Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-09-16 00:52:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia PitykeŐrmester !!

Ezt a karaktert tényleg Rólad mintáztak !! :) Mint két tojás ..
Megtisztelő, hogy különlegességre vágytál és engem választottál !! Komolyan !

Látom inkább szexpartneres vagy, így aztán tényleg köszi !

Amúgy nem teljesen úgy van, hogy mindent a szemnek semmit a kéznek. El van mondva hova lehet nyúlni és hova nem :) De mint említettem amúgy sem az a feladatom, hogy taperoltassam magam, az más kategória és szolgáltatás :)
Kissé amnéziás lettél de ez normális ilyenkor a megváltozott tudatállapot miatt sok minden kiesik, pl az amikor fordulas előtt kézrátétellel töltöttelek. Ezt azért jó lett volna megemlíteni, főleg hogy nálam ez lényeges dolog és ez is a specialitásom mert ettől érzed energikusnak nem csak attól, hogy masszíroztam a kukidat !

Köszönöm a beszit !!!

Puszillak !!!

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 90512 erotikus masszázs

PitykeŐrmester a 2017-09 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az oldal levelező szolgáltatását vettem igénybe a kapcsolat felvételhez, majd később telefonon egyeztetük le a további részleteket.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem és ismerem is a környéket, így nem volt túl bonyolult megtalálni a keresett házat az utcában. A parkolás okozhat némi fejfájást, így érdemes egy kicsit előbb érkezni, hogy találj parkolót. A parkolás egyébként fizetős mindenhol a környéken.
Tömegközlekedés sem okozhat nagy gondot. A Dózsa György utcai metró megálló csak pár perc sétára van a helyszíntől.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy viszonylag új építésű társasházat kell keresned. A kapuból csörgesd meg Rebekát és elmondja, hogy tudsz eljutni a lift segítségével a megfelelő emeltig és hol találod meg őt. A lakás teljesen megfelel a célnak. Minden tiszta, rendezett. A fürdőszobában meg van aminek meg kell lennie. A játszószobában tatami fog várni, mellette a falon egy szép nagy tükör (majd később jól fog jönni) ;-) Van még pár más bútor, de a te szempontodból meg a fotel lehet érdekes. Amúgy éppen beköltözött Rebeka a lakásba, igy mire te odaérsz addigra már minden még otthonosabban fog kinézni.
RebekaNuru külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amit a fotókon láthatsz azt fogod kapni. Nem lesz nagy meglepetés.
Amit nem látsz, amíg oda nem érsz, az Rebeka kedvessége, odafigyelése és kellemes kisugárzása.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 90512 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 90512 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-09-16 00:52:07 erotikus masszázs 905125. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-09-16 00:52:07 erotikus masszázs 905126. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-09-16 00:52:07 erotikus masszázs 90512
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Bármilyen meglepő is lesz, de a Nuru masszázs, ami Rebeka művész nevében is benne van, került a kívánság listámra.
Ha végig olvastad Rebeka hirdetését, akkor tudod, hogy ez a specialítása és azt is tudod, hogy nála mindent a szemnek, semmit a néznek.
Ez azért nem teljesen így van, csak a punci simogatás maradt ki, a 69, a bármilyen francia, stb. Azt majd máshol gyakorolhatod. Ez most más lesz.
Bekenegetheted masszázsollajjal a testét, de csak óvatosan a cicikkel.
Miután kellően bemelegített a kezével simogatva, elkezdődött a csúszkálós részt, ami nem arról szólt, hogy csak egyszerűen végig siklik rajtad néhányszor, hanem mindenféle trükkös módon hol a cicijével, hol a térdével szorította, hol egyéb módszerrel masszirozgatta a testem különböző pontjait.
Masszázs közben nagy hasznát vehetjük a már korábban is említett tükörnek az oldalsó falon. Nem kicsit növeli a vizuális élvezet szintjét.
Az se semmi, amikor rajtad csúszkál, neked háttal, úgy hogy te szembe találkozol a közeledő, majd távolodó puncijával.
De emlékszel, nincs punci simogatás, nyalakodás. Csak egyszerűen lazulj, élvezd a helyzetet és a látványt, mert ez most egy kicsit más, mint ahogyan azt már esetleg tapasztalhattad más masszázs lányok esetében.
Rebeka nagyon profin csinálja, amit csinál. És ez mindenképpen a te pihenésed, szórakozásod, ..., élvezeted szolgálja.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
A kényeztetős rész egy ESZO masszázs volt. Rebeka beült a lábaim közé és úgy pakolta őket, mintha átölelném velük a derekát, így jobban hozzám fért. Jónéhányszor addig masszirozgta a farkam, a golyókat, a gátat minden féle technikákkal amíg az orgazmus közelébe kerültem, de nem hagyta, hogy elélvezzek, hanem az így felszabaduló szexuális energiát terelgette bennem erre-arra. Érdekes élmény volt. Persze, mint jó vendéglátó egy idő után megkegyelmezett és akkor aztán elszálltam, mint a győzelemi zászló.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit megbeszéltünk az nem változott, de azt ott is hagytam az komódon mielőtt távoztam.
Rózsacsokor
PitykeŐrmester nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Eddig még nem volt szerencsém ilyen masszázson részt venni és maga az olajos csúszka masszázs nem tartozik a nagy kedvencek közé, de Rebeka masszázsa valahogy olyan más volt. Jól döntöttem, hogy ellátogattak hozzá. Valószínűleg nem is utoljára.
Azt tudom javasolni, hogy ha szereted a nem szokványos dolgokat, akkor egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, aztán majd meglátod, hogy hogyan tovább. Szerintem jól fogod érezni magad Rebeka kezei között. :-) Jó lazulást és elvezkedést!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2017-09-28 07:43:39
Olvasmányos, kedvcsináló és számomra minden fontosat tartalmazó beszámoló.

2017-09-18 10:29:12
Köszönöm a hasznos részleteket! És azt is, hogy átjött a hangulata a találkozásnak.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 14db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.