A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-12-10 01:09:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Williem ! :)

Nagyon nagyon szépen köszönöm a rangot ! Sokat látott emberke vagy, sok tapasztalattal és én nagyon örülök annak, hogy színesíthetem folyamatosan az élménypalettádat és szebbé varázsolhatom a napjaidat :)

Azért jó Veled mert Neked igazán kell a lelki töltés is, a törődés és minél többször találkozunk Te egyre jobban nyílsz meg nekem. Naaadzzzson jól érzem magam Veled mindig, ez most sem volt másként. :) :D " Paskol, dögönyöz ezen mindig felkurjantok " :D

Nem esett bajom ne aggódj, jó volt látni a vonaglásod!! ;)

Köszönöm a bort, azt majd együtt elhörpöljük ;)

Sok sok puszi Neked !

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 92130 erotikus masszázs

Skopek a 2017-12 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Rebekával a legutóbbi látogatásom óta is beszéltem. Úgy éreztem, hogy itt az ideje az ismételt látogatásnak ezért felhívtam és nagyon hamar megtaláltuk a kölcsönösen kedvező időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Dózsa György uti metrópótló busztól egy kis séta, a Lehet téri metrótól picit hosszabb, de bevállalható. Autóknak is szerintem többnyire lehet fizetős parkoló helyet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon szépen, igényesen és ízlésesen van berendezve, igaz saját bevallása szerint még nem 100%-os. A masszázs szoba közepén ott a tatami és a tükör a lehető legjobb helyen van elhelyezve. Szobainas és fotel van a ruháknak. Van asztal és szekrény is. A fürdőszoba is kifogástalan.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rebeka alacsony, vékony, nagyon jó alakú lány. Ezúttal mivel nem sokkal előttem érkezett meg, teljes ruházatban fogadott és ennek nagyon örültem, mert jó volt így is látni. A fényképeit továbbra sem tartom igazán jónak, a valósághoz képes öregíti, és az alakját sem mutatja jól, de ez az összes kritikám ebben a beszámolóban. :) Rebekában már a korábbi képein is az arca ragadott meg. Különleges, én orosznak gondoltam volna és gyönyörű. A valóságban még inkább elragadó, főleg ha jó kedvre sikerül deríteni és mosolyog. A hangulat végig jó volt, tehát sokat láttam mosolyogni.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 92130 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 92130 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-12-10 01:09:19 erotikus masszázs 921305. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-12-10 01:09:19 erotikus masszázs 921306. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-12-10 01:09:19 erotikus masszázs 92130
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Már a masszázsa egészen különleges és teljesen szakszerű, mintha ez a hivatása volna. Először a derekamtól haladt felfelé. Gyors, erőteljes, de mégsem fájdalmas sőt sokkal inkább kellemes mozdulatokkal masszírozott, dögönyözött, paskolt. Bevetette a tenyerét, alkarját, könyökét. Alaposan meg kellett dolgoznia rajtam. Közben kellemesen nevetgélve beszélgettünk.

Javasoltam gondolkodjon a bambuszmasszázson, amit nem is talált rossz ötletnek. Most másnap mintha könnyebb, már már légiesnek érzem a hátam. A hátamra tette a kezét és melegséget éreztem a tenyerén. Ezt töbször is megismételte. Majd a lábaimat is szépen lassan finoman bekente.

Ha erotika mentes masszázst végezne akkor ami eddig történt is kerek egész lenne és megállná a helyét!
Éles átmenet amúgy nem volt, de innentől inkább a levezetésbe való a történtek ismertetése.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Jött a csuszka először a hátamon, amihez bőven használt olajat. Fantasztikus jó volt érezni magamon az egész testével végzett masszázst, aminél a fejünk először egyfele nézett, majd keresztbe és végül fejjel lefelé fordult hozzám képest. Rövidesen fordulást kért.

Ismerve a párna fétisemet, hozta is a fejem alá, mert nem akarta, hogy elszédüljek. Az sem volt utolsó szempont hogy így jobban láttam. A szemből csúszkánál én is simogattam, de persze tudtam, hogy melleihez és intim részekhez nem volt szabad érni. Többször végig simított, egyszer megfogtam a kezét, ami forró volt. Már ekkor is földön túli mennyei érzés volt.

Majd a lábaim a lábain pihentek, a derekát mintegy átkulcsolva. És következett a hihetetlen Lingam. Elég hamar az orgazmus határához juttatott és annak határán táncoltatott. De már tudtam hogy vegyek levegőt, ami kellett ahhoz, hogy vissza tudjon tartani. Olyan volt mintha többször is orgazmusom lett volna. Közben remegtem, egyszerre kívántam, hogy jaj ez isteni és még még még, és azt is, hogy kérlek engedj el. Simogatott és többször mélyen a szemembe nézett és néha már szinte ettől végem lett. Egyszer látta, hogy már nem bírom és ekkor elengedett. Hihetetlen óriásit élveztem, ami több hullámbsn jött és hihetetlen sokáig tartott, miközben felültem, majdnem önkívületben voltam. Amennyire láttam Ő is más átszellemült állapotban volt, és tetszett Neki az általa kiváltott hatás. Nagyon remélem közben nem ütöttem vagy rúgtam meg, de nem voltam ura a testemnek.

Utána úgy lihegtem mintha felfutottam volna pár emeletet. Hagyott pihenni, és ahogy az orgazmushoz vezetett, vissza is hozott a valós létbe.Megkínált inni valóval, és mentünk a fürdibe, hogy az olajat segítsen lemosni. A tisztálkodás után feltöztem és elköszöntem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén az asztalkára helyeztem. Erről nem szokott egy szó sem esni.
Rózsacsokor
Skopek nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nehéz röviden szavakba önteni, hogy miért is különleges az, amit Rebeka nyújt. Először is a masszázsa szakszerű és önmagában is komplett egész. A Lingam masszázs pedig isteni élménnyel ajándékozott meg. Nem a gyors kivégzés a célja, hanem éppen ellenkezőleg: mindent elkövet, hogy az orgazmushoz vezető út minél hosszabb és élvezetesebb legyen és egyes szakaszokon újra és újra és újra végig vezessen. Nagyon szépen köszönöm az élményt és nem lehet más a vége, mint egy ISTENNŐ cím!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2018-02-01 15:25:56
Rebi egy valosagos nuru istenno. Ha egyszer kezelesbe vesz, elobb utobb spriccelni fogsz, mint a kerti slag :)
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 14db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.