Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-04-19 23:42:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Infinityyyy :)

Köszönöm a beszit, bocsi hogy csak most reagálok de dögrováson voltam egész héten..
Hát igen csak egy követ fújunk :D Nagyon szerettem Veled beszélgetni egyből megvolt a közös hang. Köszönöm, h ilyen szép szavakkal és tisztelettel beszélsz rólam és várom, hogy újra találkozzunk !!

Sok sok puszi !!

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 87572 erotikus masszázs

infinity1 a 2017-04 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap délután hívtam. Azonnal elértem. Megkérdezte mennyi időt szeretnék nála eltölteni, és hogy mik azok a dolgok amire vágyok. Majd ezután részletesen taglalta, hogy ebbe az időbe pontosan milyen sorrendben milyen variációkból lehet választani. Ezután együtt összeállítottunk egy programot. Egyszóval kaptam egy maximálisan KORREKT tájékoztatást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Közel a Westend-hez, könnyű megközelíteni, a parkolás könnyedén ment, közvetlen a ház előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy új építésű társasházban van a lakás. A szoba keleti stílusban van kialakítva, kellemes illat és TISZTASÁG fogadott.Kellemes hangulatú szoba, sejtelmes világítással. Fürdő TISZTA számolni ugyan nem számoltam de legalább 10-15 féle tusfürdőből lehetett választani. A mosdónál szájvíz, két tiszta pohárral.
RebekaNuru külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Rebeka egy kis édes testű teremtés, huncut mosolygós arccal, gyönyörű cica szemekkel. Ami viszont rögtön megfogott benne az a tiszta tekintette. Végig szemkontaktusban van és keresi is azt a partnerénél is. Nagyon szép finom selymes bőre van. Érzéki szép vékony nyaka, ágaskodó feszes cicijei, lapos hasa, formás vékony combjai vannak. Egy szóval nagyon szép NŐ!!! Élőben szebb mint a képeken. Sokkal természetesebb.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 87572 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 87572 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-04-19 23:42:18 erotikus masszázs 875725. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-04-19 23:42:18 erotikus masszázs 875726. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-04-19 23:42:18 erotikus masszázs 87572
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Miután a szobába értünk ásványvízzel és ülőhellyel kínált egy kis kanapén ő pedig velem szembe a masszázspadon foglalt helyet. Megkérdezte, hogy voltam e már és mit tudok a Tantra illetve Nuru masszázsról. És kezdetét vette egy kellemes kötetlen ismerkedős információban bővelkedő beszélgetés. Nagyon tetszett, hogy nem egy rögtön pik pak sity suty esünk neki hozzáállással fogadott. Majd miután kellemesen elbeszélgetünk, elmentem fürdeni, Ő pedig elment olajat melegíteni. Mire a fürdőből visszatértem, lekerült róla a kis fekete body amiben fogadott, és ott várt a kis sexy meztelen testével gyönyörű mosolyával.
Kezdte egy fejmasszázzsal és egy nagyon gyengéd finom arcmasszázzsal. (Nagyon tetszett a krém illata, amit használt.) Egyszerűen csodálatosan gyengéd finom picike kezei vannak. Majd átinvitált a földön lévő matracra. És kezdetét vette a nuru masszázs. Hason feküdtem Ő beült a lábaim közé és a finom kis kezeivel elkezdte beolajozni a a lábaim és így tovább. Fantasztikusan gyengéden csinálta. Majd magát is beolajozta, és elkezdet a kis sexy testével rajtam csúszkálni. Ahogy a csodás mellei csúsztak a hátamon és ahogy a szeméremcsontját a fenekemen éreztem, ott kezdtem elveszteni a fonalat. Majd lecsúszott rólam és megkért, hogy forduljak meg. Ezután ráült a hasamra úgy, hogy az ágaskodó hímtagom a feszes kis fenekének feszült és a maradék olajat végigcsorgatta a két feszes gyönyörű melle között, és engedélyt kaptam, hogy simogassam az édes kis testét. Na ez volt az a pont amikor komoly önuralom kellett. És elkezdet csúszkálni ide oda. Rendkívül izgató volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
A csúszka után beült a lábaim közé, combjaira rakta a combjaim, és elkezdte simogatni a mellkasom és a hasam. Majd rátért a velem egykorúra. Szóval uraim ez valami fantasztikus érzés volt mikor a gyengéd kis finom kezeivel különböző fogás variációkkal hosszasan az égbe repített. Tovább inkább nem részletezném, úgy gondolom, ezt leírni nehéz lenne. És mint az életben sok dolgot át kell élni, és meg kell tapasztalni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt az előre megbeszéltek alapján. Nem volt variálás és különböző lehúzással való rókáskodások. KORREKT!!!
Rózsacsokor
infinity1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy fantasztikusan kedves és értelmes intelligens NŐT ismertem meg Rebeka személyében. A felkészültsége a rám való folyamatos figyelme és szépsége teljesen levet a lábamról. A szó legnemesebb értelmében egy valódi élmény volt a vele töltött 1,5 óra. És itt nem csak az erotikus dolgok miatt. Mikor vissza tértem a valóságban megkérdezte, hogy milyen volt. Hosszasan gondolkoztam rajta hogyan is tudnám legjobban kifejezni az élményt amit átéltem, de csak egy szó jutott eszembe, az, hogy TÖKÉLETES volt. Legjobb bizonyíték erre, hogy meg is beszéltük a következő randevút. Egy kincs a hölgy, vigyázzunk rá!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2017-04-27 15:30:24
vigyázzunk rá... :( pedig jól indult és a alakult volna...

2017-04-22 14:36:30
Minden gondosan öt csillaggal jutalmazva, csak a leírás hiányos.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 11db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.