Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-10-03 11:34:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Kapitány !!

Nagyon szépen köszönöm a beszit, bár meglepődtem mivel tényleg nem most randiztunk és azóta változott pár dolog.
Amint írtad is, új helyen vagyok, még nagyobb nyugiban :)
Néhány új szabállyal bővült a repertoár :) Mivel tartok egy irányba úgy gondoltam muszáj meghoznom ezt a döntést. Nincs több cici tapi és puszik, azért hogy teljes mértékben át tudd adni magad nekem és csak és kizárólag rólad és a masszázsról szóljon a történet. Nem szeretem keverni a szezont a fazonnal :)

Aminek örülök, az az hogy felejthetelen élményt okoztam Neked, valami újat amilyen eddig még nem volt ( ez a cél :) és remélem hogy az új szabályokkal is vizem nálad egy kicsit a pálmát ;) :D

Puszillak ! :*

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 90842 erotikus masszázs

SailorCaptain a 2017-09 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mikor az év elején megláttam itt az oldalon egyből felkeltette érdeklődésemet. Meg is tetszett és a nuru masszázs lényege, technikája és hatása is érdekelt. A neten is olvasottak nem igazán elégítették ki kíváncsiságomat, ezért telefont ragadtam, hogy tegye meg e masszázs szép képviselője.
Telefonbeszélgetésünkkor egyből még szimpatikusabbá tette kedves stílusa. A lényeg, hogy megegyeztünk másfél órában és egy általa alkalmazott teljes testtel történő csúszkamasszázsban, a maradék időben kényeztetésként ESZO-ban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Váci úton a Lehel piac magasságában kell a Duna irányába fordulni, hol az egyirányú utcákkal és az építkezések adta lezárásokkal megkűzdve értem a régi címére. Az új ugyanennek a tömbnek a párhuzamos felén található. A parkolás fizetős, de van parkolóhely, a bejutás pedig diszkrét volt, gondolom az új helyén sem lesz másként. A Lehel téri mertrótól 6-7 perc séta, az új cím kevesebb.
Helyszín
Mivel már bő két hete az új címén fogadja vendégeit ezért okafogyottá vált, hogy arról írjak. De annyit érdemes megjegyeznem, hogy a találkozásunk helyszíne mi csak a lazulni vágyó kalandorok testi, lelki és mivel kellemes beszélgető partner, szellemi lazulására szolgál, maximálisan kielégít minden ilyenkor elvárható igényt. Gondolom ez az új helyén sem lesz másként, hol már egyedül fogadja vendégeit.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A régebbi fotói tinisen ábrázolták az újabbakkal nőcisebbre vette a figurát, de mind a két portfólió alapján felismerhető. Alkatát a fotók hűen tükrözik. Meg nem tudnám fogalmazni, hogy mi az a plusz mit a személyes találkozás első benyomásként nyújt, de kétség kívül hatalmas nyugalmat, magabiztosságot áraszt magából. Fekete fehérneműben nyitott ajtót mi szinte a meztelen valóságában mutatta meg kislányos alkatát, hangja, stílusa kedves. Összességében egy nagyon magával ragadó tünemény.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 90842 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 90842 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-10-03 11:34:17 erotikus masszázs 908425. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-10-03 11:34:17 erotikus masszázs 908426. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-10-03 11:34:17 erotikus masszázs 90842
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Maximálisan Rá bíztam magam. Elterültem hason a tatamin, Ő vádlim magasságában fölöttem térdelve beolajozta magát és engem mit a tükörből lestem és valóban a teljes testét bevetve minden porcikáimra kiterjedő masszázst kaptam.
Először csak a felső testét vette be, kebleivel szánkázott rajtam a tarkómtól a hátsómig, olykor bele szuszogott fülembe, hogy kellemes borzongás járta át testemet. Aztán már csípőjével is rám nehezedett és ez nem csak az erotikus fokozás kedvéért, hanem már teljes testével csúszkált rajtam és testsúllya áthelyezésével ropogtatta gerincemet. A combjaim, hátsóm, derekam, hátam "átgyúrásához" a combját is használja egy félig mellém fekvő pózban, az említett testrészeimen mint egy görgő siklik, miközben vállamba, csukjásizmomba, karomba erősen kapaszkodva azokat is megdolgozza. Miközben nyakamon, fülemen érzem lágy leheletét az oldalamon sikló öle melegét.
Majd újabb fogásként a derekamra ül és térdhajlatomtól tarkómig csúszkált popsijával rajtam a testsúlyát jól alkalmazva.
A fordulás utáni események színtén csúszkával kezdődnek azzal a kellemesebb fehanggal, hogy már a kezeimnek is jutott szerep. Megint az a félig mellém fekvő pozíció, mikor is hatásosan feszíti bennem a húrt combjával, miközben ártatlan mosollyal szemében csak ennyi tükröződik, - Ez csak masszázs! Meg sem kellett mozdítani kezeimet, mer ahogy csúszkált vállától combjáig érezhettem olajos bőre bársonyát. Olykor a bimbók számba akadtak, olykor csak egy apró puszi jutott rájuk, de mindegyiket kedves mosollyal nyugtázta Rebeka.
Aztán jőtt a masszázs szuper finis része. Rám ülve siklatja popsiját, hogy olykor lent egy pillanatra elakad, fent meg már szinte nyelvvel elérhető. Közben hol csípőjét fogom vagy a tenyeremben illő halmait.
S jött a habos tortára a cukor szórás, mindez háttal.
Ez az egész kellemes bemelegítés volt az ESZO-ra.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
A szaftosabb részleteket kedvelőknek nem tudok semmi izgalmassal szolgálni. Nincs pornós hangulat se köpködés se nyálcsorgatás, se kölcsönösség se csók és a gyönyör perceihez ügyes kezek vezetnek.
Úgy helyezkedtünk el, hogy én hanyatt Ő lábam közé ült a térdhajlata combom felett.
Tenyerébe olajat öntött és azt jól elkente felsőtestemen és combjaimon. Majd megint öntött, mit ágyékomon és környékén oszlatott szét. Zárt ujjakkal tenyérrel simogatta felső testemet, hasamat, combjaimat és csak lassan közelített férfiasságom felé és akkor sem kezdett a lényegbe, hanem mintegy felmérte reakcióimat és ingerküszöbömet és csak lassan, egészen lassan kezdett az elnyújtott lingam masszázshoz.
ESZO és lingam tapasztalataim alapján akár ide is rittyenthetnék egy fogalmazást, de az igazság az, hogy Rebeka hatásának köszönhetően hamar egy kábult félig révült állapotba kerültem és foszlányokban maradtak meg képek, mint szemei meleg tekintete, mit mindig magamon éreztem, a többszöri csúcs, mit sikerült elodáznia és Rebeka szavai. - A legközelebbinél elengedlek.
S mikor elengedett egy mélyről feltörő ismerős érzésben lebegtem, ki tudja meddig.
Az első színes egyenes állású képem, hogy e kedves Nő tisztogat.
Tudtam, hogy fáj a keze, csuklója ezért megmasszíroztam és hálám első jeleként tenyerébe csókoltam.
Majd együtt elmentünk egymásról lemosni az olajat miközben beszélgettünk, tenyerem szívta magába az érzés, szemeim látványának utolsó morzsáit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az idő és intervallum egyeztetésekor a csokrot is egyeztettük mi nem változott. Távozáskor letettem a.... valahova. Abszolút értékarányos a szálak száma.
Rózsacsokor
SailorCaptain nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy nem ismeretlen, de tartalmában egészen új világba csöppentem, hol az utazás igen magas színvonalú, mi köszönhető az IDEGENVEZETŐ nem e világi síkon is magas tudásának.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2017-10-05 10:52:19
Köszönjük a magas színvonalú beszámolót:,lehet tanulni belőle:)

2017-10-03 21:33:50
Remek beszámolót írtál. Részletes, élvezetes olvasmány.

2017-10-03 18:44:05
Cupido is hasonlo elmenybeszamolot irt,melybol kitunik,milyen fantasztikus elmeny ez a Rebekanuru maszi.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 8db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.