Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-05-16 11:32:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Móriccka a NURU Guru :D

Köszönöm a beszit és minősítést is, igyekeztem felejthetetlenné tenni a randinkat ! Sikerült ;)
Külön köszi, hogy ennyire részletesen írtál !
ÉÉÉjn akkor is olaj párti vagyok, mint a mellékelt ábra is mutatja Lingam közben el is fogyott a gél, víz bázisú így hamar párolog és ragad egy idő után..De hát kinek mi.. Dolgozni én tényleg jobban szeretek olajjal, nyilván izgi mint újdonság, alá írom !
Nagyon örülök, hogy le vettelek a lábadról, bevallom derekasan tartottam Tőled miután elolvastam pár beszit Tőled és láttam, kő kemény kritikát kap mindenki és a legapróbb részletekig menően minősítesz.
Várlak máskor is kis Csúszdám :)

Puszi !

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 88097 erotikus masszázs

Móriccka a 2017-05 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
A nevében szereplő NURU szó miatt keltette fel az érdeklődésemet. Először telefonon beszéltünk. Sugárzott belőle a hozzáértés így hát nem volt kérdés, hogy meglátogatom :) Elsőre meg másodikra sem sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni, de végül több levélváltás után csak az én kedvemért egy délelőtti időpontot találtunk. Hálás köszönet érte!
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A XIII. kerület egy főbb mellékutcájában nem túl régen épült társasházban rendel. Könnyen odataláltam, parkoló is volt, (fizetős).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mind a ház, és benne a lakás is nagyon jó, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő kádas + zuhanyfüggöny, tusfürdők, szájvíz nagy választékban elérhető. A masszázsszobában van egy masszázspad és egy tatami. Hangulatos fény és lágy zene segíti az ellazulást.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Pontosan mint a képeken, sőt 3D-ben még sokkal izgatóbb. Nagyon jó alakú vékony, formás, szép arcú, kedves lány. Nagyon intelligens a kisugárzása és a hangja is. Simán elhittem bármit mondott :)
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 88097 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 88097 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-05-16 11:32:44 erotikus masszázs 880975. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-05-16 11:32:44 erotikus masszázs 880976. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-05-16 11:32:44 erotikus masszázs 88097
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A programunk 2 részből állt. Egy igazi NURU masszázsból és egy ESZO-s Lingam masszázsból. Sok videót láttam NURU témában és mindenképpen ki akartam próbálni. Így hát Rebekával történt egyeztetés után vettem egy NURU gél kapszulát. Ez kb. akkora mint a kisujjam utolsó perce és 4.890-ért vehető a neten. A használati utasítás áttanulmányozása után arra jutottam, hogy előre elkészítem mert 1 óra a teljes eloldódás. Amúgy 10 perc után már 90%-os volt de pár göb tényleg csak 1 óra után oldódott el. Meleg vízzel 4,5 decit csináltam a porból és útközben ülésfűtéssel tartottam melegen, néha megráztam a flaskát. :) Megérkezésem után még Rebeka egy kicsít rámelegített.

Amikor a lakásba toppantam valamiben fogadott, talán fekete bugyi volt meg melltartó, de engem inkább az igéző szemei ejtettek rabul azonnal, így hát ebben nem vagyok biztos. Kaptam törölközőt tisztába tettem magam és amikor visszamentem már meztelenül várt a szobában. Kicsit még csevegtünk és megkezdődött az őrület :O
Nehéz szétválasztani mi volt a masszázs és mi volt a kényeztetés, mert nevében a NURU az ESZO és a Lingam is masszázs de valójában számomra mind kényeztetés így hát ott folytatom :P
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hasra feküdtem a tatamin. A finom meleg NURU gélt a mellire spriccelte, tisztára mint a filmekben... én ezt a falon lévő tükörből kísértem figyelemmel. A gél csillogva végig csorgott a keblein, a hasán és a puncijáról a hátamra. Miután tocsogtunk a gélben elkezdett rajtam csúszkálni. Lassan érzékien csúszkált a popójával a hátával majd megfordult és a hasa oldalával is csúszkált a hátamon. Mindeközben időnként belelihegett a fülembe, kaptam ide oda pár érzéki puszit. A gél eszméletlenül csúszik. Az olajnál sokkal jobban. Simán megérte a ráfordítást :)
Egy idő után kérte, hogy forduljak meg. Szemből is csúszkált. A szánk majdnem összeért... sajnos csak majdnem, de nem lepődtem meg mert a szabályokat még levélben tisztáztuk. Nincsen csók, nincsen francia se ide se oda, a videókkal ellentétben aktus sincsen, a punci tabu, még kívülről kézzel sem érinthetem, szóval mindezekkel tisztában voltam és úriember lévén nem is próbálkoztam a szabályok feszegetésével. Viszont ami van, az minden más. A kezem mindenfelé járt. A nyakától a mellein keresztül a combokig és a legfinomabb a feszes popszik markolászása volt, és még csókokat is osztottam a sikamlós testére. Szóval csúszkált rajtam szemből, rám merőlegesen és fej a lábhoz is. Na itt tényleg vissza kellett magam fogni, mert a fejem alatt törölköző és a gyönyörű álomszép puncija időnként csak 10 centire került a számhoz. A NURU rész uszkve 30 percig tartott, a gélt folyamatosan pótolta Rebeka, szóval nem a szokványos 2 perces csúszkáról van szó. Imádtam minden pillanatát.
Ezután a lábaim közé ült úgy, hogy egy kicsit megemeltem a térdem és Ő kinyújtott lábait alá tette. A NURU gél még kitartott így a lingam masszázsra is jutott bőven. A technikáját csak egy szóval tudom jellemezni: professzionális! A környék kényeztetése az egész testemre kiterjedt, egészen a nyakamtól a combjaimig. Persze a szűkebben vett környék is megkapta mai neki jár. A golyók, a gát de még az ánusz is megérezhette a NURU gél és Rebeka forró kicsi kezeinek jótékony hatását. Előre kért, hogy amikor a csúcs felé közeledek, szóljak és lassít. Azonban erre nem volt szükség mert tökéletesen tudta mikor közeledek és mielőtt szólhattam volna "feltolta az energiát a felsőtestem felé" így hívta.
Menet közben elfogyott a 4,5 deci gél (sejtheted, minden folyamatosan tocsogott), ezért a vége felé olajra váltott. Itt volt kontrasztos, hogy az amúgy nagyon csúszós olaj sehol se volt a gélhez képest. Terveim szerint hamarosan kipróbálom olajjal is mert lehet, hogy az élmény úgy is hasonló jó... no de visszatérve a témánkhoz, a Lingam masszázst profi módon szintén kb. 30 percig csinálta, teljesen változatosan. A vége előtt mondta, hogy most már elenged, hát így is lett :) Az orgazmus pillanatában erősen rámarkolt a farkamra, így az utódoknak csak egy része spriccelt kis. Állítólag ez jótékony mert megmarad az energiám.
Hagyott lenyugodni, majd csaptunk egy közös zuhanyt, ami szintén a gyengém, szóval nagyon elégedetten távozhattam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszéltek szerint. Semmi meglepetés nem volt maximum csak pozitív.
Rózsacsokor
Móriccka nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ebben a témában biztos vagyok benne, hogy nincsen jobb nála, vagy ha igen írjál priviben :DDD
Elvette a NURU szüzességemet, nagyon nagyon megérte, csak ajánlani tudom!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2017-07-12 00:29:21
Remek beszámoló, jó arányérzékkel részletes, tárgyilagos és személyes. Bár a kölcsönösség fontos számomra, a beszi alapján úgy tűnik, hogy RN a kivételek közé fog tartozni, köszi a beszit.

2017-06-29 21:06:32
Sokat tanultam a beszidbol, tenyleg szakszeru az egesz! Jol megszervezted, jol sikerult az egesz!

2017-05-16 17:15:46
ez nagyon jó kis beszire sikeredett, baszki kedvet kaptam hozzá, köszi!!

2017-05-16 15:44:01
Ez a NURU gél kapszula beszerzés egy kicsit fura történet. Gondolom Rebeka sem akar feleslegesen pénzt kidobni (mármint ha nem megy el valaki), de azért ez így érdekes.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 8db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.