Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-12-04 16:03:49

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 120062 erotikus masszázs

Donhuan17 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
perfekt alak
végig incselkedő
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
>Mivel már többször taliztunk,taliztam a lányokkal(Rebeka,Tina),igy rugalmasan könnyedén VTR-en kolléganőnél,telón pedig ezzel a bestiális Kisasszonnyal.:)Nagyon cuki,édes,intelligens,bájos.:)
Megközelítés
>Parkolás közelben kis utcában.Nem könnyű,de nem lehetetlen.Hétvégén lévén ingyenes.BKV-t nem tudom,mert én nem azzal közlekedem.
Helyszín
>A soroksárin van a lakás.Régi kis lakás,de tisztán tartják a lányok.Amiért odamész,arra bőven jó.Fürdő oké.Mindennel felszerelt.A szoba egy kicsit lehetne modernebb,lehetne a matrac helyett egy dupla ágy,de majd én küldetek egyet a bolháról...:DKét matrac van összetolva.Vigyázni,nehogy úgy járjak,mint én,beléptem közéjük,majdnem elestem..:DA fotel az jó.Hangulatos zene,jó illat.:)
Rebeka külseje
>Rebeka egy nyúlánk szemtelenül fiatal "bestia"!Ordít belőle a szexualítás,csak ki kell csalogatni belőle.A férfiak körében kedvelt alakja van.Jó vékony,jó popsi,kicsi fenék,gyönyörű punci,fiatalos bőr,xurvás tekintet,édi arrccal...,és hossz combokkal..
>Tina,ő a kicsit idősebb korosztályt képviseli.Szintén szuper alakkal,nekem jobban tetszik az övé,mert asszonyossab,puhább,nem olyan csontos lány,mint Rebeka.Arcra csinos,bármikor beleszeretnék.Bőre finom.Imádnivaló Cukibaba!:)
>Ápoltságban nagyon ott vannak a lányok,ezt mindenképpen megjegyezném!Sajnos ezt nem mindenhol tudom elmondani,de náluk igen.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 120062 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 120062 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-12-04 18:32:24 erotikus masszázs 1200625. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-12-04 18:32:24 erotikus masszázs 1200626. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-12-04 18:32:24 erotikus masszázs 120062
Erotikus masszázs
>Ezt a részt kihagytuk az én kérésemre.Én voltam aki így akarta,h csak "szeretkezés" legyen leszbi műsorral.
Levezetés
>Ahogy kértem úgy vártak a lányok.Magassarkúban,loknis hajjal,csini fehérneműben.Belépéskor átadtam kis csoki,ajándékot mindkét Hölgynek.Aztán mentem fürdeni.Egyedül mentem mert valahogy nem volt kedvem a közös pancsihoz,majd mégegyszer hármasban fürdök velük.Két leány még úgyse mosta meg a harcost egyszerre,ezt is kik kell majd próbálni.:)Mikor a higéniával végeztem bementem a szobába.Ott vártak már,mint kisgyerek a Mikulást.:)Nem is tudtam,h kezdjem meg őket...Először külön-külön pettinggeltem mindkettővel.Finom édes csókok mindkettőnél.Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..Kértem tőlük 69-et,minden felállással ahogy voltunk hárman,ha értitek...Közösen falták a farkam csókolózva,ahányszor akartam,és amilyen hosszan akartam.Ha tudtam akkor szemkontaktot is kértem tőlük.Nagyon izgató,ahogy tudnak nézni a Bambi szemeikkel.Közben én moziztam a tükörből,és játszottam a két csodás puncival..Fantasztikus érzés,ezt próbáljátok ki.Aztán egyik alul a zsákomat a másik a makkomat,szárát kényeztették egyszerre..Csodás érzés...Majd cseréltettem a szereplőket..Úgy elrepült az a másfél óra,mint a sicc..:(Órámra pillantva mondtam nekik már ideje kitáraznom..Tina édes szájába mentem el úgy,h alul falta a kis Rebeka a zsákot...Olyat lőttem ettől a látványtól,h majdnem térdrerogytam,pedig álltam...:D Tina szépen kivárt,majd elment a fürdőbe tisztába tenni a szájacskáját,addig én Rebekával smaciztam..Majd miután lábra tudtam állni a gyönyörtől,kaptam vizet,csokit,és távozás...:)
Elszámolás
>Már tudtam a matekot.Tinának volt még az NFVSZ plussz.Nagyon baráti áron csinálja.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 62 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
>Gondolhatjátok,h lesz még folytatás.:)Nagyon meg vok elégedve.Sex sajnos az nincs,nehéz is megállni,dehát ezt el kell fogadni,fűrészelni otthon vagy más lányoknál kell.:D A "szeretkezés" szót nem félreérteni,ha esetleg valaki erről többet gondolna.Korrektek,édesek a lányok.Találkozunk még!Csók,ölelés és teljes IMÁDÁS részemről lányok!:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-06 09:23:37
Konkrét, jól érthető, figyelem felkelto beszámolót kaptunk. Köszönöm.

2023-12-05 16:38:20
Jó kis beszámoló a történtek érzékletesen érzékeltetve. Kösz a megosztást, gratula nektek!

2023-12-04 19:17:54
Ami jó az jó. Azt nem kell magyarázni. Az írásodhoz csak egyetlen véleményt fűznek:"még ilyet!"
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 14db
(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

(2024-01-14) : Rebeka nagyon képben van velem kapcsolatban sok mindenre rákérdez amit régebben meséltem neki.A tükörben figyelem minden mozdulatukat Tilda a jobb oldalamon Rebeka a baloldalon ténykedik vállam derekam lábam közepes erősséggel álgyúrják minden izmomat átmozgatják kelemesen ellazulok.

(2023-09-25) : Alaposan végig masszírozott, jeleztem, hogy a hátam néha fáj, arra nagyobb figyelmet fordítva. Nem maradt ki egy testrészem sem a kellemes, de nem profi masszásból. Minden egyes érintése jól esett, illett az egész ottlétem hangulatához.

nagyon jó: 9db
(2023-09-17) : . Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt.

(2023-09-13) : A két lány bekente testápolóval a hátamat, lábamat, vállaimat és az általam mondott rakoncátlankodó területeket jól átnyomkodták. Igazából én szinte soha nem kérek masszázst de mivel most jó pár porcikám is fájt éltem vele és nagyon jól esett.

(2023-05-18) : Ezután én következtem hasra fekve, krémmel kezdett el masszirozni,kellemes de nem profi masszázs (nem is ezért jöttem),mivel az óra sajnos ketyegett ,vártam a fordulást.Rebeke nagyon érzéki kényeztetésbe fogott bele,semmi részt nem hagyott ki egyből ráérzett,

: 6db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2024-01-15) : A négy kéz fantasztikusan átgyúrt,simogatott,kényeztetett.Nagyon jó érzés ahogy négy kéz,és négy mell stb,csak neked akar jót.Viszont nem ez volt a főműsorszám.:)

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.