Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-02-20 10:49:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Bassman ! Köszönöm, hogy időt szántál a beszámolómra ! Örülök, h Te is írtad : " Magam sem tudom mi történt " . Pont ez a cél, hogy teljesen kimozdítsalak abból az általános állapotból, amiben hozzám érkezel és elvigyelek az én világomba s az együtt töltött idő alatt megszűnik minden.. Hát igen ez itt ki is derül :)
Külön köszönöm Neked az ajánlást :)
Szeretettel várlak máskor is egy kis energia cserére !! :)
Sok sok puszi Neked !

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 86396 erotikus masszázs

bassman a 2017-02 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Több alkalommal kerestem majd Ő csörgetett meg majd visszahívtam. Ez után már ment minden a maga útján! Egyeztettük amit kellet! Nagyon kedves volt!
Megközelítés
Váci úttal párhuzamos utca általában nincs nagy forgalom de mivel minden fel van arrafelé túrva így most nem olyan kihalt az utca. Mondjuk gyalog mentem! :) Eléggé ismerem a környéket úgyhogy jobbnak láttam a sétát mivel elég közel van a gálya. Parkoló hely is szokott lenni de fizetős! Cím egyértelmű, modern épület!
Helyszín
Egy új építésű lakás szépen berendezve! Fogas, kisszék, cipőkanál! (Majdnem elírtam! :) A fürdő tiszta van sok tusfürdő! A kád a vékonyabbik fajta zuhanyfüggönnyel. Volt szájvíz mondjuk most nem volt szükség rá de én jobban szeretem ha van már csak a kellemes lehelet miatt is ami gondolom a lányoknak sem utolsó! Szobában tatami és masszázspad is van! És tükrök és tükrök!
RebekaNuru külseje
Egy picike leányka fogadott kedves mosollyal! Fekete melltartóban fekete tangában és egy harisnya tartó is volt rajta. Megfogott elsőre! A képeknek megfelel nekem tetszett. Talán volt egy kis zavarodottság ez elején de ez gyorsan elmúlt! Mivel van arcos képe így nem nyilatkozom! Különben is nurura mentem vagy mi? :) Szóval rendben van a csajszika!
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 86396 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 86396 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-02-20 10:49:43 erotikus masszázs 863965. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-02-20 10:49:43 erotikus masszázs 863966. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-02-20 10:49:43 erotikus masszázs 86396
Erotikus masszázs
Hogy mi történt? Magam sem tudom! :) Lábtól felfelé elkezdett beolajozni szép lassan! Aztán már mikor a hátam is meg minden tocsogott elkezdett csúszkálni! Bevezette az alkarokat is! Na ment a csúszka közben a tükrökből eszméletlen incselkedés kezdődött eszméletlen volt! Szépen kezdett pucsítani a tükör felé majd megfordult! Rámült és fordított lovagló pózban megcsinált. Persze én a hasamon feküdtem! Sajnos! :) Mert így a csuszi-muszi egy ideig aztán jött a fordulás! Kellett még egy kevéske olaj mert az epilátorom sajnos tönkrement! :) Mikor visszalibbent a friss forró olajjal kezdődhetett a front kezelés! Itt is ment a csúszka előről hátulról mindenhonnan isteni volt! Közben csak pár szó csattant el de szerintem így volt tökéletes a pillanat!
Levezetés
A front csúszka közben már ugye megkezdődött a levezetés. Itt nem beszélgetünk klasszikus levezetésről szerintem. A csúszka szépen átment egy kézi masszázsba amit már csak a hímtagon végez. Ez sem a klasszikus répa torna hanem inkább masszázs volt! Nagyon kellemes elnyújtott masszázs! Végig beszélgettünk és kérdezgette, hogy áll a dolog! :) Különleges volt! Aztán az idő is kezdett letelni egy hatalmasat lőttem konkrétan az arcomra is ment egy kicsi! :) Letisztogatott egy kicsi hagyott lenyugodni majd kikisért a fürdőbe és lemostuk az olajat egymásról!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag minden a telefon megbeszéltek szerint zajlott. Előre akartam rendezni de nem engedte! Számomra ez a bizalom jele is egyben!
Rózsacsokor
bassman nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy nagyon csinos kezdő de tehetséges szolgáltatóval volt dolgom. Különleges program miatt nekem tetszett! Spirituális beállítottságú! Olyan nő aki tisztában a nőiesség mívoltával! Részemről ajánlott kategória!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2017-02-21 10:27:44
Figyelmesen olvastam írásodat, főleg azért, mert a nuru rész kedvenc témám, és Rebekának ez a specialitása. De igazából nem győztél meg a különlegességről.

2017-02-20 18:49:50
Nuru masszázs olajjal. Sajnos írásodból nem tudtam meg, hogy miben különbözik a hagyományos csúszkamasszázstól. A hogyan csinálta, mitől volt jó kérdésekre nem érkezett jól részletezett válasz.

2017-02-20 13:27:33
Izgalmas beszámolót írtál, de talán még lehetett volna hosszabb is.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 11db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.