Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-04 20:07:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 120553 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
legszebb punci
profi, szakszerű
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Whatsappon írtam Szabinának és éjszaka visszaírt hogy ma fog adni időpontot. A tegnapi randin is beszéltünk a mai randi lehetőségéről. Jelenleg itt is hirdet, de egy másik oldalon is elérhető volt. Hirdetés nélkül is mindig tudok vele egyeztetni whatsappon.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval járok hozzá rendszeresen, parkolás ingyenes. Mindig van szabad hely. Szabina a pontos címet adta meg az első randin, szerintem aki egyszer volt nála az agyába vési,és mindig odatalál. Autóbusz is a közelben közlekedik.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Sokszor látott téglaépítésű Miskolci bérház,nagyon jó helyen csendes környezetben. Fürdő mindig tiszta, mindennel maximálisan ellátva ami a tisztálkodáshoz szükséges. Senki másnál nem volt ilyen tisztaság, és ennyi választék törülközőből és tisztálkodószerből. Tusoló jó tágas, ketten is elférünk benne. Szobában matrac a padlón, mellette tükör. Hangulatos ledszalag fut végig a fal tövében. Én is elfogadnék egy ilyen lakást.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szabina olyan mint a képeken, illetve még szebb is, illetve csinosabb.igaz hogy gyönyörű fotók vannak róla a hirdetésben, de ha lehet olyat mondani a valóságban szebb és csinosabb, egy igazi tündér. Hosszú szőke haja nagyon szép amit mindig felfogva visel. Szemei nagyon szép zöldesbarnák. Arca is gyönyörűszép, mint egy angyalé. Alakja tökéletes szerintem, nincs rajta felesleg. Tökéletes formában van. Rendkívül csinos.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120553 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120553 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-05 11:42:09 erotikus masszázs 1205535. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-05 11:42:09 erotikus masszázs 1205536. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2024-02-05 11:42:09 erotikus masszázs 120553
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Amint megérkeztem üdvözöltük egymást puszikkal, öleléssel, csókokkal. Néhány kérdés, hogy mi történt tegnap óta, majd indultam tusolni. Szabina kérdezte mit kérek inni és az innivalót bevitte a szobába. Amint a szobában közel kerültünk egymáshoz én elkezdtem puszilni, csókolni hercegnőmet. Egy fekete bugyi és melltartó volt rajta, amit én kértem hogy ebben fogadjon. Mindjárt simogatni kezdtem csodálatos domborulatait. Finoman benyúltam a bugyi a is a fincsi puncihoz, ami nedvesedik kezdett. Formás melleit kibontottam a melltartóból és csókoltam szoptam duzzadt bimbóit. Elhúztam róla a bugyit, és ő körözni kezdett a duzzadó farkam előtt a popsijával. Ekkor már a melltartót is levettem róla, és megkértem masszírozta meg a derekamat és a hátamat, vállamat. Egy finom illatú krémet használt hercegnőm. Nagy szakértelemmel neki is látott a masszázshoz. Amik voltak csomók még néhány napja azokat szépen kidolgozta Szabina. Nagyon ügyesen és erotikus végezte a masszázst, sokszor a cicikkel is rám hajolva. Nagyon jólesett, és igazán felüdültem a masszázstól. Sokszor kihasználtam az alkalmat és simogattam Szabinát ahol éppen hozzáértés.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Masszázs után négykézláb helyezkedett el hercegnőm, és én mátis csókolni, nyalni kezdtem fincsi punciját. Hamarosan szólt hogy ő is szeretne engem kényeztetni, így felémfordult és ajkaival franciázni kezdett. Én egyre keményebb lettem, és 69 be fordultunk. Végre jó közel kerültem édes puncijához, nagyon ízlett a nyalakodás. A legfinomabb puncival kerültem közeli kapcsolatba. Szabina is folytatta amit elkezdett, majd oldalt fekve folytattuk, itt már óvatosan ujjazni is kezdtem fincsi punciját, és nagy örömömre éreztem az ujjaimon hogy élvez hercegnőm, többször is egymás után. Nagyon Boldog voltam hogy egy ilyen szépségnek örömet tudok okozni. Megkértem hogy csináljunk egy csúszkamasszázst, amikor én a háta mögött vagyok oldalt fekve, jól beolajoztam farkamat, és széttárt lábai közé csúsztattam, amit egyik kezével megmarkolt, és én elkezdtem csúszkálni a háta mögött, közben csókoltam nyakát, arcát fülét vállát. Gyönyörű melleit markoltam és duzzadt bimbói pöndörgettem. Ezután kértem térdeljen elém, és jobb kezemmel simogattam édes punciját, középső ujjamat pedig finoman feltoltam puncijába és elkezdtem ujjazni. Közben farkamat kezdtem verni popsijára irányítva. Hercegnőmnek is jó volt amit csináltam, mert ismét éreztem ujjaimon az ismert szorításokat. Élvezett édesem. Ennek hatására is én is kezdtem élvezni a popsijára, jó nagy adag spermát lövelltem gömbölyű popsijára. Amint lenyugodtam Szabina is megnézte a tükörben hogy terítettem be a popsiját. Majd letörölte szépen, én pedig mentem tusolni mert időm vége felé közeledtem. Felöltöztem, megittam a maradék innivalót, és elszámoltunk. Az ajtónál szokásos búcsú a cicik től punciról. Csók a szájára. Kézcsók, és távozás. Autóban köszönetírás a mai randi ért. Nagyon jól éreztem magam a mai randin is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vállal Szabina. Ami az adatlapján van azt viszont maximálisan teljesíti. Amit vállal azt mindent kipróbáltunk már. És mindenben nagyon jó.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nehéz volt hercegnőmtől távozni ma is, ha lehetne most is vele lennék. Illetve mindig is. Az biztos hogy nincs még egy ilyen lány a környéken. Amint lehet újból meglátogatom. Remélem sokat randizhatok Szabinával.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-06 21:04:43
Csak a szokásos, kismilliomodik ugyanolyan írás. Semmi újdonság, semmi eltérő, mindig minden ugyanaz.

2024-02-05 20:00:00
Ennyi kedvcsináló beszámoló után azt hiszem, éppen ideje meglátogatnom őt.

2024-02-05 12:24:13
Értem én, hogy emlékként magadnak írod a besziket, ennek gyakoriságát viszont nem értem, mivel minden esetben egyezik a történet.
Próbálj egy kicsit Sabina tevékenységére összpontosítani, igyekezz bemutatni, hogyan tesz boldoggá.
Mielőtt beküldöd, javitsd a hibákat, a könnyebb olvashatóság érdekében.
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-18) : A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul.

(2024-03-18) : Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni

felejthetetlen: 8db
(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

(2024-02-16) : Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.

(2024-02-09) : Illatmentes krémet használt Szabina, derekamnál kezdte kellő erőséggel, majd hátamat vette kezelésbe, fel a nyakáig, sokszor meztelen melleivel is rámhajolva.

nagyon jó: 16db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-20) : Egy kellemes illatú krémet használt a masszázshoz. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lány masszírozza tsetemet. Amint végzett helyet cseréltünk, és én kezdtem őt masszírozni.

: 7db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok