Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-29 16:57:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Örömmel tölt el, hogy a 100. beszámolómat egy olyan Vitéz írta meg, aki az egyik legkedvesebb és régóta ismert vendégem. Nem csak a beszámolód volt öröm olvasnom, a randi is felejthetetlen volt. Mint mindig. 😊 Természetesen a következő talink, ahogy ígértem, fél órával hosszabb lesz jutalmul. Sőt, egy pezsgőbontást is megérdemel. 🤗

Hatalmas öleléssel, nagyon sok szeretettel várlak vissza. 💋 Ölellek, Shila

Beszámoló Shila +36702894341 122726 erotikus masszázs

co-pas a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A randi egyeztetése napokkal a tervezett időpont előtt az oldalon rendelkezésre álló belső üzenetváltás formájában történt. Túl nagy egyeztetésre nem volt szükség, hisz tizedik alkalommal találkoztunk. Shila az adatlapjára mindig kiírja szabad időpontjait és nagyon gyakran rá is néz a beérkező üzenetekre. Gyors és kedves válaszával zöld utat adott, már csak a randiig hátralévő napokat kellett átvészelnem.
Szerintem ez a belső üzenetes egyeztetés a leggördülékenyebb forma, nem kell akár többször is telefonálni a sikeres kapcsolatfelvételhez. Igaz, a VTR mindkét fél számára biztonságot ad a találkozás létrejöttét, a szándék komolyságát illetően, de erre csak az első találkozás alkalmával van szükség.
Shila könnyen elérhető, SMS-re is válaszol, az már más kérdés, hogy azonnalra biztosan nem lesz szabad időpontja, napokkal előbb érdemes lefoglalni a tervezett idő intervallumot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A sokak által megénekelt Kondorosi lakópark első épülete a Fehérvári út, Kondorosi út sarkán. A Shila által megadott cím, lépcsőház egyértelmű, eltéveszthetetlen. A parkolás a környéken ingyenes, hely is akad bőven. Villamosok tömkelege jár arra, az Albertfalva kitérő megállótól két perc sétányira található a cél.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy egyszobás garzon, előszoba, konyha-étkező, nappali háló rész egy légterű, csak a fürdőszoba van leválasztva. A hálórészt, a nyitott, megágyazott kanapét a fürdő oldalfala takarja a belépő látogató elől. A konyhapulton vendéglátónk laptopja, amelyen éppen az oldal honlapja látható. A bejárati ajtó melletti előszoba fogasra kabát, alá cipő, táska letehető. Vetkőzéshez, öltözéshez és egyéb finomságokra kényelmes fotel áll rendelkezésre. A zakó, ing vállfára és szekrénybe kerül. Kis asztalon vendégváró finomságok találhatók. Mobil klíma van, de ma már nincs szerepe.
A fürdő minden szükségessel (törölköző, tusfürdő, szájvíz, kis pohár) felszerelt, még ledes hangulatvilágítás is van. Egy szóval az egész lakás tip-top.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Shila örök. Az ÖRÖK NŐ csupa nagybetűvel. Adatlapján feltüntetett adatai fedik a valóságot. Képei – bár igyekeznek megmutatni csodás alakját – csak gyenge utánzatai 3D-s meztelen valójának. Vékony alakja, hosszú combjai, csodás feneke, hetyke mellei, mosolygó szemei, nevető szája, ölelő, simogató karjai mind-mind csak fokozzák a férfi ember vágyát. Ölének kincséről szándékosan nem beszéltem, mert már így, írás közben is áll a farkam. Engem nagyon régen, teljes mértékben elvarázsolt.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 122726 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 122726 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2024-09-30 08:24:40 erotikus masszázs 1227265. Shila +36702894341 beszámoló 2024-09-30 08:24:40 erotikus masszázs 1227266. Shila +36702894341 beszámoló 2024-09-30 08:24:40 erotikus masszázs 122726
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Masszázsra a találkozó végén kerítettünk sort, aki a tényleges sorrendre kíváncsi,az előbb a kényeztetés részben leírtakat olvassa el.
Az ágyon hasra vágtam magam és Shila olajat használva, bokától indulva előbb egyik, majd másik lábamat gyúrta át. Sort kerített fenekem megdolgozására is, végül a hátamat masszírozta finom ujjaival, majd tenyér éllel ütögette végig, a befejező fázisban pedig alkarját, könyökét is bevetette a letapadt izmok lazítása érdekében.
Masszázs közben nem volt erotika, azon már túl voltunk. Végig beszélgettük az időt, sokat nevettünk. Téma mindig akadt bőven, egyikről a másikra csapongtunk. A masszázs végén összebújtunk, simogattuk egymást, szaggatottan tovább beszélgettünk. A szaggatott beszélgetés oka a sok csók volt, mert abból sosem elég.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Két perccel a tervezett időpont előtt, a ház elől hívtam vendéglátóm. (A telefonszámot, kapukódot, emelete és ajtószámot már régen fejből tudom.) Néhány csengés után felvette és csicsergő hangján sorolta a bejutási protokoll adatait, de addigra egy lakó már beengedett. Lift van, de egészséges ember számára a lépcső használata sem megerőltető. Shila pontosan navigálja az érkezőt egészen a lakás bejárati ajtajáig. Odaérve nyílt az ajtó és kezdődött a varázslat.
Belépve a csukódó ajtó mögül Shila háta és a body által csak félig takart kívánatos feneke tárult mohó szemeim elé, amint éppen zárta a bejáratot. Megfordult, egész lénye mosolygott és már csókolóztunk is. Egyik kezemben a neki hozott ajándék, a másikban táska, megölelni sem tudtam. A csók végén átadtam ajándékom – gyümölcs, szereti – amit gyorsan letett a konyhapultra és visszalépett hozzám újabb csókot váltani. A táskát ledobtam, hogy két kézzel ölelhessem, szoríthassam magamhoz. Ekkor még kabát, cipő (sál, sapka, kesztyű, bunda) rajtam volt.
A csókcsata végeztével kabátot,cipőt levetettem és a becsomagolt rózsaszálakat is az asztalra tettem, mert hajlamos vagyok a találka végén elfelejteni. Ekkor kezdtünk beszélgetni is, előtte nem volt rá lehetőségünk. Elölről sem takart túl sokat Shila gyönyörű idomaiból a szép kis body, dicsértem mindenét. Együtt gomboltuk ki az ingem, nadrágom. Vendéglátóm megmutatta, hogy nála mennyivel egyszerűbb a vetkőzés folyamata, egyszerűen lehúzta két válláról a bodyt. Nem tehettem mást, ugrottam azokra a csodálatos cickókra, felváltva csókolgattam, nyalogattam, markolásztam őket, miközben a nadrág a bokámnál landolt. Leültem a fotelba, hogy megszabaduljak végre maradék felesleges ruhadarabjaimtól. Erre Shila hátat fordított nekem, egy mozdulattal letolta magáról a textilt és harapni való popsiját arcom előtt riszálta. Lehet ezt bírni? Két kézzel megfogtam csípőjét és csókoltam, nyaltam azt a két gyönyörű féltekét. Végül felálltam, ugyancsak álló farkamat fenekéhez nyomtam, két kezembe fogtam cickóit, csókoltam a nyakát, fülét és csoszogva elindultunk a fürdő felé.
A fürdőben barátnőm aktiválta a ledes hangulatvilágítást, beléptünk a kellően szűk zuhanyfülkébe és kezdődött a közös zuhanyozás. A fülke olyan kicsi, hogy valamink mindenképpen összeért. Ez a valami hol a szánk, hol felfedező útra indult kezünk volt. A tusfürdő is előkerült, alaposan bekentük egymást, ügyelve arra, hogy az erotikus zónák még véletlenül se maradjanak ki a játékból. Hol az egyik,hol a másik fordult meg, így egy függőleges helyzetű csúszkát is megvalósítottunk. Végül a habot egymásról lemosva Shila testem csókolgatva leguggolt, hogy számba, illetve szájába vegye amit hoztam neki. Mindezt szigorúan minőség ellenőrzési céllal. Az akció mintegy két percig tartott, nagyon finom, mélytorkos elemekkel tarkított franciát kaptam tőle. Felsegítve Őt hosszú, ölelkezős csókot váltottunk, végül szárazra töröltük magunkat.
A törölközőket Shila a szárítóra tette és az ágy előtt állva ölelkeztünk össze ismét. Újra hosszan csókolóztunk, simogattuk egymást, majd barátnőm ismét leguggolt és újabb eszméletlen francia leckében részesített. Mélytorok, lenn tartás, olykor szemkontaktus ismét volt. Csak sóhajtoztam, nyögtem és élvezkedtem. Ez az az állapot amit órákig el tudnék viselni, ha egyszer megadná az ég. Végül istennőm felállt és újabb csók után négykézláb mászott az ágyon a párnák felé, én meg utána és csókoltam fenekét, punciját.
Shila hanyatt feküdt, párnát tett feje és feneke alá, széttárta hosszú combjait, édes ölének kicsi kincse hívogatóan tárult elém. Finom nyelvcsapásokkal, reakcióit figyelve kezdtem kényeztetését és folyamatosan fokoztam az erősséget, növeltem a frekvenciát. Nyalogattam a kisajkakat, izgattam a csiklót és olykor bedugtam nyelvem a hüvelybe is. Vendéglátóm hangja egyre erőteljesebb lett, csípőjét kezdte fel-le mozgatni. A csúcs közelébe érve fejemet már nem mozgattam, csak nyelvem szorítottam puncijára, Shila maga mozgott a nyelvemen igénye szerint és így röppent el. Érzékeny kincsét lágyan puszilgatva hagytam lenyugodni, majd újra kezdtem kényeztetését. Szerencsére képes többször is megjárni a fellegeket, most háromszor repítettem fel a mennyekbe.
Kis pihi és egy heves, nedves, nyelves csókcsata után helycsere következett. Partnerem testem végig csókolva jutott el kicsi énhez és immár harmadszor vette szájába. Egy darabig hanyatt fekve, kezem, lábam széttárva élveztem lágy franciáját, golyszkkal játszadozó ujjai okozta élvezeteket. Mivel a tükör felőli oldalon ténykedett, így nyugodtam mozizhattam. Egy ujjamat lassan bevezettem puncijába, hogy viszonozzam kedvességét. Shila tudja, hogy szeretem a prosztata masszázst, gumit húzott ujjára és kezdődött a sztereóélvezet. Tartottam magam ameddig tudtam,végül némi hangoskodás közepette szájában ért a vég. Bőven hagyott lenyugodni, amikor visszatértem ebbe a világba akkor konstatáltam, hogy még mindig szája édes fogságában vagyok. Végül kiengedett, törlőkendőt terített az egyébként tiszta farkamra, kiment öblíteni, visszafelé vizet hozott – erre szükségem is volt.
Ekkor kezdődött a masszázs, no meg a beszélgetés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint említettem a rózsaszálakat becsomagolva, a randi elején tettem az asztalra, ott is maradtak, szó sem esett róluk. Extrák nincsenek, amit Shila vállal az mind alap, Ő MAGA AZ EXTRA! A rózsaszálak száma nyilvános, adatlapján megtalálható.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nálam Shila a No1, a trónin foglal helyet, egy szóval ISTENNŐ. "azóta is próbálkozom, de hozzá hasonlót még nem találtam a hirdetők között" – írta bleez kolléga Shiláról. Véleményét csak megerősíteni tudom. Végül elnézést kérek a tisztelt MT kollégáktól, de nem tudok elfogulatlanul, tárgyilagosan írni Shiláról. Neki pedig köszönök mindent.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-06 21:10:30
Olyan jót írtál, hogy még őt is megörvendeztetted vele, rólunk nem is beszélve.

2024-10-04 18:13:33
💯 száz szonak is egy a vége 💯 írás ✍️. Totál kép 💯x💯 reszletből. Hála 🙏a résztvevőknek‼️ a programért, a közzétételéért.🙏

2024-10-03 09:52:44
Századik beszámoló Shiláról! Méltó képpen megírtad,és ugyanolyan érdekfeszítően, amilyen fokú élmény vár Shilánál. És!!!! Shila reagálása!!! Rózsaszín keretet adott írásodnak. Gratulálok minddkettőtöknek!

2024-10-01 08:28:54
Mint egy tündérmese a százszorszép királylányról, és annak 100. dalnokáról. Méltó írás Shiláról, jó volt olvasni. Kiérdemelte az istennő titulust, és ahogy előttem már írták, tiszteletből tartsd is rajta. Még is csak egy jubileumi beszámoló ez, ami tényleg jól sikerült. Élvezd ki az érte járó bónusz fél órát. Gratulálok!

2024-09-30 19:18:51
Nincs azzal semmi gond, ha elfogult vagy Shílával. Ha egyszer megismerted, mást úgysem tehetsz 👍 A Hősnőnek pedig köszönet, nagy gratuláció, kalapemelés, földighajolás, és legalább még ugyanennyit 🥳💯🎉
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2024-06-01) : Hanyatt feküdtem,ráült a csípőmre, olajat kent a kebleire és a péniszemre és kezével , beolajazódott comb belsejével , nunijával szánkázott végig rajta. Újra ajka és kezei voltak a főszereplők és izgalmam határtalan volt, amit a tükörből látottak még jobban fokoztak.

(2024-04-08) : kezét nem használja egyáltalán csak a szájacskájával s nyelvével kényeztet,közben úgy helyezkedik hogy punciját is tudom simizni,sokáig persze nem lehet birni pláne hogy, ráérez mikor közeledek az orgazmushoz és olyan vaditóan nyögdécsel, hogy egy tökéletes orgazmust tudok átélni.

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

felejthetetlen: 33db
(2024-09-19) : Látszódott, hogy a végét járom, felgumizta az ujját és óvatosan behatolt az ánuszomba. Egyik ujja a prosztatám simogatja, másik keze a farkam tövében, ajkai szorosan csúsznak a rúdon, innen már nincs visszaút, lábremegős orgazmussal kapitulálok a szájába.

(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

nagyon jó: 24db
(2024-06-19) : Aztán Shila a vitorlásnak más irányt adott, elém térdelt, és ajaki közzé fogadta a kiemelkedő rudat. A kéz, az ajkak, a nyelv kéjes játékba kezdtek. Az árboc és annak környéke alapos és változatos kezelést kaptak. Az árboc hol jobb hol kevéssé eltűnt Shila szájában. Alapos, érzéki francia percei voltak.

(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

: 23db
(2024-10-04) : A lábai közé helyezkedtem, és franciás tevékenységbe kezdtem. El kell mondjam, hogy ezeken a területeken is 20 éveseket megszégyenitoen jól néz ki, élvezet volt kényeztetni. Hanghatasokkal jutalmazott, amit értékeltem. Ezután 69 szerű pozícióba fordultunk, persze bénáztam az ágyon, nehezen ment a fordulás, és végül elég kitekert helyzetben sikerült megallni.

(2024-08-18) : Magas karcsù làny Shila. Mosolygòs arcàt szőke haj fogja keretbe. Hibàtlan bőr szèp idomok jellemzik.

(2024-07-09) : Nem adta elő a hattyúk dalát, ajkait egyetlen túltolt nyűnyögés sem hagyta el, csak lehunyt szemekkel párnáján oldalra fordított fejjel halk búgások kíséretében élvezte ténykedésem. Többször megremegett a nyelves törődés alatt