Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-12-04 16:03:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 120062 erotikus masszázs

Donhuan17 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
perfekt alak
végig incselkedő
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
>Mivel már többször taliztunk,taliztam a lányokkal(Rebeka,Tina),igy rugalmasan könnyedén VTR-en kolléganőnél,telón pedig ezzel a bestiális Kisasszonnyal.:)Nagyon cuki,édes,intelligens,bájos.:)
Megközelítés
>Parkolás közelben kis utcában.Nem könnyű,de nem lehetetlen.Hétvégén lévén ingyenes.BKV-t nem tudom,mert én nem azzal közlekedem.
Helyszín
>A soroksárin van a lakás.Régi kis lakás,de tisztán tartják a lányok.Amiért odamész,arra bőven jó.Fürdő oké.Mindennel felszerelt.A szoba egy kicsit lehetne modernebb,lehetne a matrac helyett egy dupla ágy,de majd én küldetek egyet a bolháról...:DKét matrac van összetolva.Vigyázni,nehogy úgy járjak,mint én,beléptem közéjük,majdnem elestem..:DA fotel az jó.Hangulatos zene,jó illat.:)
Rebeka külseje
>Rebeka egy nyúlánk szemtelenül fiatal "bestia"!Ordít belőle a szexualítás,csak ki kell csalogatni belőle.A férfiak körében kedvelt alakja van.Jó vékony,jó popsi,kicsi fenék,gyönyörű punci,fiatalos bőr,xurvás tekintet,édi arrccal...,és hossz combokkal..
>Tina,ő a kicsit idősebb korosztályt képviseli.Szintén szuper alakkal,nekem jobban tetszik az övé,mert asszonyossab,puhább,nem olyan csontos lány,mint Rebeka.Arcra csinos,bármikor beleszeretnék.Bőre finom.Imádnivaló Cukibaba!:)
>Ápoltságban nagyon ott vannak a lányok,ezt mindenképpen megjegyezném!Sajnos ezt nem mindenhol tudom elmondani,de náluk igen.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 120062 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 120062 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-12-04 18:32:24 erotikus masszázs 1200625. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-12-04 18:32:24 erotikus masszázs 1200626. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-12-04 18:32:24 erotikus masszázs 120062
Erotikus masszázs
>Ezt a részt kihagytuk az én kérésemre.Én voltam aki így akarta,h csak "szeretkezés" legyen leszbi műsorral.
Levezetés
>Ahogy kértem úgy vártak a lányok.Magassarkúban,loknis hajjal,csini fehérneműben.Belépéskor átadtam kis csoki,ajándékot mindkét Hölgynek.Aztán mentem fürdeni.Egyedül mentem mert valahogy nem volt kedvem a közös pancsihoz,majd mégegyszer hármasban fürdök velük.Két leány még úgyse mosta meg a harcost egyszerre,ezt is kik kell majd próbálni.:)Mikor a higéniával végeztem bementem a szobába.Ott vártak már,mint kisgyerek a Mikulást.:)Nem is tudtam,h kezdjem meg őket...Először külön-külön pettinggeltem mindkettővel.Finom édes csókok mindkettőnél.Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..Kértem tőlük 69-et,minden felállással ahogy voltunk hárman,ha értitek...Közösen falták a farkam csókolózva,ahányszor akartam,és amilyen hosszan akartam.Ha tudtam akkor szemkontaktot is kértem tőlük.Nagyon izgató,ahogy tudnak nézni a Bambi szemeikkel.Közben én moziztam a tükörből,és játszottam a két csodás puncival..Fantasztikus érzés,ezt próbáljátok ki.Aztán egyik alul a zsákomat a másik a makkomat,szárát kényeztették egyszerre..Csodás érzés...Majd cseréltettem a szereplőket..Úgy elrepült az a másfél óra,mint a sicc..:(Órámra pillantva mondtam nekik már ideje kitáraznom..Tina édes szájába mentem el úgy,h alul falta a kis Rebeka a zsákot...Olyat lőttem ettől a látványtól,h majdnem térdrerogytam,pedig álltam...:D Tina szépen kivárt,majd elment a fürdőbe tisztába tenni a szájacskáját,addig én Rebekával smaciztam..Majd miután lábra tudtam állni a gyönyörtől,kaptam vizet,csokit,és távozás...:)
Elszámolás
>Már tudtam a matekot.Tinának volt még az NFVSZ plussz.Nagyon baráti áron csinálja.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 62 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
>Gondolhatjátok,h lesz még folytatás.:)Nagyon meg vok elégedve.Sex sajnos az nincs,nehéz is megállni,dehát ezt el kell fogadni,fűrészelni otthon vagy más lányoknál kell.:D A "szeretkezés" szót nem félreérteni,ha esetleg valaki erről többet gondolna.Korrektek,édesek a lányok.Találkozunk még!Csók,ölelés és teljes IMÁDÁS részemről lányok!:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-06 09:23:37
Konkrét, jól érthető, figyelem felkelto beszámolót kaptunk. Köszönöm.

2023-12-05 16:38:20
Jó kis beszámoló a történtek érzékletesen érzékeltetve. Kösz a megosztást, gratula nektek!

2023-12-04 19:17:54
Ami jó az jó. Azt nem kell magyarázni. Az írásodhoz csak egyetlen véleményt fűznek:"még ilyet!"
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 17db
(2024-05-17) : Rebeka diktálta az oldalról szánkázós tempót, közben összegabalyodtak Tildával egy-egy nyelvcsata erejéig a zacsinál vagy a rúd fölött-alatt, pazar volt.

(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

nagyon jó: 15db
(2024-10-06) : It was very pleasant, and she started kissing/sucking on the sack as well. Then back into her mouth. I asked her if she could deepthroat me, and she said she did not think it was possible (she probably says that to everyone, makes us feel good!).

(2024-06-22) : Nem kap be azonnal, hanem játszik velem. Nyalogat, puszilgatja a végét, majd hirtelen erősen magába szív, és olyan vákomot csinál, hogy majd a homlokom is behorpad. Imadom hogy tud szopni. Látsziik, hogy ő is imádja a férfiakat kényeztetni,

(2024-04-29) : nem is tudtam mást csinálni, elkezdtem Rebekát nyalni. Ezután cseréltek a lányok itt az hiszem Rebekához mentem franciára, azután nem pontosan emlékszem a sorrendre, volt hogy kértem őket hogy 69-ezzenek (Rebeka alul, Tina felül)

: 5db
(2024-08-01) : Kis simi, majd pár puszi a célterületre, és kezdődött a franciás kényeztetés. Ez nagyon jó volt, közben pucsított, végig popsiját simogattam, és néztem a tükörben. Szexi. Néha kézi vezérlésre váltott, majd a kettőt együtt.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.