Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-07-06 14:47:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Gatyesz, hálásan köszönöm a beszit ! :)

Ezen az órás történeten meglepődtem, sose hallottam még ketyegni s még a zene is szólt, nekem ez tök új.. No sebaj.. Feledésbe is merült, mert ott voltam a nem tudod hány kezemmel :D

Régen látott ismerős.. :) a lelkek sosem felejtenek ;)Te vagy a sokadik aki ezt mondja. Valószínű Nálad is törlesztek :) a Karma.. :) Az volt a legjobb rész, amikor mondtad, hogy nem láttál semmit pár pillanatig csak az arcomat, minden más megszűnt, akkor tudtam sikerült elvinnem Téged oda ahová akartalak ! :) Mindig igyekszik az ember lánya :)

A pornós feeling pontozást ebben a kategóriában sosem értettem, ezek után sem fogom.. Olyan szarul néz ki amúgy is ott az a sok szürke mikor tele vagyok rózsaszínnel és nálam meg amúgy is máshogy néz ki a paletta tehát abszolút értelmetlen ezt értékelni..

Örülök, hogy engem választottál elsőre masszázs kategóriában, s remélem még találkozunk és írod a naplót amiről beszéltünk ! :)

Ölelés ! :*

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 89146 erotikus masszázs

gatyesz a 2017-07 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Tárgy napot megelőző napon hívtam különböző időpontokban, harmadik próbálkozásra fel is vette, aznapra nem találtunk időpontot, de másnapra megegyeztünk egy 10 órás találkozóban, ami mindkettőnknek jó. Kért reggel 9-kor egy megerősítő hívást. Már a telefonban is közvetlen, barátságos a hangja, az adatlapján is rendelkezésre áll bőséges információ, de telefonon is tájékoztat mindenről. Már a beszéde alapján is egyértelmű, hogy kedves, közvetlen, intelligens, érzékeny lány. A beszamolok.com oldalon megadott infó arról, hogy mikor veszi fel a telefont helytálló.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII. kerület újlipótvárosi része. A telefonban a pontos címet adja meg, egyértelmű odatalálni, pár perc séta a metró, a 115-ös busz pedig szinte az ajtó előtt tesz le. Parkolni az utcán lehet fizetős. Amikor mentem, kényelmesen lehetett parkolóhelyet találni, akár a ház előtt is, de gondolom ez összhangban van a napszakkal és a nyári szünettel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Egy új építésű háztömb egyik lépcsőháza. A kapuba érve felhívtam, megadta a kódot, beléptem az ajtón, majd irány a lift. A lépcsőház részben nem találkoztam senkivel, minden tiszta, rendezett. Bejutás diszkrét, a környéken van többféle bolt, illetve utazási iroda, egy várakozó ember senkinek sem tűnik fel.
Amikor megérkeztem a viszonylag magasan lévő szintre, kiszálltam a liftből a megadott irányba és ott találtam magam az ajtó előtt. A lábtörlő szolgál az ajtó beazonosításául, de ha jól emlékszem szemben nem lakik senki, az a folyosórész egylakásos.
A lakásban két lány van, a logisztikára nagyon ügyelnek. Két szoba van, ebből az egyiket láttam. Mindenhol tisztaság, új jó minőségű, masszív bútorok fogadtak, a fürdőszoba pedáns, mintha csak katalógusfotózásra érkezne az emberfia. Rengeteg teli tusfürdő található, tusfürdőnél csak törülközőből van több, mindegyik nehéz, jó anyagú, jó nedvszívó képességű. A szobában masszázspad (ha jól emlékszem nem összecsukható, hanem fix, masszív), tatami található, több, nagyméretű tükörrel, amik később remek szolgálatot tesznek. (Egy megjegyzés a vájt fülűek miatt: A falon lévő mechanikus szerkezetű órát esetleg le lehetne cserélni egy digitálisra, mert a ketyegése disszonáns gondolatokat ébreszthet.)
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
RebekaNuru nyitott ajtót. Sötét fehérneműben fogadott, ami nagyon jól állt neki. Az oldalon található fényképek hűen tükrözik vissza a fizikai megjelenését. 160 cm magas, vékony (nagyon vékony), középhosszú barna hajú, meleg kedves szemű, arányos testalkatú, karcsú derekú, fantáziát felülmúló fenekű és lábú lány. Bőre bársonyos, puha, jó megérinteni, simogatni.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 89146 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 89146 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-07-06 14:47:41 erotikus masszázs 891465. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-07-06 14:47:41 erotikus masszázs 891466. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-07-06 14:47:41 erotikus masszázs 89146
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezésemkor hellyel és frissítővel kínált. Előtte még szerencsétlenkedtem az ajándékkal és a metaforizált rózsákkal. Megkérdezte miért idejöttem, miért őt választottam, mit várok a masszázstól. Ezután kaptam egy törülközőt, majd alaposan megfürödtem.
Felfektetett a tatamira, felült mögém, krém és elkezdte a hátam megmasszírozni. Megfelelően erős és ügyes keze van, a neuralgikusabb pontoknál a könyökét is bevetette (szükség volt rá), de a találkozónk ezen része után már úgy éreztem magam, mint aki nehéz terhektől szabadult meg. Eközben beszélgettünk és úgy éreztem magam, mintha egy nagyon régen látott és nagyon régen várt ismerőssel találkoztam volna. Jól kiismerte a hátam, remekül megmasszírozott.
Ezután átmentünk a tatamira, ahol olajjal végigöntött, és ha csak egy hegedű vagyok, akkor ő Yehudi Menuhin. Az idegeimen játszott és ez borzongatóan jól esett. Kezeivel talpamnál kezdte, indult a lábszáramon, alaposan elidőzött fenekemnél és a zacskómnál, majd indult felfelé a hátamon, és amikor a nyakamhoz ért, rámfeküdt testével. Minden apró négyzetcentiméterét éreztem a bőrének, ahogy testének legrejtettebb nyílásait a hátadon végighúzza, majd amikor megfordul és a feneke a fejednél van, nna ez az a pillanat (is), amikor jó hasznot tesz a tükör és csak átkozod magad, hogy miért nem tudsz átlátni a saját fejeden, mert útban van. Nem tudom, mit, hol, hogyan masszírozott, mert annyira elrepít, hogy kiszakadsz a valóságból, pedig...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
.. ezután következett, hogy megkért, forduljak át. Hanyatt feküdtem és az előző csoda megismétlődött szemből, azok az érintések, az elbűvölő tekintete, a teste, amihez hozzáértem (persze a tabu területek kivételével), az illata, a haja és mindezt az egész testemen éreztem olyan intenzíven, hogy nem tudtam eldönteni, milyen testrészével, hogyan ér hozzám. Majd a férfiasságom vette kezelésbe, nem tudtam eldönteni, hogy hány keze van, néha úgy éreztem, csomót kötött rá és minden roppant ÉLVEZETES VOLT!, A különböző intenzitású érintések hatására eljött az a pillanat, amikor azt mondtam, most, ő lenyugtatott és varázslat, de ahogy végighúzta kezét testemen, a forróság bennem követte érintését. Eltűnt a külvilág. Ezt a csodát még egyszer megismételte, majd a következő neuralgikus pontnál már elengedett. Lehet szólnom kellett volna neki, de mintha kapott volna ő is. Ezt követően lenyugtatott, rám tette két kezét és így pihentem. Majd letörölgetett és együtt lezuhanyoztunk. (Újabb törülközőt kaptam a fürdésre, akinek ez is fontos)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon megbeszélteknek megfelelően, teljesen korrekt árképzés. Ez miatt senki se aggódjon, nagyon nem az a hely. Itt csak kapsz olyan élményt, amitől függő leszel. TP nem volt, de magam is figyelek arra, hogy mennyi az elég, ráadásul van a falon egy szép óra is, amelynek nemcsak esztétikai funkciója van.
Rózsacsokor
gatyesz nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fentiek után mit is írjak. Ez volt az első élményem az erotikus masszázs területén és ellentétben a szexuális testi együttlétet kínáló lányoknál, nála meg is állnék a kalandozással. Nem hiszem, hogy van jobb, odafigyelőbb nála. Csak érted van és körülötted megszűnik a világ és utána az ajtón kilépve egy szebb külvilág fogad.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2017-07-06 22:29:25
, jó kis kedvcsináló beszivel leptél meg, amit köszönök. Majdnem minden fejezetben, igen jól részletezetten indokoltad megélt élményeidet, amiket tapasztaltál. A külsőről, főleg olyan információkat írj és többet, amik a képen nem láthatóak.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 14db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.