Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-25 12:18:54

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 118799 erotikus masszázs

bleez a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
csodás csók
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
A múlt héten villant fel ismét a hirdetése. Már aggódtam, hogy nem láthatom többé. A múlt évben volt néhány sikertelen egyeztetésünk, 2 alkalommal én mondtam vissza és egyszer elég későn. Megfogadtam, ha újra megjelenik a hirdetése, azonnal lecsapok egy időpontra. Még ki sem gondoltam, aktiválta magát és meg VTR-en bejelentkeztem. Őszintén válaszolt, hogy nem volt Tőlem korrekt az utolsó lemondás, ezért elvesztette bennem a bizalmát, de aztán fogadta a bocsánat kérésemet és kaptam még egy utolsó esélyt. Mindez üzenetben, pikk-pakk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megszokott helyszín, díjmentes parkolás a Kondorosi uszoda mellett a lakótelep parkolójában. Tömegközlekedés villamos, busz a ház előtt tesz le. A GPS odavisz, a címet Shila pontosan megadja, ami fel is van tüntetve a lépcsőház bejárata fölött.
Helyszín
Patent garzon, egy légtér az előszoba, konyha, nappali és háló. Modern berendezés, tisztaság, a kanapéra lehet a ruhákat tenni (dobni). Nincs túl sötét, a kényelmes franciaágy mellett végig tükrös gardróbajtók fokozzák a látványt (Shiláét). Klíma gondoskodik a nyári hőség elviselésére. A fürdő zuhanykabinos, ajtó jól zár és pont ketten elférünk benne.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Shila a legjobb szolgáltató, akit eddig megismertem. Értelmes, humoros, szexi. A teste gyönyörű, a kiírt korát letagadhatná, de Ő nem olyan. Arányos, karcsú és mégis markolható, puha asszonytest. Teljesen szőrtelen, illatos. A fogadóruhája egy világoskék, egyberészes fehérnemű volt.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 118799 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 118799 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2023-07-25 13:34:14 erotikus masszázs 1187995. Shila +36702894341 beszámoló 2023-07-25 13:34:14 erotikus masszázs 1187996. Shila +36702894341 beszámoló 2023-07-25 13:34:14 erotikus masszázs 118799
Erotikus masszázs
Erotika:
3
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Masszázst a kényeztetést követően kaptam, szemből ült le velem és beszélgetés közben meggyúrta a karjaimat, amiket a sportoláskor szoktam elhasználni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Mihelyt beléptem, megöleltem, befúrtam a nyakába a fejem, végigsimítottam a hátát és a fenekét, majd a nyakától kezdve a puszikat az ajkánál kötöttem ki egy csókra. Az Ő csókja a legfinomabb, nem fukarkodik a nyelvével, nagyon nehezen tudok lecsatlakozni róla. A szokásos fotelba huppantam és lerúgtam a cipőket. Rögtöm az ölembe ült és elmeséltem, mi történt velem, amióta nem találkoztunk. Végig mosolyogva hallgatott és okosakat kérdezett, meg nevettünk a sok hülyeségemen. Aztán szépen levette a pólómat és megdícsérte a színemet, amit nem a tengeren, hanem a kiskertemben szedtem össze. Aztán én is levettem a felsőjét és megdícsértem a színét, amely továbbra sem agyonszolizott. Ezzel együtt köszöntöttem a csodás kis ikreket, akik megbimbósodtak a nyelvem érintésétől. Elhatároztuk, hogy együtt fürdünk, ezt ki nem hagynám, be a zuhanyzóba, újdonság a világítós zuhanyfej, kicsit ironizáltam a fejlesztésen, de nem sértődött meg Shila, hanem jól összeszappanozott, meg én is őt és kezdődhetett a függőleges csúszka. Ennek során először háttal símult hozzám, hogy jól megmossam az ikreket és a punciját, aztán letérdelt elém és szájjal ellenőrizte az alkatrészem megfelelőségét, végül hátulról megmosta a hátamat, de valahogy mindig a farkam volt a kezében, jót is nevettünk ezen. Ki a fürdőből, megálltunk a szoba közepén egy kis csókcsatára, azonnal letérdelt elém és szájba vett, én meg dícsértem és símogattam e haját. Nuru masszázst beszéltük meg, felfeküdtem az ágyra, először nagy nehézségek árán hasra, Shila megmelegítette és bekent a géllel, magát is, majd elképesztő finomságú cicis és puncis csúzskamasszázzsal kedveskedett, miközben én sportos gazellatestét csodáltam a tükörben. Fordulás után ugyanezt folytatta szemből, végül lecsúszott a csípőmhöz és elkezdte a francia kivégzésem. Shila szájjal történő kényeztetése elképesztően finom, kezért is használja, mindezt olajosan...Nehéz szavakba foglalni. Kérésemre megfordult és felkínálta a punciját, kölcsönösen nyaltuk egymást, a hanghatások fokozódtak és ezzel már megpecsételődött a sorsom, ajkai közt robbantam és hosszan élveztem, amit végig levezetett. Szilviával megtisztitott majd masszázs, zuhany, csók és búcsú. Felejthetetlen.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Shila szolgáltatási díja a korrekt kategóriába tartozik, még dilemmáztunk is kicsit ezen, de önző módon nem javasoltam az emelést. Ezért a díjért minden kapsz és a legminőségibb szolgáltatásból. Ő maga az extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 17, egy órás randira 24, másfel órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csak azért írtam, hogy megerősítsem magamban: Nála nem ismerek jobbat, nekem a z Ő személyisége és szolgáltatása az etalon. Persze kalandozok közben szuper kedves lányok között, de Hozzá mindig visszatérek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-11 13:38:37
Részletes és hangulatos. Kiemelve a hölgy előnyeit.

2023-07-28 17:14:28
Kiváló írás, és tényleg jól átjött a Shila okozta élmény, de egy valami őszintén mondom nem tetszett. Ez persze nem befojásolja, hogy írásodat jókén minősítsem, mert az, de zavart egy szavad.
" Asszonytest" Ha nem ismerném Shílát ez félrevezetne, de ismerve Őt, úgy vélem nem illik rá.

2023-07-28 15:18:16
Patent írás, és beszédes a hölgy kommunikációja a régi problémák rendbetételével kapcsolatban. Ez őszinte, egyenes, és intelligens. A megbocsátás meg nemes cselekedet. Gratulálok a partitokhoz!

2023-07-28 15:13:33
Nagyon kellemes hangulatú beszámoló, Shila valóban varázslatos teremtés.

2023-07-27 07:05:23
Azzal nyitottad a beszid, hogy "Shila a legjobb szolgáltató, akit eddig megismertem. Értelmes, humoros, szexi." Ezt ugyan sokan élik meg hasonlóan, de te még szavakba önteni is képes voltál. Szinte átélhető volt a randid az írásod által.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

(2023-08-17) : A golyók köszöntése után lágy ajkai közé vett, s egyre mélyebben engedett a gyönyörbe. Ajkai és nyelve is rendesen dolgozott. Kezelésem alatt néha felnézett rám, a szemembe. Ott csak a maximális csodálatot és megelégedést láthatta.

(2023-06-05) : Nagyon kellemes és szakszerűnek tűnő (nem igazán értek hozzá) masszázst kaptam, amely remekül ellazított. Nem az a brutális szétgyúrós verzióvolt, nem tudom, hogy arra van-e lehetőség, nem kérdeztem.

felejthetetlen: 28db
(2023-10-06) : I felt here boobs and pussy all over my body. I asked for a change, so I can also please her. She reacted very well as I was using my tongue on her.

(2023-08-17) : Lágyan hosszan kényeztetett a végső, hosszan tartó beteljesülésig. Egyre lassabban gyengédebben tartotta magánál jogos tulajdonom, ezzel az utórezgéseket is különleges élménnyé fokozva.

(2023-03-04) : Tételesen leírni, hogy egymásba gabalyodó heves csókolózós üdvözléstől kezdve egymás érzéki vetkőztetésén kereszül a közös fürdésen át (amiről azt kívánom, hogy bár sose érne véget), vissza a nappaliba, ahol még állva térképezzük fel finoman egymás testét; na ekkor volt egy olyan rész, amit én akár masszázsnak is bekategorizálhatnék: hátulról nagyon finoman simogatta végig hátamat, szellemérintés-szerűen, totális libabőrözést előidézve nálam ezzel.

nagyon jó: 24db
(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

(2023-02-07) : Hagytam magam, gyakoroljon a drága.... Neki is fontos rutint szereznie ...:)) Komolyan mondom, az a 25 èves test..... gyönyörű barna bőr....èdes mint a Győri keksz...

: 17db
(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.

(2023-09-07) : We then started on the requested Nuru massage, she heated some oil in the microwave and lathered it on our bodies, rubbing it gently and once again making me aroused.