Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-03-10 15:43:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

ÓÓÓ Zozo micsoda beszámoló !! :)
Hálásan köszönöm Neked, hogy megírtad és időt szántál rá, azért ez biztos nem két perc volt. :D Pláne köszönöm, hogy ennyire részletesen és lényegre törően írtál rólam, a szolgáltatásról és az élményről amit átéltél.
Különösen örülök annak, hogy napokkal a masszázs után is érezted az energiát amit adtam Neked gyógyításban még egyelőre próbálgatom a szárnyaim és amint azt Te is le írtad, működik. Hát igen, az energia nem vész el, csak átalakul.. :)
Igen.. Azon kevesek közé tartozom, aki azért választotta ezt a munkát mert szeret adni, mert belül érzem, hogy nektek FÉRFIAKNAK szükségetek van az érintésekre, gyengédségre, a kedvességre, őszinteségre szép szavakra érzéki erotikára és segítségre ahhoz, hogy újra embernek és férfinek érezzétek Magatokat :) Ez az utam.. :)
Nagyon sok szeretettel várlak máskor is egy kis " remegésre " :)
Sok sok puszi Neked !
Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 86804 erotikus masszázs

zozo86 a 2017-03 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Elsőre barátnőjét értem el, majd harmadszori hívásra már egyeztetni tudtam vele. Mindenről pontosan tájékoztatott, közvetlen volt, azonnal szimpatikus. Elsőre olyan napra szerettem volna bejelentkezni, amelyen épp nem dolgozott, ezért abban maradtunk, hogy később még pontosítunk. Pár nappal később sikerült is, innentől már csak azt vártam, hogy végre mehessek. :)
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Tömegközlekedéssel mentem, sima ügy. Metró és troli is jár arra. Autóval a parkolás már nehézkesebb, ő maga is külön kiemelte, hogy ha ezt választom, fizetős helyekre készüljek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű, kiváló állapotban lévő ház. Kapukódot megérkezésemkor a telefonon keresztül kaptam, és bár elsőre sikerült rossz kódot beütnöm, csak bejutottam. :) A lakás a sokadik emelten található. Bent félhomály, a folyosón fénycsíkok vezetik az embert. A szoba tágas, szobainassal, matraccal és masszázsággyal is felszerelt - mindkettőnél tükrök a falon. Kellemes zene szólt, Rebeka kérdezte, kérek-e füstölőt - nem kértem.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alacsony, törékeny, kedves arcú, mosolygós lány, különleges szempárral! :) Alakja hibátlan, fenekéhez ódát lehetne írni, mellei a szemet és a tenyeret is vonzzák (főleg olajtól csillogóan...). De a külsőség nem minden. Sőt! Már az első telefonos beszélgetésünknél megfogott benne valami, ami miatt kérdés sem volt, hogy visszahívom. Közvetlen és őszinte, ez alapozta meg, hogy jól éreztem magam nála. És tetszett az is, hogy érezhetően komolyan veszi, amit csinál, ért hozzá, tudatos, és törekszik a minőségre.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 86804 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 86804 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-03-10 15:43:58 erotikus masszázs 868045. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-03-10 15:43:58 erotikus masszázs 868046. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-03-10 15:43:58 erotikus masszázs 86804
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órás programot választottam, mert szerettem volna egy alapos hátmasszázst is. A legjobb döntés volt! A fürdőből visszatérve már ruha nélkül mosolygott rám, majd megkért, feküdjek fel a masszázspadra. Pucér nővel nem ellenkezünk! :) Meleg olajjal kent be, nagyon kellemes volt, érintése már az első pillanatban elvarázsolt. Azt mondta, gyógyító keze van, és ezt meg is tapasztaltam. :) Előbb a lábaim közé térdelt, a fenekemet és a derekamat gyúrta át, majd jött a hátam, amihez már a derekamra, fenekemre ült. Ez sem volt akármilyen élmény! ;) Szakszerű volt, kellően erőteljes, a kezét, alkarját, és ha minden igaz, még a könyökét is használta. Alaposan megdolgoztattam, de a hatását még napokkal később is éreztem! :) Nem sokat beszélgettünk közben, mert nem tudtam megszólalni, egyszerűen a masszázs hatása alá kerültem, átadtam magam neki, és csak élveztem.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
A hátmasszázs után arra kért, fáradjak át a matracra. Ami ezután jött, az maga volt a mennyország! A varázslat hason fekve kezdődött. Rebekánál mindennek megvan a maga felépítése. Előbb lassú, finom érintésekkel olajoz be, aztán lépcsőzetesen fokozza az élményt. A lábamtól indult, a fenekemhez be-benyúlt. Aztán egy idő után a tükörben azt láttam, hogy elkezdi beolajozni magát. Ahogy a barna bőre felvillant... azt gondolná az ember, hogy nincs is ennél jobb.. Pedig volt! Lassított felvételként kezdett rádőlni a hátamra, először kézzel siklott végig a testemen, aztán már az egész testével. Mámorító nuru vette kezdetét, minden irányból, mindennel, minden irányba! Melleivel be-betévedt bizonyos helyekre, éreztem, ahogyan finom puncija végigszántja a fenekemet, majd amikor a fejemhez ért, forró leheletét éreztem a nyakamon, ahová még puszikat is kaptam. A tükörben eközben csodálhattam izgató pucsítását. Brrr, most is beleborzongok! :)

Jött a fordulás, és ugyanez, csak még izgatóbban, újabb puszikkal, forró öleléssel. Engedélyt kaptam a simogatásra (egy hely kivételével), és éltem is a lehetőséggel. Amikor dél észak felé fordult, és az arcom elé tolta finom popsiját, nehéz volt megállnom, hogy puszit ne adjak "oda". De persze a szabály az szabály - a látvány meg páratlan. Bizony már ez is csúcsközeli élmény volt, pedig a harmadik felvonás még csak ezután jött. Órákig lettem volna csúszda a finom teste alatt..., de végül azt mondta, eljött a levezetés ideje. Annyira azért ezt sem bántam! :)

Lábainkat összefonva ült le elém, és következett a lingam masszázs. Érezte rajtam, hogy feszült vagyok - valójában nagyon felizgatott, és szerettem volna elkerülni, hogy a végjáték túl rövid legyen. Megnyugtatott, hogy a remegés csak a felszabaduló energiák következménye. És ennél a pontnál vált egyértelművé, mi volt az a valami, ami már az első pillanatban megfogott benne. Kedves szavakkal nyugtatott meg, és biztosított arról, hogy maximálisan rábízhatom magam. Át is adtam magam neki, köszönhetően közvetlenségének és őszinteségének. Rebeka spirituális személyiség, és nem csak mert hisz az ilyesmiben. Valóban ilyen kisugárzása, tele van energiával. Miközben beszélget az emberrel, a lelkével is kommunikál, veszi minden rezdülését, rááll a másik hullámhosszára.

A lingam során háromszor vitt el a csúcsközeli állapotba, és amikor látta, hogy közel a vég, elképesztő magabiztossággal fékezett meg. Éreztem, ahogy a kezeivel "elkapja", majd végigvezeti a feszültséget a testemen, hogy végül megszabadítson tőle, és mehessünk még egy kört és még egy kört a fergeteges hullámvasúton. Ő irányított, de nem uralkodott. Csak azt tette, ami nekem jó, és még nálam is jobban tudta, mi a jó nekem. A vége "eszméletvesztős" orgazmus lett, ami során remegett a föld, omlott a vakolat... De még ezzel sem volt vége, mert Rebeka tudja, a tetőpont után még kell a megoldás is. Kezeit rajtam tartva töltött fel új energiával, nyugtatott meg, hozott vissza a valós világba. Majd miután megérkeztem, kedvesen rám mosolygott, és fölajánlotta, hogy segít lemosni rólam az elmúlt másfél óra sikamlósságát. Köszönettel el is fogadtam. A végén még beszélgettünk egy kicsit, ellátott pár jó tanáccsal is, majd puszikkal búcsúztunk. Azt mondta, visszavár - nos, én meg visszavágyok. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előzetesen megbeszéltek szerint, a végén helyeztem a masszázspadra. Amit kaptam, azért maximálisan megérte!
Rózsacsokor
zozo86 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Azért döntöttem Rebeka mellett, mert már hirdetéséből és a véleményekből is kiderül, szakszerű, igényes profi, aki magas szinten űzi a hagyományos és a tantrikus masszázst is, és olyasmit tud nyújtani, amit csak kevesen. Olyat nyújtott. Azt mondta, azért csinálja, mert segíteni akar, jót tenni velünk, és ez minden mozdulatán érződik is. Emellé ráadásul egy kedves, lelkiismeretes és közvetlen személyiség társul, aki igazi partner az együtt töltött idő alatt. Határozott idegenvezetőként felejthetetlen utazásra vitt el, amit csak megköszönni tudok neki! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2017-03-20 18:46:43
Bakker, nem semmi lehet ez a lany, koszi a kedvcsinalo irast :)
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 11db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.