Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Sofie

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-09-18 22:16:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Sofie +36702511292 122621 szexpartner

Vakaro a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Sofie hirdetővel
perfekt alak
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző nap este egyeztettem VTR-en és nem csak a kedvezmény miatt. Rövid időn belül elfogadta az ajánlatot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A főváros mellett, nem túl messze. Biztos van valami tömegközlekedés is, én kocsival mentem. Parkolni a ház előtt, térítésmentesen lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű, kertes, családi ház, kertvárosi környezetben, kívül-belül ízlésesen kialakítva.
A dekorációk és a szobák az ottlakó esztétikai érzékét híven tükrözték.
A fürdőszoba (vendég) is teljesen elfogadható, zuhany biztosítja a tisztálkodás eredményességét. Többfajta tusfürdő állt rendelkezésre. Szájvíz is odakészítve, megalapozva a barátnős, csókos együttlétet. A törölköző kellően nagy, tiszta és illatos.
A randiszoba a célnak tökéletesen megfelel. Francia ágy plusz L alakban még heverő.
Sofie külseje
Higiénia:
4
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Kitakart képekkel hirdet, de aki akar, rákeresve a neten videókat is találhat.
Szerintem élőben jobban átjön a kisugárzása. Szép, mosolygós arcú, az elsődleges nemi jellegekkel kellőképpen felvértezett lánnyal találkozhatsz. Magas, arányos testalkatú.
A nőiesen izmos lábak, a formás és kellően rugalmas fenék a karcsú derék alatt, majd fentebb haladva, a simogatásra, becézgetésre könnyen érzékennyé váló bimbókkal megáldott szép és formás mellekkel.
A randihoz illő, latex, talán bőr naciban fogadott, ami jól kiemelte nőies alakjának domborulatait.
1. Sofie +36702511292 beszámoló Pest 122621 erotikus masszázs
3. Sofie +36702511292 beszámoló Pest 122621 erotikus masszázs4. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-09-19 01:52:25 erotikus masszázs 1226215. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-09-19 01:52:25 erotikus masszázs 1226216. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-09-19 01:52:25 erotikus masszázs 122621
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Pár perccel a randi előtt érkeztem az utcába. Telefon, házszám és már parkoltam is.
Kijött elém üdvözlés gyanánt, minimális tartózkodás azért érezhető, mégis csak először találkoztunk, ennek ellenére közvetlen, nyílt, szimpatikus jelenség.
Rövid, bemelegítő beszélgetés, ráhangolódás gyanánt, majd mentem tusolni és persze felkészülés a csókos együttlétre.
Általában nem tervezem meg a sorrendjét a randinak, kölcsönös szimpátia esetén úgyis folyik magától. Nincs is perverzióm, a normális keretek között tartható az étvágyam.
Visszaérkezésemkor felajánlott egy hátmasszázst, ami egész jól eset, közben persze igen intenzíven kommunikáltunk. Okos, értelmes lány, kialakult értékrenddel és szeret beszélni.
Majd fordultam, mellém feküdt és a simogatások mellett kerestünk közös nevezőt a csókkal kapcsolatban. Ő nem az a lány, aki a nyelvével vesz garatmintát, de speciel azt én sem kedvelem. Széles skálán mozog a kölcsönös csók definíciója, nálunk inkább a bensőséges, inkább érzéki ajkak játékáról beszélhetünk.
Átérve a franciára, próbáltam az izgalmi állapotát fokozni és voltak arra utaló jelek, hogy talán lesz belőle valami. Újjazás, szépen lassan ütközésig, majd körkörös mozdulatokkal feltérképezni belülről, szintén egy kihagyhatatlan része a randinak, főleg, ha ez a partnernek még kellemes érzés is.
Ezek után viszonzásképpen Ő is franciába kezdett, kézzel és szájjal is. Mivel féloldalasan helyezkedett és a haja kitakarta a lényeget, vizuális kapcsolatom nem volt az eseménnyel. Viszont amit éreztem az jó volt és elérte a célját.
Ezeket után áttértünk a kettes számú napirendi pontra. Gumizás után nyeregbe pattant, volt, hogy Ő, volt, hogy én diktáltam a tempót, időnként ráfogva a fenekére. Nem lehet megunni.
Jó pár perc után átmentünk kutyába. Formás teste ebben a pozitúrában, ráadásul ahogy kiemeli a csípőjét és leteszi az ágyra a fejét, fantasztikus. Így is lehet megfelelő és intenzív tempót diktálni, aminek az eredményeképpen tele lőttem a gumit.
Hagytunk egy kis időt a nyugvásnak, majd egy kis tisztogatás után, zuhanyozni mentem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy extrával, ami a kölcsönös volt (VTR bejelentkezés esetén), ajándék a részéről. Még az elején átadtam egy kis édességgel, aztán szó sem esett róla.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy érdekes és szimpatikus lányt ismerhettem meg a randi alatt, akinek nem kell a szomszédba menni erotikát tanulni. Jó érzésekkel, kielégülten távoztam. Közvetlensége példátlan, tényleg barátnős, ugyanakkor hagy neked elég levegőt is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sofie szexpartner beszámolójáról


2024-09-22 13:38:30
Ritkán olvasni ilyen részletes külső leírást.

2024-09-20 05:38:52
Lágy és szép ívű beszi. Sofie alakját érzékien jeleníti meg, vannak méltató jelzések személyiségéről is. --- Akció szerzői narratíva, szelíd fordulatokkal, méltányolható részletességgel. --- Címkék az akcióra nem terjednek ki. Pontozás erősítene az értékelést, Klassz, hogy van csokor. --- Összkép parádés. --- Tiszteletteljes taps a táncosoknak!
Mutasd mindet

FunkciókSofie legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-08-19) : Ezután finom és nem túl erős mozdulatokkal kezdte masszírozni a testemet, a lábaktól indulva a combokon át, majd hosszabban és izgatóan elidőzve fenéktájon és végül a hátamon végighaladva a programot nyakamnál fejezte be.

nagyon jó: 6db
(2024-04-28) : Sofie oldalra fordult és a szájába vett.Az ajka puhán tapadt a hímvesszőmre,nem sietett finoman járt fel,le a rudamon.Időnként kivette,megmarkolta és verte majd újra bekapta.Csodákra képes a szájával!Tágra nyílt szemekkel néztem,hogy egy ilyen szép lány szájába van a farkam.

(2024-04-19) : Finoman húzogatni kezdte aztan lassan lejjebb csúszott és egy kis előjáték franciát kaptam. Eredménye mar a csóknak megvolt hát még ennek. Gumit kértem amit fel is rakott és ő jött felülre. Hol ő hol én diktáltam az iramot közben öleltem magamhoz.

(2024-03-23) : Finoman szopogatta a férfiasságomat.Változatosan csinálta,hol mélyebben,hol éppen csak,jó szívó hatással,kevés kezezéssel aztán megmarkolta és verte,csak bírja az ember!

: 4db
(2024-10-02) : Így egy kis simogatás, majd francia után be is tettem, kutyus pózban, így lett végem. Utána tisztálkodás, egy kis tusi, majd masszázs. Közben beszélgettünk, nagyon értelmes, realista, vicces csajnak ismertem meg.

(2024-04-24) : Csattantak a csókok, és megtörtént, amire vágytam. Lefeküdt az ágyra, én végigcsókolgattam, aztán ő folytatta a kényeztetést. Végül jött egy lovaglópóz, és egy kis kutyus póz.

(2024-04-11) : Mikozben puszilgattam a testét, főleg a melleit, kezébe vette az irányítást és 1-2 perc alatt kokemennye varázsolta a ferfiassagomat. Megkérdezte, hogy huzzunk-e gumit? Kapásból igent mondtam, így a francia tudásával nem ismerkedtem meg,

lehetne jobb: 1db
(2024-01-20) : Mivel nem beszéltük meg előre a koreográfiát és Sofie felől nem éreztem nagy kezdeményezőkézséget felajánlottam egy ismerkedős masszázst. Gondoltam először én majd megkérem, hogy egy kis csúszkát kérek tőle. Így is lett, elkezdtem őt inkább simogatni a hátán és a lábán. Nagyjából semmit nem sikerült ezzel kiváltani. Feküdt szótlanul, mindenféle reakció nélkül. Kértem, hogy forduljon meg.