A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-09-30 16:42:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Cupido !

Hálásan köszönöm, hogy engem választottál ! :) S látod milyen jól tetted :) Nekem azért volt jó Veled, mert abszolút nyitott vagy arra az élményre amit én nyújtani szeretnék Egy nagyon pozitív, kedves Férfit ismertem meg Benned és csak azt vettem észre, hogy repül az idő.

Nagyon nagyon megtisztelsz ezzel a ranggal, bevallom erre nem számítottam és nagyon nagyon jól esik az ahogyan írsz rólam! A beszi részletes és minden benne van aminek lennie kell ! Külön köszönöm, hogy kiemelted, hogy ez nem egy átlagos masszázs, ezt fontosnak tartom ..! Kerek úgy ahogy van :)
Mint a randink volt :) Te felismerted és befogadtad teljes mértékben a lényeget, az érintés erejét illetve az én lényemet. Azt éreztem, hogy nő vagyok és ember és tiszteletben tartasz. Ez nekem nagyon fontos mindamellet, hogy szeretem érezni, hogy értem jöttél. Nemcsak azért mert én épp ráérek és tetszett a fotóm. Pedig így indult !! :D

Nagyon jól sült el, nagyon jól éreztem magam és nagyon szívesen látlak máskor is !!!

Puszillak !!! : *

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 90799 erotikus masszázs

Cupido001 a 2017-09 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam Rebekát aki a következő képpen reagált: "Jártál már nálam? Én: Még nem. Rebeka: akkor ezen változtatnunk kell! " Majd hangosan felnevettünk mindketten. 1 órán belül ott voltam nála.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető. Konkrétan a kapuban tudtam parkolni, fizetős övezet, de 18:00 -órától ingyenesen igénybe vehető. Rebeka instrukciója alapján könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház. 2 hete költözött oda, korábban több lánnyal együtt dolgozott a közelben. Ez így diszkrétebb kikapcsolódást tesz lehetővé. A helyszín igényesen berendezett, a szobában egy fekete nagyméretű bőr tatami, szobainas, szék, kis asztal szolgálja a kényelmet a vizuális élményeket az oldalt elhelyezkedő tükör fokozza. Fürdőben tiszta kádkilépővel, szájvízzel és hozzá való pohárral biztosította a hígéniát.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rebeka az ajtóban egy ízléses fehérneműben fogadott. Tökéletes alakja van, szép feneke, nem túl nagy, de formás tenyérbe illő mellei vannak. Helyes arca van, kontúrozott szépen ívelt szemöldöke jól kiemeli csábos , igéző tekintetét. Haját most a fejtetőn copfban összefogva viselte. Szexi mosolyával , nyitott, kommunikatív, közvetlen személyiségével hamar megteremtette a kellő hangulatot.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 90799 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 90799 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-09-30 16:42:23 erotikus masszázs 907995. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-09-30 16:42:23 erotikus masszázs 907996. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-09-30 16:42:23 erotikus masszázs 90799
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Fáradt voltam és nem volt kedvem adni, csak kötelezettség nélkül kapni, valamilyen "egyszerű" masszázst némi erotikával. Rebeka kérdezte a telefonban, hogy olvastam-e az adatlapját. Jeleztem hogy nem csak átfutottam. Mivel a találkozóig volt még egy kis időm utólag elolvastam az általa írt "esszét". Ekkor eszméltem rá, hogy ez bizony nem lesz átlagos, "egyszerű masszázs", hanem annál sokkal több. Miután elkisért fürdeni, folyamatosan beszélgettünk, egyre inkább azt éreztem , hogy nem csak testileg leszek tiszta, hanem hamarosan az élményekben is fürdeni fogok. Olyan érzés volt mintha évek óta ismernénk egymást és felugranék a szeretőhöz egy boldog órára. A külső szexi adottságain, és nagyon magas fokú szexuális kultúráján kívül, a kisugárzása amit kiemelnék. Ez az amitől számomra egy együttlét csak jó lesz, vagy ennél sokkal magasabb szintű és visszatérek az adott hölgyhöz.
Hasra feküdtem a tatamin, Rebeka meztelenül a szét nyitott lábaim közé térdelt. A masszázs ez egy általa egyedileg összeállított mix mely, először tantra jellegű nagyon lassú érzéki simogatással indul a bokától felfelé a derékig és a hát finom átmasszírozásával folytatódik. Ezt inkább az érzékek felébresztéséhez tudnám hasonlítani, nem egy svéd jellegű erős masszáshoz. Különlegessége abban rejlik amivel Rebeka tökéletesen tisztában van, hogy minél lassabb és finomabb a mozdulat annál inkább felkorbácsolja az érzékeket és egyre jobban kívánod hogy még izgasson, simogasson. Ha nem leszek elég szakszerű azért előre is elnézést kérek Rebekától de az élményt a Bermuda háromszöghöz tudnám hasonlítani ahol rejtélyes módon eltűnnek a hajók, én is így vagyok ezzel hogy nekem az átélt eufória emlékezet kiesést okozott. Ha jól emlékszem az masszázs után jött a szeánsznak az a része amikor egyik kezét a derekamra helyezte, míg a másikat a hátam közepére és energia áramlást észleltem testemben. Ez egy fajta feltöltődést, megnyugvást okoz. Ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor fekszel a réten a fűben, nézed a felhőket, majd becsukod a szemed és a nap energiáját magadba szívod. Pár perc után felfrissülsz tőle.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Miután kellemesen ellazultam Rebeka meleg olajjal kente be mellét, testét, melynek eldolgozásában én is segédkeztem. Majd egy csodálatos, izgató érzéki csúszka masszázs következett. Itt még hason fekve voltam éreztem hogy, sima bőre, borotvát puncija végig siklik fenekemen, hátamon. Mellét, fenekét is használja a csúszka közben. Időközben megfordultam és szemből is kényeztettet cicijével, mellyel a falloszt is izgatta. Majd a feljebb csúszott és mellét hozzám dörgölte, így kezemmel olajos fenekét simogattam és a mellettünk lévő tükörben gyönyörködtem az izgató látványban. Miután kellően feltüzelt jött a harmadik fejezet az ESSZO masszázs. Ennek célja, hogy minél tovább tartson orgazmus közeli állapotban. Hanyatt feküdtem lábaim enyhe terpeszben felhúzva, Ő közben terpesz ülésben velem szemben helyezkedik el. Egyik kezével a gátat ingereli kívülről, míg másikkal a hímvesszőt simogatja. Majd technikát vált a zacskót lefelé húzza és vesszőt felfelé nyújtja. Amikor már majdnem elélvezek akkor abba hagyja az ingerlést és hastól felfelé lassan tolja kezét, a szexuális energiákat szétáramoltatja a testben. Testem remeg és kényeztetés folytatásáért könyörög, de még csak fokozódik az élmény. Majd Rebeka ismét feltüzel, két tenyere között sodorja hímvesszőmet, húzogatja bőrt rajta. Szemembe néz látja rajtam , hogy mindjárt szétrobbanok és azt mondja: most már megengedem hogy elélvezz. Ujjaival megnyomja a gát és hímvessző közötti tízezer gyönyör pontját, mialatt másik kezével a péniszemet izgatja. Hatalmas hörgés és artikulálatlan nyögések között testem megremeg és tűzhányóként jön ki belőlem a forró láva. Lassan hagy lenyugodni, simogat míg magamhoz térek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás utólag történt a megbeszéltek szerint. Második, harmadik kerületi átlag fölött van a rózsaszálak mértéke egy picivel, de az élmény megfizethetetlen. Abszolút megérte.
Rózsacsokor
Cupido001 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rebeka masszázsa egy üde színfolt a palettán. Semmiképp sem besorolható, vagy összehasonlítható a többi erotikus masszázzsal. Miért? Mert nincs: csók, francia, kölcsönösség, tabu terület a mell és a punci, ez alapján a mostani rendszer kb. a "jó" besorolást adná. Ellenben van egy nagyon különleges érzéki tantra, (aki még nem próbálta az érintés erejét, javaslom hogy tapasztalja meg), egyedi csúszka masszázs, magas érzelmi inteligencia, szexuális kultúra, elnyújtott ESSZO és ez egy olyan kisugárzással párosul ami nagyon kevés hölgynél tapasztalható. Maximálisan ajánlott kategória azoknak akik a fenti játékszabályokat be tudják tartani és szeretnének valami különlegest egyedit megtapasztalni. Köszönöm az élményt Rebeka!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 11db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.