Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-12 21:17:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 120366 erotikus masszázs

vénkecske52 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
perfekt alak
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Shila a legpraktikusabb módszert alkalmazza, közli a szabad időpontjait.
Választottam egyet, s elfogadta. Már csak pár nap várakozás...Megéri :)
Jó dolog ez a Vtr. Természetesen azért rá-rá írok néha, mindig gyorsan és készségesen válaszol, kedvelem a megbízhatóságát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A Kondorosi uszoda szomszédságában rendel, a parkolás ingyenes, csupán pár perc séta onnan a Hölgy. Villamos is közlekedik, a megállóhely szinte a ház előtt. A navigáció egyszerű, én már nem használom, ismerve a helyet. A cím pontos, egy rövid SMS, s lehet csöngetni. A kapott kóddal bejutva pár lépcsőfok Shila és csodakuckója.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakótömb egy kicsi de roppant otthonos egyterű lakása, újszerű, tiszta, csendes kis búvóhely az arra vágyóknak.A fürdőszobát külön kiemelném, egy kellemes start a Shilaval eltöltött szeánszhoz. A kék különböző árnyalatai a tenger kéktől a türkizkékig, minden szükséges kellékkel felszerelt, tetszett. Mondanom sem kell a törölközők is kékek:)
A franciaágy szerényen megbújik a sarokban bár már hívogató a kis zöld csíkkal, rajta a kispárnákakkal melyeknek fontos szerep jut majd. Mellette nagy tükör, a vizuális élményt emelendő. Előtte egy hatalmas fotel a ruháknak, nyáron klíma, télen klíma, tökéletes. A szoba többi része most valahogy nem érdekelt...
Shila külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Szubjektív leszek, Shila nekem egy örök állandó! Az Őt már ismerőnek nem kell +infó, de pár kellemes jelző nem maradhat el. Arányos, szőke, kék szemű, tinédzser alkatú, szerencsés génekkel megáldott teremtés a maga természetességében. Finom, selymes, puha bőrű, egy
kényeztetésre született mosolygó, szép érett Nő.... Fülei,nyaka,vála, keblei, darázs dereka, popsija, hosszú combja, lábfeje tiszta erotika. Kihagytam valamit ? Igen számomra a legkedveltebb testrésze a puncija. Gyönyörű!
Általában a fogadó szett az ő választása. Ma olyanom volt, régen láttam (tavaly) s picit hamarabb megérkezvén ráírtam miben várjon. Gyerekek, ledöbbentem! Ajtó mögött megbújva várt, egy piros, selyem köntösben(?) ami elől nyitott, alatta semmi💥...S körbe libbent előttem, egyre jobban emelve libidómat.Ezt fogadtatást kár lett volna kihagynom..
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120366 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120366 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-15 10:31:24 erotikus masszázs 1203665. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-15 10:31:24 erotikus masszázs 1203666. Shila +36702894341 beszámoló 2024-01-15 10:31:24 erotikus masszázs 120366
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Most ezt a jövőben elvégzendő feladatok sorába tettük, így érdemben az ottlétem alatt történtekről írnék inkább. Azt kiemelném, a mozdulatai egy szakképzett masszőré, abban hiba nincs..
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Valójában az óra a kényeztetésről szólt. Oda vissza, szerencsés napot fogtam ki, neki is tetszett esetlen próbálkozásom, megvolt a kellő összhang.
A meleg tusfürdő remek kezdésnek bizonyult,a masszázs már ott elkezdödött.Mint egy álló szauna, volt ott minden mi szem szájnak ingere, finom érintések, remekül ráérez gyengéimre. Társam s két hűséges alatta valója olyan *szeretetmaszázsban* részesültek mely párját rikító. Kedves vendéglátóm ismervén az etikettet a legnemesebbnek is köszönt... Lenéztem s nem láttam... Kaján mosollyal elvette, megízlelte,szopogatta, s néha teljesen eltüntette. A triumvirátust külön külön is megkóstolta, azt a cuppogást..
Ilyen fogadtatás után a franciaágy hívogató kispárnái is előkerültek. A popsija alá. Ez a buja nőszemély mikor ott kitárulkozott a kispárnán, egy koronaékszer vilant be mint látvány... Mert mi ha nem az, benne a kis rejtőzködő *koronagyönggyel*. Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt, ezt Kedvesem rögvest kihasználta, s lassan egy érzéki masszázsba kezdett, egy kisebb érzékenyebb területet vett célba, ismét a velem logó testrészeket simogatta változatos módon, majd jött a légyott csúcspontja, a *Shilafogás*! Hanyat fekve vártam, lassan megközelített, kicsit oldalról, olajos ujjaim lába között finomságát keresték, s találták meg, ő is nyögött teli szájjal, én is vinyogtam szinte. Képzeljétek phaloszom ajka között,két keze gólyóim külön külön morzsolgatja finoman,mindeközben bólogatott serényen.
Kitartásom letelt, időm elérkezvén egy fenomenális kitörést éltem meg, Ő nem engedett el míg le nem nyugodtam. Egy csoda volt ismét vele,vajon egy tündér, boszi, varázsló? Jóval több, a NŐ akiért élűnk-halunk! Micsoda kegy annak aki bejáratos lehet hozzá :)
Kis pihenés, közben tisztogatás, pohár (életmentő)víz, pár mondat csevegés, az óra letelt, zuhany, öltözés, majd puszi, irány a kinti tél...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlapja tartalmaz minden infót, nincs meglepetés. Belépéskor szoktam rendezni, kedvenc csoki bonbonjával, mely nevében hűen tükrözi érzéseim.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kedves, mosolygós Hölgy akiről írtam, olyan különleges adottsággal amely kevesek része, szereti amit csinál.. Ezért is vagyok visszatérő vendége.
Shila egy finom , érzéki Nő , illik így közeledni hozzá, meghálálja :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 11:25:00
Olvasmányos, információban gazdag beszámolót komponáltál.

2024-01-24 21:04:56
...elég vicces elgondolni, ahogy ülünk szanaszét egy városban, majdnem tinik, valami gép előtt, egymásnak nagyrészt ismeretlenül és kicsit muszáj mosolyogni az éppen aktuális mesélő, Shila-hangulat-festő ismerős, de megunhatatlan témáján... Magamban elkezdtem sorolni költői mit-hagytam-ki kérdésedre párszáz apróságot - de nincs rá szükség leírni, pillanatnyilag a legtökéletesebb dimenzió ez a Shila-centrikus világkép (...ezt a XXI. században fedezték fel egyesek és most is megírtad egy olvasatát...), még a szökőév is velünk van, egy picit hosszabb 2024-ben sugározza ránk azt a páratlan csókos mosolyát!! Hasonló sikerekben gazdagot Nektek! ...Magunknak... ;) Kösz az írást!!!

2024-01-17 00:05:27
Élvezetes írás. Ismerősek az élményeid. Gratulálok mindkettőtöknek.

2024-01-16 08:09:28
A régi "sztár tonik nincs?De van!
.....!" reklám jut eszembe írásod olvasásakor. Örök kedvenc,Shila, és Te vénkecske kiváló íróként, egy hangulatos és élvezetes írást
nyújtottál át nekünk.
Köszönjük mindkettőtöknek!

2024-01-15 19:34:34
"Nagyon jól összeraktad".
Nekem biztosan fájna a csak egy óra masszázs. 😇
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2023-12-30) : Alaposan ,,megmossuk" egymást a higiénia a tetőfokára hág. Shila leguggól. Keresi a szapant? Az nem lehet, tusfürdőt használunk, fut át az agyamon de csak addig míg ajka be nem fogadja péniszem. Isteni érzés, már mindenünk nedves. Feláll a guggolásból,

(2023-12-28) : Sikerrel járt, ott álltam ing nélkül, bokáimnál lévő nadrággal, a gatyából kibújó, álló farokkal, zokniban. Leültem a fotelbe, hogy gyorsan megszabaduljak feleslegessé vált ruhadarabjaimtól. Shila ezt látva gyorsan kibújt bodyjából és hátat fordítva, pucsítva rázni kezdte formás fenekét az orrom előtt.

felejthetetlen: 30db
(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

nagyon jó: 25db
(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

(2023-02-12) : Teljes testem átmasszírozta , olajos masszázzsal . Talpaimnál kezdte, vádli, comb, fenék, hát , vállak és karokkal fejezte be. Vádlinál és combnál is érződött a kezeinek erőssége, de igazán a hátam kezelésénél éreztem a "csúcs" hatást. Még a kézfejemet is átgyúrta, nagyon finoman.

: 18db
(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.

(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.