Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-06-02 23:50:38

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 118240 erotikus masszázs

az_alfonz a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
legszebb punci
felejthetetlen négykezes
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Rebinél voltam már, olvastam jól sikerült 4 kezesükről Tildával és kedvet kaptam én efféle töményebb huncutsárhoz. Írtam neki, hogy 4 kezesben kivel lenne szívesen, mert ha a lányok között összhang van, az nekem is jót fog tenni. Írta, hogy Tilda aznap volt utoljára, Adél tudná javaolni. Volt még egy új, vékony lány, de ő kb. egy héttel később mér nem volt elérhető. Adél nem az esetem, így azt mondtam várjunk ezzel. Aztán pár nap múlva rám írt, hogy úgy adódott, hogy tilda mégis bent lesz pénteken, mi lenne ha...? Ilyen lehetőségre le kell csapni, gyorsan igant mondtam. Később, mikor már ott voltam, kiderült, hogy Tilda nem véletlenül volt bent, direkt erre az alkalomra. Na szép! A kis huncut Rebeka. :D
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Sima liba, parkolás a közelben lehet, fizetős. Ha valaki BKV-zne, akkor 6 perc séta egy nagy csomópont.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Olyan 30 éves épülete lehet kb, felújított lifttel (az a csiga járat, nehogy idő előtt elszédülj), a lépcsőház ugyan koros, de tiszta. A lakásba belépve az ajtóra szerelt hangelnyelő szivacs a leg szembetűnőbb; igyekeznek megtartani a diszkréciót. Dicséretes. Előszoba, jobbra konyha, szemben a fürdő, balra két szoba, mi a bal-bal oldaliba mentünk. Belépéskor Rebi bemutatta Tildát, aki kezet nyújtott majd puszit adott, Rebi a szokásos módon megcsókolt, mire Tilda megjegyezte, "akkor ti már ismeritek egymást" :)
A szobában balra egy fotel, én ebbe pakoltam a gönceimet, és egy szekrény, van még szemben egy asztalka, illetve a legfontosabb kellék egy 180 vagy 200 széles matrac. Erről gyakorlatilag fel sem keltünk a program alatt.
Rebeka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rebeka a képek alapján abszolút felismerhető. Az arc kitakarástól sem kell félni, kedves, csinos fiatal pofika, csókos száj. Tilda nem annyira vékony, de ő is nagyon csinos. Picit teltebb, izmos popsival, incselkedő cicikkel. mindig széles mosollyal. Ő az az alkat, aki azt mondják (minden jóindulattal), hogy tömni való. Látszik rajta, a kisugárzásán, a mosolyán, hogy imádja a szex minden fajtáját. Sajnos ezen a helyen vannak korlátok, ezeken belül viszont szabad a pálya.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 118240 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 118240 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-06-05 09:23:51 erotikus masszázs 1182405. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-06-05 09:23:51 erotikus masszázs 1182406. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-06-05 09:23:51 erotikus masszázs 118240
Erotikus masszázs
Gyors zuhany és egyéb higiéniai tevékenységek után a szobába siettem ahol pár másodpercen belül ők is megjelentek. Pont azon gondolkoztam a tus alatt, hogy jó lett volna kérni tőlük, hogy már meztelenül várjanak. Nos miután a szobába léptek és mindeketten lecsókoltak, szó nélkül megszabadultak attól a kevés textiltől is, ami még rajtuk volt. Ennél jobb kezdet nem is lehetne. Még megklérdezték, hogy sima 4 kezes,vagy exrtás? Mivel náluk még nem voltam ilyen programon és eleve ritkán szerettem volna tisztázni mi a különbség. Röviden az extrás, amikor egymással is foglalkoznak. Mondtam, hogy majd kialakul. Ez nagyjából 2 perc alatt történt, ugyanis ahogy csókolózni kezdtünk elég hamar hármas csók alakult ki ez néha átment az ő külön csókolózásukba, amit élvezettel néztem, majd én is újra a szájuk közé furakodtam. Persze közben a lányok hozzám simultak meztelen testükkel, úgyhogy én már hamar hadrendbe álltam, amit ők is észrevettek és finom kis ujjacskáik a meredező farkamon szaladgáltak fel's alá.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Nagyon élveztem már ezt is, de a java még hátravolt, így a matracra keveredtünk, én középre a két lány mellém. Hol az egyik, hol a másik csókolt, miközben kezük folyamatosan járt a testemen. Először Rebire fordultam rá és kezdtem kényeztetni a cickóját majd lejjeb. Finom, tükörsima puncusás élvezet nyalni és el lehet juttatni az orgazmusig is, amit olyan édesen köszön meg. Közben Tilda simogatott, puszilgatott ahol ért. Pozíciót váltottunk, hanyatt feküdtem és kértem a lányokat, találják fel magukat. Elég gyorsan ment, hamar a meredező tagomnál termettek és felváltva vették a szájukba. Rebeka a finom, kislányos vonalat képviseli, lágyan a felső harmadot engedve be puha ajkakkal és nyelvvel kényeztet, Tilda sokkal mélyebbre engedi és nála ,ár pornós elemek is előkerülnek, de csak módjával. Végül az lett a befutó felállás, hogy Tilda szájában a farkam, Rebi pedig a tölténytárat nyalogatja. Nem is tudom, lehet-e fogkozni ezt az érzést. Lehet. Tildát megkértem, forduljon a számra és őt is szépen kinyaltam. Ő is tocsogott és remegett szájában a tagommal. Ezután a két lány oldalról támadott, úgy, hogy közben kézzel elértem a popsikat, nedves puncikat. Újabb őrületes inger hegyek borítottak el. Időnként a farkam felett össze találkoztak, ilyenkor váltottak pár csókot. Egy másodperc nyugtom sem volt, folyamatosan értek az ingerek. Egy idő után mondtam nekik, hogy most mutassanak valami újat. Rebi hanyatt feküdt és Tilda nekiállt kinyalni. A látvány egyszerűen észvesztő volt. Egy darabig néztem, majd Rebi szájába toltam a farkam. Már mindhármunk izgalmi állapota az egekben járt. Majd Rebi elélvezett. Kihúztam a szájából a farkam és Tilda mellé vetettem magam és is akartam az édes nedvéböl kostolót. Összebújva pihentünk picit majd újra a két száj egy farok felállás következett. Némi variálás után ismét a Tilda szájában a hímtag, Rebi a zacsit kényezteti pozíció maradt tartósan, amiből aztán egy hatalmas robbanás lett Tilda ajkai közé. Őrületes orgazmust éltem át. Tilda a még lüktető farkamat nem eresztette, Rebi alatta nyalogatott. Az ájulás határán voltam. Tilda kiment megszabadulni az utódoktól, Rebivel tisztálkodtunk, majd hármas összebújás kerekedett. Még egy rövid talpmasszázs belefért, aztán zuhany és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extra volt, hogy egymással is foglalkoztak és az NFVSZ. De egy ilyen randit máshogy vétek lenne végig csinálni, ezek kötelező elemek.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 65 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon régen voltam 4 kezesen, de ennek a nyomába sem ért. Amit a két lány egymással és velem művelt, az fenomenális volt

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-25 21:42:49
Stílusos beszámolódban feltártad ellőttünk a randi összes pillanatát.

2023-06-26 18:19:36
@pvadász: bocsánatkérés elfogadva.

2023-06-24 22:50:04
Ez a randi szinte biztosan korábban volt mint május mert Tilda már elég régóta nem elérhető sajnos. Ha mégse akkor így lenne akkor bocs.

2023-06-07 07:51:00
Alapos, részletes és mindenképpen kedvcsináló randit osztottál meg velünk!

A pajkos, huncut Tildához pedig még én is visszavágytam volna.

Remélem, hogy valóra válnak majd az elképzelései!!

2023-06-06 12:57:30
Úgy, hogy a szexről írtam, ami itt ugyebár nem vagyon. ;)
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 15db
(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

nagyon jó: 12db
(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

(2023-09-17) : . Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt.

: 5db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.