoló 2023-09-29 10:45:07 erotikus masszázs 1194056. Stella +36305280259 beszámoló 2023-09-29 10:45:07 erotikus masszázs 119405
Action
Tusolás után visszatértem a szobába, ahol kedves vendéglátóm már megszabadult az áttetsző köntösétől, és ott állt előttem egy fehérnemű szettben, ami a fotóin is látható. Közelebb léptünk egymáshoz, majd simogatni kezdett, én pedig apró puszikat leheltem a nyakára, majd megszabadítottam a melltartójától.

Az ágyra invitált, ahol kényelembe helyeztem magam, Stella pedig úgy helyezkedett el mellettem, hogy a falnak támasztott tükörben lássam azt, amit egyébként nem láthattam. Jobb kezével játszani kezdett a hímvesszőmmel, ami a finom kezének játékától gyorsan megmerevedett. Pár perc múlva jelezte is, hogy fel kéne már ruházni a játékszerem.

Az óvszer felkerülése után a tövénél rámarkolt a péniszemre, majd ajkai ölelésébe kerültem. Igaz nem vagyok oda a gumis franciáért, de a látvány nagyon tetszett, ahogy ízlelgeti rajtam az epres öltözéket. A franciát Stella is nagyon kedvelheti, mert amikor belelendült csak úgy falta a dorongomat, és a bőnyálas játéka miatt a rudazaton csordogált a nyála.

Mivel nagyon rá voltam már gerjedve, ezért arra kértem, hogy foglaljon helyet rajtam. Nyeregbepattanás előtt bekent mesterséges nedvesítővel, majd felül kerekedett rajtam, és úgy engedte magába a hancúrlécet. Finoman mozgott rajtam, közben szinte végig csukva volt a szeme, én pedig a derekánál fogva segítettem a ki-be játékban, miközben a melleit csókolgattam. Amikor úgy éreztem, hogy lehetne egy kicsit vehemensebben is udvarolni, akkor a popónál megragadva húztam magamra.

Pózváltás után mögé kerültem, és elém tárult tökéletes teste, ami jó hatással volt rám, s főleg a popsi vonzotta a tekintettem. Könnyedén becsusszantam vágyai kapuján, majd a derekánál megragadva, néha a popsiját markolva mély benyomásokkal udvaroltam. Mókázás közben halkan nyögdécselt, amit a háttérben szóló zene könnyedén elnyomott. Hosszú percekig ment a ki-be játék hátulról, majd a mellei csókolgatásának vágya miatt ismét pózt váltottunk.

Stella a hátára került, én pedig párnát helyeztem a popsi alá, majd a lábait megemelve behatoltam a punciba. Szeretkezés közben a szeme gyakran csukva volt, de néha mélyen a szemembe nézett, s közben nyögdécselve élvezte, vagy éppen színlelve viselte tevékenységem. Én viszont a melleit csókolgatva élveztem, ahogy a törékeny testét szeretgetem.

Kis idő múlva mellé kerültem és oldalról tologattam. Egyik kezemmel a mellét izgattam, míg a másikkal a derekánál fogva húztam rá a rudamra, de sajnos nem voltam annyira kemény, mint amennyire szerettem volna, ezért ismét a száját kívántam. A gerincemre feküdve vendéglátóm megtörölgette a hímvesszőmet, majd mellettem térdelt és hajolt fölém, hogy ajkaival birtokba vegye lelombozott fegyverem.

Kevés kézmozdulattal, viszont rengeteg nyállal megédesítve a látványt játszott velem, majd pár perc múlva ismét kemény lettem. Hirtelen döntésképtelen voltam, hogy már csak a száját kívánom, vagy még a puncit is, ezért mind a kettőt szerettem volna és arra kértem, hogy kerüljön fölém. Mielőtt elhelyezkedett volna rajtam, akkor kedvesen jelezte, hogy kezd fogyni az időnk és még van hátra negyed óránk. Igaz nem volt rajtam óra, de biztos voltam benne, hogy még nem mókázgatunk közel háromnegyed órája, de azért figyeltem a jelzésére.

A teljesítménykényszer hatása alatt próbáltam rövid időn belül eldurranni, de hiába húztam magamra egyre vadabbul, csak nem akart összejönni. Ezért arra kértem, hogy végezzen ki a szájával. Ismét mellém került, majd a törölgetés után ajkai finom ölelésébe kerültem, és addig játszott finoman és kevés kézmozdulattal a hangszeremen, amíg a szájába nem durrantam. Az élvezésem után nem fejezte be azonnal, hanem még finoman szopta tovább. Miután kipihegtem magam segített megszabadulni a gumitól, majd a fürdőbe mentem letusolni magamról a verítéket. A zuhanyzás után láttam az órámon, hogy a taliból még van legalább negyed óránk, aminek a nagy részét eldumáltuk, de az 55. percben az ajtóban két puszival elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Az igényét még az egyeztetés során a fülembe súgta, amit egyébként már jól tudtam a korábbi írásoknak köszönhetően. Megérkezésem után jól láthatóan a konyhapulton helyeztem el, de ottlétem alatt nem került szóba. A virágcsokor mérete a városi átlag alját karcolja, de mivel nála nincs csók, natúr francia és csak fagyit nyalhat a kiéhezett vándor, persze ha visz magával ajcsiba, így már magasnak mondható.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Igaz a lehetőségek nagyon korlátozottak Stella társaságában, de mindenképpen vissza szeretnék még menni hozzá, mert a teste és a személyisége rabul ejtett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Stella szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókStella legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-11-24) : Nade beértem az elérhető dolgokkal, azaz némi simogatás után felkerült a védelem, és a szájával varázsolt teljesen keménnyé, csodálatos technikájának és a tökörnek köszönhetően még gumin keresztül is brutális élmény.

felejthetetlen: 2db
(2023-02-14) : She came next to me and started to play with my dick, moving her her over it from top to bottom and back for a few minutes until I was hard. Then, she took a condom and dressed it on my erection and started a very nice and surprisingly deep bj.

(2023-01-27) : Őszintén én nagyon szeretem a franciát, de beöltözve, már nem rajongok érte. Sajnos csak erre van lehetőség. Azért sajnálom, mert számomra sokat emelt volna az élvezeti szinten. Persze nem azt mondom, hogy rosszul esett, épp ellenkezőleg, nagyon jó volt, csak lehetett volna még fokozni. A francia után lovaglást kértem tőle. Ügyesen csinálta. Nem volt egy vad rodeó, de talán nem is illik Stella stílusához. Papás-mamásba folytattuk. Nagyon kellemes volt. Be tudtam volna így is fejezni, de volt még tervem. szerettem volna Stella kerek popsiját alaposan megcsodálni.

nagyon jó: 3db
(2023-05-19) : Odaadó volt és kifejezetten mélyen csinálta, néha a nyál csorgott, de csak amennyire kell. Egészen esztétikus volt ahogyan a dus ajkak körbe ölelték a velem egykorút

(2023-03-17) : Nagyon finoman szopta a farkamat, ahogy belelendült egyre mélyebbre engedte. Ekkor már láthatóvá vált egy-egy vékony nyálcsík, amely lefolyt a farkam tövéig..és ezt ugye egy férfiember nagyon is szereti.

(2023-01-18) : A franciaja meg igy is eleg jo, nincs nyafogas par perc utan, hogy mi lesz mar, kitartoan csinalta eleg szorosan, par melytorkos elemmel fuszerezve. Ratertunk a kenyszer franciara, ahol engedte hogy kemenyebben raszoritsam a kezemmel a farkamra es kicsid dugjam a szajat is. Nem lett eszmeletlen vadulas, de ez meg gumin keresztul is frenetikus elmeny volt a kis szajat es az apro, szuk torkat dugogatni.

: 4db
(2023-10-14) : Gumi már fent volt, kis síkosítót tett rám és magára is, majd nekem szegezte a kérdést hogy szeretném: nem volt nehéz döntés, ilyen popsival mindenképpen hátulról! Stella az ágyon bepucsított, én pedig hátulról óvatosan behatoltam a tényleg kicsi puncijába, ami gyorsan és szépen körbeölelte a farkamat.

(2023-08-13) : Egy kis kezi munkaval kezdtunk ami utan jott a gumis francia. Sajnos a natur francia nem opcio, de ha az lenne biztos beneveznek ra. Tobb pozt is kiprobaltunk, a legjobban a kutyus tetszett, itt lehetett rendesen adni Stellanak, az a popo fantasztikus latveny volt.

(2023-06-13) : She put it on then wrapped her lips around my hard cock and gave me a heavenly blowjob while leaning over so I could still grab her ass. She used mostly her mouth and used her hands to support herself. I was touching her all over from her hair, back, and grabbing her ass again.