Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-04 09:11:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 117277 erotikus masszázs

Prof_Fushimishi a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
csókos száj
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Elöljáróban annyit, hogy ez egy rajongói beszi lesz, tehát ezúton is elnézést kérek azoktól, akinek nem jön be ez a nagyon szubjektív műfaj.

A témára visszatérve: Gyerekjáték az egyeztetés, mert általában naprakészen kint vannak az oldalán a szabad időpontjai, így könnyű tervezni, akár hosszabb távon is. Mivel már nem először találkozunk, nem telefonon kerestem, hanem itt az oldalon belső üzenetben egyeztettem vele a megfelelő időpontról, amit utána VTR-en is megerősítettünk. Ő is ismeri a szokásaimat már valamennyire, ezért találka előtt negyedórával küldött egy kedves SMS-t, hogy már elkészült, tehát akár mehetek is hozzá, ha ott vagyok a közelben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
"Egészen véletlenül" már ugrásra készen várakoztam a parkolóban, így hamarosan a kapu elől hívtam, ahol kedvesen közölte a bejutáshoz szükséges kapukódot, és az épületen belüli navigálás pontos menetét. Az emelet nem túl magas szinten van, érdemes akár lépcsőn menni, nekem gyorsabb, mint lifttel. A cím, amit VTR-en kaptam pontos és egyértelmű, a házszám jó nagy betűkkel látszódik az utcáról. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető pl. a Fehérvári úton járó villamosokkal. Parkolóhely keresésére érdemes kb. 5 perc biztonsági tartalékkal számolni, én most épp nem találtam helyet az uszoda mellett, de továbbhajtva az ALDI után a lakótelep parkolójában találtam szabad helyet.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Modern társasház amerikai konyhás garzonja a helyszín, se nem kicsi, se nem túl nagy. A fürdő zuhanyfülkéjében 2 ember is kényelmesen elfér, szorosan egymáshoz simulva pedig még táncolni is lehet. Tusfürdőből 8 félét számoltam meg, szájvízből 2 fajtát találtam, gondosan előkészített egyszer használatos műanyag pohárkákkal. Kézfertőtlenítőből is van többféle, és a körömkefe is előzékenyen oda van készítve az igazán alapos tisztálkodáshoz. A kilépő és a jó nedvszívó képességű törölköző csontszáraz és tiszta. Kilépve a fürdőből a nappali/háló részhez érünk, ahol a berendezési tárgyak az óramutató járásával ellentétes irányba haladva ismertetve: fotel, franciaágy (mellette falon tükör), kisszék masszázskellékeknek és zenét biztosító valamilyen eszköznek, elektromos ruhaszárító, ruhásszekrény (ahova gondos vendéglátóm vállfán akasztja be ingemet, hogy megóvja a gyűrődésektől), kisasztal cukorkákkal, és konyhasarok hűtővel és italokkal, amivel vendéglátóm kedvesen kínál. A kuckó fekhely része otthonosan dekorált, látszik, hogy van gazdája, az egész lakásban rend és tisztaság van. Mindez azért látszik ilyen jól, mert nincs sötétség, vagy félhomály, a közepesen világosságban tisztára olyan otthonos az érzete, hangulata a helynek is, mintha csak a barátnőmhöz ugrottam volna fel.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kecses, magas, karcsú, elbűvölő mosolyú, varázslatos…. vesztemre mondom, nekem nagyon bejön a csajszi. Tökéletesen minden megegyezik a képekkel és az adatlapján leírtakkal. Enyhén hullámos félhosszú aranyszőke haját a kedvemért feltűzte, mert tudja, hogy imádom kecses hattyúnyakát csókolni szorosan hozzásimulva... Arányos, szép arca nem "plázacica-szerű szépség", hanem inkább "szupermodell-szépség", van benne valami egyedi, mint pl. M. Enikő, magyar származású szupermodellben. Zöldesbarna szeme pajkosan csillog, mint ahogy hófehér, hibátlan fogsora és elragadó mosolya. Bőre tapintása puha, selymes, enyhén szolizott színárnyalattal. Tenyérbe illő kellemes tapintású mellei tökéletesen állnak, popsija feszes, és imádom, mikor libabőrössé válik érintésemtől... Kelyhecskéje környéke alaposan borotvált, hihetetlenül fiatalos, tökéletesen ápolt, étvágygerjesztő, és finom :) Hosszú kecses lábai igen izgatóak voltak a fekete combfixben, amiben fogadott. Nagy élmény volt lesegíteni róla ezt a ruhadarabot is, végigcsókolgatva testét, elétérdelve lassan, finoman lefejtve a lábujjhegyéig, végig egész közelről figyelve a látványt. Cuki kis lábkörmeit rózsaszínre lakkozta. A fogadószettje fekete csipkemelltartó - tangaszerűség + combfix kombó volt, de aránylag gyorsan megszabadultunk tőle.
Adatlapján ellenőrzött korral szerepel, tehát ha elolvassuk ezt az információt, nem érhet minket meglepetés. Szerintem "nem ellenőrzött"-ként megadott életkorral szemrebbenés nélkül letagadhatna akár 10 évet, de ő ezt nem teszi, ezzel is növelve a bizalmi indexet, ami szerintem dicséretes.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 117277 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 117277 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2023-03-06 09:44:02 erotikus masszázs 1172775. Shila +36702894341 beszámoló 2023-03-06 09:44:02 erotikus masszázs 1172776. Shila +36702894341 beszámoló 2023-03-06 09:44:02 erotikus masszázs 117277
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Shilánál nagy gondban vagyok, hogy melyik részét írjam az élménynek a masszázs, és melyiket a levezetés mezőbe. Ugyanis annyira komplex az egész élmény, hogy nehéz meghúzni a határvonalat, mettől meddig mi micsoda. Tételesen leírni, hogy egymásba gabalyodó heves csókolózós üdvözléstől kezdve egymás érzéki vetkőztetésén kereszül a közös fürdésen át (amiről azt kívánom, hogy bár sose érne véget), vissza a nappaliba, ahol még állva térképezzük fel finoman egymás testét; na ekkor volt egy olyan rész, amit én akár masszázsnak is bekategorizálhatnék: hátulról nagyon finoman simogatta végig hátamat, szellemérintés-szerűen, totális libabőrözést előidézve nálam ezzel.
Oké, ez olyan határeset, mondok egy masszázs-szerűbbet: miután az első alkalommal megszűnt körülöttem a világ egy apró percre, és kinyúlva nem voltam épp működőképes állapotban, gyengéden megkérdezte, hogy megmasszírozhat-e valahol. Én ekkor megkértem, hogy masszírozza meg a karjaimat, ami nagyon jól felfrissítette a vérkeringésemet, és utána áttért a hátamra is, ami szintén nagyon jól esett. Nemsokára ezután jöttek ismét az összegabalyodós nyalánkságok.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Akiknek volt szerencséjük megismerni Shilát, valószínűleg sosem felejtik el az élményt, és talán nekik nem is tudnék újat mondani. Azok számára, akik viszont nem ismerik, az események tételes ismertetése helyett megpróbálom egy példán keresztül olyan megvilágításba helyezni a randit, amivel el tudják képzelni ezt az összetett élményt.
Szóval képzeld el, hogy tinédzser korodban összejössz álmaid csajával, akivel nagyon-nagyon kívánjátok egymást, de valamilyen (vallási, lelkiismereti, akármi) okból kifolyólag megállapodtok abban, hogy nemi szerv behatolásos közösülés nem történhet köztetek. Kaptok az élettől másfél órát, hogy titokban szerelmeskedjetek (intenzív petting, mindent, csak "azt" nem). Te jó fiú vagy, és eszedbe se jut megmásítani az ígéretedet. Megvan a kecó, csak ketten vagytok, bedobjátok a gyeplőt a lovak közé, és az előre meghatározott kereten belül mindent megtesztek, hogy a partneretek jól érezze magát, jól érezzétek magatokat. MINDENT. Lelkesen, odaadóan, érzékien, egymás legnagyobb örömére. Nagyjából ehhez tudom hasonlítani az élményt.
Annyi pontosítás tartozik még a példához, hogy ne egy tapasztalatlan tinilányt képzeljünk el. Shila hihetetlen módon tudja húzni az ember fiát, folyamatosan incselkedik és kielégülés közeli állapotban lebegtet. Remegő lábakkal ballagtam le érzéki búcsúcsókok után, és még másnap is izomlázam volt végig mindkét lábamban. Ennek lehet egy olyan olvasata is, hogy puhány alak vagyok, ezt vállalom. Mindenesetre az élmény: isteni.

Hogy konkrét adattal is szolgáljak: talán még túl is léptük picivel a másfél órát. Minden vállalása egyértelműen szerepel az adatlapján és ténylegesen vállalja is.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Búcsúzás előtt próbáltam a kis asztalra csempészni a csokrot észrevétlenül, hogy minél tökéletesebb legyen az illúzió, de nagyon kis szemfüles volt és észrevette. Mivel még rózsaszál-korrekció előtt jelentkeztem be hozzá, úgy gondolta, hogy az lenne a helyes, hogy visszaadjon a régi rózsaszálaknak megfelelően, de én másképp gondoltam, és ezt nem engedhettem meg.
Egyébként ez is nagyon korrekt hozzáállás a részéről, le a kalappal.
Rózsacsokor
Prof_Fushimishi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A randi pedig számomra A Nagybetűs Randi volt: az együtt töltött másfél órácskáig megszűnt körülöttünk a világ, csakis egymásé voltunk.

Shila bájos, vidám, kicsit bohókás, kellemes csevegőpartner, és egyben gyönyörűen érzéki odaadó teremtés, aki minden szempontból nagyon odafigyel a partnerére (olyan dolgokra emlékszik, amin néha én is nagyon meglepődök, hogy hogyan emlékezhet rá!), Egy nagyon jó lelkű, kedves lányt ismertem meg személyében. Imádnivaló.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2023-03-13 09:52:23
Alapos munka, csak gratulálni tudok a randidhoz! .

2023-03-12 13:17:43
Ne szabadkozz, kedves Prof, nekem pont az ilyen beszik jönnek be.

2023-03-08 23:30:56
Shila nagyon különleges, és ezt a szubjektív véleményemet megpróbálom még egy kicsit tényszerűbbé tenni egy adatokon alapuló érdekességgel: a különböző besorolású beszámolóinak számát adatsorba rendezve nagyon szépen kirajzolódik a Gauss-görbe, ami a “felejthetetlen” kategória környékén csúcsosodik. Köszönöm kedves Múzsámnak az élményeket! Kedves Vénkecske és Vándor, nektek pedig köszönöm az elismerő szavakat!

2023-03-06 19:42:34
A "rajongó" beszámoló nem túlzás, aki találkozott már Shilával pontosan érti. Tökéletes élményleirás egy nagyszerű együttlétről, egy felejthetetlen partnerrel.

2023-03-06 13:33:18
Hibátlan..... Mint rajongó kitettél magadért, tűpontosan leírtál egy Shila szeanszot ! Remek randi lehetett, ez is megerősítette, van ami (aki) időtálló :))
Köszönjük, kellemes beszit írtál, mindenki eldöntheti szubjektiv-e, vagy objektív ? Szerintem tárgyilagos .Mindenesetre egy kedvcsináló írásban mutattad be milyen egy igazán jól sikerült tali az erotikus masszázs világában, Shilával....
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2024-04-08) : kezét nem használja egyáltalán csak a szájacskájával s nyelvével kényeztet,közben úgy helyezkedik hogy punciját is tudom simizni,sokáig persze nem lehet birni pláne hogy, ráérez mikor közeledek az orgazmushoz és olyan vaditóan nyögdécsel, hogy egy tökéletes orgazmust tudok átélni.

(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

felejthetetlen: 30db
(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

nagyon jó: 24db
(2024-04-12) : Aztán 69-be fordultunk, és így ért el a vég, úgy hörögtem, mint a tőgyön rúgott tehén, miután a szájába lőttem ismételten, csak remegni voltam képes.

(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

: 19db
(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.

(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.