Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

RubiSwallow

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-13 10:55:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága kovacsbela :) Először is engedd meg, hogy megköszönjem a velem illetve nálam megélt élményed megosztását a többiekkel :) Mosolyogva olvastam szavaid, hiszen nem oly rég történt és ha nem is minden egyes pillanatára, de még tisztán emlékszem látogatásodra :) S hogy is lehetne elfeledni, azt aki már a kapcsolatfelvétel során kifejezetten nyílt is tiszta lapokkal játszott, és megemlítette felém, a nem megszokott erős túlsúlyt a vállalás érdekében. :) Kérlek szépen engedd meg nekem, hogy megvédjem az én drága kádam, panellakásom :) Immár ahogy oly sokan tudjuk ezek az épületek igencsak már 30- avagy 40 éve és még azon túl készültek. Így egy biztos, nem lehet rájuk mondani, hogy új-építésűek. :) Illetve sajnos én meg nem találtam olyan kádat, ahol az oldalfal magasság állítható lenne, avagy netán a padló magasságát szabályozni lehetne hidraulikus megoldással, így meglehet kicsit nagyobbat kell lépni a kádba, de eddig szerencsére senkinek sem okozott gondot. Igen, jöhetne a feltevés, akkor miért nem vetetem ki a kádat, és alakítom át zuhanyzós megoldással. Erre egyszerű a válaszom, mert én imádok hosszan ellazulni, kikapcsolni egy nagy kád forró vízben, ahogy a hab körbeöleli a testem. Relaxálni, behunyni szemem, és csak átadni magam a kényeztető lágyságának amit egy ilyen érzés nyújtani tud :) Viszont ezek csak oly kis részletek a megfogalmazott szavaidban amikre szerettem volna kitérni. :) Természetesen nagyon de nagyon jól esett, ahogy a rólam látott véleményed szavakba foglaltad. Ráadásul tényleg kellemesen mosolygott mint ajkam is és lelkem is, ahogy állandóan a szemeimre kitértél :) Tényleg nagyon örülök, hogy ennyire magával ragadtak téged, és természetesen annak is, hogy hosszú idő után visszavezethettelek az erotika világába. S tudom, első alkalomra ennyi év után, nehéz ráhangolódni arra az érzésre, hogy más valaki igyekszik a gyönyörök csúcsára repíteni. Viszont azt is hiszem és tudom, hogy ezen kimaradt idő fokozatosan halványulni fog, és könnyebben, felszabadultabban és megfelelési kényszer nélkül sikerül majd mind ezt. Tudod, vannak olyan személyek, akik ha aktívan élik meg ezt, még akkor is korlátozva érzik a védőfelszerelést magukon, és egyfajta gátként érzékelik, szóval teljesen normális, ha hosszú idő után újra be kellett öltöznie a lenti hadúrnak a hancúrnak, és nem úgy viselkedett mint ahogy elvártad volna tőle. :) Hiszem legközelebb már nem lesz benned izgatottság és megszeppenés, és könnyebben, természetesebbnek fog tűnni neki a ruha. :) Egyszóval hiszem lesz még maximális beteljesedésed velem, és nem csak ajkaim közt. :) Bár ahogy észrevehetted, nekem az egy afrodiziákum ahogy érzem a lüktető majd lövellő férfiasság beteljesedését és ízlelését :) Szavaimat azzal szeretném zárni, hogy természetesen várlak vissza szeretettel :) Addig is vigyázz magadra és sok sok egészséget kívánok neked :) Hatalmas ölelésem és puszim kacérkodjon addig a fantáziádban :)

U.I : Szerethető személyiséged van, akiben hatalmas tisztelet és figyelem lapul. :) Valamint nagyon szépen köszönöm a tőled kapott ajándékot is. Pusszantás :)

Beszámoló RubiSwallow +36208005501 121779 szexpartner

kovacsbela a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg RubiSwallow hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Az egyeztetés könnyű, ha elfogadod, hogy az azonnali gerjedelmet 2 hét várakozásra kell cseréld. Nem az a "hívlak, itt vagyok a sarkon, durr" egyeztetés. Egyébként gyorsan és gördülékenyen válaszol az üzenetre, aztán 2-3 üziváltás, és lesz jó időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
GPS odavisz, lakótelep, a térkép kb pontos, parkolás egyszerű. Kora délután volt helyem, szerintem nem rendel olyan szélsőséges időben, hogy ne lehetne parkolni. Buszok járnak a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Nem is néztem, hány emeletes. Régebbi panel, a lift rendben felvisz a kért szintre. A légyott egy nagyon rendben tartott panellakásban történt, a szükséges ajtók lakáson belül nyitva, a többi nem érdekel. Előszobában fogas (és cipőkanál!!! ;) ) A fürdőben tusi pár tucat, listerine két fajta, pohárkával. A törcsi száraz, mikor megkapod és vizes, mikor végzel a pancsival. Kádban zuhanyzol, a kádba bejutni a magas perem miatt nem könnyű, de van hely nekifutni. A szobában van hely pakolni a ruhát. Az ágy nem kapott nagyobb igénybevételt, viszont a szélén ülve kicsit recsegett a súlyom alatt, mikor a cipőmet kötöttem.
RubiSwallow külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csinos fiatal lány. A szeme, Istenem, a szeme!. Szóval a fotók biztosan róla készültek. Valami fekete cucc esett le róla, amikor végeztem a pancsival, azt mondta, hozzám öltözik. A szeme, Istenem, a szeme! Lágy vonalak, lágy, puha pici test, nagyon karcsú derék, szerintem egy nagyobb kezű személy átéri... Mosolyog. Alapon mosolyog. Aztán kacag. Néha intim helyzetben is nevet, nagyon vidám teremtés. A szeme, Istenem, a szeme! (sokkal szebb, mint a képeken, pedig ott is dominál a tekintete)
1. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 121779 erotikus masszázs
3. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 121779 erotikus masszázs4. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-06-13 11:16:27 erotikus masszázs 1217795. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-06-13 11:16:27 erotikus masszázs 1217796. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-06-13 11:16:27 erotikus masszázs 121779
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezés, telefon, lift, ajtó, puszi. Ajándék-boríték átad, kabát letesz, telefon némit, és kabátban hagy. Beszélgettünk, de én igazából a bolygót nem tudtam pontosan, mert nagyon rég volt, hogy legutóbb lánynál jártam. Ezt teljesen ösztönösen szerintem megérezte, és átsegített a nehezén, kb, mint egy ovist, de mégis aranyosan. (Hol szeretnéd lerakni a ruhád, itt vagy a fürdőben? Azaz mennyé má zuhanyozni! ) Szóval cuki volt, én bénáztam, aztán mentünk tovább. (Ez egyébként a randevúnk mottója is lehetne). Pancsi után vissza, és hát a lehulló fekete akármi után összesimultunk. Felvette a domborulataim, nagyon kis könnyű érintése van. Állva simik és puszik, de látható jel nélkül, majd javasolta, hogy az ágyat célozzuk meg. Az ágyra fekve nekiállt életet lehelni az ijedt kukacba. Hát régen volt ilyen ingerekben részem, úgyhogy meglepő módon gyorsan hadrendbe állt. (A szeme, Istenem, a szeme!) A technika varázslatos. Megkoptak a régi emlékek, úgyhogy most ő tartja a lécet franciában, és magasan van a léc. Persze közben kérdezi, hogy mit szeretnék, hogy szeretném, és a hülyeségeimet hallva nevet. Aranyos. A félénk kérdésemnél jelzi, hogy a vastagság miatt kizár a hátsó kapuból.
A 69 nagyon nagy varázslat. Engedi a nyalakodást, én nagyon nyúlkálni nem szoktam, de az adatlap alapján lehet. (Ja, kicsit pajkosan le is teremtett, hogy miért nem tanultam meg az adatlapját azalatt az idő alatt, míg vártam a randira... Igaza van... Jelentem, már tudom... ) Nagyon kedves pillangós punci van vendéglátóm birtokában. Aztán kértem, hogy hadd álljak fel az ágy mellé, és térdeljen elém, hátha én is aktívkodhatok. Óvatosan közelítem a száját, mire se szó se beszéd, az orrát a hasamba nyomja. Igen, rám is néz, a szeme, Istenem, a szeme! Szóval jó a buli, próbálnék tovább lépni, kérek kabátkát.
Na, itt kijött az elvonás pár éve, és amint az öltözék felkerül, azonnal kicsengetnek és fél 6 lesz... Mármint nem teljesen, de az aktív állományból nyugdíjba megy. Sajnos ezen nem tudtunk segíteni, pedig gyönyörű szemű vendéglátóm megpróbálta. Cserébe amint lejött az egyenruha, kis rásegítéssel azonnal újra fegyelmezetten munkába állt. Azt hiszem Ruby itt döntötte el, hogy több esélyt nem ad bénázni, és egy hosszú, kemény franciával kivégzett. Volt golyó masszír, volt minden huncutság, és a végén az ajkai között, valahol a nyelvén ért a vég. Én csak arra emlékszem, hogy miután elmentem, még 2 percig biztosan kínzott, kb a világom nem tudtam. Mellém feküdt, rám nézett, (igen, igen) és mosolygott. Imádtam minden pillanatát.
Törcsi, pancsi, öltözés, tipli. Kaptam cipőkanalat, cipőt tudtam kötni az ágyon, puszi, ajtó, lift. Pont kitöltöttem az órát.
Elszámolás
Megérte:
4
Korrektség:
5
Nem tudom, hogy milyen extrát szeretne a látogató még? Van egy jó csaj, aki enged kb mindent, megtesz mindent, mosolyog. Az ár nem alacsony, a szolgáltatás szintje sem, ugyanis egy pillanatig nem érzi az ember, hogy szolgáltatást vesz igénybe. Egy baráti látogatásra ugrik fel, egy ismerőséhez. (Diszkréten hoztam a rózsákat egy borítékban, és leraktam az előszobában.)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kedves Ruby! Segítettél a visszatérésben! Átbillentettél a több év kihagyáson. Bár a pillangódba a saját képtelenségem miatt nem jutottam be, egy percig nincs bennem rossz érzés. Olyan természetesen adod, amit adsz, fogalmam nincs, hogyan képes valaki ennyire ráhangolódni valaki idegenre pár perc alatt, és az idegent közben segíteni a ráhangolásban. Azt hiszem, nem véletlen, hogy hetekre előre kell nálad időpontot egyeztetni. Visszatérek. (A Szemed, Istenem, a Szemed! ) ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RubiSwallow szexpartner beszámolójáról


2024-06-16 10:56:09
A beszámolód azt a lányt adta vissza, akit a képek alapján elképzelek. Ha túl leszek néhány tervezett nehéz pillanaton, akkor majd én is elmerülök Ruby szemében.

2024-06-14 14:51:49
Fantasztikusan jól sikerült írás, sok értékes információval. Emellett tényleg szórakoztató is volt, jól kitaláltad az ismétlődő sóhaj-mondatot! Köszi és grat.!

2024-06-13 20:29:21
Gratulálok, igazi rajongói írás, bátor visszatérés..

2024-06-13 20:13:41
Őszinte és korrekt írás. Az ilyen típusú beszámolók adják meg a kellő bizalmat a Vendéglátók felé. Köszönet érte!
Mutasd mindet

FunkciókRubiSwallow legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 26db
(2024-05-20) : Megcsókolta a rudam végét, majd a nyelvével tett több ívelt kört a makkomon. Eközben fokozatosan egyre mélyebbre vett a kívánatos ajkai közé, egészen addig, amíg az arca teljesen bele nem préselődött a hasfalamba.

(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

nagyon jó: 41db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 67db
(2024-07-03) : Végül egy orális boldogságban sikerult kielégitenie Engem. Ő egyébként ha akart volna 1-2 perc alatt el tudja érni a gyönyört szerintem minden férfi esetébe

(2024-06-22) : Nem maradtam látható és érezhető jel nélkül, így Rubi szájjal folytatta a falak ledöntését, kényelembe helyeztem magam a farnciaágyán, Rubi a lábamközé térdelt és úgy folytatta a játékot a farkammal.

(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.