Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-02-08 20:55:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága " Faszekerce " !

Köszönöm a beszámolót bevallom derekasan, hogy megkönnyeztem! Sírok a nevetéstől a szóhasználat miatt... :D Imádlak !

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 86182 erotikus masszázs

Faszekerce a 2017-02 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Rögtön felvette a telefont, a hangja alapján már el is döntöttem, hogy ő az, aki:), majd közeli időpontot kaptam és landoltam is nála, előre egyeztetve persze, hogy mennyi időt is töltünk együtt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII teljesen ismert része, mind tömeggel, mind pedig gépsárkánnyal jól megközelíthető része. Autóval mentem, pár méterre a helyszíntől parkoltam, fizetős, de nem belvárosi tarifa:)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű társasház sokadik emelete, diszkrét, kódos bejutás, kultúrált, csendes lift, kis kanyar és máris a tett színhelyén:) Belépve hangulatvilágítás, a baszobában sejtelmes középhalvány fények, megragadó faliképek, buddha és egyebek, na meg a tatami és a masszágy. Fürdőben nagy választék férfi tusfürdőből, egyébként mindenhol ragyogó tisztaság.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Igen, itt többször neki kell futnom, mert Rebeka valójában szebb, mint a képeken, sőt ő egy kis gyönyörűség. Nekem nagyon formás, minden pont akkora és pont olyan, amit szeretek, minden kis porcikája felfedezni való kerekség, finomság, izgalmasság. A szemei rabul ejtenek, a mosolya lefegyverez, vagy felfegyverez, nem is tudom. Egyébként valamilyen távol-keleti vonás jutott róla eszembe, de javított, hogy az valójában valamilyen ősmagyar beütés lehet és igaza van, mongol, manysi törzsi vezetők álmodoztak volna Rebekáról és a honfoglalás is máshogy alakul, ha akkor él Rebeka. Vagy ha most csak a reinkarnációjával találkoztam, akkor sem duzzogok, mert levett a lábamról:)
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 86182 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 86182 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-02-08 20:55:06 erotikus masszázs 861825. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-02-08 20:55:06 erotikus masszázs 861826. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2017-02-08 20:55:06 erotikus masszázs 86182
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Meglepő módon végre egy nagyon szakszerű masszázst kaptam, kicsit beleszőve egy-két erogén zónához már közeli testrész simogatását. Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka, majd tetőtől felfele haladva ügyeskedett kezeivel, aztán beindult egy teljes testes csúszkával, hogy közben galád módon finom puszikat nyomjon és forrót leheljen a tarkómra:) és belesóhajtson a fülembe...Na, k.o.
Annyit még, hogy az egyik testrészemet két sportbaleset érte és műtötték. Na, mióta Rebekánál jártam, állítom, hogy az érintésétől jobb lett:)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Egy fel,- és levezetést is kértem. A felvezetésnél óvatos kézmozdulatokkal alapoztuk meg a hosszú zászlófelvonás első menetét. Rebeka virgázott az erogén zónáimon, én is foghattam, simizhettem mindent, a kelyhet kivéve... Eszméletlenül eltalálja, hogy mikor is vagyok még a robbanás előtti pillanatokban, azonnal lenyugtat, kezével pedig elvezeti az energiámat, hogy félárbócról startolhasson ismét az alaposan felspanoló újabb ütközet. Aztán már-már azon gondolkoztam, hogy könyörgök majd a kis kivégzőmhöz egy fejlövéses kegyelemért, de ő mondta ki a megkönnyebbülést jelentő szót: most már hagylak, ami azt jelentette, hogy iszonyat orgazm közepette ért véget a magmegtartó "szenvedésem".
A levezetésnél is eszméletlen csúszkával érezhettem Rebeka számomra eszméletlen energiaszinttel rendelkező jelenségét, kaptam különböző csúszka pózokat, míg végül Rebeka a hasamra háttal ülve vonaglott, miközben szakszerű módon ismét kivégezte a velem egykorút.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy megbeszéltük, pesti átlag - utólag, bár Rebekát nem lehet a virágszálak számát tekintve megköszönni, mert több annál.
Rózsacsokor
Faszekerce nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ő az, akit most vinnék haza, minden kérdés és minden aggály nélkül, mert Rebeka számomra egy egész életre izgalmat magában hordozó angyal, akinek energiaszintje a mennyekben van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2017-02-14 17:56:03
Kellően humoros, elég részletes, abszolút figyelemfelkeltő beszámoló! Köszi!

2017-02-10 17:52:21
Üdítően rövid, arányos, jól megírt és egyedi beszi, de az árboc rövid o:) bocs, hogy nyelvtannáciskodok.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.