Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-08-02 10:36:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves érzékikaland!

Köszönöm szépen a beszit !!! :)
Rá néztem az adatlapodra és azt láttam, hogy masszázsra nagyon jónál jobb minősítést senkinek nem adtál idáig, úgyhogy nagyon nagyon szépen köszönöm , tényleg megtisztelő ! Fel kell kötni az ember lányának a gatyáját az biztos :)
Egyébként egy nálam idősebb férfitől aki már bőven tapasztalt az életben , azt mondja, hogy valamit átélt velem amit eddig soha, na ennél nagyobb elismerés nem is kell !!! Úgyhogy még egyszer nagyon köszönöm, azt is hogy jöttél és az elismerő szavakat illetve a nyitottságodat felém.

Tárt karokkal várlak Téged máskor is !!! :)

Puszi !

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 89676 erotikus masszázs

erzekikaland a 2017-08 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés telefonon történt, szerencsére nem kellett várnom mert azonnal felvette. Az általam javasolt időpontban egyeztünk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás megoldható a környéken. Személy szerint a nagy meleg miatt taxival érkeztem, nem szerettem volna a kelleténél jobban kitikkadni a masszázs előtt :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakás tágas, viszonylag új építésű. A fürdő rendben van. Többféke tusfürdő közül egy kellemes semleges illatút választottam. A szobában masszázságy és tatami is van a célnak megfelelően.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egzotikus helyes arcú lány. Pici lányka, feszes popsival, cicikkel, szolizott bőrrel. Nekem a feneke különösen bejött, amit kés őbb közelebbről megcsodálhattam.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 89676 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 89676 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-08-02 10:36:56 erotikus masszázs 896765. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-08-02 10:36:56 erotikus masszázs 896766. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-08-02 10:36:56 erotikus masszázs 89676
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Megbeszéltük mit szeretnék. Egyetlen hosszú elnyújtott ESZO-t kértem másfél órában. A masszázs alapvetően erotikus felvezetésből állt esetemben. Meleg olajjal végigsimogatott a bokámtól a nyakamig, izgatóan, minden görbülete és hajlatot elérve. Számomra meglepő módon a vádli környékének és a hátam érintésének volt izgató hatása. Később magát beolajozva csúszkált rajtam tetőtől talpig. Mikor a cicijeit a vállam és nyakaim között éreztem, többször remegés és libabőr kapott el a kellemes érzésektől. Mindezt többször átéltem. Majd következett a fordulás...
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Ez az ami nála teljesen egyedi, sehol nem éltem át hasonlót eddig. A szerszámomat és környékét ilyen hosszasan még soha senki nem kényeztette. Itt mindent bevetett az élvezetek fokozására és fenntartására. Hosszasan masszírozta a makkom kölönböző részeit. A környéket, a fenekem. Közben többször orgazmos közeli állapotba kerültem. Nagyon nagy érzékkel odafigyelve egyszer elvitt az orgazmusig úgy hogy majdnem ejakuláltam de mégsem történt meg. Majd tovább folytatódott a kényeztetés. Pobtosan nem tudnám elmondani mik történtek velem. Amit kiemelnék az az olajtól fénylő fenekének látványa, mikor neken háttal előrehajolva az alsótestem masszírozta, tökörből is megszemléltem mikor épp nem csukott szemmel az érzésekre figyeltem. Szerintem kb. fél órán keresztül csak nyögtem, hörögtem mielőtt végül ténylegesen elélveztem. Ekkor a szemébe néztem, amit ő egy keleti istennő arckifejezésével visznzott. Együtt lélegeztünk, olyan volt mintha ő maga vitt volna át az orgazmuson, ami meglepően sokáig tartott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megegyezés szerintit a szekrényen hagytam, nem is akartam ezzel a résszel túl sokat foglalkozni. Számomra teljesen megérte, az élmény nem *** kifejezhető volt.
Rózsacsokor
erzekikaland nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kellemes időt töltöttem vele, közvetlen nyílt stílusban tudtunk minden fontosat megbeszélni. Persze itt nem a beszéd a lényeg, maga az élmény volt, ami különlegessé tette ezt a másfél órát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2017-08-02 16:29:31
Rebi egy igazi istenno, kezimunkaja reven az ember spriccel, mint a kerti slag :)

2017-08-02 14:01:14
Nagyon szépen, izlesen írtad le a Rebekanal atelt élményt.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 14db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.