Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-04-09 13:29:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Janker ! :)
Nagyon szépen köszönöm a beszit és a kedves szavakat, nem bírom a mosolyt letörölni az arcomról ! :D
Na ezért szeretem a munkám, meg azt hogy bele látok az emberekbe, imádtam ahogy pár perc alatt megtudtalak nyitni és hogy ilyen jól elbeszélgettünk, pár perc alatt utat kell találnom az emberek Lelkéhez és mint azt a mellékelt ábra mutatja ez elég jól sikerült is .. :)
A felszínesség nem kenyerem, tudod ha kincset akarsz találni le kell úsznod a tenger fenekéig !! ;)
Örülök, hogy megismertelek és gyere máskor is !

Ölelés !


Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 87384 erotikus masszázs

Janker a 2017-04 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk. Nagyon rugalmas volt és azonnal sikerült közös nevezőre jutni az időponttal kapcsolatban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII. kerület ismerős részére mentem. A parkolás miatt kicsit kételkedtem, de egyből találtam helyet a társasház bejáratához elég közel.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újépítésű társasházban voltam. Tiszta, rendezett lépcsőház. Nem találkoztam lakókkal amíg a lifthez értem. Könnyű a feljutás az emeletre, illetve jó helyen van a lakás is. Közel a lifthez.
A lakás nagyon hangulatos volt. Tiszta, jó illat mindenütt. Fürdőszoba tágas, teljesen rendben volt. 1 millió fajta tusfürdő. Lehetett miből válogatni. Tiszta törülközők meg minden.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az első szó ami az eszembe jutott amikor megláttam Rebekát az az atyauristen volt. A képek alapján is már elnyerte a szimpátiám, de élőben még szebb. Nagyon szexi fekete egyberészes fehérneműbe fogadott, kedvességgel és gyönyörű mosollyal fűszerezve. Nagyon tetszett a természetes és karbantartott szépséges teste, de ami nálam mindent vitt az arca és kedvessége. Maximálisan meg voltam elégedve a külsővel. Imádtam ;)
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 87384 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 87384 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-04-09 13:29:27 erotikus masszázs 873845. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-04-09 13:29:27 erotikus masszázs 873846. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-04-09 13:29:27 erotikus masszázs 87384
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megbeszéltük, hogy a mostani programba nem fogja belerakni a szakszerű masszázst, mert akkor kapkodnia kell és azt Ő nem szeret. Úgyhogy megbeszéltük, hogy legközelebb úgy alakitom, hogy hosszabb időre tudjak jönni. Szimpatikus volt ez a hozzáállás is. Abszolút a minőséget képviseli a mennyiség helyett.
A furdes utan bementem a szobába ahol Rebeka meztelenül a masszázs agyon ült mint egy díva. Jahh es közben mosolygott. Ahh imádtam. Annyira felpörögtem a látványtól, illatoktól es a helyzettől, hogy csak kapkodtam a levegőt. Rebeka észrevette az állapotom es megkért, hogy üljünk le török ülésben egymással szemben es érintsük meg egymás mellkasát majd csukjam be a szemem és csak a légzésemre figyeljek. Klassz volt nagyon. Pár perc alatt teljesen megnyugodtam es lehiggadtam. Így mar kezdődhetett is a csoda amiben részesültem.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ahhh könyvet írhatnék róla :) számomra több is volt mint erotika. Nagyon érezte a testem minden porcikáját.
A hátammal kezdte. Finoman, lassan elkezdett bekenni olajjal. A labammal kezdte és szépen ment felfelé. Imádtam az olajat és az erinteseit a bőrömön. Miután én már tiszta olaj voltam, elkezdte magára is kenni. Maga a látványtól már kész lettem és ez még semmi. Rámdobta magát és iszonyatosan jó es változatos mozgasokkal elkezdett csúszkálni. A kedvencem az volt amikor megfordult rajtam és a lábai a fejemnél voltak. Éreztem a punciját a fenekemnél. Tényleg hibátlan mozdulatok voltak benne :)
Majd ezt követően /ami nekem pár percnek tűnt/ megkért, hogy forduljak meg. Amit eddig éreztem hason fekve...na azt duplázzuk meg. ;)
Érzéki es tudatos mozdulatok, klassz volt nagyon.
Tudnám részletezni még jobban, de inkább éljétek át. ;)
Elszámolás
Előre megbeszéltek alapján diszkréten otthagytam az ajit a végén az asztalon. Egy másodpercre sem gondolkodtam azon, hogy sok, kevés, kicsi vagy nagy... maximálisan megérte.
Rózsacsokor
Janker nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Számomra tökéletes Nő amennyit "kaptam" belőle, illetve amilyen tulajdonságait észleltem, felfedeztem. Közvetlen es barátságos. Azonnal oldja a hangulatot. Nagyon jót beszélgettünk és komolyabb témákat is érintettünk. Felszínességnek halvány jelét sem éreztem. Annyira gyorsan röpült az idő, hogy kb még az ajtóba is sztoriba voltunk és késő estig tudtuk volna folytatni. Tisztában voltam a helyzettel és a szituval, de meg sem fordult a fejemben, hogy ez a "műsor" része. Úgy gondolom, hogy kölcsönös volt a szimpátia és biztos vagyok benne, hogy lesz folytatás, illetve következő alkalom.
Akinek kiábrándító a sablonos "futószalag" kategória akkor nagyon jó helyen van Rebekánál.
Bátran merem ajanlani a személyiségét.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2017-04-07 18:31:58

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 11db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.