Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-02 10:42:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy:😮.😁🥰
Nagyon köszönöm ezt a remek beszámolót.Nagyon jól éreztem magam veled.Nem kérdés hogy miért van annyi ajánlásod.Nagyon cuki pasi vagy. Mindenkinek ilyen vendéget kívánok, mint amilyen te vagy!
Várlak vissza szeretettel hozzám!🤗🥰😘😘😘

Beszámoló Rebeka +36707567557 119438 erotikus masszázs

Pussoholic a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
hosszú lábak
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR-en kértem és kaptam időpontot. Sőt, még egy módosítás is belefért, ugyanis kellett egy kis változtatást eszközölnöm az eredetihez képest, de ezt is rugalmasan és készségesen fogadta/teljesítette. A végén persze, hogy jól jött az a plusz negyed óra...:)
A látogatásomat megelőző napon aztán rá is csörögtem, hogy halljuk egymás hangját és lehessenek kissé személyesebb benyomásaink egymásról, akkor kellemesen elbeszélgettünk kb. egy percig és én jóleső izgalommal készültem lélekben a másnapi talira.
Megközelítés
BKV sem lehet nehézkes, több irányból is a ház környékére lehet jutni tömegesen közlekedve, de én most autóval érkeztem. A reggeli forgalom miatt kicsit korábbra terveztem az érkezésemet, így is történt, kb. fél órával hamarabb ott voltam és az erről előttem szólók véleményét nem osztva találtam éppen a ház előtt parkolót, de kb. 50m-es szakaszon volt még 3-4 szabad hely. Lehet, hogy csak szerencsés voltam? Vagy a karma...ami szerint hsa jó helyre érkezem, épp a ház előtt parkolhatok....máskor is bejött már, most is reménykedtem a jó sorsomban.
A címet a GPS pontosan megtalálja egyébként, már csak a lépcsőházat kell pontosítani. Így tettem én is egy üzenetben, mire jelezte a válaszban, hogy akár hamarabb is érkezhetem, ő már készen vár. Nosza, hegyibe! - ahogy Buga Jakab mondta volna.... :))
Helyszín
Szépen rendben tartott panellakás három helyiségét láthattam. Tiszta és jól felszerelt, kádas-zuhanyzós fürdőszobában tisztulhattam, a kis előszobából pedig a masszobába vitt az utam, ahol masszázspad és egy lepedőkkel takart ágymatrac várta a sorsát, sorsomat beteljesülni. Minden szükséges felszerelés rendelkezésre állt, hogy jól érezhessem magam a következő másfél órában. A szoba még további kiegészítőkre, dekorációra vár elmondása szerint - nemrég vették birtokba ezt a helyet -, de így sem sivár. A hangulatfényekről körbefutó ledfény, kis ledes állólámpa gondoskodik.
Rebeka külseje
Rebeka egy nagyon korrekt lány, elhatárolódom az előttem szólótól...:)) Ugyanis pont azt kaptam, amit a képei ígérnek és az adatlapján is megjelöl. Egy jól karbantartott, jó genetikájú, szép,és kívánatos 40-es nő. Karcsú-magas, sosemvoltnagy-melleit nem csináltatta nagyobbra, de nem is kellene hozzájuk nyúlnia, popsija és hasa épp úgy és annyira feszes és kívánatos, mint sok nála jóval fiatalabb kollégájának, mosolygós arcában szép, különös vágású szemei a díszei. Jókedve az enyémet is stimulálja, kellemesen elbeszélgetünk, miközben szépen megszabadulok a ruháimtól és elhúzok a fürdőbe.
1. Rebeka +36707567557 beszámoló Budapest 119438 erotikus masszázs
3. Rebeka +36707567557 beszámoló Budapest 119438 erotikus masszázs4. Rebeka +36707567557 beszámoló 2023-10-02 12:43:25 erotikus masszázs 1194385. Rebeka +36707567557 beszámoló 2023-10-02 12:43:25 erotikus masszázs 1194386. Rebeka +36707567557 beszámoló 2023-10-02 12:43:25 erotikus masszázs 119438
Erotikus masszázs
Masszázs történhet a padon vagy a matracon, én mindkettőnk kedvére teszek azzal, hogy a padra dobom magam, amíg ő még kinn rendezkedik egy percig, aztán nekilát a munkának. Kifejezetten kellemesen gyengéd fogásokkal dolgozik, most nincs is másra szükségem. Kérdi ugyan, hogy legyen-e erősebb vagy más területre koncentráljon-e inkább, de én ráhagyom a döntést és élvezem az érintéseit. Lábaim - kérésemre a bokám környékére extra figyelmet fordít - után szépen halad felfelé a fenekem gömbjein át a derekamra, majd a hátam és a nyakam kap a törődésből. A Gellért fürdő kínzókamráiban biztosan szakszerűbben és tudatosabban szétszedik az embert, de ez most nekem éppen megfelelő minőségű masszázs.
Tevékenykedése közben jól elbeszélgetünk, intelligens és kellemes partnernek bizonyul abban is. Így folyik az idő egy jó darabig, amikor szépen lelassulnak a mozdulatai, még lágyabbá, cirógatóbbá válnak az érintések és tőbbször is finoman a combjaim belső felén járatja ujjait...na, gondolom, hamarosan előrébb lépünk egymás megismerésében...😊
Fel is hangzik a kérés/javaslat a megfordukásra vagy éppen a matracra hemperedésre, és amíg ő kimegy lemosni az olajat (krémet?) a lezeiről, én feltápászkodom, majd a pad végének támaszkodva várom visszatértét.
Levezetés
Mosolyogva lép elém legott, s teljesbtestével hozzám simulva élvezi az ölelést és kezeim simogatását. Finom puszikat helyez el nyakamon, amiket én is viszonzok és élvezettel gyurmázom finoman a popsiját. Kicsit elhúzódik, de csak annyira, hogy keze beférjen közénk és feltérképezhesse ölem díszének elvárt állapota felé alakulását. Én gyengéden és cseppet sem tolakodóan csókolni kezdem ajkait, melyek finom viszonzást adnak, de ez messze nem a szenvedély jele még, inkább csak a jóleső izgalomé részéről. Javaslatomra lekerül róla az addig végig rajta lévő egyrészes csipkeholmi, s immár én is vegigsimithatok ölén, melyet finom megremegéssel fogad. Kitaláljuk, hogy heveredjünk le a matracra, s mikor kis nevetés után megtaláljuk a helyünket egymás mellet én azonnal bontom a kompozíciót és széttárt combjai között ráhasalok aképp, hogy hasam van az ölén és ajkaimmal éppen a cickóihoz férek. "De jó így, jól esik a tested melege..." mondja, és valóban, én is elvagyok így egy darabig. Aztán feljebb húzódom, csókolom és örömmel veszem észre növekvő tetszését, izgalmát. Kezeimmel folyamatosan simogatom arcát, karjait, teste minden hozzáférhető porcikáját és lejjebb haladva puszilgatom, nyalogatom finoman bőrét a hasán, combjai külső/belső oldalán. Elérek végül ajkaimmal az öléhez és finom érintésekkel, lassan közelítva a vágy-völgyéhez kezdek bele a játszadozásba csupaszép-simára kezelt puncijával, annak minden milliméterét bevonva az élvezetei megszerzésébe. Nyilvánvaló jeleit adja, hogy jó a stílus és a tevékenységem el fogja érni a célját, ha kitartó leszek, így magam is növekvő tetszéssel folytatom több irányból közelítve örömgombjához és környékéhez, amíg egyszer csak elindul a csúcstámadásra, s hangos nyögések és zihálás mellett, egész testében megfeszülve ajándékoz meg egy szép és mély orgazmus élményével. Lassú, puha érintésekkel vezetem le a "magasból", míg ő cickóit még mindig finoman gyurmázva-simogatva ernyed el végül egy hosszú sóhajjal. "Értem már, hogy niért szeretnek annyira a lányok"...mondja, én meg csak vigyorgok magamban a jóleső dícséret okán.
Mellé fekszem és simogatom még, amíg teljesen vissza nem tér kettőnkhöz a figyelme. Akkor kijelenti, hogy na, most aztán "én jövök"...jelentsen ez bármit is, megadom magam neki. Ő combjaim közé térdel, olajat csurgat meredező himtagomra és finoman járatni kezdi azon kezeit, s kis idő múlva lejjebb csúszva lábaim közé áll neki egy igen finom franciás kényeztetésnek, amit méltó válasznak ítélek az én munkálkodásom után. Teljes hosszában nyalogatja és szopogatja végig szerszámomat, kezeivel finoman nyomkodja a tövét, majd kissé feljebb emelkedve hozzám játszatja makkomat mellbimbóin saját és jó magam örömére.
Magaméhoz húzom arcát, csókolom és csókol most már kifejezetten felizgulva, ami rám is jó hatással van, s visszakanyarodván a farkammal való törődéshez visz végül is el egy mélyről feltörő, kezei közé buggyanós, minden sejtemben remegős orgazmusig.
Nekem is kell pár perc, mire vénülő testem magához, azaz magamhoz tér, miközben letakarítjuk magjaim sokaságát a hasamról, ölemből.
Még kérek és kapok a padon egy búcsú-nyomkodást a csípőm környékén, ami nélkül tán el se tudnék jönni tőle, s végül megtisztulás után lépek a távozás mezsgyéjére.
Elszámolás
Éekezésemkor kis ajándéktáskában vittem neki az adatlapján szereplő édesség-ajándékomat, melynek csomagolásába rejtettem el az időkerethez illő dijazást.
Előzetesen is korrektnek éreztem, a kapott élményhez pedig utólag tökeletesen illeszkedőnek tartom.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rebeka egy kifejezetten kellemes MILF, a korának megfelelő szexussal és kifejezetten szimpatikus egyéniséggel. Első találkozónkból szerintem mindketten kihoztuk a maximumot, amire lehetőségünk és szükségünk volt.
Én nagyon jól éreztem.magam vele, remélem benne is kellemes emléket hagytam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-05-09) : Én a pad mellett állva először a melleit simogattam, Rebeka pedig a velem egykorút vette kézbe, és játszadozott vele. Mivel Rebeka lábai széttárva voltak, könnyen odafértem a csupasz puncijához is, és izgattam a csiklóját.

(2023-11-25) : Öröm volt kényeztetni, adni akartam és sikerült elvinni őt orgazmusig. Mosolyogva álltam fel, ő pihegve jelezte, hogy ez nagyon jól esett neki.

(2023-08-07) : Megköszönte és kért egy kis olajat a kezére, odaálltam mellé a masszázspadhoz és finoman simogatta kőkemény farkamat én pedig testében gyönyörködtem és simogattam őt.

nagyon jó: 3db
(2023-07-13) : Tatamira feküdve kaptam egy kellemes masszázst, illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, csipőmnek. Közben nagyon jót beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi tapasztalatainkat.

(2022-04-11) : Hasra feküdtem, Rebeka olajjal kent be a szükséges mértékben majd egy közepes erősségű masszázsban részesítette testem hátsó részét. Szép akkurátusan dolgozott, nem hagyott ki semmit. Közben beszélgettünk, hogy jobban teljen az idő. Sajnos elég jól telt, hát igen az egy óra, nem túl hosszú.

(2021-08-04) : Érkezés után vetkőzés, fürdés, majd hasmánt fekvés az ágyon. Ő illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, és nagyrészt ezzel is foglalkozott. Közben remekül beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi élményeinket. Jó volt, mert teljesen le tudott hozni a meló stresszről, teljesen jó összehangoló program volt. A masszázs amúgy frissítő volt, nem a szétszedős fajta, erről nehéz is sokat írni, ismerkedésnek remek volt.

: 9db
(2024-05-20) : A levezetése mível Nem mär kellően felhúzott és még rá tett egy lapáttal mert apró puszikkal tovább hergelte testem könnyedén botkormány izgatásávalkézi vezérléssel és csodálatos melleinek használatával hamar kivegzett

(2024-02-06) : A masszázs sorrendjét az én személyes kerésemre megváltoztattuk Amire pozitívan reagált így én kezdtem lábakat karkat hátát simogattam a próbálkozásra meglepően jól reagált így én kellemesen éreztem magam tőle Majd O kényeztett engem a finom érintésével simogatással masszázsal és cirogatasssal

(2023-10-17) : Rebeka nem az átgyúrós módszer képviselője, inkább lágyabb finom érintésekkel operál. Na nem éppen simogatást kell képzelni, inkább egy ellazító, közepesebb erősségű, lassú mozdulatokat használó, érzéki masszázst.