Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-03-22 16:47:32

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 117462 erotikus masszázs

Zsabazsak a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
perfekt alak
végig incselkedő
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon kerestem meg. Amit kérdeztem tőle, arra mindenre egyenes válaszokat adott. De, nem ez volt a lényeg, hanem az, ahogyan beszélt. Hangja cuki volt, csicsergett, annyira magával ragadóan aranyos volt, hogy szinte láttam magam előtt, ahogyan mosolyog közben. Kuncogott, nevetgélt a spontán interjú alatt végig. Nagyon kíváncsivá tett, hogy milyen lesz majd élőben
Megközelítés
Segített odatalálni. Telefonban azt mondta, hogy randi helyszíne közel van a Boráros térhez. Tényleg úgy volt. Petőfi híd lábától 10 perc kényelmes séta volt dél felé a több sávos út bal oldalán. Diszkrét ház. Nem egy mai darab, nem mostanában épült, de még sincsenek biológiai térfigyelő mamikák, akik árgus szemekkel ellenőrzik az idegenek mozgását.
Helyszín
Előtérben két puszi tőle, majd cipő le és irány a bal oldali szoba. Ott félhomály fogadott. Hangulatos, jó hosszú helyiség. Redőny majdnem teljesen le volt engedve, de nem volt azért bent sötét, mert a fal sarkában és a tükörnél egy színes izzó sor világított. Udvariassági körök után vetkőzésbe kezdtem. Szekrénysor előtt volt egy fotel, abba tettem le a ruháimat és elmentem zuhanyozni a fürdőszobába.

Akkor néztem csak egy kicsit körbe. Láttam, hogy jobbra van még egy másik játszószoba is. Gondolom, hogy az is több férőhelyes.

Rajtunk kívül voltak még a lakásban mások is. Szemben a konyhában, az üveges ajtó mögött kvaterkáztak a csajok.

Visszatérve a szobába a masszázs a parkettára helyezett 2x2,4 méretű ágybetéten történt meg. Ez adott helyet a kényeztető részek izgalmainak is.

Később kiderült, hogy itt szoktak „two girls one boy” bulikat csinálni a biszex barinőkkel, azoknak az uraknak, akik ezt megrendelik tőlük.
Rebeka külseje
Sok jó kép van Rebekáról fent az oldalon. Amire azokból következtettem az fogadott élőben. Nincs csalódás. Azok a fotók filtermentesek, retusálatlanok. Valóságot mutatják be, nyersen. Nem kell túl ragozni, az van amit ott láttam. Hosszú hajú, vékony testalkatú, fehér bőrű, ápolt hölgy Rebeka egy kis tetkóval és orrpiercinggel. Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Arca is szép, nincs benne semmi különleges, de rendben van. Csinike nagyon.

Nem a szilikon völgyből jött, sorozatban gyártott, instant kinézetű, széria plázalány. Nem. Külsőben semmi extra nincs vele, így természetes teljesen jó, ahogyan van. Talán a cickó-mickók voltak kisebbek, mint ahogyan azt a képei alapján vártam volna, de ez nem okozott gondot. Popsi is pindurka, egy tenyeres, az is tetszett. Bordái is kilátszanak és a lába is vékony, de mégis esztétikailag nagyon egyben van.Ami viszont meglepetésként ért, az a mérhetetlenül kedves személyisége. Olyan szívélyes és meleg fogadtatásban részesített, hogy már az első percekben az ott alvás lehetőségéről érdeklődtem nála. Annyira barátságos, annyira nyitott személyiség, hogy könnyű volt vele egy hullámhosszra kerülni. Barátnős, szimpatikus érzetet tart fent. Nem tudom, hogy csinálja, de elég ügyes. Ez sokszor fontosabb, mint a megadott mellméret, a súly, vagy az életkor hitelessége. Itt persze ezekben sincs eltérés, ezt csak úgy mondtam.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 117462 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 117462 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-03-22 18:28:05 erotikus masszázs 1174625. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-03-22 18:28:05 erotikus masszázs 1174626. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-03-22 18:28:05 erotikus masszázs 117462
Erotikus masszázs
Alapszintű masszírozásban volt részem. Nem volt az a, na most szétgyúrom, szétszakítom érezésem, de nem is arra vágytam. Kellemes simogatásokat és közepes masszírozgatásokat mutatott be egy kis olajozás kíséretében. Pont annyira volt erős, hogy közben nagyon kellemesen tudtunk beszélgetni. Ekkor mesélte el, hogy van benne egy kis leszbi hajlam, amit a barátnői szerencsére viszonoznak. Úgyhogy, alkalmanként itt huncutkodnak a szivacson. Szerencsés milordok pedig mindezt nem csak végig nézhetik, hanem be is szállhatnak.
Levezetés
Csókolózással kezdtük. Hihetetlenül érzéki módon csinálta. Közben lábujjhegyre állt, a kezeivel simogatott, ölelt, átkarolt, húzott magába. Ezzel még hitelesebbé tette a testi vágyakozását. Nyakának és fülének habzsolása közben éreztem parfümjének és a testének finom elegyét. Bársony bőrén ujjongtak az ujjaim.

Az orál miatt kerestem fel, az szuper, az neki nem a szükséges rossz, de még csak nem is egy unalmas munka, ha jól sejtem, hanem egy könnyed és perverz játék. Örömszerzésre született. Van érzéke hozzá, kár volna tagadni. Kígyóbűvölő fogalmát teljesmértékben lefedte a tevékenysége.Játszótársat még egy kicsit lejjebb hajolva is talált magának. A két mogyival is jó sokat foglalatoskodott.A nyelvével korcsolyázott a zacsimon és azon a kényes környéken. Ezzel extra izgalmakra volt képes. Érdeklődött még az elején, hogy milyen befejezésre vágyom, pontosabban, hogy hová szeretnék majd élvezni a legvégén. Elmondta, hogy a száját is lehet választani. Azt két szál rózsaszál támogatásával lehet kiérdemelni. Előtte még én is meg szerettem volna kóstolni a punókáját. Hátára fektettem, lábait széttártam, enyhén felemeltem. Nyiladozó liliomjára tettem az arcomat. Kellemes tisztaság illat lengte be azt a részt.Tükörsimára borotvált terület fogadott. Nyelvemmel szerelmes hattyúk násztáncát jártam el. Néha felnéztem rá és láttam, ahogyan mellkasa egyre magasabbra emelkedik. Légzése szaporábbá vált. Két nyögést mindig három mély sóhajtás követett, mint ha az kötelező eleme lenne az élvezkedésnek, ahogyan a kártyában a full house lapoknak. A nyaki ütőere pulzálni kezdett és alkalmanként a háta is megfeszült. Én a popsiját markolásztam közben ő pedig a saját melleit nyomkodta. Mellbimbói kemény csúcsokká hegyesedtek ez alatt. Csak miután elélvezett puhultak meg és ereszkedtek vissza az eredeti felületükbe. Lefetyeltem még egy darabig a málnásban, egyre lassuló ütemben és csak akkor hagytam abba, amikor megköszönte az áldásos tevékenységemet. Megköszönte, ilyet is ritkán hallani...

Újból ő kényeztetett. Már nyitott könyv voltam a számára. Mondhatni, hogy mindent erogén zónámra pontosan ráérzett, tudta hová kell nyúlnia, hogyan működöm. Ismét hadrendbe állított, de a csúcsra csak hosszas erotikus kalandtúra után vezetett fel. Legjobban az a rész jött be, amikor a puha szájával a péniszem alsó részén szánkázott fel és alá, a makkomtól a golyóimig.Felkönyököltem, hogy jobban szemügyre vegyem, mit művel és számoltam magamban a fordulókat, amiket csinált. Minden prímszámnál az ajkai közé szippantott és jól benyelte a gyíkomat. Disszertációt lehetne erről írni, annyira profi és technikás.

Megdolgozott a sikerért. Én is belesegítettem, csípőmozgással diktáltam az ütemet és hatalmasan robbantam. Persze, hogy a szájába, amit fegyelmezetten fogadott. Lassított ezután és példás levezetéssel engedett a teljes nyugalmamra. Majd hümmögve és kézjelekkel mutogatta el, hogy mindjárt jön, csak kimegy a mosdóba kiöblíteni a száját.
Elszámolás
Másfél órás csomagját választottam, egy extrával. A telefonban elmondottak szerint. Azt a szekrény vitrines részére tettem le, érintetlen maradt a távozásomig.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Érzékiségre és barátnős hangulatra vágysz? Rebeka. Szereted a finom csókot és a jó orált? Rebeka. Ha számít a költséghatékonyság, akkor is Rebeka a legjobb választás.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-29 23:58:03
Sztem KJM, csak pislogtam és bólogattam hogy ez igen, részedről a tudósítás, részéről pont azok a vállalások amik engem érdekelnek. Copyztam belőle mrgjegyzésbe magamnak oly hasznos volt.

2023-03-24 09:50:48
Lehengerlően jó beszámolót írtál. Az elejétől a végéig élveztem olvasni. Azt merném állítani, hogy az eddigi legjobb Rebekáról írt beszi ez, pedig én is jrtam róla kettőt :-) Köszi, hogy megírtad. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2023-03-22 18:48:04
Figyelemfelkeltő, minden lényeges információt tartalmazó írás ez. Az erotikus rész is izléses, öntömjénezés nélküli. Rebekával már beszéltem telefonon, valóban nagyon közvetlen, kedves lány. Azt írod más lányokat is hallottál beszélgetni a lakásban. A kapott információm alapján Rebeka egy lánnyal osztja meg a lakást?.

2023-03-22 18:38:28
Ez igen! Kivàló beszámolót írtál, a kűlső leírás nagyon tetszett, jó lett a masszázs rész is, na de a levezetés, stílusos, egyedi stílus. Az összegzés pedíg hab a tortán.
Gratulálok, első besziként különösen figyelemreméltó.Ne fogd vissza magad!
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 15db
(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

nagyon jó: 13db
(2024-04-29) : nem is tudtam mást csinálni, elkezdtem Rebekát nyalni. Ezután cseréltek a lányok itt az hiszem Rebekához mentem franciára, azután nem pontosan emlékszem a sorrendre, volt hogy kértem őket hogy 69-ezzenek (Rebeka alul, Tina felül)

(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

: 5db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.